Gość: s1c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 13:54 Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u : info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capri_corn Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 14:00 Gość portalu: s1c napisał(a): > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u : > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html Ciekawe, niedawno sie przyznala, ze jest tez capricorn-em ale fakt, rocznika nie podawala! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 14:18 capri_corn napisał: > Gość portalu: s1c napisał(a): > > > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u : > > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html > Ciekawe, niedawno sie przyznala, ze jest tez capricorn-em ale fakt, rocznika > nie podawala! Tego tutaj s1c podrażniłam trochę w innym wątku i widzę, że się odgrywa:) Właśnie wczoraj miałam urodziny:) Naprawdę. Do emerytury jeszcze trochę mi brakuje ale niektórzy forumowicze wiedzą, że mam córkę studentkę tak więc można powiedzieć, że jestem "ruszona zębem czasu" albo w wieku balzakowskim, albo w "pewnym wieku", albo "z tyłu liceum z przodu muzeum" - nic więcej mi do głowy nie przychodzi w tej chwili. Faktem jest, że miałabym wielkie trudności z przeobrażeniem się w tzw. matronę i wcale nie próbuję:) pzdr B. Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 14:26 > Właśnie wczoraj miałam urodziny:) Wszytkiego najlepszego, "nieubogaconego" i obys Baska na nastepne urodziny nie ogladala w TV "jaskierniopodobnych". Pzdr, cc Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia dziękuję za życzenia:) 13.01.04, 14:31 capri_corn napisał: > > > Właśnie wczoraj miałam urodziny:) > Wszytkiego najlepszego, "nieubogaconego" i obys Baska na nastepne urodziny nie > ogladala w TV "jaskierniopodobnych". Tak będzie, bo tak być musi! > > Pzdr, > cc Też pozdrawiam i życzę noworocznie wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Do Basi 13.01.04, 14:51 W takim razie składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :) Później prześlę kartkę urodzinową :) Spóźnioną, bo nic nie mówiłaś!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Do Basi 13.01.04, 14:57 goniacy.pielegniarz napisał: > W takim razie składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :) Dzięki, dzięki:) > Później prześlę kartkę urodzinową :) > > Spóźnioną, bo nic nie mówiłaś!! > Nic nie mówiłam a i tak mnie wacek wyczaił i używa sobie ile wlezie:) Miałam sie sama prosić o te stare rury itp.? A tu masz w rewanżu Stacha Tyczyńskiego z życzeniami noworocznymi:) fanfm.strefa.pl/fakty/cargo/888.mp3 On mi sie coraz bardziej podoba:) Wygrał w sądzie najwyższym z KRRiT a teraz ich skarży o zwrot utraconych korzyści. Świetnie. Mam nadzieję, że wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Do Basi ja też 13.01.04, 14:59 Ja się podpinam pod Pielęgniarza i też składam serdeczne życzenia, wiem, że Pielęgniarz do śpiewania nie bardzo wyrywny ale może dla Basi w dueciku byśmy "Sto lat" machnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Do Basi ja też 13.01.04, 15:15 kataryna.kataryna napisała: > Ja się podpinam pod Pielęgniarza i też składam serdeczne życzenia, wiem, że > Pielęgniarz do śpiewania nie bardzo wyrywny ale może dla Basi w dueciku > byśmy "Sto lat" machnęli. OK, przepłukałem gardło zimną wodą i mogę już śpiewać. Zaczynamy więc: STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM JESZCZE RAZ, JESZCZE RAZ NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM NIEEEEECH ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Do Basi ja też 13.01.04, 15:26 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Ja się podpinam pod Pielęgniarza i też składam serdeczne życzenia, wiem, ż > e > > Pielęgniarz do śpiewania nie bardzo wyrywny ale może dla Basi w dueciku > > byśmy "Sto lat" machnęli. > > OK, przepłukałem gardło zimną wodą i mogę już śpiewać. Zaczynamy więc: > > STO LAT, STO LAT > NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM > STO LAT, STO LAT > NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM > JESZCZE RAZ, JESZCZE RAZ > NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM > NIEEEEECH ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAM!! Śpiewałam z Tobą ustami duszy bo mnie wywaliło na dłuższą chwilę z portalu Gazety (mam nadzieję, że to z powodów technicznych a nie w charakterze recenzji). Ale zaśpiewałeś bardzo ładnie, chyba przyspieszę swoje urodziny, żeby i mi się dostało. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Do Basi ja też 13.01.04, 15:38 Już raz nazwałaś mnie "panem ciekawskim", ale mimo to zapytam : ) Można poznać datę twoich urodzin Kasiu? Pomyślimy z Pielęgniarzem o wiązance pieśni urodzinowych. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Do Basi ja też 13.01.04, 15:53 Pomyślałem, że urodziny to dość prywatna sprawa i możesz wcale nie mieć ochoty ich ujawniać. Przepraszam, nie miałem złych zamiarów : ) A dla Basi jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Do Basi ja też 13.01.04, 15:58 lupus.lupus napisał: > Pomyślałem, że urodziny to dość prywatna sprawa i możesz wcale nie mieć ochoty > ich ujawniać. Przepraszam, nie miałem złych zamiarów : ) Nie podejrzewałam Cię o złe zamiary, zapadłam w stupor usiłując sobie przypomnieć kiedy i za co mogłam Cię nazwać "panem ciekawskim". A urodziny mam aż w październiku, 25, więc sobie nie pośpiewasz :) > A dla Basi jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Tak, jeszcze raz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.miller Pani Barbaro! 13.01.04, 16:01 Wiem, ze nie chce pani na mnie dluzej patrzec ale tez skladam zyczenia wielu dalszych owocnych lat spedzonych pod rzadami naszej partii. Ps. Pozdrowienia od tow.jakubowskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.jakubowska Re: Pani Barbaro! 13.01.04, 16:08 tow.miller napisał: > Wiem, ze nie chce pani na mnie dluzej patrzec ale tez skladam zyczenia wielu > dalszych owocnych lat spedzonych pod rzadami naszej partii. > Ps. Pozdrowienia od tow.jakubowskiej! Leszek zaczynasz mnie wkurzać. Nie dość, że się do niej podwalasz to jeszcze sobie gębę mną wycierasz, co ta jestem, ręcznik? PS. Pani Barbaro, niech będzie, że i ja się przyłączam. Dużo zdrowia lub czasopism. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.miller I innych roslin! 13.01.04, 16:13 A ty Olka, wracaj ze do sali, i sie nie denerwuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Wenderlich Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! IP: 213.155.175.* 13.01.04, 16:19 Apeluję do was, abyście zaprzestali publicznych polemik dla dobra partii. Dopiero co przeszliśmy przez tę krętą i górzystą jednocześnie drogę, jaką była weryfikacja kadr. Poprzeczka etyczna więc wisi już wysoko w chmurach, a wy takimi wypowiedziami jedynie wprowadzacie niepokój w szeregi partyjnego aktywu. Aby więc partia pozostała nieskazitelna, proszę nie dawać tego typu sygnałów na zawnątrz, a także do wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Jakubowska Re: Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:30 Gość portalu: tow. Wenderlich napisał(a): > Apeluję do was, abyście zaprzestali publicznych polemik dla dobra partii. > Dopiero co przeszliśmy przez tę krętą i górzystą jednocześnie drogę, jaką była > weryfikacja kadr. Poprzeczka etyczna więc wisi już wysoko w chmurach, a wy > takimi wypowiedziami jedynie wprowadzacie niepokój w szeregi partyjnego aktywu. > > Aby więc partia pozostała nieskazitelna, proszę nie dawać tego typu sygnałów na > > zawnątrz, a także do wewnątrz. Masz słuszną rację, Jurek. Nie bierzmy przykładu z Łodzi gdzie się towarzysze znarowili i najpierw Leszek z koła "Wiedza" musiał odejść a teraz chcą go całkiem wytowarzyszyć. Tam chyba jakiś przerost "Demokratycznej" kosztem "Sojusz" ma miejsce. W jedności siła, jak Olek chciał zwalić ze stołka Leszka, który chwilowo na łóżku, to tylko zdecydowane zabiegi najbliższych Leszka pozwoliły mu wytrwać, bo we wtorek Leszek miał chwile słabości i zwołał konferencję, żeby przywództwo w partii oddać. Do tego doszło! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.miller Re: Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! 13.01.04, 16:39 > Masz słuszną rację, Jurek. Nie bierzmy przykładu z Łodzi gdzie się towarzysze > znarowili i najpierw Leszek z koła "Wiedza" musiał odejść a teraz chcą go > całkiem wytowarzyszyć. Tam chyba jakiś przerost "Demokratycznej" > kosztem "Sojusz" ma miejsce. W jedności siła, jak Olek chciał zwalić ze stołka > Leszka, który chwilowo na łóżku, to tylko zdecydowane zabiegi najbliższych > Leszka pozwoliły mu wytrwać, bo we wtorek Leszek miał chwile słabości i zwołał > konferencję, żeby przywództwo w partii oddać. Do tego doszło! Tak, najblizszy mi Wiesiek podtrzymal mnie na duchu, to prawda. Ps. Jurku! A twoje poetyckie zdanie o "poprzeczce etycznej ktora wisi juz wysoko w chmurach" jest wspaniale! Przejdzie do historii naszej partii. ------------------------------------------------------------------------------- - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Wenderlich Re: Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! IP: 213.155.175.* 13.01.04, 16:44 tow.miller napisał: > Ps. Jurku! A twoje poetyckie zdanie o "poprzeczce etycznej ktora wisi juz > wysoko w chmurach" jest wspaniale! Przejdzie do historii naszej partii. Leszku, przecież wiesz, że nie bez powodu zostałem rzecznikiem prasowym partii. U nas dobiera się na stanowiska, biorąc pod uwagę zarówno przesłanki merytoryczne, jak i stosunek do poprzeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Jakubowska Re: Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:47 tow.miller napisał: > > > Masz słuszną rację, Jurek. Nie bierzmy przykładu z Łodzi gdzie się > towarzysze > > znarowili i najpierw Leszek z koła "Wiedza" musiał odejść a teraz chcą go > > całkiem wytowarzyszyć. Tam chyba jakiś przerost "Demokratycznej" > > kosztem "Sojusz" ma miejsce. W jedności siła, jak Olek chciał zwalić ze > stołka > > Leszka, który chwilowo na łóżku, to tylko zdecydowane zabiegi najbliższych > > > Leszka pozwoliły mu wytrwać, bo we wtorek Leszek miał chwile słabości i > zwołał > > konferencję, żeby przywództwo w partii oddać. Do tego doszło! > > Tak, najblizszy mi Wiesiek podtrzymal mnie na duchu, to prawda. > Ps. Jurku! A twoje poetyckie zdanie o "poprzeczce etycznej ktora wisi juz > wysoko w chmurach" jest wspaniale! Przejdzie do historii naszej partii. Tak, Jurek jak już coś powie! Wczoraj widziałam w TVN jak Jurek o weryfikacji mówił, coś, że każdej partii coś takiego poleca i o rumienieniu coś było. Słabo pamiętam bo po tym upadku na głowę wszystko mi się kićka ale mówił wzruszająco. Jurek ma gadkę, nie to co Celiński, ten się u Olejnik ostatnio tak spiął, że słowa nie mógł wydusić. A ja ostrzegałam, żeby tych cieniasów ze steropianu nie brać, nasi przynajmniej nigdy języka w gębie nie zapominają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Wenderlich Re: Najdro... Najbardziej drodzy towarzysze! IP: 213.155.175.* 13.01.04, 16:41 Ola, jakie to szczęście, że Leszek ma zawsze przy sobie taki skarb, jak ty. Czymże są jego chwile słabości, gdy ty jesteś przy nim? Mam do ciebie pełne zaufanie. Do ciebie i do Goof..., to znaczy do Leszka Nikolskiego. Co nasz premier by zrobił bez takich tęgich głów, jak wy? Aż strach pomyśleć. Ale w takiej sytuacji jestem całkowicie spokojny. Niech więc partia się rozwija, a członkowie niech żyją dostatnio, aczkolwiek zachowując poprzeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Do Basi ja też 13.01.04, 16:08 lupus.lupus napisał: > Już raz nazwałaś mnie "panem ciekawskim", ale mimo to zapytam : ) Można poznać > datę twoich urodzin Kasiu? > Pomyślimy z Pielęgniarzem o wiązance pieśni urodzinowych. Do października to mamy tyle miesięcy, że pewnie cały śpiewnik moglibyśmy stworzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum TUZ PO BARBORCE URODZINY BASI.BASI 45-TE 13.01.04, 16:50 basia.basia napisała: > Właśnie wczoraj miałam urodziny:) Naprawdę. > Do emerytury jeszcze trochę mi brakuje ale niektórzy > forumowicze wiedzą, że mam córkę studentkę tak więc > można powiedzieć, że jestem "ruszona zębem czasu" albo > w wieku balzakowskim, albo w "pewnym wieku", albo "z tyłu > liceum z przodu muzeum" - nic więcej mi do głowy nie > przychodzi w tej chwili. Faktem jest, że miałabym wielkie > trudności z przeobrażeniem się w tzw. matronę i wcale > nie próbuję:) > > pzdr > B. A CZY TO BASIU imieniny nie powinny byc po urodzinach? Ale to identycznie jak u mnie.Urodzilem sie w kwietniu a imieniny mam w lutym. Tak sobie liczylem,ze masz 43 lata,ale zeby az 45 to juz przesada! O towarzystwo meskie nie bede pisal,ale interesuje mnie jakie dziewczyny przybyly? I czy sie ktoras upila,to mnie interesuje najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s1c Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 14:14 Gość portalu: s1c napisał(a): > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u : > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzenia-i-się- wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie spotkał. Ale nie trace nadziei, może sie jakiejś spodobają te moje dzisiejsze przekomarzanki z Basią. Prawda, żem finezyjny (nie wiem co to znaczy ale brzmi nieźle)? Pa, s1c vel Bart Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 14:21 Gość portalu: s1c napisał(a): > Gość portalu: s1c napisał(a): > > > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u : > > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html > > > To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzenia-i-się- > wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek > inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie spotkał. Ale > > nie trace nadziei, może sie jakiejś spodobają te moje dzisiejsze przekomarzanki > > z Basią. Prawda, żem finezyjny (nie wiem co to znaczy ale brzmi nieźle)? > > Pa, > > s1c vel Bart Komu dzisiaj pomagasz w pisaniu rozprawy i nt. jaki? Jesteś bez szans, uprzedzam. Mam zaprzyjaźnioną psycholożkę, która nauczyła mnie radzić sobie w różnych opresjach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Maciascyk Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! IP: *.ny325.east.verizon.net 13.01.04, 17:11 Gość portalu: s1c napisał(a): > Gość portalu: s1c napisał(a): > > > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u : > > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html > > > To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzenia-i-się- > wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek > inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie spotkał. Za takie gadanie ,ty clowieku sniegu,to ci sie ciupaska w plecy nalezy! > Ale nie trace nadziei, może sie jakiejś spodobają te moje dzisiejsze przekomarzanki > z Basią. Prawda, żem finezyjny (nie wiem co to znaczy ale brzmi nieźle)? > > Pa, > > s1c vel Bart Komu dzisiaj pomagasz w pisaniu rozprawy i nt. jaki? Jesteś bez szans, uprzedzam. Mam zaprzyjaźnioną psycholożkę, która nauczyła mnie radzić sobie w różnych opresjach:) To nie opresje wstrzymuja mnie przed poslaniem Ci zyczen,ino bialym puchem wsio u nas zawialo i kumpjutera spod zaspy nie mogem wyciongnac. Zima u nas gorsza Basienko niz w carskiej Rosji,albo i za samego Doktora Zhivago,wiesz jak sniegu w chalupie bylo tyle ze sankami po schodach zjezdzalismy,a z sopli i potu rosol gotowalismy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s1c Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 17:17 Gość portalu: Stary Maciascyk napisał(a): > Gość portalu: s1c napisał(a): > > > Gość portalu: s1c napisał(a): > > > > > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u : > > > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html > > > > > > To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzenia-i-s > ię- > > wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek > > inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie spotkał > . > > Za takie gadanie ,ty clowieku sniegu,to ci sie ciupaska w plecy nalezy! A bo żeś mie nie zrozumiał. Powiedzieć chciałem, że nie lubie babek bardziej inteligentnych ode mnie (czyli takiej na ten przykład Basi) a mniej inteligentnej ode mnie żem jeszcze nie spotkał. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 22:30 Gość portalu: s1c napisał(a): > Gość portalu: Stary Maciascyk napisał(a): > > > Gość portalu: s1c napisał(a): > > > > > Gość portalu: s1c napisał(a): > > > > > > > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u : > > > > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html > > > > > > > > > To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzeni > a-i-s > > ię- > > > wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek > > > inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie sp > otkał > > . > > > > Za takie gadanie ,ty clowieku sniegu,to ci sie ciupaska w plecy nalezy! > > A bo żeś mie nie zrozumiał. Powiedzieć chciałem, że nie lubie babek bardziej > inteligentnych ode mnie (czyli takiej na ten przykład Basi) a mniej > inteligentnej ode mnie żem jeszcze nie spotkał. To i dobrze,bo pewno by ci zeniaczka do glowy przyszla! Pozdrowienia od Forrest Gump! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 17:34 Gość portalu: Stary Maciascyk napisał(a): > Gość portalu: s1c napisał(a): > > > Gość portalu: s1c napisał(a): > > > > > Basia-basia ma wielkie serce. Dowód z Onet-u : > > > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12815207,854044,0,forum.html > > > > > > To znowu ja, Bart-kretyn-co-zmienia-nicki-bo-nie-ma-nic-do-powiedzenia-i-s > ię- > > wstydzi. Dzisiaj mie Basia uwiera bo ja bynajmniej nie lubie babek > > inteligentniejszych ode mnie a mniej inteligentnej jeszcze żem nie spotkał > . > > Za takie gadanie ,ty clowieku sniegu,to ci sie ciupaska w plecy nalezy! Chociaz ja tez przyznam szczerze,ze inteligentniejszej baby ode mnie nie ma,a jakby se ktora tak uzurpowala,to jej urzadze przedstawienie! > > Ale nie trace nadziei, może sie jakiejś spodobają te moje dzisiejsze > przekomarzanki > > z Basią. Prawda, żem finezyjny (nie wiem co to znaczy ale brzmi nieźle)? > > > > Pa, > > > > s1c vel Bart > > Komu dzisiaj pomagasz w pisaniu rozprawy i nt. jaki? > Jesteś bez szans, uprzedzam. Mam zaprzyjaźnioną psycholożkę, > która nauczyła mnie radzić sobie w różnych opresjach:) > > To nie opresje wstrzymuja mnie przed poslaniem Ci zyczen,ino bialym puchem wsio > > u nas zawialo i kumpjutera spod zaspy nie mogem wyciongnac. > Zima u nas gorsza Basienko niz w carskiej Rosji,albo i za samego Doktora > Zhivago,wiesz jak sniegu w chalupie bylo tyle ze sankami po schodach > zjezdzalismy,a z sopli i potu rosol gotowalismy! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 15:33 Wszystkiego najlepszego Basiu. Spełnienia wszystkich marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony basia.basia to przecież .... i ...... . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:26 Dlatego nie powinno się mówić o tej ..... ...... w ..... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Re: basia.basia to przecież .... i ...... . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:32 Gość portalu: Ubogacony napisał(a): > Dlatego nie powinno się mówić o tej ..... ...... w ..... . O mnie rozmawiajcie! Ileż mozna o wasze zainteresowanie żebrać? Ja też chcę, żeby ktoś mnie zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Re: basia.basia to przecież .... i ...... . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:51 Przepraszam, musiałem przerwać poprzedni list bo swędziały mnie chemorojdy. Nie mogę wtedy wytrzymać bez podrapania się. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: basia.basia to przecież . i ."NOBODY'S BABY" 13.01.04, 17:29 Gość portalu: Ubogacony napisał(a): > Przepraszam, musiałem przerwać poprzedni list bo swędziały mnie chemorojdy. > Nie mogę wtedy wytrzymać bez podrapania się. Musisz zobaczyc "Nobody"s Baby" ,to sie nauczysz,ze do tych celow uzywa sie chopstick. Tak,tak,ten sam co i do ust,zeby nie pekaly i to jest w filmie wlasnie zademostrowane i dodam nawet ze facet zginal przez gdy nie chcial realiow zaakceptowac. I prosze nie mylic tego z paleczkami,ktorymi Chinczycy zrecznie kluski obracaja. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: basia.basia to przecież 13.01.04, 22:28 M.ks.m<< Czy Twoja oferta kampanii politycznej dla wybranej, ruszyła z miejsca ? Czy też w 'świetle' powyższego postu- American joke- chętni wymiękli ? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 17:05 Zza pleców LL załączam swoje klepnięcie z okazji rocznicowej BB. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum URODZINY URODZINAMI A GDZIE TE 10 BANIEK 13.01.04, 17:37 Basiu jeszcze raz zyczenia urodzinowe i jak moj wpis bylby tym 10cio bankowym,to nie zapomnij DVD przeslac,OK! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! 13.01.04, 19:59 Wszystkim internetowym przyjaciołom dziękuję bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: Kto żle mówi o basi-basi to blużni ! IP: *.chello.pl 13.01.04, 20:05 > basia.basia napisała: > Wszystkim internetowym przyjaciołom > dziękuję bardzo:) Myj się częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i tak krótka rozmowa po drugiej stronie lustra IP: *.biaman.pl 13.01.04, 21:22 "Myj się częściej" - powiedział T-L patrząc w lustro. "Po co, bucu?" - odpowiedział krzywy brudny ryj po drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Czy masz "chłopa" b-b. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 10:17 Z wcześniejszych Twoich forumowych wypowiedzi wynika ze jesteś "przedwrześniowa" czyli powinienaś byc bacha-bacha-65 na przyklad a nie młódka basia-basia. No ale nie sprzeczajmy sie o głupie 15-20 lat i nie odstraszajmy studencika bratka i o.Mariana... Ale moje zasadnicze pytanie brzmi : CZY TY B-B MASZ "CHLOPA" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Czy masz "chłopa" b-b. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 10:32 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Z wcześniejszych Twoich forumowych wypowiedzi wynika ze > jesteś "przedwrześniowa" czyli powinienaś byc bacha-bacha-65 na przyklad a nie > młódka basia-basia. > No ale nie sprzeczajmy sie o głupie 15-20 lat i nie odstraszajmy studencika > bratka i o.Mariana... > Ale moje zasadnicze pytanie brzmi : CZY TY B-B MASZ "CHLOPA" ? Pytam, bo mie żadna babka do tej pory nie chciała to żem se pomyślał, że trza sie na podryw w internecie przerzucić bo tu nikt nie widzi jaka żem pokraka, no i zagadać łatwiej, człowiek po pysku za głupie odzywki nie dostanie (w realu co sie do babki odezwem to zaraz po ryju obrywam, od niej albo od jakichś psia mać dżentelmenów) to tak se przyszłem i podpytuje która może wolna jest i by reflektowała na takiego debila jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Czy masz "chłopa" b-b. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 14:37 Kiedys po forum tez biegała wścieklicowa Elka z Canady. Poradzilismy jej aby znalazła sobie chlopa + jakieś zajęcie zawodowe to jej się polepszy. No i poskutkowało. Podobno "chłopa" dostała na receptę(2 razy na tydzień ). Koszty tej recepty sfinansowała kanadyjska Kasa Chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Czy masz "chłopa" b-b. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 14:40 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Kiedys po forum tez biegała wścieklicowa Elka z Canady. Poradzilismy jej aby > znalazła sobie chlopa + jakieś zajęcie zawodowe to jej się polepszy. No i > poskutkowało. Podobno "chłopa" dostała na receptę(2 razy na tydzień ). Koszty > tej recepty sfinansowała kanadyjska Kasa Chorych. Ale nie każden ma takie szczęście. Mie też terapeuta radzi żebym se babke znalazł, szukam i szukam, żadna mie nie chce, nawet te w internecie szybko sie kapujom, żem kretyn i żadna ze mną nie gada, już mie sie inwencja w zaczepianiu kończy. Zlitujcie sie któraś, jestem tu i czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s1d ale czykasia ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 11:44 info.onet.pl/1,15,11,4249216,12839128,854044,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s1d Re: ale czykasia ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 11:55 Gość portalu: s1d napisał(a): > info.onet.pl/1,15,11,4249216,12839128,854044,0,forum.html Kurde, robie co mogie a i tak mie nikt nie zauważa. Taki już mój zasrany los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s1c hi, hi, ale co jest grane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 12:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapowicz Re: hi, hi, ale co jest grane? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 16:00 Chyba o to, że basia albo kasia chciała się pochwalić, jakie ma wielkie serce i trochę się pogubiła w swoich manipulacjach (ale to już wszyscy wiedzą jaka z niej roztargniona gapa)i w dodatku przypisuje innym swój problem "zrobię wszystko, by zwrócili na mnie uwagę". Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: hi, hi, ale co jest grane? 14.01.04, 16:31 Żeby grać płytę trzeba dać a nie jak w barburkę, na-smradzać. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiu112 zawiedziony kwiatek-bratek 15.01.04, 14:40 bratek nie myślał pewnie że ma do czynienia z emerytkami i niechcący wdepnął do kola emerytow i rencistów internetowych :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: zawiedziony kwiatek-bratek 15.01.04, 14:57 czesiu112 napisał: > bratek nie myślał pewnie że ma do czynienia z emerytkami i niechcący wdepnął do > > kola emerytow i rencistów internetowych :)))) Ty pewnie należysz do internetowego koła "zdolnych inaczej", co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Pielęgniarz - dlaczego uważasz, że basia śmierdzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 15:08 basia.basia to przecież nie fiołek, żeby Ją wąchać. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz To miał być wyszukany dowcip? 16.01.04, 16:04 Popracuj nad sobą, to może przyjdą lepsze dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Dowcip ? Smród nie do wytrzymania !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 16:08 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia A odczep żesz się wreszcie, bo nudny jesteś 16.01.04, 16:12 jak flaki z olejem wielonikowy rzepie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz No to chociaż się podmyj ... . Proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 16:14 Smród na forum nie do wytrzymania ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 17:05 Nie zauważyłem że to ode mnie. Spodnie mnie się rozeszły w kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: No to chociaż się podmyj ... . Proszę. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 17:20 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Smród na forum nie do wytrzymania ! To twój własny pajacu. A pisałem ci już kiedyś, żebyś rzygając na forum nie przeciążał tych swoich dwóch komuszych zwojów mózgowych, bo fizjologia ci siądzie. Odpowiedz Link Zgłoś