freemason 06.02.04, 12:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10583640 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-wyborca Tak trzymac:) 06.02.04, 12:55 Ciekawe tylko jak dlugo. A swoja droga to cenzor nawet nie raczyl odpowiedziec dlaczego wycina takie DOBRE TEKSTY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Tak trzymac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 13:25 Cała władza w ręce baranów ! władza cenzorska tez pzrecież Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Tak trzymac:) 06.02.04, 13:32 Powodem było wklejenie wielkiego artykułu a nie jego treść. To jest wolne forum i każdy może pisac co chce, byle zgodnie z regulaminem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Tak trzymac:) IP: *.acn.waw.pl 06.02.04, 13:34 a kiedy pisze historyjke o tredowatym i jakale to cenzor w strachu przed Adamem Wszechmocnym natychmiast kasuje taka wypowiedź. Pomimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Tak trzymac:) 06.02.04, 13:38 A jeśli to był jego autorski tekst? Bo to chyba on sam napisał. Gdzie zresztą takie rzeczy publikują? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Tak trzymac:) 06.02.04, 13:44 Tak, masz rację. bije się w piersi. Przepraszam autora. Zaraz ten tekst oddam. Odpowiedz Link Zgłoś
heretykkk Re: Tak trzymac:) 06.02.04, 13:57 Tylko sie nie bij, zwłaszcza w piersi. My jestesmy bardzo tolerancyjni, z wyjątkiem, oczywiście, GP, ale on jest młody. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Tak trzymac:) 06.02.04, 14:15 Ja? Nietolerancyjny? Prafrazując fragment pewnej książki mógłbym powiedzieć, że porządnemu Pielęgniarzowi zarzucasz nietolerancję, jak jakimś cholernym lewakom. Odpowiedz Link Zgłoś
heretykkk Re: Tak trzymac :( 06.02.04, 15:24 goniacy.pielegniarz napisał: > Ja? Nietolerancyjny? Owszem, wręcz inkwizytorski czasem, powiedziałbym. Trudno, jakoś trzeba z tym żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Wątek wrócił 06.02.04, 14:26 Zmienił adres forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10583640&a=10583640 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Wątek wrócił IP: 196.28.63.* 06.02.04, 15:31 "To jest wolne forum i każdy może pisac co chce, byle zgodnie z regulaminem. " Szkoda Giwi,ze zmieniasz "regulamin" 5 razy dziennie w zaleznosci od nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: Sensacyjny sondaż "Trybuny"!!!! 06.02.04, 15:51 Miałam zamiar głosować na Panią Jolę, bo kobieca, ale po przeczytaniu zamieszczonego powyżej, niezwykle przekonującego materiału, zamierzam oddać głos na Pana Barańskiego, bo męski. (tzn. Barański, nie głos, ma się rozumieć) Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: Sensacyjny sondaż "Trybuny"!!!! 06.02.04, 18:58 Tekst Freemasona wydaje mi się istotnie bardzo dobry i wart potyczki stoczonej z giwi. Chciałam podrzucić go do góry. Nieudolnie. No, bo jak tu napisać coś zabawnego w sytuacji tak rozpaczliwie smętnej. Nie dość, że nie wiadomo co będzie większą katastrofą: rozwiązanie sejmu i wydanie się na pastwę trudnych do przewidzenia, z konieczności egzotycznych sojuszy, czy pozostanie przy władzy intensywnych, nieuleczalnych niszczycieli, to jeszcze nie ma żadnego polityka, którego lud chciałby widzieć na prezydenckim tronie. Czy jesteśmy skazani na prezydenta z łapanki? Kogokolwiek, byle przyćmił Jolantę? Na dodatek jesteśmy biedni i nie stać nas na wynajęcie kogoś odpowiedniego z krajów, w których występuje niewymuszona obfitość kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
heretykkk heretykkk na prezydenta 06.02.04, 19:40 Czy jesteśmy skazani na prezydenta z łapanki? Kogokolwiek, byle przyćmił Jolantę? Na dodatek jesteśmy biedni i nie stać nas na wynajęcie kogoś odpowiedniego z krajów, w których występuje niewymuszona obfitość kandydatów. .. no dobra. Będę kandydował. Za darmo. Z własnej woli. Dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
heretykkk Ty też się szykuj ;) 06.02.04, 19:54 No tak, ale jak już wygram (co pewne), będa potrzebował starej (no, niekoniecznie) druhny. Skąd ją wziąć? Byle Moniką się nie zadowolę. Odpowiedz Link Zgłoś
heretykkk żeby nie było nieporozumień 06.02.04, 20:04 Nie musi być jakaś tam cudowna i idealna. Wystarczy, żeby była piękna, dobra, mądra, pogodna (albo nie), cierpliwa i przede wszystkim wyrozumiała. Może nazywać się Magdalena Cielecka, ale nie musi. Jestem bardzo tolerancyjny i ugodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: żeby nie było nieporozumień 06.02.04, 20:10 heretykkk napisała: > Nie musi być jakaś tam cudowna i idealna. Wystarczy, żeby była piękna, dobra, > mądra, pogodna (albo nie), cierpliwa i przede wszystkim wyrozumiała. Może > nazywać się Magdalena Cielecka, Czy mnie oczy nie mylą? ale nie musi. Jestem bardzo tolerancyjny i > ugodowy. Czy mnie oczy nie mylą?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
heretykkk wybory (kandydatek) 06.02.04, 22:21 ...Czy mnie oczy nie mylą?:))) Mylą, ponieważ widzisz coś, czego nie powinnaś. Znaczy: blokady opadły. Niestety, zgłosiłaś się za późno: Ciebie na urząd nie wezmę, mam już kandydatkę, nawet z klanową biżuterią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: żeby nie było nieporozumień 06.02.04, 20:19 Szykujemy się! Odświeżam rodową biżuterię. Dzieci bardzo się cieszą. Pies i kot też się pucują! Kłopot, mąż nie ma ochoty jechać. Nie wiem co robić! Jestem cudowna i idealna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: żeby nie było nieporozumień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 20:32 intensywnych, nieuleczalnych niszczycieli hłe, hłe, hłe dobre, niezłe hasło hahahaha hahahahaha.... uh :( Odpowiedz Link Zgłoś
heretykkk Re: żeby nie było nieporozumień 06.02.04, 22:04 panidalloway napisała: > Jestem cudowna i idealna! To wiem, ale z dzieciakami niech się zabiorą i wnuki. O bardziej błahych problemach pomyśli się później. Odpowiedz Link Zgłoś
heretykkk damy radę! 06.02.04, 22:17 Kot też odpada. Mam alergię. "Kłopot, mąż nie ma ochoty jechać." Well, nobody's perfect. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg trafione w sedno IP: *.b.dial.de.ignite.net 06.02.04, 20:37 panidalloway napisała: > Czy jesteśmy skazani na prezydenta z łapanki? Kogokolwiek, byle przyćmił > Jolantę? Podoba mi się ten "prezydent z łapanki"... Wyrażenie godne nie tylko odnotowania, ale i zastanowienia. Precyzyjniej opisać tego, co się dzieje teraz w Polsce, chyba się nie da. Trafiłaś w sedno. Na dodatek > > jesteśmy biedni i nie stać nas na wynajęcie kogoś odpowiedniego z krajów, w > których występuje niewymuszona obfitość kandydatów. To też mi się podobało :) Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: trafione w sedno 06.02.04, 21:22 Dziękuję za miłe słowa. Nie zmienia to niestety mojego nastroju. Zdaje się, że nie mieszkasz w Polsce i możesz tę okropną sytuacje obserwować z dystansu. A nam już niedługo spadnie ona na łby w postaci bardzo konkretnych kłopotów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia nie trafione w sedno:) 06.02.04, 22:10 panidalloway napisała: > i możesz tę okropną sytuacje obserwować z dystansu. A nam już niedługo > spadnie ona na łby w postaci bardzo konkretnych kłopotów. Proszę Cię, zmień nastawienie. Spróbuj popatrzeć na sytuację optymistycznie:) Prawdopodobne jest bardzo, że nasze kłopoty się kończą:) Odpowiedz Link Zgłoś