Dodaj do ulubionych

Januuuuuusz!

22.08.25, 14:51
Skocz mi na Kleparz po śliwki! Proszę smile
Obserwuj wątek
    • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 14:55
      Zartuje. Kleske urodzaju wegierek mam. Nierobaczywe. Tak sobie mysle, ze musialam byc w poprzednim wcieleniu kims bardzo dobrym, bo swiat mnie obsypuje darami smile
    • wybitniemondry Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 14:55
      Nie jeżdżę tam. Nie ma gdzie zaparkować.
      A poza tym nie wiadomo jakie śliwki chcesz. Kupiłbym nie takie i kazałabyś mi samemu je zjeść.
      • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 14:58
        A ja bym sie przeszla na targ. Nawet w mlodosci bylam stara straganiara i gustowalam w zakupach spozywczych. A z Kleparza- myk na Kamienna i Murowana, pozdrowic stare katy krakowskie. Plulabym pestkami na tory kolejowe, o.
        • wybitniemondry Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 15:04
          gyatt napisał(a):
          > A ja bym sie przeszla na targ. Nawet w mlodosci bylam stara straganiara i gusto
          > walam w zakupach spozywczych. A z Kleparza- myk na Kamienna i Murowana, pozdrow
          > ic stare katy krakowskie. Plulabym pestkami na tory kolejowe, o.

A to chodziło ci o nowy Kleparz? Z parkowaniem jeszcze gorzej niż na starym.
          A obydwa przerobili na jakieś pseudo galerie handlowe. To już nie te stragany co kiedyś.
          • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 15:14
            Ej, cos sciemniasz. Na Kleparzu normalnie sa stragany z owocami, warzywami, grzybami. Miodem, serami... rozmarzylam sie. Jaka znowu galeria, nic z tych rzeczy!
            • wybitniemondry Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 15:25
              gyatt napisał(a):
              > Ej, cos sciemniasz. Na Kleparzu normalnie sa stragany z owocami, warzywami, grz
              > ybami. Miodem, serami... rozmarzylam sie. Jaka znowu galeria, nic z tych rzeczy
              > !

Kiedy ostatnio byłaś na Kleparzu?
              Zamurowali te stragany.
              www.google.com/maps/@50.0733007,19.934701,3a,75y,105.44h,86.6t/data=!3m7!1e1!3m5!1stwSo6HLNj5cnQl0KmSr7dg!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D3.4041641912191523%26panoid%3DtwSo6HLNj5cnQl0KmSr7dg%26yaw%3D105.435492881279!7i16384!8i8192?authuser=0&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDgxOS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
              • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 15:35
                Musze to obczaic. Ale stragany chyba sa dalej?...? To z tego roku fotka znajomego, bylam przekonana, ze stamtad wlasnie.
                • wybitniemondry Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 15:44
                  gyatt napisał(a):
                  > Musze to obczaic. Ale stragany chyba sa dalej?...? To z tego roku fotka znajome
                  > go, bylam przekonana, ze stamtad wlasnie.

No jakieś stragany tam są. A może były, bo nie byłem tam z dziesięć lat.
                  Tylko że wszystkie obmurowane dookoła barakami, całość zadaszona a pod figurką nie można już kupić setki wódki plus ogórek gratis.
                  Może to i cywilizacja wyższa ale nie te klimaty co kiedyś.
                  A może tak ma być, tylko starcom takim jak ja ckni się za młodością.
                  • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 15:46
                    Ta wasza mlodosc...
                    youtu.be/WkdAvj4M66I?si=X8vej5T7gGR8CqUw
                    • wybitniemondry Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 15:54
                      gyatt napisał(a):
                      > Ta wasza mlodosc...
                      > youtu.be/WkdAvj4M66I?si=X8vej5T7gGR8CqUw

Albo taka:

• gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 15:58
                        Taaaak! ;D
                        • wybitniemondry Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 16:21
                          gyatt napisał(a):
                          > Taaaak! ;D

No to ci ofiaruję piosenkę:

• gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 16:55
                            A dziekuje, lubie bardzo. Nie mam pomyslu, czym ci sie odplacic. Wiec odkladam na pozniej wink
                            • wybitniemondry Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 17:01
                              gyatt napisał(a):
                              > A dziekuje, lubie bardzo. Nie mam pomyslu, czym ci sie odplacic. Wiec odkladam
                              > na pozniej wink

Nie ma sprawy, poczekam.

A na razie.

• gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 17:23
                                Cos ty narobil!!! Zakochalam sie wlasnie. Ja nie chcialam, ejjjj! Te piegi to juz szczyt wszystkiego, nie wiem, jak mozna byc tak piekna, no wink I spiewa tez fajnie, zeby nie bylo, ze tylko na wyglad patrze tongue_out
                                • wybitniemondry Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 17:36
                                  gyatt napisał(a):
                                  > Cos ty narobil!!! Zakochalam sie wlasnie.

Dobrze że nie we mnie big_grin
                                  • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 17:40
                                    Az taka zboczona to ja nie jestem wink Ciebie juz i tak wystarczajaca drecza sercowe porywy... nie mialabym serca dokladac ci zgryzot.
                                    Bo jeden poeta nie uniesie sam
                                    Uniesien na punkcie dwoch dam
                                • cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 17:52
                                  Czy pęknie ci serce, jeśli powiem, że to jest wytwór AI?Tej pani nie ma... A szkoda wink
                                  • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 17:54
                                    Nie??? Wez tak nie zartuj ze mnie, to okrutne uncertain
                                    • cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 17:59
                                      No słonko, myślałam, że rozpoznajesz od razu 😔 Przecież my widziałyśmy już tyle różnych twarzy, realistycznych, surrealistycznych... A takie piękne piegowate mordki z białym ząbkami to przecież kicz.
                                  • wybitniemondry Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 17:58
                                    cambria1.2 napisała:
                                    > Czy pęknie ci serce, jeśli powiem, że to jest wytwór AI?Tej pani nie ma... A sz
                                    > koda wink
                                    >

Jakie AI?!!
                                    Jesteś moją boginią naturalną.

• cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:00
                                      Ajjjjjj, no AI. Nie widzisz, że ma mimikę gumowej kaczuszki? Że u prawdziwego człowieka inaczej "pracuje" twarz, kiedy śpiewa?
                                      • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:03
                                        Borze, jaki wstyd. A smialam sie z tych, ktorzy ejajowych twarzy na fotkach nie rozpoznaja. A ja nie rozpoznalam twarzy w ruchu- czyli gorzej. Wlasnie stracilam zaufanie do swojej kumatosci uncertain Dzieki, dzieki. Zesz no!
                                        • cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:09
                                          Żaden wstyd. Straszny świat alternatywny po prostu. Można się pomylić. Szczególnie ci wyczuleni na piękno 😉
                                          • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:14
                                            Dzieki, ale... no strach sie bac! Nie jestem pokwitajacym chlopcem, zeby mnie "wrazliwosc na piekno" tlumaczyla wink ;*
                                            Za duzo internetu, pewnie mi juz powolutku mozg gnije. A taki ladny byl, pomarszczony wink
                                            • cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:18
                                              Myślę, że to wina zbytniej różnorodności, bogactwa. Mamy wrażenie, że wszystko już widzieliśmy, i ładnego, i brzydkiego. Parę klików i przewijasz dowolne "galerie". Więc już nawet nie wpatrujesz się w szczegóły.
                                              • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:22
                                                Plus te wszystkie filtry, ktore ludzie nagminnie stosuja na fb i insta. Czlowiek sie przyzwyczail do pewnej dziwnosci, sztucznosci, odrealnienia w strone "gladkiego piekna". Pycha mnie zgubila. I naiwna wiara, ze janusz by mi czegos takiego nigdy nie zrobil big_grin Myslalam, ze jest wielkim przeciwnikiem takich rzeczy wink
                                                • cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:25
                                                  Natury też nie akceptuje. Patrz poniżej, jak mnie skomplementował 🤣🤣
                                                  • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:33
                                                    cambria1.2 napisała:

> Natury też nie akceptuje. Patrz poniżej, jak mnie skomplementował 🤣🤣
                                                    OMG! big_grin
                                                    Janusz musi byc januszem, jak ten skorpion z bajki. (Duzo bym dala, zeby miec cialo "zdeformowane" sportem. Ale tak bez sportu, zeby samo sie stalo 😇 Ciala wyrzezbione ruchem sa PIEKNE)
                                                  • cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:36
                                                    Aż tak nie wyrzeźbiłam 😁 Ale brzuchy mamy porównywalne 😉
                                                  • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:49
                                                    cambria1.2 napisała:

> Ale brzuchy mamy porównywalne 😉
                                                    Teraz, moja droga, to ja mam sylwetke Migotki z Muminkow wink Zwykle lakomstwo, ktorego sie nawet nie wstydze. Trzeba warstwe grzewcza na zime zapuszczac... ;P
                                                  • cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:55
                                                    Przyślij mi te swoje śliwki, to nadrobię 😄
                                                  • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 19:00
                                                    Przysle ci gotowe powidlaaaa ;*
                                                    Wegierki sa wspaniale, bez dwoch zdan. (Zadne AI ich smaku nie podrobi! Czyli jeszcze jest na tym swiecie cos, w co moge wierzyc i czemu ufac.)
                                                  • cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 19:03
                                                    Tak, węgierki ponad wszystko. Niewymiarowe, cierpkie, jedyne 🙂
                                      • wybitniemondry Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:06
                                        cambria1.2 napisała:
                                        > Ajjjjjj, no AI. Nie widzisz, że ma mimikę gumowej kaczuszki? Że u prawdziwego c
                                        > złowieka inaczej "pracuje" twarz, kiedy śpiewa?
                                        >

Masz nadmiernie rozinięte mięśnie nóg.
                                        I rozedma płuc ci grozi.
                                        • cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:08
                                          A skąd ta wiedza?? 🤔🤔😶
                                        • cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:23
                                          Ajjjjjj suspicious
                                          Wiem, co Januszek miał na myśli 😀😁🫢😄🥳🥳
                                          Nie, kochany, rower mnie nie zdeformował.
                                          Ale w ramach uznania dla twojej wyobraźni podrzucam fragment tematyczny - to z mojej ulubionej kreskówki Trio z Belleville 🤣😂😅

youtu.be/yURIWqdI79I?si=YI1Y9a152AfK1NH0
                                          • gyatt Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:36
                                            O, nawet Statua Wolnosci tam jest wink Smakowite!
                                            • cambria1.2 Re: Januuuuuusz! 22.08.25, 18:37
                                              Film jest cudny. Polecam. Do znalezienia na YT. Plus inne tego twórcy. Sam smak!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka