kaczyjar 21.01.10, 19:12 To jest facet co wali na szklo jak leming - Jest pewne ze sie onie roz-ebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fazael Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 20:03 kaczyjar napisał: > To jest facet co wali na szklo jak leming - Jednak Arłukowicz nie jest lemingiem i to jest to, co go odróżnia w sposób zdecydowany od posłów Urbaniaka-naczelnego logika PO,Neumana oraz służalczego przewodniczącego Sekuły. Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger1 Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 20:04 Nie lubie gosci z SLD,ale jestem pewna,ze ten facet nadzieje tego ch..a na widelec. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 20:07 Myślę że lepiej by się lansował w tańcu na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 20:19 m.c.hrabia napisał: > Myślę że lepiej by się lansował w tańcu na lodzie. Wylansował się już w Agencie więc już nie potrzebuje lansu.Ale na tle pozostałych członków komisji,szczególnie tych z PO błyszczy jak dyjament! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 20:16 Jasne, pisdactwo rozpaczliwie szuka, kto udupi chlebusia, nawet na czerwonego liczy, haha. Oto próbka entelektu tej LSDowskiej gwiazdy: pytanie posła Arłukowicza: - czy zna pan pana X? - odp. tak. od 20 lat - a czy znał pan X w 2007? hahahahahahahahahahaha - komisja W tym stylu zadają pytania posłowie LSD i PiS. Tępota umysłowa, brak umiejętności kojarzenia faktów, kilkadziesiąt razy powtarzane to samo pytanie (słaba pamięć, czy ta cholerna tepota...). Chlebuś zeznaje ponad 10 godz, zamierzają przetrzymać go, aż padnie fizycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
fazael Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 20:22 > Chlebuś zeznaje ponad 10 godz, zamierzają przetrzymać go, aż padnie > fizycznie? Przed chwilą na pytanie czy chce aby przerwano dzisiejsze przesłuchanie powiedział,że nie jest absolutnie zmęczony.Natomiast do zmęczenia przyznał się przewodniczący Sekuła,co widać wyraźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 20:25 On sie przyznal a po nich widac i slychc - juz pieprzna byle pokazac ze sa twardzi. KRETYNI . To juz koniec tej komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 20:18 Ales pojechala jak pis...lec -Aż przykro . Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 20:50 nie docenili Bartosza platfusy to nie można wymagać od wykształciuszków logicznej oceny,im więcej plują,tym bardziej udowadniają jego wyższość od własnych przedstawicieli Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 21:08 Przeciez to prostak te jego odzywki - Widac ze ma nie poskromiony pysk .Calkiem nadaje sie do pisu. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga. ( to czemu mi mówią żem idiota?) Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 21:13 prawda jest taka,że przyćmił tych pacanów z peło,rośnie nowa gwiazda na lewicy dzięki tamtym niedojdom a dodatkowo elektoratu część odpłynie Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 21:23 Arłukowicz jak Sierakowski - tolerowany przez prawicę ,bo dla nich niegroźny Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jednak Arlukowicz 21.01.10, 21:27 Człowiek z 3 szeregu lewicy pokazuje jakie Peło ma kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: facet wali na szklo 23.01.10, 15:55 Równie dobrze politykowi można zarzucić, że oddycha ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
pultok Re: facet wali na szklo 23.01.10, 15:59 pisuarro napisał: > Równie dobrze politykowi można zarzucić, że oddycha ;-> A Sekule można mówić per panie mecenasie. Odpowiedz Link Zgłoś