viki2lav 06.02.03, 12:33 bo sobie twoja rzezbe otworzylam dziarsko! ice eyes girl, hmm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 12:36 No wiesz, moje gołębie otwierać w obecności księdza??? Chyba, żeby od razu udzielił rozgrzeszenia... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 12:38 ty go popros ja jestem czerwona jak burak juz kilka dobrych minut!!! a ludzie sikaja ze smiechu. przypominajac mi o narodowosci papy Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 12:46 Ojcze, odpuść jej winy, bo nie wie, co czyni oglądając takie bezeceństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:03 Emempeem, czy mi sie zdaje, czy Twoj ksiadz w jednym kierunku popielgrzymowal ? Ze juz o tej lyzce nie wspomne :o( Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:10 Rozlej trochę kawy, Baloo, bo ten wciąż pulsujący, choć malejący ból, zaćmiewa mi jasność myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:31 Prosze bardzo , rozlewam w dwie kaluze : 1) Jakas rzezbe ( z tym ksiedzem to bylo przejezyczenie) wyslales. Tez kce, zwlaszcza, jesli ksiadz sie zgorszyl a viki zarumienila. 2) Miales mi opowiedziec o tej lyzce, co to mowi "niemozliwe". Aha. No i o kurczakach popieprzonych (choc tego to juz latwiej sie domyslec) ;oD Z wysokiej gory Ci dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:39 Co do wysyłki - od dawna przecież nie ma Baloo w mojej skrzynce pod hasłem "plaża". Zapewne dlatego, że na to nie zasługuje. ;-))) Gołąb poleciał tam, gdzie zwykle. Żadnej opowieści nie obiecywałem, a nawet wprost przeciwnie. ;-)) Uznając, że i tak jestem dla plażowiczów zbyt dobry, tym razem postanowiłem nie pomagać. ;- ))) A wiedz jeszcze, że Twoje cierpienia spowodowane niewiedzą znacznie poprawiają moje samopoczucie. ;-))) PS. Oxy opowiada znacznie bardziej interesująco, niz ja. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:48 Em, adrem pierwszy : jestes usprawiedliwony tym, ze glina na tej rzezbie jeszcze nie wyschla. A moze kamien to byl ? Wieczorem sprawdze i dziekuje. adrem drugi : Ja jestem mis, ale pamiec mam sloniowa. Na wszelki wypadek to pisze, tak tylko ;o) PS : Oczywiscie, ze Oxy lepiej opowiada ;oD Poza tym ON JEST (dwa akcenty rowno rozlozylem, jeden po drugim, przedzielone spacja) moim Prawdziwym Przyjacielem, w odroznieniu od coponiektorych, co w biedzie zmieniaja sie nie do poznania, gorszy profil ukazujac z premedytacja. Takim ich zapamietam, tych coponiektorych ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 13:56 baloo1 napisał: > adrem drugi : Ja jestem mis, ale pamiec mam sloniowa. Na wszelki wypadek to > pisze, tak tylko ;o) > Odświeżenie pamięci jednak by nie zaszkodziło. Pamiętam jeszcze co komu obiecywałem ;-))) > Poza tym ON JEST (dwa akcenty rowno rozlozylem, jeden po drugim, przedzielone > spacja) moim Prawdziwym Przyjacielem, w odroznieniu od coponiektorych, co w > biedzie zmieniaja sie nie do poznania, gorszy profil ukazujac z premedytacja. > Takim ich zapamietam, tych coponiektorych ;o) Ciekawy jetsem, o kim mówisz, bardzom ciekawy... ;-))) I tak ciesz się, że nie zarzuciłem Cię kultowymi tekstami z polskich sitkomów, które serialami mojej młodości są... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 14:00 adrem pamieci : o takich, co w biedzie i zlym samopoczuciu zostawiaja pisalem, ze o nich bede pamietal, znaczy. adrem sitkomow : ja sie sitkomow nie boje, wal smialo, mlodziencze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 14:46 Nene, Baloo, teraz to już ode mnie nawet słowa nie usłyszysz. Milknę na wieki. Nawet stosując moje najgorsze metody nie zmusisz mnie do mówienia... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 14:49 mmpm napisał: Tak mowisz, bo Ty jeszcze nie znasz moich najgorszych metod ;oDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 14:54 W łaskotkach zahartowany jestem. Specjalny kurs przetrwania przeszedłem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm IP: proxy / 213.255.126.* 06.02.03, 15:07 ale ja cie balonik (bo ja sobie czytam baloo uno) mrugnie to zmiekniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: zgorszylam ksiedza!!!!mmpm 06.02.03, 15:11 Aha, chyba że wcześniej zmieni płeć... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś