Dodaj do ulubionych

przedwiosnie- do Pan

IP: *.acn.waw.pl 20.02.03, 17:18
zmobolizowana odglosem krokow nadchodzacej wiosny nabylam sobie obuwie do
tenisa i postanowilam wznowic udzial w zajeciach aerobowych (panie woedza o
czym mowie) dostalam rozpiskę rodzajow (jest teraz 10 roznych form
aerobikow, niektore i wielemowiacej nazwie nazwie np fat burning), ale
najbardziej odpowiadaja mi pozycje: masaz calego ciala (60 min). cos
nieprawdopodobnego zupelnie. uwazam ze oddam aerobik za masaz.
Obserwuj wątek
    • ellen Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 11:54
      ale co - zażyłaś już tego masażu?! i czy wykonywał go dekarz może (z nadzieją w
      głosie pytam gotowa jeśli tak zapłacić każde pieniądze)?...
      • Gość: aniela Re: przedwiosnie- do Pan IP: *.mst.gov.pl 21.02.03, 15:24
        e-e ale nosze tak zamiar ukryty niegleboko wcale. pomysl sama: 60 min...
        • misiania Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 15:26
          gdzie i za ile?
          • Gość: aniela Re: przedwiosnie- do Pan IP: *.mst.gov.pl 21.02.03, 15:30
            u mnie pod parterem. 60 zl za godzine co wychdzi zlotowka za minute, co nie
            jest wygorowana ecna uwazam.
            • misiania Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 15:32
              a obiecują może efekt fatburnera również czy jeno relaks wiosenny?
              • Gość: aniela Re: przedwiosnie- do Pan IP: *.mst.gov.pl 21.02.03, 15:34
                a nienie. otoz sa rozne rodazje amsazu. od zwyklego poczawszy, przez
                odchudzajacy zlykly i odchudzajacy kwalifikowany (antycellulitisowy)
                • misiania Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 15:36
                  aha. a jak przećwiczysz to podzielisz się refleksją? w sensie - schudnąć bez
                  wysiłku bym chciała :))
                  • Gość: viki2lav Re: przedwiosnie- do Pan IP: 213.255.126.* 21.02.03, 15:39
                    ceny jak u mnie (na czarno)
                    • Gość: aniela Re: przedwiosnie- do Pan IP: *.mst.gov.pl 21.02.03, 15:46
                      aha a widzialyscie te aparaciku na prad co wyszczuplaja talie i posladki
                      cwiczac przy tym miesnie. bezwysilkowo zupelnie. w teleazkupach mango widziaam
                      takie.
                      • misiania Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 15:49
                        aha. widziałam. to co z tym masażem? :)))
                        • Gość: aniela Re: przedwiosnie- do Pan IP: *.mst.gov.pl 21.02.03, 15:51
                          no wiec poprzysiegalam przy swiadkach w aktywnych formach aerobiku udzial brac,
                          uposledzajac niechcąco forme bierną, wcale nie mniej skuteczna. ale jak zbladze
                          do salonu masazu dam znak prawa reka ku gorze.
                          • misiania Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 15:52
                            aha. niech się stanie.
                            • piotr_c Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 16:00
                              Cały czas się zastanawiam nad formułą kolejnego spotkania. Może tak zbiorowa
                              wycieczka w plener, siatkówka nomen omen plażowa, albo wspólne kino.
                              Misianiu, jak myślisz dało by sie np zarezerwować jeden rządek w kinie na
                              no "But Manitou" na hasło Plaża i tak sie spotkac ? Każdy chętny by sobie wtedy
                              bilet w kasie odebrał, a po seansie gdzies byśmy razem poszli. tylko co na to
                              południowa i północna cześc plażowiczów.
                              • oxycort Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 16:04
                                Chodźmy wszyscy do salonu masażu, hyhyhy
                                ~~
                                ox
                                • piotr_c Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 16:09
                                  O ile znajdziesz taki z 15 stojacymi obok siebie łóżkami , czemu nie . Ale jak
                                  mamy siedzieć w poczekalni i co jakis czas ktoś z grona bedoe wyrywany hasłem "
                                  Następny ! " to eeee..

To może już lepiej duża sauna lub basen.
                              • Gość: aniela Re: przedwiosnie- do Pan IP: *.mst.gov.pl 21.02.03, 16:04
                                od razu powiem ze mam nieladny zwyczaj wrzucania orzeszkow do puszki po koli w
                                kinie i potrzasania nimi nastepnie.
                                • piotr_c Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 16:07
                                  Jeśli bedziesz to robić po seansie to nie bedę ci miał tego za złe. Ewentualnie
                                  jeśli bedziesz wyrażała tak głęboki aplauz przy wtórze huraganu śmiechu całej
                                  sali, tez nic nie powiem. Ale ...
                                  • Gość: aniela Re: przedwiosnie- do Pan IP: *.mst.gov.pl 21.02.03, 16:08
                                    nene, chwile ciszy sa odpowiedniejsze i uciechy wiecej.
                                    • piotr_c Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 16:10
                                      Mam pomysł, przyniosę kilogram orzechów i sam starannie ci nabije tą puszkę
                                      łupinami. Obiecuje że łupin nie pożałuję - pod korek będą :)
                              • misiania Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 16:09
                                wszystko jest możliwe. pod jednym warunkiem: NIECH SIĘ WRESZCIE SKOŃCZY TA
                                CHOLERNA ZIMA!!!!!! nie wiem, jak reszta plażowiczów, ale ja pozostaję w jakimś
                                śnie zimowym. jak się mnie trąci kijem, to lekko drgają mi kończyny. w temacie
                                aktywności socjalnej niewiele mam do powiedzenia, a zresztą może to przez
                                przeziębienie, niszczące mój wątły organizm od kilku dni ;))
                                • piotr_c Re: przedwiosnie- do Pan 21.02.03, 16:12
                                  Na przeziębienie najlepsze jest spotkanie z nami. w takich warunkach żaden
                                  wirus się nie uchowa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka