Dodaj do ulubionych

usmiech prezesa

05.12.09, 14:16
zastanawiam sie tylko czy przez lzy....
www.tvn24.pl/0,1632189,0,1,reformatorzy-w-pis-tylko-sie-usmiecham,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • jacekm22 Re: usmiech prezesa 05.12.09, 14:22
      Usmiech w stylu wiejskiego polglupka ....
      • scoutek Re: usmiech prezesa 05.12.09, 14:27
        tak naprawde nic mu nie pozostalo
        jesli kombinuja naprawde to prezes ma przerabane
        a jesli tylko na niby to same takie plotki sa dla szefa zabojcze
    • ave.duce Re: usmiech prezesa 05.12.09, 15:05
      Mnie zastanowiło co innego: Jarosław K. dywagował n/t co by się działo, gdyby z
      Komisji ds. afery Rywina usunięto najbardziej aktywnych, czyli Rokitę i Ziobrę,
      analogicznie do Kempy i Wassermana.

Czy mam przez to rozumieć, że Rokita i Ziobro byli "umoczeni" w "aferę Rywina"?

:p
      • zapijaczony_ryj Re: usmiech prezesa 05.12.09, 16:51
        ave.duce napisała:

> Mnie zastanowiło co innego: Jarosław K. dywagował n/t co by się działo, gdyby z
        > Komisji ds. afery Rywina usunięto najbardziej aktywnych, czyli Rokitę i Ziobrę,
        > analogicznie do Kempy i Wassermana.
        >
        > Czy mam przez to rozumieć, że Rokita i Ziobro byli "umoczeni" w "aferę Rywina"?
        >
        > :p

Z wypowiedzi prezesa mozna domniemywać, że albo tak było, albo prezes zaczyna
        fiksować
        • zoil44elwer Re: usmiech prezesa 05.12.09, 16:57
          No bo Sekuła się wcale nie angażował w hazard,nawet gdy do niego jako szefa NIK
          przyszedł kasyniarz z walizką pełną pieniędzy nie wziął walizki.Nawet nie
          zawiadomił prokuratury.Szwecja dyskrecja,Sekuła nie gaduła.
          • zapijaczony_ryj Wszedł bo go CBA nie zwinęło jak kuriera z walizka 05.12.09, 17:07
            zoil44elwer napisał:

> No bo Sekuła się wcale nie angażował w hazard,nawet gdy do niego jako szefa NIK
            > przyszedł kasyniarz z walizką pełną pieniędzy nie wziął walizki.Nawet nie
            > zawiadomił prokuratury.Szwecja dyskrecja,Sekuła nie gaduła.

kasy jak szedł do min PiS Lipca.Zwinęłi go niędzy winda a gabinetem Lipca.
            Kanada , swojego ministra aresztować nie wypada
      • scoutek Re: usmiech prezesa 05.12.09, 17:11
        ave.duce napisała:

> Mnie zastanowiło co innego: Jarosław K. dywagował n/t co by się działo, gdyby z
        > Komisji ds. afery Rywina usunięto najbardziej aktywnych, czyli Rokitę i Ziobrę,
        > analogicznie do Kempy i Wassermana.
        >
        > Czy mam przez to rozumieć, że Rokita i Ziobro byli "umoczeni" w "aferę Rywina"?

niee, to chodzi o to, by wlasnie rozmyc odpowiedzialnosc Kempy i Wassermanna,
        ze niby ich usunieto dlatego, ze sa z PiS a nie dlatego, ze cos zle pachnie
        • ave.duce Re: usmiech prezesa 05.12.09, 17:27
          Scoutku, ja doskonale wiem, o co chodziło Prezesowi, ale...
          wyszło jak zwykle! Z logiką na bakier.

• scoutek Re: usmiech prezesa 05.12.09, 17:35
            bo go niesie.... jak zawsze, ta slina na jezyk....
            • ave.duce Re: usmiech prezesa 05.12.09, 17:43
              Te konferencje... Boszszsz, "dziennikarze" (pismacy), którzy nie potrafią na
              szybko kojarzyć faktów, o ile w ogóle je znają. Mają przygotowane pytanie,
              wysłuchają odpowiedzi i tyle.

• wos9 Ave, po czystkach pisowskich dziennikarzy już 05.12.09, 21:42
                niewielu. Szkoda, że w mediach komercyjnych także.

ave.duce napisała:

> Te konferencje... Boszszsz, "dziennikarze" (pismacy), którzy nie
                potrafią na
                > szybko kojarzyć faktów, o ile w ogóle je znają. Mają przygotowane
                pytanie,
                > wysłuchają odpowiedzi i tyle.
                >
                • ave.duce Wos... 06.12.09, 09:18
                  Dla mnie pismakiem jest KAŻDY dziennikarzyna. Nie chodzi o jego poglądy (ani o rodzaj medium), tylko o poziom zawodowy. Oczywiście, określenie to nieodparcie kojarzy się z "niezależnymi (od rozumu) publicystami" typu Semka, Janke, Lichocka, etc., ale nie tylko ich (już) dotyczy.

• wos9 Zgadza się. Przede wszystkim etos zawodu jest 07.12.09, 09:23
                    w zaniku. Niestety. I nie tak łatwo będzie go odbudować.

ave.duce napisała:

> Dla mnie pismakiem jest KAŻDY dziennikarzyna. Nie chodzi o jego
                    poglądy (ani o
                    > rodzaj medium), tylko o poziom zawodowy. Oczywiście, określenie to
                    nieodparcie
                    > kojarzy się z "niezależnymi (od rozumu) publicystami" typu Semka,
                    Janke, Lichoc
                    > ka, etc., ale nie tylko ich (już) dotyczy.
                    >
                    • ave.duce Re: Zgadza się. Przede wszystkim etos zawodu jest 07.12.09, 10:14
                      wos9 napisała:

> w zaniku. Niestety. I nie tak łatwo będzie go odbudować.

Consens.

• douglasmclloyd Zamach na Fuhrera 05.12.09, 15:32
      Spiskowcy zostaną ukarani.
    • boblebowsky Re: usmiech prezesa 05.12.09, 17:16
      Żadnych daleko idących wniosków bym nie próbował z tego uśmiechu wyciągać, ale
      jeśli już miałbym się pokusić to powiedziałbym, że raczej wszystko ma pod kontrolą.
    • basia.basia usmiech prezesa to pocałunek śmierci 07.12.09, 01:16

Poncyliusz wkrótce zasili Polskę +
      • pis_da_wam_w_nos Re: usmiech prezesa to pocałunek śmierci 07.12.09, 18:04
        basia.basia napisała:

>
        > Poncyliusz wkrótce zasili Polskę +

może?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka