Gość: Ewa Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.acn.waw.pl 10.02.04, 16:01 a/ PiS b/PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY - brawo za pomysł IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.02.04, 18:45 a)PO b)PO Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Dla oczarowanych "świerzością" IdP 10.02.04, 20:50 Re: Heimer - kim jest Kamela-Sowińska? Autor: heimer Data: 08.02.2004 20:41 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------- - robisc napisał: > Pisałeś kiedyś, o ile dobrze pamietam, że to postac w poznańskiem mocno > kontrowersyjna. Mógłbys przypomnieć dlaczego? A prosze ze wzgledu na rosnącą > (?) popularność jej Inicjatywy dla Polski. Kiedys spotykalem sie z ta Pania osoboscie. Robila olbrzymie, gigantyczne pieniadze ma prywatyzowaniu panstwowych przedsiebiorstw. Miala swoja firme (chyba to sie nazywalo fundacja :))) Miala znakomite wplywy, wszystko szlo po znajomosci w ministerstwach. Podczas rozmow stawalo sie jasne, ze nikt normalny nie jest w stanie sprywatyzowac firmy, bez kontaktow i znajomosci. Krotko mowiac nie dzialala czysto i przejrzyscie, nalezala do kliki, ktora mogla wszystko zrobic. Za olbrzymie pieniadze. Podsumowujac: nie jest czysta jak by sie chciala przedstawiac, wykorzystujac znajomopsci u zloba czerpala olbrzymie korzysci materialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Dla oczarowanych "świerzością" IdP IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 12.02.04, 13:40 Nie zgadzam się z tym co piszesz a przede wszystkim to żydowska gazeta!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Do robisca IP: *.polisa-zycie.pl 12.02.04, 17:17 A dlaczego nie podpisałeś się pod swoimi "rewelacjami"? Odważnie chlastasz, na odlew, ale w ostatniej chwili jakby zabrakło tej odwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Do robisca IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 12.02.04, 21:55 Przede wszystkim nie chlastam na odlew. Z pomówieniami nie będę dyskutował. Ten poziom dyskusji mnie nie interesuje. Dyskutujmy z faktami a nie z pomówieniami. Nie zniżę się do twojego poziomu!!! Leszek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.dial.plusgsm.pl 10.02.04, 22:44 a)PO b)PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesola_kumoszka Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 23:20 1. UW 2. UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: 153.19.97.* 11.02.04, 08:39 a) IDP b) IDP A dlaczego? bo IDP jako jedyna partia na 2 lata przed wyborami ma 8-letni prorgram gospodarczy, w którym krok po kroku przedstawia jak zamierza rozwiązac palące problemy w Polsce. Pani Aldona Kamela Sowińska jset osobą ze wszech miar uczciwą i wiarygodną. Trzeba być na spotkaniach z nia i posłuchac jak widzi rozwiązanie naszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 13:07 Inicjatywa dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.icpnet.pl 11.02.04, 20:30 Widzieliscie jak jest przedstawiona Polska i Polacy w najnowszej encyklopedii multimedialnej Encarta (microsoft) ?? Bez komentarza . Zdjecia mozecie zobaczyc na www.e55.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 09:51 a.PO b.PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.iscnet.pl 12.02.04, 10:10 PO PO no bo kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tami Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.lodz.mm.pl 12.02.04, 19:08 1.UPR 2.UPR Dziwny sondaż. Bo ktoś jeden bez przerwy głosuje na jakąś UW, a ktoś drugi na jakąś IDP. Szansą dlaPolski jest tylko UPR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smerf Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.04, 21:32 a) UPR b) UPR o ile wystartują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.crowley.pl 14.02.04, 04:02 a. SLD b. Unia Wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolfitzsch Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 14.02.04, 12:02 A] i B] - Nieodżałowany Odlot Czukczy. Trzeba w Polszcze - Trzeciej, Najaśniejszej i Odrodzonej - zrobić porządek, a następnie zanieść kaganek oświaty w światy [a potem - kto wie - i w zaświaty]. Wyzwania, które przed nami stają są ogromne - stoimy na skraju przepaści, ale gdy NOC zwycięży, to zrobimy ogromny krok na przód [nie "naprzód", ale "na przód" - nie wiem jeszcze czego, ale zawsze...]. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus GP, a gdyby tak aktualne wyniki podać , co ? :) 14.02.04, 12:09 Prosimy niesmiało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYGMUNT BLOKADA dla LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 16:38 "TYCH, CO GŁOSUJĄ NA LPR, TO BLOKUJĄ!"- POWIEDZIAŁ MI TO KOLEGA, KTÓREMU STALE TU NA FORUM POJAWIA SIĘ NAPIS; " SKONTAKTUJ SIĘ Z AGORĄ". MOŻE MI SIĘ UDA! a/ LPR b/ LPR Dość mam liberałów i socjalistów, którzy na przemian dzielą się władzą od umowy magdalenkowej i doprowadzają do upadku każdego działu gospodarczego Polski. Mamy "liberalny" PRL z tymi samymi sekretarzami PZPRu popierającymi strzelanie do manifestujących. A miliony patriotów w czasie stanu wojennego opuściło Polskę.Na ich miejsce weszło mnóstwo liberałów nie mających nic wspólnego ze znakiem Solidarności, którzy dzięki zdjęciom z Wałęsą wdrapali się na stołki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boy Jakie wyniki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 18:01 Czy ktos to w ogole liczy? Bo chyba juz czas na jakies male podsumowanko. PS> Normalne wybory trwaja 1 dzien (czasem 2), a ile beda trwac na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
webmarek Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 14.02.04, 19:36 Zdecydowanie stawiam na Donalda www.astronauta.tk Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Wyniki do 19.36 w walentynkową sobotę 14.02.04, 21:01 W zastępstwie Przewodniczącego, który oddalił się był w celach towarzysko- walentynkowych podaję wyniki cząstkowe zanotowane dzisiaj o godz. 19.36. Tytułem wyjaśnienia, policzyłam wszystkie głosy jak leci, jeśli ktoś podawał dwie opcje, brałam pod uwagę tylko pierwszy wybór. Pozwoliłam też sobie dokonać korekty na swojej osobistej kartce wyborczej. Oto wyniki: Parlament Europejski: PO - 30 %(34 głosy) IdP (25 głosów) UW (18 głosów) PiS (11 głosów) SLD (9 głosów) UPR (8 głosów) LPR (4 głosy) Ziel2004 (3 głosy) OKO, Samoobrona, lista obywatelska - po 1 głosie łącznie oddano - 115 głosów Sejm: PO (35 głosów) IdP (27 głosów) UW (23 głosy) PiS (13 głosów) SLD (7 głosów) UPR (7 głosów) LPR (2 głosy) Samoobrona (2 głosy) OKO i Ziel2004 - po 1 głosie łącznie oddano - 118 głosów Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wyniki do 19.36 w walentynkową sobotę 14.02.04, 21:02 Głupi komputer! Wysłał zanim wpisałam procenty, niech sobie teraz sam liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Hej HS 14.02.04, 22:36 Jeśli Ci się chce, to możesz podliczyć głosy od tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10566010&a=10636286 Taką metodą jak ja to robiłem. Jako oficjalne weźmiemy te wyniki, które będą bardziej korzystne. Jak mawiał klasyk: Nie ważne kto głosuje, ważne kto głosy liczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Hej HS Hej GP 14.02.04, 22:42 goniacy.pielegniarz napisał: > Jeśli Ci się chce, to możesz podliczyć głosy od tego wątku: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10566010&a=10636286 > > Taką metodą jak ja to robiłem. Jako oficjalne weźmiemy te wyniki, które będą > bardziej korzystne. Jak mawiał klasyk: Nie ważne kto głosuje, ważne kto głosy > liczy :) > > hej GP :) Chce mi się umiarkowanie. Wierzę w tej materii KK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzatka Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 18:37 1. na Unię Wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzatka! Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 18:38 1. na Unię Wolności 2. na Unię Wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: UW IP: *.centertel.pl 16.02.04, 11:50 1. PO (chyba, ze na czele listy będzie Piskorski i/lub Kozak, wtedy zaglosuje na kogo innego, bo tych złodziei wspierać nie będę) 2. PO (no bo kto inny???) Odpowiedz Link Zgłoś