viki2lav 21.09.06, 08:22 mimozami jesien sie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Zakaz kapieli 21.09.06, 08:30 pozwolę sobie przytoczyć cytat: "jesień idzie powoli.Może dlatego makłowicz zaczął robić tropikalne sałatki i chłodniki w telewizorze. Poza tym jak trafnie zauważył superexpres, Mołek oszpecili w tvn. Pie..ełi jej odwieczny ondul i sukienke ciążową z podszewki." koniec cytatu Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Zakaz kapieli 21.09.06, 14:32 pomimo zakazu pobabrałbym sie w błotku plażowym, zaraz przy brzegu... ale sam sie nie bedę wygłupiał. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Zakaz kapieli 21.09.06, 15:38 No to ja włażę pierwszy do błotka. Ino służbowy garnitur odwieszę. Czekam aż szef przełożony skończy maglować poprzedników więc mam trochę czasu ( byłem zapisany na audiencję między 11 a 13 :> ) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Zakaz kapieli 21.09.06, 16:51 No to czas wyłazić z błotka i do szefa , ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Zakaz kapieli 22.09.06, 13:50 Teoretycznie zgodził się na to co chciałem , ale w praktyce co do podwyżki dla mojego pracownika " to się zobaczy po zamknięciu półrocza " czyli nadal wiem że nic nie wiem. Wracam do bajorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Zakaz kapieli IP: *.29-87-b.business.telecomitalia.it 22.09.06, 14:07 u mnie tez sa glusi, nasi pracownicy nie chca podwyzki, chca samochod i benzyne Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Zakaz kapieli 25.09.06, 17:18 W sumie kiedyś już wydawano węgiel w ramach pensji to co sie dziwisz że chcą benzyny - świat idzie naprzód . Kiedyś będą deputaty wydawane w trycie :) Odpowiedz Link Zgłoś