venus99 04.02.10, 22:34 1.szkoda,że nie niema. 2.a mądra jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Re: Beata Kempa:nie jestem głucha! 04.02.10, 22:38 A woskowinę wydłubała? Mówią a nie słyszy. Głucha może nie jest ale woskowinę trzeba co jakiś czas Kępo wydłubywać! Odpowiedz Link Zgłoś
alamakota.pl Re: Beata Kempa:nie jestem głucha! 04.02.10, 22:38 za to nie wykrzykuje , ze jest piekna nie prezentuje jakosci obuwia i nie musi stosowac zadnej innej metody odchudzania poza tym co jej daje satysfakcje... alicja ale widac , ze nie dosypia, nie dojada, nie czytuje i nie potrafi pojac niczego z niczego...ale czy to dziwne dla Kepy? alicja Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Beata Kempa:nie jestem głucha! 04.02.10, 22:44 alamakota.pl napisała: > za to nie wykrzykuje , ze jest piekna > nie prezentuje jakosci obuwia > i nie musi stosowac zadnej innej metody odchudzania poza tym co jej > daje satysfakcje... > alicja Podczas pięknie przeprowadzonego stosunku, poprzedzonego piękną akcją przedwstępną traci się kilkaset kcal. Mi to działa pieknie. Może Kępa zasypia niespełniona? A wystarczy....... Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: Kawuś ... 04.02.10, 23:44 A gdzie jest Witek -URLOP? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Kawuś ... 04.02.10, 23:59 hawranekslonko napisał: > A gdzie jest Witek -URLOP? Pozdraw produkuje się jako hohohohoho, heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Kawuś ... 05.02.10, 00:03 A może posłanka Kempa to Witek? Przecież się nie rozdwoi... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmik Re: Kawuś ... 05.02.10, 08:06 Witusia -Longetę sprzątaczka nie wpuszcza do biura. Stąd jego absencja. Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalnyczlek Re: Beata Kempa:nie jestem głucha! 05.02.10, 08:26 alamakota.pl napisała: > za to nie wykrzykuje , ze jest piekna > Nie spotyka sie rowniez z ksiedzem na tajnych schadzkach w hotelu sejmowym. Masz racja to juz jest sporo :) Odpowiedz Link Zgłoś
raz_kozie_smierc Re: Beata Kempa:nie jestem głucha! 04.02.10, 23:47 Jeszcze narzekała na akustykę! Och, jakie fatalne warunki my tu mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Beata Kempa:nie jestem głucha! 04.02.10, 23:50 Jak jej warunki nie odpowiadają to powinna zmienić pracę. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
dwapatryjotyzmy2 Re: Beata Kempa:nie jestem głucha! 06.02.10, 12:00 bierze za to kasę Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Bardzo dobrze, że Kempa jest w tej komisji 05.02.10, 00:03 Dzięki temu wszyscy mogą jeszcze raz zobaczyć PiS w pigułce - arogancja, niekompetencja, ślepa nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
dwapatryjotyzmy2 Re: Bardzo dobrze, że Kempa jest w tej komisji 05.02.10, 07:39 ONA nie jest głucha , ona jest bezczelna i wyrafinowana . Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe wychodzi buractwo z "prawniczki" 05.02.10, 07:50 choćby ją tydzień czesali i malowali, to jej pyskata natura wyjdzie na wierzch. Taka to wyższa półka Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalnyczlek Re: wychodzi buractwo z "prawniczki" 05.02.10, 08:21 wujaszek_joe napisał: > choćby ją tydzień czesali i malowali, to jej pyskata natura wyjdzie na wierzch. > Taka to wyższa półka Z przekupki dammy nie zrobisz :( Odpowiedz Link Zgłoś
dwapatryjotyzmy2 Re: wychodzi buractwo z "prawniczki" 05.02.10, 18:48 ten typ tak ma Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin ale nie idzie w zaparte 05.02.10, 18:52 jak sypacz z Kancelarii hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Beata Kempa:nie jestem głucha! Mamy 05.02.10, 08:12 poważne watpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
dwapatryjotyzmy2 Re: Beata Kempa:nie jestem głucha! Mamy 05.02.10, 17:02 pani K. jak każdy aparatczyk PISu widzi to co chce widzieć i słyszy to ,co chce usłyszeć .. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Nie?! To znaczy ze jest głupia. 05.02.10, 19:01 venus99 napisał: > 1.szkoda,że nie niema. > 2.a mądra jest? Odpowiedz Link Zgłoś
dwapatryjotyzmy2 Re: Nie?! To znaczy ze jest głupia. 06.02.10, 07:42 Kempa i Wasserman nieprzypadkowo znaleźli się w komisji . Kempa jak nikt inny potrafi robić zamieszanie związane z odpowiedziami świadków / jej miny,gesty, dopowiadiadania / a Wasserman wygłaszać polityczne tyrady . Odpowiedz Link Zgłoś