crotalus1 21.12.09, 22:28 Ktokolwiek zagłosuje na tą faszystowską ustawę o parytetach niech nie liczy na mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Re: Parytety... 21.12.09, 22:30 Doskonale rozumiem i przyjmuję do wiadomości racje obu stron lecz jestem tego typu ustawom przeciwny. Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Parytety... 21.12.09, 22:34 LPR był partią w której było najwięcej kobiet. Nie słyszałem, żeby feministki głosowały na LPR... bo one nie chcą kobiet żeby rządziły, tylko żeby rządziły określone kobiety. Zresztą co Pitera, Kempa, Szymanek Deresz zrobiły dla tych kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Parytety... 21.12.09, 22:49 Pitera i Kempa z całą pewnością ośmieszyły dość skutecznie, co do Szymanek-Deresz, to brak mi informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Parytety... 21.12.09, 22:52 Przykładów jest dużo więcej. Kiedy kobieta wchodzi w polityczną młóckę nie interesuje jej los kobiet. A chyba o to tu chodzi, a nie o samą władzę dla władzy...? Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Parytety... 21.12.09, 22:57 U mnie też potężna krecha za popieranie dyskryminacji ze względu na płeć, jaką wprowadzałyby parytety. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Klasyczna lewizna, te parapety! 21.12.09, 23:02 Nie ma co temu pomyslowi przydawac faszystowskiego parametru! Odpowiedz Link Zgłoś
komarzysko Re: Parytety... 21.12.09, 23:26 Pytanie za 100 punktów ! Jaki procent kobiet jest członkiniami poszczególnych partii ? Jeżeli 15-20% to z jakiej racji przyznawać im 50% miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś