scoutek 05.12.09, 14:16 zastanawiam sie tylko czy przez lzy.... www.tvn24.pl/0,1632189,0,1,reformatorzy-w-pis-tylko-sie-usmiecham,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekm22 Re: usmiech prezesa 05.12.09, 14:22 Usmiech w stylu wiejskiego polglupka .... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: usmiech prezesa 05.12.09, 14:27 tak naprawde nic mu nie pozostalo jesli kombinuja naprawde to prezes ma przerabane a jesli tylko na niby to same takie plotki sa dla szefa zabojcze Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: usmiech prezesa 05.12.09, 15:05 Mnie zastanowiło co innego: Jarosław K. dywagował n/t co by się działo, gdyby z Komisji ds. afery Rywina usunięto najbardziej aktywnych, czyli Rokitę i Ziobrę, analogicznie do Kempy i Wassermana. Czy mam przez to rozumieć, że Rokita i Ziobro byli "umoczeni" w "aferę Rywina"? :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: usmiech prezesa 05.12.09, 16:51 ave.duce napisała: > Mnie zastanowiło co innego: Jarosław K. dywagował n/t co by się działo, gdyby z > Komisji ds. afery Rywina usunięto najbardziej aktywnych, czyli Rokitę i Ziobrę, > analogicznie do Kempy i Wassermana. > > Czy mam przez to rozumieć, że Rokita i Ziobro byli "umoczeni" w "aferę Rywina"? > > :p Z wypowiedzi prezesa mozna domniemywać, że albo tak było, albo prezes zaczyna fiksować Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: usmiech prezesa 05.12.09, 16:57 No bo Sekuła się wcale nie angażował w hazard,nawet gdy do niego jako szefa NIK przyszedł kasyniarz z walizką pełną pieniędzy nie wziął walizki.Nawet nie zawiadomił prokuratury.Szwecja dyskrecja,Sekuła nie gaduła. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Wszedł bo go CBA nie zwinęło jak kuriera z walizka 05.12.09, 17:07 zoil44elwer napisał: > No bo Sekuła się wcale nie angażował w hazard,nawet gdy do niego jako szefa NIK > przyszedł kasyniarz z walizką pełną pieniędzy nie wziął walizki.Nawet nie > zawiadomił prokuratury.Szwecja dyskrecja,Sekuła nie gaduła. kasy jak szedł do min PiS Lipca.Zwinęłi go niędzy winda a gabinetem Lipca. Kanada , swojego ministra aresztować nie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: usmiech prezesa 05.12.09, 17:11 ave.duce napisała: > Mnie zastanowiło co innego: Jarosław K. dywagował n/t co by się działo, gdyby z > Komisji ds. afery Rywina usunięto najbardziej aktywnych, czyli Rokitę i Ziobrę, > analogicznie do Kempy i Wassermana. > > Czy mam przez to rozumieć, że Rokita i Ziobro byli "umoczeni" w "aferę Rywina"? niee, to chodzi o to, by wlasnie rozmyc odpowiedzialnosc Kempy i Wassermanna, ze niby ich usunieto dlatego, ze sa z PiS a nie dlatego, ze cos zle pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: usmiech prezesa 05.12.09, 17:27 Scoutku, ja doskonale wiem, o co chodziło Prezesowi, ale... wyszło jak zwykle! Z logiką na bakier. :p Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: usmiech prezesa 05.12.09, 17:35 bo go niesie.... jak zawsze, ta slina na jezyk.... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: usmiech prezesa 05.12.09, 17:43 Te konferencje... Boszszsz, "dziennikarze" (pismacy), którzy nie potrafią na szybko kojarzyć faktów, o ile w ogóle je znają. Mają przygotowane pytanie, wysłuchają odpowiedzi i tyle. :p Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Ave, po czystkach pisowskich dziennikarzy już 05.12.09, 21:42 niewielu. Szkoda, że w mediach komercyjnych także. ave.duce napisała: > Te konferencje... Boszszsz, "dziennikarze" (pismacy), którzy nie potrafią na > szybko kojarzyć faktów, o ile w ogóle je znają. Mają przygotowane pytanie, > wysłuchają odpowiedzi i tyle. > > :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Wos... 06.12.09, 09:18 Dla mnie pismakiem jest KAŻDY dziennikarzyna. Nie chodzi o jego poglądy (ani o rodzaj medium), tylko o poziom zawodowy. Oczywiście, określenie to nieodparcie kojarzy się z "niezależnymi (od rozumu) publicystami" typu Semka, Janke, Lichocka, etc., ale nie tylko ich (już) dotyczy. :p Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Zgadza się. Przede wszystkim etos zawodu jest 07.12.09, 09:23 w zaniku. Niestety. I nie tak łatwo będzie go odbudować. ave.duce napisała: > Dla mnie pismakiem jest KAŻDY dziennikarzyna. Nie chodzi o jego poglądy (ani o > rodzaj medium), tylko o poziom zawodowy. Oczywiście, określenie to nieodparcie > kojarzy się z "niezależnymi (od rozumu) publicystami" typu Semka, Janke, Lichoc > ka, etc., ale nie tylko ich (już) dotyczy. > > :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zgadza się. Przede wszystkim etos zawodu jest 07.12.09, 10:14 wos9 napisała: > w zaniku. Niestety. I nie tak łatwo będzie go odbudować. Consens. :p Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: usmiech prezesa 05.12.09, 17:16 Żadnych daleko idących wniosków bym nie próbował z tego uśmiechu wyciągać, ale jeśli już miałbym się pokusić to powiedziałbym, że raczej wszystko ma pod kontrolą. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia usmiech prezesa to pocałunek śmierci 07.12.09, 01:16 Poncyliusz wkrótce zasili Polskę + Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_wam_w_nos Re: usmiech prezesa to pocałunek śmierci 07.12.09, 18:04 basia.basia napisała: > > Poncyliusz wkrótce zasili Polskę + może? Odpowiedz Link Zgłoś