adam111115 23.12.09, 19:36 Właśnie padło zdanie: L. Kaczyński to pierwszy prezydent nie związany z PRL-owskim establishmentem" - panie Wałęsa, do sądu z dziadami PiS-owskimi z TV Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cillian1 Re: Ale tekst w Wiadomościach !!! 23.12.09, 20:02 Ja bym to olał na miejscu Wałęsy. Z drugiej strony, LK musiałby udowodnić, że nie studiował za PRL, i "jakoś" dostał wykształcenie, kiedy inni byli internowani :) Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger [...] 23.12.09, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Ale tekst w Wiadomościach !!! 23.12.09, 20:08 prawda zawsze komuchów w oczy kole hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkowiedzacyfacet [...] 23.12.09, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Ale tekst w Wiadomościach !!! 23.12.09, 20:23 Toż napisałem, że bym to olał - znaczy nie przejmował się jakąś śmieszną TVP, gdzie Prezes pis rządzi! A Wałęsa - no cóż, jak prawdziwa kaczka, zaznaczam PRAWDZIWA, i tak powinny spływać po nim pisiowe ścieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Co ty piszesz ? Kaczory są 1949 rocznik, czyli 23.12.09, 21:09 studia kończyli gdzieś na początku lat 70. Jakie internowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Co ty piszesz ? Kaczory są 1949 rocznik, czyl 23.12.09, 21:16 Kończenie to nie obronie ;) Po drugie, skąd wiesz kiedy kończyli - obronili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Daja vu 23.12.09, 20:16 Oglądając dzisiejszy materiał o prezydencie, odniosłem wrażenie, że cofnąłem się do czasów TVP Kwiatkowskiego. Zero jakichkolwiek hamulców. Jakby mieli poczucie, że ten propagandowy bełkot jest nie do zweryfikowania z rzeczywistością. Tylko gęby dziennikarskie ciągle te same, gotowe dawać d.py każdemu, kto akurat pasożytuje w tej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Daja vu 23.12.09, 20:31 Oj czuję, że będziemy mieli o czym pisać jak już się kampania na dobre rozkręci:))) Jestem przekonany, że to dopiero preludium. wylogowany.pielegniarz napisał: > Oglądając dzisiejszy materiał o prezydencie, odniosłem wrażenie, że cofnąłem si > ę > do czasów TVP Kwiatkowskiego. Zero jakichkolwiek hamulców. Jakby mieli poczucie > , > że ten propagandowy bełkot jest nie do zweryfikowania z rzeczywistością. Tylko > gęby dziennikarskie ciągle te same, gotowe dawać d.py każdemu, kto akurat > pasożytuje w tej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger [...] 23.12.09, 20:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Ale tekst w Wiadomościach !!! 23.12.09, 20:36 A Mariusz Kamiński chyba nie wystrzelał całej amunicji.Bo niby go zwolnili ale platfusy nawijają że jest w służbie i nie wolno mu nic powiedzieć o czym wie.Sprytne! Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 To fakt obiektywny!Po co dyskutujesz? 23.12.09, 20:37 adam111115 napisał: Właśnie padło zdanie: L. Kaczyński to pierwszy prezydent nie związany z PRL-owskim establishmentem" ---> Obecny rząd i wielu z PO jest ewidentnie powiązanych z WSI, SB, kapusiami, czerwoną nomenklaturą ... - to jest ten "establishment" a nie chodzenie w PRL-u do szkoły lub studiowanie! Tak próbują przedstawiać sprawę i opisywać, tylko tyPOwi bolszewiccy propagandziści, z których wielu za państwowe pieniądze opluwa Polaków, pracując na etacie Departamentu Propagandy utworzonego przez Tuska ... nawet kosztem biblioteki! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: To fakt obiektywny!Po co dyskutujesz? 23.12.09, 20:49 > ---> Ilu kapusiów tam jeszcze się kisi? ta "strzałka" to znak na co zwrócić uwagę, tak Was kształcą? Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 POwinieneś wiedzieć,że głównie pieski Pawłowa 23.12.09, 20:57 cillian1 napisał: ta "strzałka" to znak na co zwrócić uwagę ---> .... nie potrafią myśleć symbolami ... > tak Was kształcą? ---> ... tak was tresują! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: POwinieneś wiedzieć,że głównie pieski Pawłowa 23.12.09, 21:04 > ---> ... tak was tresują! :) nie wiem, mnie nie, ale strzałek nikomu nie pokazywali. Ale może w nowym spocie pis się pojawią, to nowy trend? :D dlaczego przez 16 lat napisałeś? A nie przez 20? :) Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Jesteś bliżej nich więc może znasz nowe trendy 23.12.09, 21:26 cillian1 napisał: Ale może w nowym spocie pis się pojawią, to nowy trend? ---> ... ja, nie! (A sama strzałka po prostu wyraźnie oddziela opinie "autora" od opinii poprzedników...) > dlaczego przez 16 lat napisałeś? A nie przez 20? :) ---> Jak ten czas szybko leci...:))) Sygnaturkę zacząłem używać cztery lata temu. Uważam, że nie należy jej zmieniać - jest wciąż wystarczająco wymowna i aktualna - nawet z tą "16-ką". Zauważ, że indoktrynacja zbierała swoje żniwo przez 16 lat - od 1989 roku - praktycznie bezkarnie. W tym samym okresie czasu, pseudoautorytety wdrapywały się na piedestały, podsadzając jeden drugiego nawzajem. Od 2005 roku dopiero rozpoczęło się w miarę powszechne rozmawianie na te właśnie tematy i rozpoczął się stopniowy rozkład sztucznie wypromowanej elity intelektualnej. Kolejne "autorytety" spadają - niestety najczęściej nie "na własną prośbę" ... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jesteś bliżej nich więc może znasz nowe trend 23.12.09, 21:47 nawet grzechy update robią, a ty zapomniałeś ;) PS. znikam, bo padam na maskę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Sprostowanie. To fakt obiektywny1 23.12.09, 23:00 kancelaria_p_prezydenta napisał: > Fakt obiektywny,fakt autentyczny-czego to ludzie jeszcze nie wymyślą? Odpowiedz Link Zgłoś
w111mil SB było, w pewnym sensie, "establishmentem" 23.12.09, 21:50 adam111115 napisał: > PRL-owskim establishmentem" - panie Wałęsa do sądu z dziadami PiS- owskimi z TV Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Ale tekst w Wiadomościach !!! 23.12.09, 22:05 Co za komuch podpisał się na dyplomie tego niekomunistycznego magistra.Pewenie był pijany i właśnie był po lekturze dyrektyw z Moskwy. Że debili na magistrów,doktorów, a kto wie jak zupełnie skretynieją to na profesorow. Tow. Breżniew, polecenie wykonano. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Ale tekst w Wiadomościach !!! 23.12.09, 22:44 Taka była moda,studiować za darmo a potem nie pracować w wyuczonym kierunku.Byle by się miało dyplom wyższej uczelni to póżniej można było drwić z roboli którzy te studia(?)finansowali.PRL był zły ale dyplomy z PRL-u dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Ale tekst w Wiadomościach !!! 23.12.09, 22:54 Ten doktor, magister komunistyczny, nie dośc, ze nie zna zadnego obcego to i w polskim języku jakby słabuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Przyznał że pracę doktorska kupił na bazarze? 23.12.09, 22:54 adam111115 napisał: > Właśnie padło zdanie: L. Kaczyński to pierwszy prezydent > nie związany zPRL-owskim establishmentem" Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Przyznał że pracę doktorska kupił na bazarze? 23.12.09, 22:56 Słyszałem bardziej kłamliwe teksty!! Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Przyznał że pracę doktorska kupił na bazarze? 23.12.09, 23:22 zoil44elwer napisał: > Słyszałem bardziej kłamliwe teksty!! Pewno ktoś czytał Twoje, na głos. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Przyznał że pracę doktorska kupił na bazarze? 23.12.09, 23:26 Czytają,cytują moje teksty na głos?Widzisz jaki jestem zdolny Pinokio?Ale kaj mi tam do Tuska!! Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Przyznał że pracę doktorska kupił na bazarze? 23.12.09, 23:32 zoil44elwer napisał: > Czytają,cytują moje teksty na głos?Widzisz jaki jestem zdolny Pinokio? Jests głupek. Piszeż że słyszałeś a teraz sie niby dziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Przyznał że pracę doktorska kupił na bazarze? 23.12.09, 23:35 Są głupsi,w PO.W dodatku mają platfusa. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.pis_da_ci Re: Ale tekst w Wiadomościach !!! 24.12.09, 09:42 Agnieszka Kublik 2009-10-27, ostatnia aktualizacja 2009-10-27 07:32 Mają pomóc Lechowi Kaczyńskiemu w wygraniu wyborów prezydenckich. To cel, który uświęca środki, czyli koalicję medialną PiS z postkomunistyczną lewicą - Cel jest jeden: gramy na prezydenta, nie może ukazać się żadna informacja, która godziłaby w Lecha Kaczyńskiego - mówi anonimowo (inaczej nie może) dziennikarz "Wiadomości". Inny dorzuca: - I krytykujemy Tuska za wszystko, co się da, bo Tusk jest najpoważniejszym rywalem Kaczyńskiego. Przedstawienie stanowiska rządu nie jest przy tym obowiązkowe. wyborcza.pl/1,75478,7189065,_Wiadomosci__znow_dobre_dla_PiS.html --- i46.tinypic.com/4uhpc0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś