Dodaj do ulubionych

Czy Pan gra w golfa?

06.02.10, 08:35
Kto ma czyste sumienie, potrafi żartować i odpowiadać
swobodnie. kto zaś ma coś na sumieniu trzyma drżąco
splecione dłonie na stole, co chwila nimi machając, jakby
nie wiedział co z nimi zrobić.(takie nerwowe odruchy)
Piszę tu o rzeczach banalnych, bo fakty do niektórych i tak
nie docierają, a szkoda!
Obserwuj wątek
    • pis.na.czarnych [...] 06.02.10, 09:45
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • mam_kajdanki_na_cenzure_giwi czytał?! pisałem przecież, fakty nie docierają... 06.02.10, 17:55
        pis.na.czarnych napisał:

> Az dziw bierze, ze Jaroslawa na to pytanie nie odpowiedziala swoja
        > standardowa odpowiedzia czyli :"NIE PAMIETAM" :))
        >

• zoil44elwer Re: czytał?! pisałem przecież, fakty nie docieraj 06.02.10, 19:14
          mam_kajdanki_na_cenzure_giwi napisał:

> pis.na.czarnych napisał:
          >
          > > Az dziw bierze, ze Jaroslawa na to pytanie nie odpowiedziala swoja
          > > standardowa odpowiedzia czyli :"NIE PAMIETAM" :))
          > >
          > A Zb Chlebowski odpowiada na wszystkie pytania komisji śledczej.Pytania np
          Sekuły czy pije i przeklina?
          >
    • porannakawa20 Re: Czy Pan gra w golfa? 06.02.10, 18:11
      Czy Pan zna Berlusconiego?
      Czy Pan zna Rona Asmusa?
      Czy Pan siem onanizuje?
      • mam_kajdanki_na_cenzure_giwi Re: Czy Pan gra w golfa? 06.02.10, 18:13
        porannakawa20 napisała:

> Czy Pan zna Berlusconiego?
        > Czy Pan zna Rona Asmusa?
        > Czy Pan siem onanizuje?
        ---

... to ma być dyskusja? czy tylko taki bełkot szetynowców...?
        • sclavus Re: Czy Pan gra w golfa? 06.02.10, 19:11
          Postawiłeś tezę nie do obrony, za to z podtekstem i się skarżysz...
          Jaka teza - taka dyskusja :(
    • flc99 Re: Czy Pan gra w golfa? 06.02.10, 18:14
      Przepraszam bardzo zebranych, ale jakże w golfa moze grac gość, który
      jest rozmiarów piłki golfowej?
      revelstein.blox.pl
    • zoil44elwer Re: Czy Pan gra w golfa? 06.02.10, 18:32
      Ciekawe że pola golfowe(dziesiątki ha "ktoś"umieścił w prawie "poda(t)rkowym
      jako instytucje użyteczności publicznej,czyli o podatku najniższym,prawie zero
      podatku.A obok sanatorium za 1 ha swojego parku płaci podarek gospodarczy.Za 1
      ha tak jak Sobiesiak za swoje 150 ha!Więc koszt pobytu szarego,srarszego i
      schorowanego Polaka SP obciąża już na początku jego zdrowotnej ścieżki sumą
      stokrotnie większą niż kumpli zażywających relaksu w gronie nowych władców Polski
      • normalnyczlowiek1 Niektórzy z mózgami wielkości piłki golfowej, 06.02.10, 18:41
        zoil44elwer napisał: Za 1ha tak jak Sobiesiak za swoje 150 ha!Więc koszt pobytu
        szarego,srarszego i schorowanego Polaka SP obciąża już na początku jego
        zdrowotnej ścieżki sumą stokrotnie większą niż kumpli zażywających relaksu w
        gronie nowych władców Polski

---> ... jak "@flc i tak dalej", nigdy w życiu takich pytań nie zadadzą nie
        tylko sobie ...
        • zoil44elwer Re: Niektórzy z mózgami wielkości piłki golfowej, 06.02.10, 18:52
          Mnie biega by w Polsce podatek od pola golfowego był taki sam jak od
          sanatoryjnego parku!Tak jak to jest w liberalnych państwach.Chociaż w USA tereny
          zielone(parki sanatoryjne)są obciążone minimalnym(symbolicznym) podatkiem
          gruntowym.A w Polsce jest na odwrót!
          • normalnyczlowiek1 Mnie również...ale jednak odwrócenie zobowiązań 06.02.10, 19:01
            zoil44elwer napisał: Mnie biega by w Polsce podatek od pola golfowego był taki
            sam jak od sanatoryjnego parku!

---> i to w ten sposób, że chorzy, biedni muszą składać się - i to dosłownie -
            na zachciewajki pasożytów, nie powinno mieć miejsca w cywilizowanym kraju.
            • zoil44elwer Re: Mnie również...ale jednak odwrócenie zobowiąz 06.02.10, 19:05
              Aby ktoś(jednostki)miał więcej,to inni(masy)muszą mieć mniej.Matematyka jest
              bezlitosna!
              • normalnyczlowiek1 Tylko gdzie tu miejsce na wolną konkurencję,wolny 06.02.10, 19:14
                zoil44elwer napisał: Aby ktoś(jednostki)miał więcej,to inni(masy)muszą mieć
                mniej.Matematyka jest bezlitosna!

---> ... rynek, skoro jednym od początku się ułatwia a drugim uniemożliwia ...?
                Zaryzykowałbyś milionową inwestycję bez zezwoleń, nie wiedząc na pewno, że
                wszyscy "urzędnicy" siedzą w kieszeni?
                • zoil44elwer Re: Tylko gdzie tu miejsce na wolną konkurencję,w 06.02.10, 19:33
                  W polskim liberaliżmie-kapitaliżmie stawiasz retoryczne(?)pytania.W dziejach
                  cywilizowanego świata do majątku dochodziło się latami.A w Polsce odpowiedni
                  facet miał fortunę po paru latach.Chociaż niektóre słupy(Grobelny et consortes)
                  oddały życie i doopy.A Kluczyki,Grube Ryśki z Wybrzeża to som już biznesowe
                  trupy.Mają szczęście że jeszcze żyją.
                  • mam_kajdanki_na_cenzure_giwi cóż może prawo skoro rządzą kolesie??? 06.02.10, 20:47
                    zoil44elwer napisał:

> W polskim liberaliżmie-kapitaliżmie stawiasz retoryczne(?)
                    pytania.W dziejach cywilizowanego świata do majątku dochodziło się
                    latami.A w Polsce odpowiedni facet miał fortunę po paru
                    latach.Chociaż niektóre słupy(Grobelny et consortes)oddały życie i
                    doopy.A Kluczyki,Grube Ryśki z Wybrzeża to som już biznesowe trupy.
                    Mają szczęście że jeszcze żyją.
                    • zoil44elwer Re: cóż może prawo skoro rządzą kolesie??? 06.02.10, 20:50
                      Podobno prawo Polacy stanowią Pro Publico Bono?
                      • mam_kajdanki_na_cenzure_giwi Re: cóż może prawo skoro rządzą kolesie??? 06.02.10, 20:57
                        zoil44elwer napisał:

> Podobno prawo Polacy stanowią Pro Publico Bono?

...podobno (?)
                        • zoil44elwer Re: cóż może prawo skoro rządzą kolesie??? 06.02.10, 21:11
                          Konstatacja gorzka,nie tak radosna jak w 1989:Gorzko-całujmy się Polacy jak na
                          weselu!!Chyba to już stypa!?
                        • normalnyczlowiek1 Znak zapytania niepotrzebny! 06.02.10, 21:20
                          mam_kajdanki_na_cenzure_giwi napisał:
                          > zoil44elwer napisał:
                          > > Podobno prawo Polacy stanowią Pro Publico Bono?
                          > ...podobno (?)

---> Zollne Filary naszego Stępnionego prawa i tak nie są w stanie zaprzeczyć :)
                          • zoil44elwer Re: Znak zapytania niepotrzebny! 06.02.10, 21:27
                            JO napisza:ZOILOWE(grecko-stańczykowe) stanowienia prawa byłoby fest!Pro publico
                            bono
                            • mam_kajdanki_na_cenzure_giwi Re: Znak zapytania niepotrzebny! 06.02.10, 21:36
                              zoil44elwer napisał:

> JO napisza:ZOILOWE(grecko-stańczykowe) stanowienia prawa byłoby
                              fest!Pro public
                              > o
                              > bono

- chyba nie pozwolimy, by rządzili nami kolesie tudzież bandyci,
                              choćby jednoręcy...?
                              Ktoś za nimi przecież stoi? mam na myśli tych jednorąkich...
                              jakieś sobiesobiaki, czy jakoś tam?
    • m.c.hrabia Re: Czy Pan gra w golfa? 07.02.10, 00:59
      Ciekawe jak ma grać golfa ktoś o "rozmiarach piłki golfowej"
      to nie moje to zasłyszane
      • zoil44elwer Re: Czy Pan gra w golfa? 07.02.10, 01:07
        Z Polokami w Czornego Piotrusia gro Tyży!Czy aby to możliwe?
      • mam_kajdanki_na_cenzure_giwi obelgi zamiast argumentów-to tak szetyna uczy?! 09.02.10, 08:20
        m.c.hrabia napisał:

> Ciekawe jak ma grać golfa ktoś o "rozmiarach piłki golfowej"
        > to nie moje to zasłyszane

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka