IP: *.mst.gov.pl 14.11.01, 14:08
po pierwsze długie wątki nie chcą mi się otwierać. po drugie zanim przeczytam
cudząkorespondencję juz dawno zmienicie temat.dlatego otwieram prowokacyjnie
wątek w którym opowiadajcie wszystko od początkui w kolejności chronoligicznej.
ze swojej str powiem tylko że od prokuratora wracam. możecie zadawac pytania
pomocnicze.
a.
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: dziewice IP: *.ptf.com.pl 14.11.01, 14:12
      ten prokurator to była (po Twojej wizycie )dziewica???:)))
    • alterego Re: dziewice 14.11.01, 14:13
      Czy prokurator nazywa sie Kaucz a ty mu zanioslas wypowiewdzenie?
      • Gość: aniela Re: dziewice IP: *.mst.gov.pl 14.11.01, 14:14
        hehehe ne pouczyliście mnie o moich prawach. wszystko co powiem może być uzyte
        przeciwko Wam :)
    • Gość: basia Re: dziewice IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 14:14
      Hm, prokuratorzy interesują się chyba utratą dziewictwa nieletnich.To ty aniela
      nieletnia jesteś?;)
      • Gość: aniela Re: dziewice IP: *.mst.gov.pl 14.11.01, 14:16
        nie sugeruj się moim dziewczęcym urokiem i złotymi loczkami ;)
        • ellen Re: dziewice 14.11.01, 16:45
          A może aniela gra gliniarza w remake'u "Gliniarza i Prokuratora" i wraca z
          planu zdjęciowego.
          • Gość: aniela Re: dziewice IP: *.mst.gov.pl 14.11.01, 16:49
            złego gliniarza... ;)
            • _tequila_ Re: Aniela 14.11.01, 16:54
              no i co z tym prokuratorem?
              • Gość: roro Re: dziewice IP: 217.8.191.* 14.11.01, 17:25
                Czy to prawda, ze anioły nie maja pci?
                A jesli to prawda, to nie mogą być dziewicami.

Oj Aniela, coś kręcisz.
                • Gość: kiciaf Re: dziewice IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 08:40
                  prokurator młody, przystojny, z błyskiem w oku?
                  Pci męskiej ?
                  Bo jak nie to tracę zainteresowanie...
                  • Gość: roro Re: dziewice IP: 217.8.191.* 15.11.01, 12:46
                    Kicia, co ty tu robisz? To jest watek przeznaczony tylko dla dziewic.
                    I Anieli.
                    • Gość: kiciaf Re: dziewice IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 13:01
                      jak to co robie? to chyba jasne. Prokuratorem jestem zinteresowana osobiście...
                      Towarzysko zainterowana jestem. Ach i jego stanowisko wykorzystać też pragnę.
                      Do mojego samochodu go przywiążę. Po trupach do celu będę dążyć...
                      • ellen Re: dziewice 15.11.01, 13:53
                        No nieźle - trup prokuratora przywiązany do samochodu Kiciafy. To chyba kadr z
                        tego filmu, co w nim Aniela występuje?
                      • Gość: roro Re: dziewice IP: 217.8.191.* 15.11.01, 13:54
                        Po trupach do celu chcesz dazyc?
                        Czy ty aby nie jestes drugim wcieleniem Anieli?

A zamiast prokuratora w samochodzie lepszym wyjsciem jest pozbycie sie tego
                        starego grata (mam na mysli samochod nie prokuratota).
                        Po za tym prokurator Anieli jest w wieku balzakowskim i ma sztuczna szczeke.
                        Jesli nadal jestes nim zainteresowana to znaczy, ze ty jestes w wieku post-
                        balzakowskim.
                        Pozdrowienia.
                        • _tequila_ Re: dziewice 15.11.01, 14:28
                          roro - zazdrosc przez Ciebie przemawia.... ;)
                          • Gość: kiciaf Re: dziewice IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 22:35
                            roro
                            na wiadomość z pierwszej ręki poczekam. Może jednak źle widziałeś.
                            A grata nie sprzedam. Życie mi kiedyś uratował. Emeryturę ma u mnie
                            zapewnioną...
                            • aniela_ Re: dziewice 16.11.01, 09:54
                              z zaswiatów przemawiam do Was. prokurator szczylowaty, jeszcze slady po
                              trądziku ma. poza tym jąka się i nie patrzy w oczy kiedy zawiłości tłumaczy.
                              oddam go za pół darmo. nada się tylko w charakterze ciecia samochodowego.
                              • Gość: kiciaf Re: dziewice IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 19:33
                                A nie to dziękuję... Wolę Alberta.
                                • Gość: Szczur B Re: dziewice IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.11.01, 21:57
                                  Szczylowaty prokurator chce rozgryzc Aniele jako dowod rzeczowy w sprawie o
                                  nielegalny wywoz dziewic z Kraju Przyladkowego do Polski w celu wykorzystania i
                                  porzucenia. Aniela jako przykladna obywatelka udala sie na porzesluchanie, nie
                                  majac pojecia o co chodzi - z znalazla sie w kregu podejrzanych ponieważ
                                  znaleziono jej wizytowke w portfelu pewnych zwlok lezacych w rowie przydrożnym
                                  na trasie Warszawa - Łomża , w miejscowości Jakać Dworna, w pobliżu
                                  niedokończonej stacji benzynowej. Poniewaz trup był już nieświeży, a wizytowka
                                  wymieta prokurator zauważyl tylko numer telefonu komorkowego - odebrala Aniela.
                                  W trakcie przesluchania okazalo się, że telefon nalezy do Anieli od czterech
                                  miesiecy, poprzednio byl uzywany przez bylego pracownika firmy, w której
                                  pracuje Aniela. Od czasu do czasu odbiera telefony do niego - a to pozłacana
                                  figurka Matki Boskiej , a to ikona, a to renowacja szafy gdanskiej.
                                  Prokurator wysłuchał Anieli uwaznie. Jego szczylowate oczy nie nie błyszczały,
                                  tak jak chciał jeden z uczestników Forum, przynajmniej Aniela nie mogła
                                  dostrzec - pokój był ciemny. Dziura budżetowa wyłaczyla prąd w budynku
                                  prokuratury i wszyscy pracowali po ciemku. Za oknem zmierzch, a Aniela czuła,
                                  że prokurator chce coś jesczre powiedzieć.Nie powiedzial. Podpisal przepustkę i
                                  Aniela wyszła z prokuratury, po omacku szukając wyjścia i potykając się o
                                  półślepych urzędników, którzy wynurzali się ze swoich pokojów ze szkalnkami po
                                  herbacie, żeby je wypłukać w łazience zimną wodą przed wyjściem do domu.
                                  Następnego dnia zaschnięte fusy trzeba odskrobywać. Był luty 2002 roku.

Pozdro

Szczur Biurowy
                                  • Gość: Szczur B Re: dziewice IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.11.01, 22:19
                                    www.szczurbiurowy.republika.pl
                                    • mreck szczurobiuro 16.11.01, 22:57
                                      nie chcę. Nawet z dopłatą.
                                      • aniela_ Re: szczurobiuro 19.11.01, 08:56
                                        a ja się jeszcze zastanawiam... niech szczur wypróbuje na mnie jakiś chyt
                                        marketingowy może ? nie będę się opierać szczególnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka