czarnajagoda 14.02.03, 08:41 wystawiam kawę na ławę - częstujcie się. Kawa dzisiaj gorzka, bo dzień jakby przesłodzony, a równowaga w przyrodzie musi być zachowana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalgar Re: czarna kawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 08:48 hmm, dziś i ja się poczestuje....ale sobie posłodzę, bo i siedzienie na technologii informacyjnej nie nalezy do słodkich.. pozdrowienia z mojej szkoly dla plażowiczow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tires Re: czarna kawa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 08:48 pyszna kawa - od razu widać, że wrocławska:)) orewułar ps pozdrawiam wszystkich zakochanych, hej trzymajcie się cieplutko, pozdroovki (fuuuuj) --- spróbuj wodę spod ogórków. radziła mariola widząc katusze lekkomyślnego młodzieńca.. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: czarna kawa 14.02.03, 08:51 kto jest ciekawy niech wsadzi nos do kawy (tak mi się z rana skojarzyło z tą czarna kawą:)))_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalgar Re: czarna kawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 08:54 ja kiedyś włożylam i nie wyszlo mi to na dobre;))) Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: czarna kawa 14.02.03, 08:58 w sumie nie ma co sie dziwić, wszak ciekawość to pierwszy stopień do piekła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalgar Re: czarna kawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 09:00 moris est quies viatoris-finis omni laboris - mawiają... Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: czarna kawa 14.02.03, 09:03 niektórzy też mawiają, że curiosity killed the cat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalgar Re: czarna kawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 09:06 a co z wrodzoną ciekawością świata?? no bo przecież kawa to też świat...a raczej jesgo część Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: czarna kawa 14.02.03, 09:15 ale co mozna poznać, skoro wszystko jest wyłożone jak kawa na ławę? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: czarna kawa 14.02.03, 09:01 Po owym pierwszym stopniu nastepuja zas dobre intencje ;oD Kawa raz, poprosze. Tak, kubelek. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: czarna kawa 14.02.03, 10:03 > kto jest ciekawy niech wsadzi nos do kawy > (tak mi się z rana skojarzyło z tą czarna kawą:)))_ idąc dale jropem skojarzeń z kawą i ciekawością - dzbanek z którego kawa nie cieknie - nieciekawy wszystkie moje dzbanki są nieciekawe, ciekawe wyrzucam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: czarna kawa 14.02.03, 09:11 no pewnie,człowiek buja sobie w obłokach ,a tu co...czarna kawa ..dolewam mleczka i nawet posłodzę sobie wyjątkowo dzisiaj ,a co!,jak szaleć to szaleć:) Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: czarna kawa 14.02.03, 10:14 poczęstuję się z chęcią nawet dużą ilością kawy z ławy:) dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: czarna kawa 14.02.03, 10:50 O Iw!:))) Już myslałem, że napaliłaś się na mrówkę na amen! Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: czarna kawa 14.02.03, 10:55 w Mrówce ostatnio nowy plakat zauważyłam - taki sportowy, z Adasiem Odpowiedz Link Zgłoś