Dodaj do ulubionych

Struzik szefem mazowieckiego PSL

IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.04, 13:22
Hamowanie zmian pod haslem postepu i dobrobyt dla swoich
Obserwuj wątek
    • Gość: nansen Re: Struzik szefem mazowieckiego PSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 13:54
      Ten "Stluzik" jest wrecz podrecznikowym przykladzem "działacza".
      Nachapac sie ile sie da, narod miec w pogardzie i glosic nosne hasla dla durnego elektoratu. Rzygac mi sie chce jak widze i slysze o tym odrazajacym indywiduum.
      To On przeciez wslawil sie najwieksza i najkosztowniejsza iloscie zagranicznych eskapad, jako merszalek senatu. Reszte przykladow - a jest ich bez liku pozostawiam innym do napisania. Jeszcze jedno - Struzik powinien zostan mianowany Gnida stulecia. Brawo ZSL, o przepraszam teraz Wy jestescie Psl.
      • w_v_w Cóż za "niespodzianka", zupełnie jak z Lepiórem 18.01.04, 14:46
        Wawerka
      • freemason Re: Struzik szefem mazowieckiego PSL 18.01.04, 14:54
        No cóż, "są mali, są duzi i jest marszałek Struzik" - jak śpiewali swego czasu
        w "Ale plama!". Myślę, że struzikowcy już szykują się do koalicji z kaczorami i
        LPR by móc się napodróżować po całym globie i naprezensować temu i owemu przez
        kolejne cztery lata. Kto wie, może Struzik znowu zostanie marszałkiem Senatu...
    • Gość: DS A myślałem, że ten drugi, ale to chyba wszystko IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.01.04, 22:48
      jedno. Z(P)SL to zawsze była partia szkodliwa dla Polski.
    • Gość: gm Struzik vs. Sawicki - czy to nie wszystko jedno? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.01.04, 22:50
      • Gość: bolek Re: Struzik vs. Sawicki - czy to nie wszystko jed IP: *.ne.client2.attbi.com 18.01.04, 23:01
        Maslanka? Kefir? Nawet flaszki nie ukradli? Chyba nie bede na nich glosowal.
    • Gość: robol Re: Struzik szefem mazowieckiego PSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 23:05
      Kiedy Struzik zapłaci za wycieczkę do Sun City w RPA,którą odbył na koszt nas
      roboli?
      • Gość: bolek rada dla robola IP: *.ne.client2.attbi.com 18.01.04, 23:11
        Przestan sie przejmowac. Plac podatki i czekaj az Ci je ukradna. Masz
        demokracje i sie ciesz.
      • freemason Re: Struzik szefem mazowieckiego PSL 19.01.04, 00:01
        Gość portalu: robol napisał(a):

> Kiedy Struzik zapłaci za wycieczkę do Sun City w RPA,którą odbył na koszt nas
        > roboli?

Nie zapłaci, bo państwo na tym skorzystało. Struzik miał po prodróży do
        ciepłych krajów lepszy humor i nastrój, dzięki temu podejmował korzystniejsze i
        celniejsze inicjatywy ustawodawcze. Wszystkim się to opłaciło i Polska wyszła
        na tym świetnie.

Poza tym naród sam Go wybrał i nie wypada mu szczekać na swego pryncypała.
        Skąpcy i niewdzięcznicy;-(((((((((((((((((((

Pozdrawiam.

=====
        "Nie wiem towarzysze, ja wam tylko mówię, a wy i tak zrobicie jak chcecie"

• Gość: pesel Re: Struzik szefem mazowieckiego PSL IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 00:48
      STRUZIK DO STRUSI!ludzie niedlugo jak sie otworzy lodowke to on tez tam bedzie.
      ten facet to ma bezczelosc bierze wszystko co mu w lapska wpada. jak dlugo
      jeszcze i to za nasze pieniadze. on nas naprawde duzo kosztuje a mysle ze moze
      wiecej bo facet ma nieograniczone apetyty. skad on sie wzial? moze ktos wie!
    • Gość: plato rynsztok PZPR IP: 200.232.137.* 19.01.04, 06:18
      tak sie zaczyna korupcja,
      dac PZPR-owcow do wladzy,...
      niektorzy (jak powiadaja Kwasniewski)
      nawet moga byc uczciwi,...ale dlaczego nie mamy
      klasy rzadzacej ktora sie wychowala uczciwymi
      i nigdy nie zyla w rynsztokach PZPR
    • Gość: z plocka Re: Struzik szefem mazowieckiego PSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 06:36
      Struzik duzo dobrego zrobil, poza tym w odroznieniu od wielu pseudo magistrow -
      politykow soba cos reprezentuje - lekarz ze specjalnosciami pracujacy w gminie
      rolniczej pod plockiem - i od tego zaczynal, a nie od masówek pzpr.
      • Gość: xxx Re: Struzik szefem mazowieckiego PSL IP: 195.145.80.* 19.01.04, 08:23
        Jezeli sprawdzil sie jako lekarz, chwala mu za to. Nie znaczy to, ze sprawdzi
        sie jako posiadajacy wizje lider, ani ze jego wizja bedzie dobra.

Inteligencja polega rowniez na umiejetnosci dostrzezenia tego, co sie powinno
        robic.
    • Gość: Patton DO WIDEL I GNOJU CHAMY Z PSL! IP: *.proxy.aol.com 19.01.04, 06:36
      Lapy precz od panstwa. Westa widlatus w rekatus i ladujze gnojatus na wozatus.
      Ja wam to kumy mowie, wojt.Szkoda, ze sobie buraki na przewodniczacego nie
      wybraly Kuzmiuka, najglupsza i najserdeczniejsza geba chlopska jaka widzialem.
      Jak gospodarz z Wesela. Takiego to by nawet dziadek marszalek, za sympatyczna
      gebe do Berezy nie wsadzil, bo reszte to by sie przydalo. Pospiewajcie sobie
      chamy ,,gleboka studzienke" hymn PSL-u, schlajta sie i wyklucta i idzta spac.
      Tylko nie grzebajta przy gospodarce i panstwie bo jesce was wciagnie jak w
      snopowiazalke.
    • Gość: gonzo Re: Struzik szefem mazowieckiego PSL IP: *.localdomain / 80.51.246.* 19.01.04, 09:27
      byłem na tym zjeździe, jestem członkiem PSL, młodym zresztą... nie będę jednak
      komentował słuszności wyboru nowego prezesa PSL, chciałem napisać coś innego,
      otóż wiele się mówi na temat braku wykształcenia lub wręcz inteligencji
      pewnych osób lub grup społecznych, wytyka się w mediach błędy innych, a co
      byście Państwo powiedzieli na taką sytuację - podchodzili do mnie kilka razy
      przedstawiciele różnych mediów i wiecie Państwo o co pytali - pytali kim jest
      Marszałek Województwa, czym się zajmuje, co to jest za funkcja i jakie ma
      kompetencje... !!!
      Pogratulować Panowie, pogratulować :)))))
      Teraz czytając, słuchając lub oglądając jakiekolwiek wiadomości będę miał na
      uwadze wasz poziom wiedzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka