venus99 15.01.10, 20:26 najpierw chciał wzorem Cyrankiewicza-bardzo charakterystyczny wzorzec dla Kurskiego,odrąbywać ręce a teraz udaje głupka u Piaseckiego.co za moralna miernota.ale w końcu to o nim sejm krzyczał:oszusy,oszust,oszust. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 20:27 o twoim premierku krzyczą bardziej brutalnie w każdym sklepie hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 20:35 bywamy w różnych sklepach.a co z nauką polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 22:41 Chyba w całodobowych monopolowych tak gdzieś o 2 w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 20:32 Wyjątkowa gnida z kur(w)skiego, przed nim występ miała druga gnida, Jakubowska. Zastanawia mnie, czy oni naprawdę są przekonani, że kaczka ma szanse na reelekcje? Tępi, czy chorzy psychicznie????? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 20:39 etta2 napisała: > Wyjątkowa gnida z kur(w)skiego, przed nim występ miała druga gnida, > Jakubowska. Zastanawia mnie, czy oni naprawdę są przekonani, że > kaczka ma szanse na reelekcje? Tępi, czy chorzy psychicznie????? Jedno nie wyklucza drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 20:41 Kurski obnaża każdą niegodziwość PO i premierka... POlecam Nocną Zmianę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 22:50 > POlecam Nocną Zmianę:-) To ja polecę się odlać. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 23:11 Zapomniałeś o hehehehe? Przecież to twój najważniejszy, a właściwie jedyny przekaz, z którego bije niesamowity, wręcz porażający głąb folozoficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 20:42 a co mają robić?tylko dobrą minę. a my jeszcze 341 dni 2 godziny 16 minut będziemy się męczyć z tą miernotą. Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 22:31 tego waszego platfusiego firerka malarza kominowego bedziesz wspominal jeszcze za 15 lat - jak splacisz dlug publiczny PO. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 22:33 Ty płacic nie bedziesz ,więc nie płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 22:37 sas125 napisał: > tego waszego platfusiego firerka malarza kominowego bedziesz wspominal jeszcze > za 15 lat - jak splacisz dlug publiczny PO. Dług publiczny PO będzie spłacany przez naszych wnuczków...jak przewiduję się tylko ZUS wygeneruje 50 miliardów długu przez PO w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 23:14 No nie - czyżbyś już na stałe odstąpił od tego wspamiałego hehehehe? Jestem zasmucony. Nie rób mi tego! Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 23:25 Witoldzie! mam nadzieje,ze juz spisz,mlodziez musi byc wyspana hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: metafory Kurskiego 15.01.10, 23:40 O jedno he za mało. Powinno być hehehehe! Dopiero wtedy osiąga się pełny głąb psychologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: metafory Kurskiego 16.01.10, 03:10 O czym mówicie?w czasie IIwojny była bitwa na łuku Kurskim,nie tak dawno zatoneła podwodna jednostka armii rosyjskiej o nazwie Kursk.a kurski,Kurski kto zacz?Ani filozof,ani pisarz,ani malarz,ani kanalarz,ani kierowca formły I?Kto to?Co przegapiłam?Jakąś premierę,jakiś teleturniej jakiegoś celebrytę?Pomóżcie głupiej babie i wytłumaczcie co to za objawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Żadne objawienie, ale wymyślił dziadka z Wermachtu 16.01.10, 11:25 i to było na wagę prezydentury dla Lecha K. Na szczęście będziemy się z tym zjawiskiem w Pałacu męczyć już tylko 340 dni. Piszę "tylko", bo zaczęliśmy odliczać, kiedy było jeszcze grubo ponad 700. klara551 napisała: > O czym mówicie?w czasie IIwojny była bitwa na łuku Kurskim,nie tak > dawno zatoneła podwodna jednostka armii rosyjskiej o nazwie Kursk.a > kurski,Kurski kto zacz?Ani filozof,ani pisarz,ani malarz,ani > kanalarz,ani kierowca formły I?Kto to?Co przegapiłam?Jakąś > premierę,jakiś teleturniej jakiegoś celebrytę?Pomóżcie głupiej babie > i wytłumaczcie co to za objawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: metafory Kurskiego 16.01.10, 12:36 on ma wtedy prawdziwy pisi orgazm. Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: metafory Kurskiego 16.01.10, 11:33 witoldzbazin napisał: > sas125 napisał: > > > tego waszego platfusiego firerka malarza kominowego bedziesz wspominal je > szcze > > za 15 lat - jak splacisz dlug publiczny PO. > > Dług publiczny PO będzie spłacany przez naszych wnuczków...jak przewiduję się > tylko ZUS wygeneruje 50 miliardów długu przez PO > w tym roku Witek! Co jest?? Uśmiechnij się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: metafory Kurskiego 16.01.10, 12:36 trzeba było ćwierćinteligencie przypilnować żeby PiS zrobił reforme emerytalną. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: metafory Kurskiego 16.01.10, 12:34 mogę spłacić długi PO jak ty spłacisz długi pisie. Odpowiedz Link Zgłoś