brezly 06.11.03, 12:32 ..zaczyna przypominac te w Dunkierce :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Cos ta plaza... 06.11.03, 13:23 Tato: ciagle ataki, kto sie juz ewakuowal szczesliwy, reszta na coraz bardziej pustej mysli o ewakuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Cos ta plaza... 06.11.03, 12:40 (A lato było piękne tego roku) I tak śpiewali: - Ach, to nic, że tak bolały rany, bo jakże słodko teraz iść na te niebiańskie polany Ps.może nie o Dunkierce,ale temat wojenno plażowy Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Cos ta plaza... 06.11.03, 12:44 ja chce przydział w sekcji kulturalno-oswiatowej albo w gazetce Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Cos ta plaza... 06.11.03, 12:51 Spawozdawców z pierwszej lini frontu już mamy....Jest ich trzech.Czwarty będzie do pary Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Cos ta plaza... 06.11.03, 13:03 strzelę palcami dla rozluźnienie stawów. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Cos ta plaza... 06.11.03, 12:41 Albo sektor Omaha :-) (Wiem bo grałem w Meda of Honor) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Cos ta plaza... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.11.03, 13:01 nie brydzyk. czwartacy czworkami prosto do niebieskiej wody szli po piachu rozgrzanym od wybuchow i ognia, od slonca goretszego. gdy sie wypelnily dni. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Cos ta plaza... 06.11.03, 13:09 aha z martyrologii narodow se kpicie nei baczac, ze dziatwa szkolna na to patrzy! i jak mature obleje to kto bedzie winien no kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Cos ta plaza... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.11.03, 15:09 ja tu pilem do tragedii naszych zolnierzy w Iraku. do busoli rozchwianej "by proxy". Odpowiedz Link Zgłoś