Dodaj do ulubionych

Kto żle mówi o basi-basi to blużni !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 13:54
Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u :
info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html
Obserwuj wątek
    • capri_corn Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 14:00
      Gość portalu: s1c napisał(a):

> Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u :
      > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html
      Ciekawe, niedawno sie przyznala, ze jest tez capricorn-em ale fakt, rocznika
      nie podawala!
      • basia.basia Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 14:18
        capri_corn napisał:

> Gość portalu: s1c napisał(a):
        >
        > > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u :
        > > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html
        > Ciekawe, niedawno sie przyznala, ze jest tez capricorn-em ale fakt, rocznika
        > nie podawala!

Tego tutaj s1c podrażniłam trochę w innym wątku
        i widzę, że się odgrywa:)

Właśnie wczoraj miałam urodziny:) Naprawdę.
        Do emerytury jeszcze trochę mi brakuje ale niektórzy
        forumowicze wiedzą, że mam córkę studentkę tak więc
        można powiedzieć, że jestem "ruszona zębem czasu" albo
        w wieku balzakowskim, albo w "pewnym wieku", albo "z tyłu
        liceum z przodu muzeum" - nic więcej mi do głowy nie
        przychodzi w tej chwili. Faktem jest, że miałabym wielkie
        trudności z przeobrażeniem się w tzw. matronę i wcale
        nie próbuję:)

pzdr
        B.
        • capri_corn Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 14:26

> Właśnie wczoraj miałam urodziny:)
          Wszytkiego najlepszego, "nieubogaconego" i obys Baska na nastepne urodziny nie
          ogladala w TV "jaskierniopodobnych".

Pzdr,
          cc
          • basia.basia dziękuję za życzenia:) 13.01.04, 14:31
            capri_corn napisał:

>
            > > Właśnie wczoraj miałam urodziny:)
            > Wszytkiego najlepszego, "nieubogaconego" i obys Baska na nastepne urodziny
            nie
            > ogladala w TV "jaskierniopodobnych".

Tak będzie, bo tak być musi!
            >
            > Pzdr,
            > cc

Też pozdrawiam i życzę noworocznie
            wszystkiego najlepszego:)
        • goniacy.pielegniarz Do Basi 13.01.04, 14:51
          W takim razie składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :)
          Później prześlę kartkę urodzinową :)

Spóźnioną, bo nic nie mówiłaś!!

• basia.basia Re: Do Basi 13.01.04, 14:57
            goniacy.pielegniarz napisał:

> W takim razie składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :)

Dzięki, dzięki:)

> Później prześlę kartkę urodzinową :)
            >
            > Spóźnioną, bo nic nie mówiłaś!!
            >

Nic nie mówiłam a i tak mnie wacek wyczaił i używa
            sobie ile wlezie:) Miałam sie sama prosić o te
            stare rury itp.?

A tu masz w rewanżu Stacha Tyczyńskiego z życzeniami
            noworocznymi:)

fanfm.strefa.pl/fakty/cargo/888.mp3

On mi sie coraz bardziej podoba:) Wygrał w sądzie
            najwyższym z KRRiT a teraz ich skarży o zwrot
            utraconych korzyści. Świetnie. Mam nadzieję, że
            wygra!

• kataryna.kataryna Do Basi ja też 13.01.04, 14:59
            Ja się podpinam pod Pielęgniarza i też składam serdeczne życzenia, wiem, że
            Pielęgniarz do śpiewania nie bardzo wyrywny ale może dla Basi w dueciku
            byśmy "Sto lat" machnęli.
            • goniacy.pielegniarz Re: Do Basi ja też 13.01.04, 15:15
              kataryna.kataryna napisała:

> Ja się podpinam pod Pielęgniarza i też składam serdeczne życzenia, wiem, że
              > Pielęgniarz do śpiewania nie bardzo wyrywny ale może dla Basi w dueciku
              > byśmy "Sto lat" machnęli.

OK, przepłukałem gardło zimną wodą i mogę już śpiewać. Zaczynamy więc:

STO LAT, STO LAT
              NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM
              STO LAT, STO LAT
              NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM
              JESZCZE RAZ, JESZCZE RAZ
              NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM
              NIEEEEECH ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!

• basia.basia Do KK i GP:) 13.01.04, 15:17
                Przepadam za Wami:)))))))))
              • kataryna.kataryna Re: Do Basi ja też 13.01.04, 15:26
                goniacy.pielegniarz napisał:

> kataryna.kataryna napisała:
                >
                > > Ja się podpinam pod Pielęgniarza i też składam serdeczne życzenia, wiem, ż
                > e
                > > Pielęgniarz do śpiewania nie bardzo wyrywny ale może dla Basi w dueciku
                > > byśmy "Sto lat" machnęli.
                >
                > OK, przepłukałem gardło zimną wodą i mogę już śpiewać. Zaczynamy więc:
                >
                > STO LAT, STO LAT
                > NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM
                > STO LAT, STO LAT
                > NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM
                > JESZCZE RAZ, JESZCZE RAZ
                > NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM
                > NIEEEEECH ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!

Śpiewałam z Tobą ustami duszy bo mnie wywaliło na dłuższą chwilę z portalu
                Gazety (mam nadzieję, że to z powodów technicznych a nie w charakterze
                recenzji). Ale zaśpiewałeś bardzo ładnie, chyba przyspieszę swoje urodziny,
                żeby i mi się dostało.
                • lupus.lupus Re: Do Basi ja też 13.01.04, 15:38
                  Już raz nazwałaś mnie "panem ciekawskim", ale mimo to zapytam : ) Można poznać
                  datę twoich urodzin Kasiu?
                  Pomyślimy z Pielęgniarzem o wiązance pieśni urodzinowych.
                  • lupus.lupus Re: Do Basi ja też 13.01.04, 15:53
                    Pomyślałem, że urodziny to dość prywatna sprawa i możesz wcale nie mieć ochoty
                    ich ujawniać. Przepraszam, nie miałem złych zamiarów : )

A dla Basi jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
                    • kataryna.kataryna Re: Do Basi ja też 13.01.04, 15:58
                      lupus.lupus napisał:

> Pomyślałem, że urodziny to dość prywatna sprawa i możesz wcale nie mieć
                      ochoty
                      > ich ujawniać. Przepraszam, nie miałem złych zamiarów : )

Nie podejrzewałam Cię o złe zamiary, zapadłam w stupor usiłując sobie
                      przypomnieć kiedy i za co mogłam Cię nazwać "panem ciekawskim". A urodziny mam
                      aż w październiku, 25, więc sobie nie pośpiewasz :)

> A dla Basi jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Tak, jeszcze raz :)))
                    • tow.miller Pani Barbaro! 13.01.04, 16:01
                      Wiem, ze nie chce pani na mnie dluzej patrzec ale tez skladam zyczenia wielu
                      dalszych owocnych lat spedzonych pod rzadami naszej partii.
                      Ps. Pozdrowienia od tow.jakubowskiej!
                      • tow.jakubowska Re: Pani Barbaro! 13.01.04, 16:08
                        tow.miller napisał:

> Wiem, ze nie chce pani na mnie dluzej patrzec ale tez skladam zyczenia wielu
                        > dalszych owocnych lat spedzonych pod rzadami naszej partii.
                        > Ps. Pozdrowienia od tow.jakubowskiej!

Leszek zaczynasz mnie wkurzać. Nie dość, że się do niej podwalasz to jeszcze
                        sobie gębę mną wycierasz, co ta jestem, ręcznik?

PS. Pani Barbaro, niech będzie, że i ja się przyłączam. Dużo zdrowia lub
                        czasopism.
                        • tow.miller I innych roslin! 13.01.04, 16:13
                          A ty Olka, wracaj ze do sali, i sie nie denerwuj!
                          • Gość: tow. Wenderlich Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! IP: 213.155.175.* 13.01.04, 16:19
                            Apeluję do was, abyście zaprzestali publicznych polemik dla dobra partii.
                            Dopiero co przeszliśmy przez tę krętą i górzystą jednocześnie drogę, jaką była
                            weryfikacja kadr. Poprzeczka etyczna więc wisi już wysoko w chmurach, a wy
                            takimi wypowiedziami jedynie wprowadzacie niepokój w szeregi partyjnego aktywu.
                            Aby więc partia pozostała nieskazitelna, proszę nie dawać tego typu sygnałów na
                            zawnątrz, a także do wewnątrz.
                            • Gość: Ola Jakubowska Re: Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:30
                              Gość portalu: tow. Wenderlich napisał(a):

> Apeluję do was, abyście zaprzestali publicznych polemik dla dobra partii.
                              > Dopiero co przeszliśmy przez tę krętą i górzystą jednocześnie drogę, jaką
                              była
                              > weryfikacja kadr. Poprzeczka etyczna więc wisi już wysoko w chmurach, a wy
                              > takimi wypowiedziami jedynie wprowadzacie niepokój w szeregi partyjnego
                              aktywu.
                              >
                              > Aby więc partia pozostała nieskazitelna, proszę nie dawać tego typu sygnałów
                              na
                              >
                              > zawnątrz, a także do wewnątrz.

Masz słuszną rację, Jurek. Nie bierzmy przykładu z Łodzi gdzie się towarzysze
                              znarowili i najpierw Leszek z koła "Wiedza" musiał odejść a teraz chcą go
                              całkiem wytowarzyszyć. Tam chyba jakiś przerost "Demokratycznej"
                              kosztem "Sojusz" ma miejsce. W jedności siła, jak Olek chciał zwalić ze stołka
                              Leszka, który chwilowo na łóżku, to tylko zdecydowane zabiegi najbliższych
                              Leszka pozwoliły mu wytrwać, bo we wtorek Leszek miał chwile słabości i zwołał
                              konferencję, żeby przywództwo w partii oddać. Do tego doszło!
                              • tow.miller Re: Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! 13.01.04, 16:39

> Masz słuszną rację, Jurek. Nie bierzmy przykładu z Łodzi gdzie się
                                towarzysze
                                > znarowili i najpierw Leszek z koła "Wiedza" musiał odejść a teraz chcą go
                                > całkiem wytowarzyszyć. Tam chyba jakiś przerost "Demokratycznej"
                                > kosztem "Sojusz" ma miejsce. W jedności siła, jak Olek chciał zwalić ze
                                stołka
                                > Leszka, który chwilowo na łóżku, to tylko zdecydowane zabiegi najbliższych
                                > Leszka pozwoliły mu wytrwać, bo we wtorek Leszek miał chwile słabości i
                                zwołał
                                > konferencję, żeby przywództwo w partii oddać. Do tego doszło!

Tak, najblizszy mi Wiesiek podtrzymal mnie na duchu, to prawda.
                                Ps. Jurku! A twoje poetyckie zdanie o "poprzeczce etycznej ktora wisi juz
                                wysoko w chmurach" jest wspaniale! Przejdzie do historii naszej partii.

-------------------------------------------------------------------------------
                                -
                                • Gość: tow. Wenderlich Re: Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! IP: 213.155.175.* 13.01.04, 16:44
                                  tow.miller napisał:

> Ps. Jurku! A twoje poetyckie zdanie o "poprzeczce etycznej ktora wisi juz
                                  > wysoko w chmurach" jest wspaniale! Przejdzie do historii naszej partii.

Leszku, przecież wiesz, że nie bez powodu zostałem rzecznikiem prasowym partii.
                                  U nas dobiera się na stanowiska, biorąc pod uwagę zarówno przesłanki
                                  merytoryczne, jak i stosunek do poprzeczki.
                                • Gość: Ola Jakubowska Re: Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:47
                                  tow.miller napisał:

>
                                  > > Masz słuszną rację, Jurek. Nie bierzmy przykładu z Łodzi gdzie się
                                  > towarzysze
                                  > > znarowili i najpierw Leszek z koła "Wiedza" musiał odejść a teraz chcą go
                                  > > całkiem wytowarzyszyć. Tam chyba jakiś przerost "Demokratycznej"
                                  > > kosztem "Sojusz" ma miejsce. W jedności siła, jak Olek chciał zwalić ze
                                  > stołka
                                  > > Leszka, który chwilowo na łóżku, to tylko zdecydowane zabiegi najbliższych
                                  >
                                  > > Leszka pozwoliły mu wytrwać, bo we wtorek Leszek miał chwile słabości i
                                  > zwołał
                                  > > konferencję, żeby przywództwo w partii oddać. Do tego doszło!
                                  >
                                  > Tak, najblizszy mi Wiesiek podtrzymal mnie na duchu, to prawda.
                                  > Ps. Jurku! A twoje poetyckie zdanie o "poprzeczce etycznej ktora wisi juz
                                  > wysoko w chmurach" jest wspaniale! Przejdzie do historii naszej partii.

Tak, Jurek jak już coś powie! Wczoraj widziałam w TVN jak Jurek o weryfikacji
                                  mówił, coś, że każdej partii coś takiego poleca i o rumienieniu coś było. Słabo
                                  pamiętam bo po tym upadku na głowę wszystko mi się kićka ale mówił wzruszająco.
                                  Jurek ma gadkę, nie to co Celiński, ten się u Olejnik ostatnio tak spiął, że
                                  słowa nie mógł wydusić. A ja ostrzegałam, żeby tych cieniasów ze steropianu nie
                                  brać, nasi przynajmniej nigdy języka w gębie nie zapominają.
                              • Gość: tow. Wenderlich Re: Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! IP: 213.155.175.* 13.01.04, 16:41
                                Ola, jakie to szczęście, że Leszek ma zawsze przy sobie taki skarb, jak ty.
                                Czymże są jego chwile słabości, gdy ty jesteś przy nim? Mam do ciebie pełne
                                zaufanie. Do ciebie i do Goof..., to znaczy do Leszka Nikolskiego. Co nasz
                                premier by zrobił bez takich tęgich głów, jak wy? Aż strach pomyśleć. Ale w
                                takiej sytuacji jestem całkowicie spokojny. Niech więc partia się rozwija, a
                                członkowie niech żyją dostatnio, aczkolwiek zachowując poprzeczkę.
                  • goniacy.pielegniarz Re: Do Basi ja też 13.01.04, 16:08
                    lupus.lupus napisał:

> Już raz nazwałaś mnie "panem ciekawskim", ale mimo to zapytam : ) Można
                    poznać
                    > datę twoich urodzin Kasiu?
                    > Pomyślimy z Pielęgniarzem o wiązance pieśni urodzinowych.

Do października to mamy tyle miesięcy, że pewnie cały śpiewnik moglibyśmy
                    stworzyć :)
        • maksimum TUZ PO BARBORCE URODZINY BASI.BASI 45-TE 13.01.04, 16:50
          basia.basia napisała:

> Właśnie wczoraj miałam urodziny:) Naprawdę.
          > Do emerytury jeszcze trochę mi brakuje ale niektórzy
          > forumowicze wiedzą, że mam córkę studentkę tak więc
          > można powiedzieć, że jestem "ruszona zębem czasu" albo
          > w wieku balzakowskim, albo w "pewnym wieku", albo "z tyłu
          > liceum z przodu muzeum" - nic więcej mi do głowy nie
          > przychodzi w tej chwili. Faktem jest, że miałabym wielkie
          > trudności z przeobrażeniem się w tzw. matronę i wcale
          > nie próbuję:)
          >
          > pzdr
          > B.

A CZY TO BASIU imieniny nie powinny byc po urodzinach?
          Ale to identycznie jak u mnie.Urodzilem sie w kwietniu a imieniny mam w lutym.
          Tak sobie liczylem,ze masz 43 lata,ale zeby az 45 to juz przesada!
          O towarzystwo meskie nie bede pisal,ale interesuje mnie jakie dziewczyny
          przybyly?
          I czy sie ktoras upila,to mnie interesuje najbardziej?
    • Gość: s1c Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 14:14

> Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u :
      > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html

To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzenia-i-się-
      wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek
      inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie spotkał. Ale
      nie trace nadziei, może sie jakiejś spodobają te moje dzisiejsze przekomarzanki
      z Basią. Prawda, żem finezyjny (nie wiem co to znaczy ale brzmi nieźle)?

Pa,

s1c vel Bart
      • basia.basia Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 14:21

>
        >
        >
        > To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzenia-i-się-
        > wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek
        > inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie spotkał.
        Ale
        >
        > nie trace nadziei, może sie jakiejś spodobają te moje dzisiejsze
        przekomarzanki
        >
        > z Basią. Prawda, żem finezyjny (nie wiem co to znaczy ale brzmi nieźle)?
        >
        > Pa,
        >
        > s1c vel Bart

Komu dzisiaj pomagasz w pisaniu rozprawy i nt. jaki?
        Jesteś bez szans, uprzedzam. Mam zaprzyjaźnioną psycholożkę,
        która nauczyła mnie radzić sobie w różnych opresjach:)

• Gość: Stary Maciascyk Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! IP: *.ny325.east.verizon.net 13.01.04, 17:11

>
          >
          >
          > To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzenia-i-się-
          > wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek
          > inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie spotkał.

Za takie gadanie ,ty clowieku sniegu,to ci sie ciupaska w plecy nalezy!

> Ale nie trace nadziei, może sie jakiejś spodobają te moje dzisiejsze
          przekomarzanki
          > z Basią. Prawda, żem finezyjny (nie wiem co to znaczy ale brzmi nieźle)?
          >
          > Pa,
          >
          > s1c vel Bart

Komu dzisiaj pomagasz w pisaniu rozprawy i nt. jaki?
          Jesteś bez szans, uprzedzam. Mam zaprzyjaźnioną psycholożkę,
          która nauczyła mnie radzić sobie w różnych opresjach:)

To nie opresje wstrzymuja mnie przed poslaniem Ci zyczen,ino bialym puchem wsio
          u nas zawialo i kumpjutera spod zaspy nie mogem wyciongnac.
          Zima u nas gorsza Basienko niz w carskiej Rosji,albo i za samego Doktora
          Zhivago,wiesz jak sniegu w chalupie bylo tyle ze sankami po schodach
          zjezdzalismy,a z sopli i potu rosol gotowalismy!
          • Gość: s1c Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 17:17
            Gość portalu: Stary Maciascyk napisał(a):

>
            > > Gość portalu: s1c napisał(a):
            > >
            > > > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u :
            > > > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html
            > >
            > >
            > > To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzenia-i-s
            > ię-
            > > wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek
            > > inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie spotkał
            > .
            >
            > Za takie gadanie ,ty clowieku sniegu,to ci sie ciupaska w plecy nalezy!

A bo żeś mie nie zrozumiał. Powiedzieć chciałem, że nie lubie babek bardziej
            inteligentnych ode mnie (czyli takiej na ten przykład Basi) a mniej
            inteligentnej ode mnie żem jeszcze nie spotkał.
            • maksimum Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 22:30

> Gość portalu: Stary Maciascyk napisał(a):
              >
              > >
              > > > Gość portalu: s1c napisał(a):
              > > >
              > > > > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u :
              > > > > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html
              > > >
              > > >
              > > > To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzeni
              > a-i-s
              > > ię-
              > > > wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek
              > > > inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie sp
              > otkał
              > > .
              > >
              > > Za takie gadanie ,ty clowieku sniegu,to ci sie ciupaska w plecy nalezy!
              >
              > A bo żeś mie nie zrozumiał. Powiedzieć chciałem, że nie lubie babek bardziej
              > inteligentnych ode mnie (czyli takiej na ten przykład Basi) a mniej
              > inteligentnej ode mnie żem jeszcze nie spotkał.

To i dobrze,bo pewno by ci zeniaczka do glowy przyszla!
              Pozdrowienia od Forrest Gump!

• maksimum Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 17:34
            Gość portalu: Stary Maciascyk napisał(a):

>
            > >
            > > > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u :
            > > > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html
            > >
            > >
            > > To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzenia-i-s
            > ię-
            > > wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek
            > > inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie spotkał
            > .
            >
            > Za takie gadanie ,ty clowieku sniegu,to ci sie ciupaska w plecy nalezy!

Chociaz ja tez przyznam szczerze,ze inteligentniejszej baby ode mnie nie ma,a
            jakby se ktora tak uzurpowala,to jej urzadze przedstawienie!

> > Ale nie trace nadziei, może sie jakiejś spodobają te moje dzisiejsze
            > przekomarzanki
            > > z Basią. Prawda, żem finezyjny (nie wiem co to znaczy ale brzmi nieźle)?
            > >
            > > Pa,
            > >
            > > s1c vel Bart
            >
            > Komu dzisiaj pomagasz w pisaniu rozprawy i nt. jaki?
            > Jesteś bez szans, uprzedzam. Mam zaprzyjaźnioną psycholożkę,
            > która nauczyła mnie radzić sobie w różnych opresjach:)
            >
            > To nie opresje wstrzymuja mnie przed poslaniem Ci zyczen,ino bialym puchem
            wsio
            >
            > u nas zawialo i kumpjutera spod zaspy nie mogem wyciongnac.
            > Zima u nas gorsza Basienko niz w carskiej Rosji,albo i za samego Doktora
            > Zhivago,wiesz jak sniegu w chalupie bylo tyle ze sankami po schodach
            > zjezdzalismy,a z sopli i potu rosol gotowalismy!
    • lupus.lupus Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 15:33
      Wszystkiego najlepszego Basiu. Spełnienia wszystkich marzeń.
      • Gość: Ubogacony basia.basia to przecież .... i ...... . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:26
        Dlatego nie powinno się mówić o tej ..... ...... w ..... .

• Gość: Ubogacony Re: basia.basia to przecież .... i ...... . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:32
          Gość portalu: Ubogacony napisał(a):

> Dlatego nie powinno się mówić o tej ..... ...... w ..... .

O mnie rozmawiajcie! Ileż mozna o wasze zainteresowanie żebrać? Ja też chcę,
          żeby ktoś mnie zauważył.
          • Gość: Ubogacony Re: basia.basia to przecież .... i ...... . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:51
            Przepraszam, musiałem przerwać poprzedni list bo swędziały mnie chemorojdy.
            Nie mogę wtedy wytrzymać bez podrapania się.
            • maksimum Re: basia.basia to przecież . i ."NOBODY'S BABY" 13.01.04, 17:29
              Gość portalu: Ubogacony napisał(a):

> Przepraszam, musiałem przerwać poprzedni list bo swędziały mnie chemorojdy.
              > Nie mogę wtedy wytrzymać bez podrapania się.

Musisz zobaczyc "Nobody"s Baby" ,to sie nauczysz,ze do tych celow uzywa sie
              chopstick.
              Tak,tak,ten sam co i do ust,zeby nie pekaly i to jest w filmie wlasnie
              zademostrowane i dodam nawet ze facet zginal przez gdy nie chcial realiow
              zaakceptowac.
              I prosze nie mylic tego z paleczkami,ktorymi Chinczycy zrecznie kluski obracaja.

• rolotomasi Re: basia.basia to przecież 13.01.04, 22:28
                M.ks.m<< Czy Twoja oferta kampanii politycznej dla wybranej, ruszyła z miejsca ?
                Czy też w 'świetle' powyższego postu- American joke- chętni wymiękli ?
      • rolotomasi Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 17:05
        Zza pleców LL załączam swoje klepnięcie z okazji rocznicowej BB.
        • maksimum URODZINY URODZINAMI A GDZIE TE 10 BANIEK 13.01.04, 17:37
          Basiu jeszcze raz zyczenia urodzinowe i jak moj wpis bylby tym 10cio
          bankowym,to nie zapomnij DVD przeslac,OK!
    • basia.basia Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 19:59
      Wszystkim internetowym przyjaciołom
      dziękuję bardzo:)
      • Gość: Touluse~Lautrec Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! IP: *.chello.pl 13.01.04, 20:05
        > basia.basia napisała:

> Wszystkim internetowym przyjaciołom
        > dziękuję bardzo:)

Myj się częściej.
        • Gość: no i tak krótka rozmowa po drugiej stronie lustra IP: *.biaman.pl 13.01.04, 21:22
          "Myj się częściej" - powiedział T-L patrząc w lustro.
          "Po co, bucu?" - odpowiedział krzywy brudny ryj po drugiej stronie.
    • Gość: ciekawy Czy masz "chłopa" b-b. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 10:17
      Z wcześniejszych Twoich forumowych wypowiedzi wynika ze
      jesteś "przedwrześniowa" czyli powinienaś byc bacha-bacha-65 na przyklad a nie
      młódka basia-basia.
      No ale nie sprzeczajmy sie o głupie 15-20 lat i nie odstraszajmy studencika
      bratka i o.Mariana...
      Ale moje zasadnicze pytanie brzmi : CZY TY B-B MASZ "CHLOPA" ?
      • Gość: ciekawy Re: Czy masz "chłopa" b-b. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 10:32
        Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Z wcześniejszych Twoich forumowych wypowiedzi wynika ze
        > jesteś "przedwrześniowa" czyli powinienaś byc bacha-bacha-65 na przyklad a
        nie
        > młódka basia-basia.
        > No ale nie sprzeczajmy sie o głupie 15-20 lat i nie odstraszajmy studencika
        > bratka i o.Mariana...
        > Ale moje zasadnicze pytanie brzmi : CZY TY B-B MASZ "CHLOPA" ?

Pytam, bo mie żadna babka do tej pory nie chciała to żem se pomyślał, że trza
        sie na podryw w internecie przerzucić bo tu nikt nie widzi jaka żem pokraka, no
        i zagadać łatwiej, człowiek po pysku za głupie odzywki nie dostanie (w realu co
        sie do babki odezwem to zaraz po ryju obrywam, od niej albo od jakichś psia mać
        dżentelmenów) to tak se przyszłem i podpytuje która może wolna jest i by
        reflektowała na takiego debila jak ja.
        • Gość: ciekawy Re: Czy masz "chłopa" b-b. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 14:37
          Kiedys po forum tez biegała wścieklicowa Elka z Canady. Poradzilismy jej aby
          znalazła sobie chlopa + jakieś zajęcie zawodowe to jej się polepszy. No i
          poskutkowało. Podobno "chłopa" dostała na receptę(2 razy na tydzień ). Koszty
          tej recepty sfinansowała kanadyjska Kasa Chorych.
          • Gość: ciekawy Re: Czy masz "chłopa" b-b. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 14:40
            Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Kiedys po forum tez biegała wścieklicowa Elka z Canady. Poradzilismy jej aby
            > znalazła sobie chlopa + jakieś zajęcie zawodowe to jej się polepszy. No i
            > poskutkowało. Podobno "chłopa" dostała na receptę(2 razy na tydzień ). Koszty
            > tej recepty sfinansowała kanadyjska Kasa Chorych.

Ale nie każden ma takie szczęście. Mie też terapeuta radzi żebym se babke
            znalazł, szukam i szukam, żadna mie nie chce, nawet te w internecie szybko sie
            kapujom, żem kretyn i żadna ze mną nie gada, już mie sie inwencja w zaczepianiu
            kończy. Zlitujcie sie któraś, jestem tu i czekam!
    • Gość: s1d ale czykasia ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 11:44
      info.onet.pl/1,15,11,4249216,12839128,854044,0,forum.html
      • Gość: s1d Re: ale czykasia ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 11:55
        Gość portalu: s1d napisał(a):

> info.onet.pl/1,15,11,4249216,12839128,854044,0,forum.html

Kurde, robie co mogie a i tak mie nikt nie zauważa. Taki już mój zasrany los.
        • Gość: s1c hi, hi, ale co jest grane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 12:00
          • Gość: gapowicz Re: hi, hi, ale co jest grane? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 16:00
            Chyba o to, że basia albo kasia chciała się pochwalić, jakie ma wielkie serce
            i trochę się pogubiła w swoich manipulacjach (ale to już wszyscy wiedzą jaka z
            niej roztargniona gapa)i w dodatku przypisuje innym swój problem "zrobię
            wszystko, by zwrócili na mnie uwagę".
          • rolotomasi Re: hi, hi, ale co jest grane? 14.01.04, 16:31
            Żeby grać płytę trzeba dać a nie jak w barburkę, na-smradzać.
            • czesiu112 zawiedziony kwiatek-bratek 15.01.04, 14:40
              bratek nie myślał pewnie że ma do czynienia z emerytkami i niechcący wdepnął do
              kola emerytow i rencistów internetowych :))))
              • goniacy.pielegniarz Re: zawiedziony kwiatek-bratek 15.01.04, 14:57
                czesiu112 napisał:

> bratek nie myślał pewnie że ma do czynienia z emerytkami i niechcący wdepnął
                do
                >
                > kola emerytow i rencistów internetowych :))))

Ty pewnie należysz do internetowego koła "zdolnych inaczej", co?
                • Gość: Mariusz Pielęgniarz - dlaczego uważasz, że basia śmierdzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 15:08
                  basia.basia to przecież nie fiołek, żeby Ją wąchać.
                  • goniacy.pielegniarz To miał być wyszukany dowcip? 16.01.04, 16:04
                    Popracuj nad sobą, to może przyjdą lepsze dni.
                    • Gość: Mariusz Dowcip ? Smród nie do wytrzymania !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 16:08
                      • basia.basia A odczep żesz się wreszcie, bo nudny jesteś 16.01.04, 16:12
                        jak flaki z olejem wielonikowy rzepie!
                        • Gość: Mariusz No to chociaż się podmyj ... . Proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 16:14
                          Smród na forum nie do wytrzymania !
                          • Gość: Mariusz Przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 17:05
                            Nie zauważyłem że to ode mnie. Spodnie mnie się rozeszły w kroku.
                          • Gość: t1s Re: No to chociaż się podmyj ... . Proszę. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 17:20
                            Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Smród na forum nie do wytrzymania !

To twój własny pajacu. A pisałem ci już kiedyś, żebyś rzygając na forum nie
                            przeciążał tych swoich dwóch komuszych zwojów mózgowych, bo fizjologia ci
                            siądzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka