Dodaj do ulubionych

zgorszylam ksiedza!!!!mmpm

06.02.03, 12:33
bo sobie twoja rzezbe otworzylam dziarsko!
ice eyes girl, hmm
Obserwuj wątek
    • mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 12:36
      No wiesz, moje gołębie otwierać w obecności księdza??? Chyba, żeby od razu
      udzielił rozgrzeszenia... ;-)
      • viki2lav Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 12:38
        ty go popros ja jestem czerwona jak burak juz kilka dobrych minut!!! a ludzie
        sikaja ze smiechu. przypominajac mi o narodowosci papy
        • mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 12:46
          Ojcze, odpuść jej winy, bo nie wie, co czyni oglądając takie bezeceństwa...
          • baloo1 Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:03
            Emempeem, czy mi sie zdaje, czy Twoj ksiadz w jednym kierunku popielgrzymowal ?

Ze juz o tej lyzce nie wspomne :o(
            • mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:10
              Rozlej trochę kawy, Baloo, bo ten wciąż pulsujący, choć malejący ból, zaćmiewa
              mi jasność myślenia...
              • baloo1 Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:31
                Prosze bardzo , rozlewam w dwie kaluze :

1) Jakas rzezbe ( z tym ksiedzem to bylo przejezyczenie) wyslales. Tez kce,
                zwlaszcza, jesli ksiadz sie zgorszyl a viki zarumienila.

2) Miales mi opowiedziec o tej lyzce, co to mowi "niemozliwe". Aha. No i o
                kurczakach popieprzonych (choc tego to juz latwiej sie domyslec)

;oD

Z wysokiej gory Ci dziekuje
                • mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:39
                  Co do wysyłki - od dawna przecież nie ma Baloo w mojej skrzynce pod
                  hasłem "plaża". Zapewne dlatego, że na to nie zasługuje. ;-))) Gołąb poleciał
                  tam, gdzie zwykle.

Żadnej opowieści nie obiecywałem, a nawet wprost przeciwnie. ;-)) Uznając, że i
                  tak jestem dla plażowiczów zbyt dobry, tym razem postanowiłem nie pomagać. ;-
                  ))) A wiedz jeszcze, że Twoje cierpienia spowodowane niewiedzą znacznie
                  poprawiają moje samopoczucie. ;-)))

PS. Oxy opowiada znacznie bardziej interesująco, niz ja. ;-)
                  • baloo1 Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:48
                    Em,

adrem pierwszy : jestes usprawiedliwony tym, ze glina na tej rzezbie jeszcze
                    nie wyschla. A moze kamien to byl ? Wieczorem sprawdze i dziekuje.

adrem drugi : Ja jestem mis, ale pamiec mam sloniowa. Na wszelki wypadek to
                    pisze, tak tylko ;o)

PS : Oczywiscie, ze Oxy lepiej opowiada ;oD
                    Poza tym ON JEST (dwa akcenty rowno rozlozylem, jeden po drugim, przedzielone
                    spacja) moim Prawdziwym Przyjacielem, w odroznieniu od coponiektorych, co w
                    biedzie zmieniaja sie nie do poznania, gorszy profil ukazujac z premedytacja.
                    Takim ich zapamietam, tych coponiektorych ;o)
                    • mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:56
                      baloo1 napisał:

> adrem drugi : Ja jestem mis, ale pamiec mam sloniowa. Na wszelki wypadek to
                      > pisze, tak tylko ;o)
                      >

Odświeżenie pamięci jednak by nie zaszkodziło. Pamiętam jeszcze co komu
                      obiecywałem ;-)))

> Poza tym ON JEST (dwa akcenty rowno rozlozylem, jeden po drugim, przedzielone
                      > spacja) moim Prawdziwym Przyjacielem, w odroznieniu od coponiektorych, co w
                      > biedzie zmieniaja sie nie do poznania, gorszy profil ukazujac z premedytacja.
                      > Takim ich zapamietam, tych coponiektorych ;o)

Ciekawy jetsem, o kim mówisz, bardzom ciekawy... ;-)))
                      I tak ciesz się, że nie zarzuciłem Cię kultowymi tekstami z polskich sitkomów,
                      które serialami mojej młodości są... ;-)))
                      • baloo1 Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 14:00
                        adrem pamieci : o takich, co w biedzie i zlym samopoczuciu zostawiaja pisalem,
                        ze o nich bede pamietal, znaczy.

adrem sitkomow : ja sie sitkomow nie boje, wal smialo, mlodziencze ;o)
                        • mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 14:46
                          Nene, Baloo, teraz to już ode mnie nawet słowa nie usłyszysz. Milknę na wieki.
                          Nawet stosując moje najgorsze metody nie zmusisz mnie do mówienia... ;-)))
                          • baloo1 Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 14:49
                            mmpm napisał:

Tak mowisz, bo Ty jeszcze nie znasz moich najgorszych metod ;oDDD
                            • mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 14:59

:-PPP
                          • viki2lav Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 14:51

• mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 14:54
                              W łaskotkach zahartowany jestem. Specjalny kurs przetrwania przeszedłem. ;-)
                              • Gość: viki2lav Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm IP: proxy / 213.255.126.* 06.02.03, 15:07
                                ale ja cie balonik (bo ja sobie czytam baloo uno) mrugnie to zmiekniesz...
                                • mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 15:11
                                  Aha, chyba że wcześniej zmieni płeć... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka