Dodaj do ulubionych

Migalski w opałach

01.12.09, 16:49
propagandysta prot napisał:
> "o problemach Migalskiego. Jest on bowiem związany ze spin doktorami, którzy z Radiem Maryja się średnio lubią. O. Tadeusz Rydzyk stawia na ziobrowców. "

Prot, jestem dumny, świetna robota. W kilku zdaniach tak ładnie podjąłeś kolejnej próby dyskredytowania wrednych kaczystów. I jednocześnie Agora jak ognia unika tematów związanych z frakcjami i interesami platfusów, którzy walczą między sobą o lukier władzy... tylko merdia nie chcą tego opisywać. I tym samym obiektywne merdia robią wrażenie, że to lepsiejsza partia. Taka lepsiejsza w sam raz dla nic nie kumającego wykształciucha.

Jestem pod wrażeniem. Byle tak dalej.
Obserwuj wątek
    • stoerungsquelle Re: Migalski w opałach 01.12.09, 21:04
      "którzy z Radiem Maryja się średnio lubią"
      jak na jezyk dziennikarza to srednio, trzy na szynach, Okreslenia potoczne moga sie pojawic w komentarzach, dziennikarz powinien trzymac klase. Ale czego ja oczekuje..

Media w PL pozostawiaja wiele do zyczenia, politycy tez.

---
      Jak mozna zainwestowac w status europ. stolicy kultury? www.scholar-online.pl/viewpage.php?page_id=60&c_start=110#c13718
    • trouble_maker Re: "na miejsce ma liście w następnych wyborach" 01.12.09, 21:13

Porażająca groźba (o ile PiS w ogóle do następnych wyborów się ostanie ;)
      • lumpior Dwoch starych kawalerow sie dogada. 01.12.09, 21:18
        No moze jeszcze kilka spotkan i moze cos? Maja wspolne problemy.
    • reniaczek1980 Re: Migalski w opałach 01.12.09, 21:40
      on od samego poczatku sie tak lansowal. To jest pewnie silniejsze od niego samego.

A Migalski tez jest spin doktorem, wiec niby czemu gazeta (podobno) prospindoktorska miala by sie cieszyc z jego problemow?
    • volupte Re: Migalski w opałach 01.12.09, 23:19

>
      > Prot, jestem dumny, świetna robota. W kilku zdaniach tak ładnie podjąłeś kolejn
      > ej próby dyskredytowania wrednych kaczystów. I jednocześnie Agora jak ognia uni
      > ka tematów związanych z frakcjami i interesami platfusów, którzy walczą między
      > sobą o lukier władzy... tylko merdia nie chcą tego opisywać. I tym samym obiekt
      > ywne merdia robią wrażenie, że to lepsiejsza partia. Taka lepsiejsza w sam raz
      > dla nic nie kumającego wykształciucha.
      >
      > Jestem pod wrażeniem. Byle tak dalej.
      > Podziel się ta wiedza skoro merdia nie chca opisywać>
    • ewa-316 Re: Migalski w opałach 02.12.09, 09:24
      Rozumiem ,że tylko merdia wypisujące peany na cześć PIS są obiektywne ? widać pisiaki tak obiektywizm postrzegają :( Pan MIgalski za szybko uwierzył w swoją gwiazdę, tak wierny pisowiec nie postępuje - prezes.
    • krakower Re: Migalski w opałach 02.12.09, 10:28
      Jarek zazdrości, że koleś szuka żony, albo taka ładna migalska mężczyzna nie jest w typie wodzusia i jego kota.
    • jan422 Re: Migalski w opałach 02.12.09, 11:37
      Migalski woli się migać widząc, że dni władców z dynastii"Kurduplingów" są już policzone.

GW jest dla ludzi na poziomie - nie dla pisowskich nawiedzonych niedouków.
    • inte60 Re: Migalski w opałach 16.12.09, 18:01
      Migalski to chuligan polityczny; mamy takich wielu.
    • woj-77 Re: Migalski w opałach 04.01.10, 16:32
      Żaden z obecnych posłów lub Europosłów, moim zdaniem, nie zasługuje na miano Polityka. Co najwyżej, może uprawiać politykę. Dlaczego? Bo żaden nie pracuje na rzecz Polaków i Kraju, a jedynie dla dobra swojej partii.
    • tadzap Re: Migalski w opałach 04.01.10, 16:40
      A na kogo stawia ojciec Adam? I dlaczego jemu wolno,..stawiać?
    • alojsp Menda to menda 04.01.10, 16:53
      ani celebryta ani polityk.
    • tadjan Re: Migalski w opałach 04.01.10, 21:00
      to coś jakby w stylu "głupi i głupszy". Tylko który jest który?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka