Gość: Behemod IP: *.isns.uw.edu.pl 13.11.01, 08:50 Jak sie uwolnic od piosenki,ktora wpadla niespodziewanie w ucho i teraz "chodzi za mna".Slowem- chcialbym ja nucic gdzie tylko popadnie,w glowie wciaz mi pobrzmiewa,wystukuje jej rytm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Frene Re: Jak sie UWOLNIC od... IP: 155.158.242.* 13.11.01, 09:27 A po co się od niej uwalniać ? Śpiewaj ! Chyba ,że to jakaś totalna "chała", raz tak miałam ,że śpiewałam na okrągło tak beznadziejną piosenę,że dosłownie wstyd mi było śpiewać... A ja nie mam oporów przed śpiewaniem w tramwajach, autobusach i na ulicach :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
poola Re: Jak sie UWOLNIC od... 13.11.01, 09:36 nie stukaj tak głosno, bo i mnie zarazisz, ....ale jakoś nie łapię co to za melodia :) Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Jak sie UWOLNIC od... 13.11.01, 09:47 dzieki za mail to tak juz jest z tymi melodiami w glowie ja mam zawsze jakas do nucenia a czasem nawet takie rozne gnioty ze daj boze tak maja ludzie bardzo umuzykalnieni - tacy jak my ! na to nie ma rady i nie probuj walczyc bo przegrasz tak samo jak w zyciu - zamiast ciagle walczyc czasem lepiej ulec ale zawsze mozna skontratakowac kiedy sie tego ktos najmniej spodziewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: Jak sie UWOLNIC od... IP: *.isns.uw.edu.pl 13.11.01, 09:46 Frene napisala: >>A po co się od niej uwalniać ? Śpiewaj ! Wybacz,ale nastepnego dnia chcialbym jeszcze moc wyjsc na ulice:)Na tym zreszta polega problem-jadac np.autobusem nie moge pohamowac sie od spiewania!Jak tak dalej pojdzie to bedzie to moj labedzi spiew. Do POOLI:moze to i dobrze,ze"nie lapiesz"tej melodii bo ona jest dosc zarazliwa:)To dla Twojego dobra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: Jak sie UWOLNIC od... 13.11.01, 09:48 może jednak zdradź nam co to za melodia, całe forum będzie nucić, niektórzy z niezłym słuchem muzycznym może nawet nie będą fałszować :) Odpowiedz Link Zgłoś
poola Re: Jak sie UWOLNIC od... 13.11.01, 09:51 Mam taka jedną fajną piosenkę, która się pojawia bardzo rzadko, natomiast gdy juz ją słychac, wiem napewno, ze za momenty się coś wydarzy.Na szczescie to same miłe rzeczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Jak sie UWOLNIC od... 13.11.01, 12:03 poola napisał(a): > Mam taka jedną fajną piosenkę, która się pojawia bardzo rzadko, natomiast gdy > juz ją słychac, wiem napewno, ze za momenty się coś wydarzy.Na szczescie to > same miłe rzeczy :-) wiem, np. ponowne pojawienie się dawno nie widzianych postaci.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Jak sie UWOLNIC od... 13.11.01, 12:34 poola napisał(a): > noooo na przykład :-) :-)))))))))) bendem zarozumiały Odpowiedz Link Zgłoś
poola Re: Jak sie UWOLNIC od... 13.11.01, 12:55 całkiem nie potrzebnie masz takie uczucie dzis jej nie słyszałam :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: Jak sie UWOLNIC od... IP: *.isns.uw.edu.pl 13.11.01, 13:19 A ja wciaz czekam na dobre rady!Jak sie uwolnic od takiej natretnej piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś
poola Re: Jak sie UWOLNIC od... 13.11.01, 13:24 no dobra, powiem Ci... zaśpiewaj na cały głos pośrodku głównego skrzyżowania w Twoim miescie.Gwarantuje odczepi się od Ciebie na zawsze ;-) Zyczę długich nóg do ucieczki przed stróżami porzadku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxycort Re: Jak sie UWOLNIC od... IP: 213.25.149.* 13.11.01, 13:30 Zastąp ją nową. Ot i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: Jak sie UWOLNIC od... IP: *.isns.uw.edu.pl 13.11.01, 13:38 Spodziewalem sie takiej odpowiedzi.Ale na tym wlasnie polega problem:piosenka ta jest z natury(jak kazda przyzwoicie wpadajaca w ucho piosenka)wyjatkowo natretna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxycort Re: Jak sie UWOLNIC od... IP: 213.25.149.* 13.11.01, 13:44 To pomyśl o pracy, może wtedy przejdzie Ci ochota na śpiewanie? Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Jak sie UWOLNIC od... 13.11.01, 14:27 Tak, tak, w srodowisku lekarskim to powszechnie znany objaw. Najpierw slyszysz dzwieki, potem glosy, potem te glosy kaza ci robic jakies bardzo dziwne rzeczy... Lepiej zajmij sie tym od razu. ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: Jak sie UWOLNIC od... IP: 193.0.74.* 13.11.01, 16:00 Na razie wszystkie te glosy,ukldajace sie w cudowna melodie kaza mi jedno: SPIEWAC!!!(doslownie wszedzie i to jest ten problem) Odpowiedz Link Zgłoś