Dodaj do ulubionych

Śmierć w biedaszybie

IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 31.01.04, 16:03
niestety nie doczekal sie biedak wejscia do uni,
jego dzieci, byly juz glodne,
podobno mialo juz nie byc bieda szybow
w Walbrzychu i okolicy,
na co poszly pieniadze????
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek 1 Re: Śmierć w biedaszybie IP: 5.5D* / 213.40.3.* 31.01.04, 18:34
      Śmierć w biedaszybie to rzecz straszna. Nie słyszałem o przypadku podobnym w
      UE.Czy w UE politycy rozumieją podstawowe porzeby?
    • Gość: robol Re: Śmierć w biedaszybie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 19:23
      Uni potrzebują niewolników, a nasi w rządzie na czele z prezydentem mają się
      dobrze, i nawzajem klepią się po plecach.
      • Gość: M Re: Śmierć w biedaszybie IP: *.marymont.pl 31.01.04, 21:27
        W latach80. jak oglądało się filmy np Kutza i czytało Morcinka, a ja
        wysłuchiwałem od dziadka jak opowiadał o wujku który pracował w takich bieda
        szybach a potem wyjechał do Fancji by jako 13 latek prcować pod ziemią po 10
        godzin wraz z ojcem i braćmi to włos jeżył się na grzebiecie. A teraz.....?
        Każdy niech sobie odpowie sam. I m.in. Wyborcza niech sie nie dziwi wraz ze
        swoimi mądradlami, że ludzie pójdą za Lepperem, Kwaśniewska itp. stworkami bo
        zostali zapędzeni w kozi róg. Tutaj szykuje sie rewolucja, a po 1 maja będzie
        rozpierducha.
        • Gość: liberal Narodziny polskiego terroryzmu IP: *.oc.oc.cox.net 31.01.04, 21:42
          Ta zaborczosc wladzy przez SLD i skrajnie lewicowa polityka poprowadzi ludzi
          wprost do bezposredniej walki z nimi metoda terrorystow.
          • Gość: lars Re: Narodziny polskiego terroryzmu IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.04, 09:57
            niestety to nie tylko SLD i jej poplecznicy sa w tym winni. To po prostu
            powrót - nie tylko w Polsce - globalistycznego kapitalizmu czyli powrót do 19-
            wiecznegi kapitalizmu. Dostrzeganie w tym tylko spisku, nieudolnosci i
            dorabiania sie SPD to prostu samooszukiwanie siebie

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka