Dodaj do ulubionych

Miller zeznaje w procesie Rywina

IP: *.berlikomm.net 20.02.04, 10:00
Gdybym nie wiedział, w jakim kraju żyję, to pomyślałbym, że to Korea
Północna, a dziennikarz relacjonuje nam wystąpienie ukochanego wodza narodu,
którego troskę o losy państwa podziwiają nawet słońce i ptaki - od Chile po
Japonię. A to tylko konferencja prasowa relacjonowana na żywo w dawnym
Dzienniku Telewizyjnym, który teraz tylko zmienił nazwę na Wiadomości TVP
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Do kleksika IP: *.sa.bigpond.net.au 20.02.04, 11:00
      Kleksiku, mozg ci sie w atrament zamienil, przestan plamic czlowieczku bo
      naprawde stawiasz kleksy bez sensu.
      • zbychooo Re: Nie uwierzę... 20.02.04, 11:15
        Choćby nie wiem jak Miller się zarzekał, że on nie ma nic wspólnego z aferą
        Rywina, to nigdy nie uwierzę, że nie maczał w tym palców, nigdy nie uwierzę, że
        Jakubowska, Nikolski, Czarzasty i Kiwatkowski harcowali pod nosem biednego
        Lesia a on niczego nie podejrzewał, nigdy nie uwierzę, że plany
        zbudowania "kontrAgory" były tylko prywatnym biznesem w/w osób i w końcu nigdy
        nie uwierzę, że wszystko to odbyło się bez błogosławieństwa kierownictwa SLD.
        • Gość: Baba-w-oknie Re: Nie uwierzę... IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 20.02.04, 15:57
          Kiedy Kopernik twierdzil, ze ziemia sie kreci to tez byli tacy co mowili, ze w
          to nie uwierza, bo przeciez jak by tak bylo to bysmy z ziemi pospadali...
          • Gość: Śtęźń... Re:Nie uwierzę..Al Capone złapali tylko za podatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 03:04
            Buta, głupota, nawet zaniechanie są niekaralne, gdy się jest politykiem partii
            obecnej w parlamencie polskim. Podobnie z premierem, z amnezją.
        • Gość: Janek Re: Nie uwierzę... IP: *.qc.sympatico.ca 20.02.04, 16:41
          Co zlego z contrAgora?
      • Gość: tytus USUNCIE TE REKLAME Z PISTOLETEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 16:06
        .
        • Gość: AlMaKot TAK TAK, działa - zwraca uwagę, ale jak wkurza!!! IP: *.god01.telsat.wroc.pl 20.02.04, 22:34
          I tak nie założę konta, dajcie pokój, albo choć wywalcie dźwięk z tego flasha.
          Nie mogę słuchać muzyki, a nie chcecie chyba stracić czytelnika?
    • Gość: raz Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 20.02.04, 11:34
      tu widac jak dzienikarze dbaja o swoja godnosc .

jakim to prawem byla bezpieka znowu rewiduja ludzi wchodzacych
      na publiczna rozprawe sadowa (juz nie mowiac o skandalu zakazu transmisji)
      mieli kamery aparaty czy te materialy z rewidowania zostana upublicznione
      NIE bo dziennikarze sluza tym co im placa i maja wladze
      a kto trzyma te wladze kazdy polak wie
      wystarczy udac sie do dowolnego urzedu w polsce

glowna przyczyna korupcyjnej zarazy w polsce to
      brak poszanowania praw czlowieka przez sady ktore maja te prawa
      chronic
      jesli bedziemy ochrone praw realizowali przez powolywanie na
      rzecznika praw obywatelskich ludzi z sitwy prawniczej
      takich jak Zoll to bedziemy mieli stan wojenny bez dekretu o stanie wojennym
      wojne z irakiem bez wypowiedzenia wojny niezawislemu panstwu
      lapanki mlodziezy w czestochowie, mordowanie po wiezieniach i aresztach oraz
      dzialania zastraszajace jak w przypadku kluski i jtt

witajcie polacy w uniwersalnym folwarku zwierzecym
      gdzie wszyscy sa rowni ale swinskie ryje rowniejsze
      • Gość: Kleks Re:Chwala Millerowi IP: *.berlikomm.net 20.02.04, 11:46
        Leszek Miller, koszmar z ulicy Rozbrat, żałosna parodia premiera, nie ustaje w
        wysiłkach i konsekwentnie, dzień po dniu, ciągnie za sobą SLD (szkoda ze nie
        cala, czesc przeskakuje na Platforme) aż na samo dno. Chwała mu za to, gdyż
        jest to jedyna rzecz, jaką ten polityczny nieboszczyk zastygły w fotelu
        premiera potrafi sprawnie i fachowo robić. Dlatego daj Panie Boże Millerowi
        siły, aby w tym dziele unicestwienia pseudolewicy wytrwał do zwycieskiego końca.
      • Gość: Rodrig F. Ojj, jak to się nam rodak z Anglii zapienił... IP: *.it / 62.233.189.* 20.02.04, 13:13
        Gość portalu: raz napisał(a):

> tu widac jak dzienikarze dbaja o swoja godnosc .
        > jakim to prawem byla bezpieka znowu rewiduja ludzi wchodzacych
        > na publiczna rozprawe sadowa

Takim to prawem, że KPK stanowi, że:
        1. Na rozprawie mogą być obecne tylko osoby pełnoletnie, nie uzbrojone. Można
        więc sprawdzić, czy ktoś nie wnosi broni
        2. osobom wchodzącym na prawach publiczności nie wolno jest nagrywać przebiegu
        rozprawy, mogą notować. Nagrywać (za zgodą sądu) mogą dziennikarze i strony.
        Mozna więc spraedzić, czy ktoś nie wnosi magnetofonu.

A co do zakazu transmisji to było wałkowane setki razy że polskie prawo nie
        przewiduje wogóle mozliwości wydania zgody na transmisję na zywo. A z
        pretensjami proszę do posłów, bo to oni stanowią prawo, nie sędziowie.

> mieli kamery aparaty czy te materialy z rewidowania zostana upublicznione

a po co? co niby miałoby z nich wynikać. Czyżby aż tak istotne było to, co
        każdy miał w kieszeni?

> NIE bo dziennikarze sluza tym co im placa i maja wladze
        > a kto trzyma te wladze kazdy polak wie
        > wystarczy udac sie do dowolnego urzedu w polsce

Jestem Polskiem i nie wiem kto trzyma władzę. Więc nie kazdy. Mogę tyko
        zgadywać. Żydzi z masonami i komuną? Neoliberałowie z neopoganami? Zdrajcy i
        sprzedawczyki? Zgadłem?

• Gość: ted Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.jelfa.com.pl 20.02.04, 16:35
        Panie Rafale, to Pan?
        Święte słowa! Chyba nie wiemy, co to wolność, bo jak ryby w akwarium nie znaja
        smaku oceanu, tak i my żyjemy z dala od prawdziwych swobód. To, co wmawia się
        nam jako "wolność" nie jest nią, a dowodzi tego sposób w jaki "wolność" ta jest
        chroniona!
        Pora emigrować...
        • Gość: Klamca Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 20.02.04, 16:57
          Ale gdzie? Wszedzie obowiazuje poprawnosc polityczna.
    • Gość: qaz01 Miller doznał nie szoku, a szału!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 11:51
      Tak dobrze żarło, a zdechło. I jeszcze tyle smrodu.
      Szału można dostać!
    • Gość: maruda Rywin zeznaje w procesie Millera IP: *.gdynia.mm.pl 20.02.04, 12:10
      Pytanie: kiedy?
      • Gość: Jan Re: Rywin zeznaje w procesie Millera IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 00:54
        SLD-Staino-Lenina Dzieci .Komuna swoj rodowod i fundament maja oparte
        naklamstwie i przemocy.
    • Gość: piskorski Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 13:02
      Słyszałem w kuluarach o tym, że Kaczyński ma wystąpić do władz PiS-u aby
      zaproponować L.Millerowi honorowe członkostwo PiS za wkład w "zwalczaniu"
      lewicy w Polsce. Ponoć miał powiedzieć "...nikt tak jak L. Miller nie
      przysłużył się polskiej prawicy w zniszczeniu lewicy polskiej nawet Wałęsa taki
      skuteczny nie był..." czy to prawda jeśli tak powiedział Kaczyński to trochę
      przesadza z tymi podziękowaniami nie musi zaraz go tak honorować chyba, że jest
      ku temu jeszcze jakiś ukryty cel. Może ktoś na forum o tym coś więcej wie to
      może się tym podzielić bo jestem tego ciekaw, może wiedzą coś dziennikarze G.
      Wyborczej, której jestem stałym czytelnikiem.
    • Gość: Harry Re: Miller zeznaje w procesie RywinaSzok nerwow IP: *.telia.com 20.02.04, 13:16
      Szoku psychiatrycznego doznaja ludzie, ktorzy trudnia sie klamstwem, matactwem
      i wyrzadzaja szkode spoleczenstwu.BOJ TO JEST NASZ OSTATNI.SHALOM
    • douglasmclloyd Powiedził już sędziemu, że jest zerem? (n/t) 20.02.04, 14:28
    • Gość: Polska_Kolesi dziękujemy PREMIERZE za te wyjaśnienia IP: *.com 20.02.04, 16:51
      są one spójne i logiczne - zatem trzeba Sejm odwołać - bo po co została
      powołana Komisja Śledcza ? z wyjaśnień Premiera jasno wynika że nie ma grupy
      trzymającej władze, propozycja Rywina była banialuką - i TYLKO zdanie dudniące
      dziś w sali, w której Pan składał zeznanie głuchym echem się odbija : "Zrobie
      wszystko co w mojej mocy aby wyjasnić tę sprawę." . I coż, minie epoka SLD,
      zacznie się wiekie rozliczanie - i nie trzeba podpowiadać jak ten okres w
      historii Polski zostanie nazwany :(
      • douglasmclloyd Re: dziękujemy PREMIERZE za te wyjaśnienia 20.02.04, 19:27
        "Zrobie wszystko co w mojej mocy aby wyjasnić tę sprawę."

W sprawie Papały pierdolił tak samo. W obie afery jest umaczany po uszy.
    • Gość: afery [...] IP: *.proxy.aol.com 20.02.04, 17:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gerad [...] IP: *.bmts.com / *.xlccorp.com 20.02.04, 19:27
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: malaka Miller - Genuine Draft ???? IP: 208.247.54.* 20.02.04, 17:48
    • Gość: beno Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.sympatico.ca 20.02.04, 18:15
      Chory kraj ,wstretna komuna rzadzi dalej i bedzie to robila przez najblizsze
      dziesiatki lat .Pytam sie dlaczego my jako norod zyjacy w srodku europy
      jestesmy tak usrani w te komunistyczno -zydowskie bagno.Wyc sie chce kiedy
      czlowiek to widzi.
    • Gość: hawk Miller pali głupa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 19:09
      Jeśli to prawda, że Miller nie ma pojęcia, co robią pod jego nosem jego
      najblizsi współpracownicy, to powinien po prostu ustąpić, bo do niczego sie nie
      nadaje. A jeśli wiedział, to kłamie i też powinien ustąpić. Ale do tego
      potrzeba minimum honoru, pojęcia całkowicie obcego jemu i jego formacji ideowej
      (?).
      • Gość: Hary Re: Miller pali głupa.... IP: *.pol-net.com.pl 20.02.04, 19:21
        Ludzie - czyście "Ojca chrzestnego" nie czytali ?! Kto tam się do czego
        przyznawał. Robi się swoje i omerta.
      • Gość: wsx honor lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 19:45
        Pojecie honoru nie jest obce SLD!

Maja czlonka honorowego i ... i to wszystko ;)

Maja tez 99,9% innych czlonkow (zeby nie nazwac ich dosadniej), ale ci to akurat
        nic wspolnego z honorem nie maja.
    • Gość: gerad Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.bmts.com / *.xlccorp.com 20.02.04, 19:15
      Brak nam tajnych szmulerowsko-stolcmanowskich, planow sld, paraliżowania
      polskiej gospodarki i prowadzenia piekielnej talmudyzacji prawa.
      • Gość: hary Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.pol-net.com.pl 20.02.04, 19:29
        Jaka tam talmudyzacja prawa. Przecież to normalka, jak w dowcipie: syn po
        aplikacji wraca z sądu i mówi do ojca - Tato ty tą sprawę ślimaczyłeś przez 9
        lat a ja dziś na pierwszej rozprawie wygrałem ją dla naszego klienta. Ojciec na
        to: ta sprawa pozwoliła mi sfinansować Twoje studia i jeszcze na dom starczyło.
        Oj głupi Ty, głupi! i czego Ty będziesz żył.
        • Gość: Miller Sąd jest dla mnie zerem! IP: 195.205.230.* 20.02.04, 20:31
          • Gość: ja Re: Sąd jest dla mnie zerem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 20:46
            a SLD wraz z jego przwywódcą oo czy jak to się tam oznacza wychodek
    • emmapeluso1 Re: Miller zeznaje w procesie Rywina 20.02.04, 21:07
      To jest masakra co sie dzieje w tym kraju!
      Korupcja gomi koropcje najwyzsi urzednicy w panstwie klamia!
      Trzydziestolakowie nie pamietaja kim w roku 1988 byl ich pan prezydent i chca
      na jego zone glosowac
      Ja jestem przerazona i ciesze sie bardzo ze moge to wszytsko obserowac z
      bezpiecznego oddalenia w koncu kazdy ma jedno zycie a ja chce je przezyc w
      normalnym nie skorumpowanym panstwie do tego nie rzadzonym przez komuchow!
    • Gość: ola Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 21:58
      Wydaje mi się że komuchom nie należy wierzyć. Panie Adamie czyżby nos pana
      zawiódł, a może Panie Adamie na roczek bez spotkań z bylymi towarzyszami z PZPR
      i niech Pan nie zapomina o histori.
    • Gość: tomek 1 Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: 5.5D* / 213.40.3.* 20.02.04, 22:37
      Pan premier jest konsekwentny. Zawsze od samego początku ujawnienia afery pana
      Rywina twierdził bowiem pan premier Miller, że pan Rywin jest wariatem, czy coś
      w tym stylu i rodzaju. "Kto Ci napisał te cyferki?": to pytanie trafne i
      wskazujące na zachowanie zimnej krwi przez pana premiera przy bądź co bądź
      dziwnej konfrontacji. Żeby to jeszcze był prawdziwy weksel!!!

Przed nami jeszcze wynik śledztwa komisji śledczej w sprawie kilku innych
      bazgrołów nie tylko tych mówiących o 17,5 milionach dolarów. Albo totalna lipa
      i brak formy albo tylko brak formy. Coś tak czuję, że 1-a możliwość jest
      bardziej prawdobodobna. Możliwość 2-a, czyli oszustwo w stylu bardzo
      nieeleganckim jest rzeczą straszną

A pan Lew to i tak się wyliże. Miejmy nadzieję.

• rolotomasi Re: Miller zeznaje w procesie Rywina 20.02.04, 22:58
        było " A pan Lew to i tak się wyliże. Miejmy nadzieję. "

O to chodzi, i oto chodzi.Żeby piekarz robił chleb, Rywin film,a aferał do pudła
        • Gość: Jagnieszka Ale Adam skreślił Leszka... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.04, 00:53
          W poprzedni weekend. Pisałam o tym na forum.
          Już po Młynarzu (skoro go pan Michnik definitywnie skreślił).
          Co robić? I dlaczego tak mało postów?
    • Gość: rafal Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 02:47
      Sprawa staje sie nudna i beznadziejna. Typowe bicie piany.
      Pieniadz publiczny jest marnotrawiony. Skonczy sie to niczym.
      Wydaje sie, ze wszyscy juz dawno zapomnieli, co wlasciwie chcieli wyjasnic.
      Polskie bezmozgowie i wodolejstwo.
      W TYM PANSTWIE nic nie wyjasnisz i kazdy chlop malorolny nawet o tym wie.
      • douglasmclloyd Re: Miller zeznaje w procesie Rywina 21.02.04, 03:10
        Gość portalu: rafal napisał(a):

> Sprawa staje sie nudna i beznadziejna. Typowe bicie piany.
        > Pieniadz publiczny jest marnotrawiony. Skonczy sie to niczym.
        > Wydaje sie, ze wszyscy juz dawno zapomnieli, co wlasciwie chcieli wyjasnic.
        > Polskie bezmozgowie i wodolejstwo.
        > W TYM PANSTWIE nic nie wyjasnisz i kazdy chlop malorolny nawet o tym wie.

Polska to państwo prawa. Prawa pięści.
        • vox_populi Re: Miller zeznaje w procesie Rywina 21.02.04, 03:36
          "Zrobie wszystko co w mojej mocy aby wyjasnić tę sprawę"
          Hehehe! Dyżurny sloganik premiera - ile razy to już słyszeliśmy?...
          A może czas abyśmy my wreszcie zrobili wszystko co w naszej mocy, aby podobnych
          pierdołów więcej nie słuchać?
          VP
          • douglasmclloyd Re: Miller zeznaje w procesie Rywina 21.02.04, 03:39
            vox_populi napisała:

> "Zrobie wszystko co w mojej mocy aby wyjasnić tę sprawę"
            > Hehehe! Dyżurny sloganik premiera - ile razy to już słyszeliśmy?...
            > A może czas abyśmy my wreszcie zrobili wszystko co w naszej mocy, aby podobnych
            >
            > pierdołów więcej nie słuchać?

Zwłaszcza, że czas mija, a Miller gówno robi. Widocznie go niemoc dopadła.
    • Gość: lech Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.dclient.hispeed.ch 21.02.04, 06:54
      Fraszka do artykulu "Postaw swinie przy korycie to rozplynie sie w zachwycie"
    • Gość: Bilder Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.dclient.hispeed.ch 21.02.04, 06:59
      Fraszka"Jebaj blizniego swego az spadnie koszula z niego" to motto naszych
      wladz polskich.No coz jeszcze potrzeba moze 1000 lat a moze wiecej jak cos
      pozytywnego bedzie to wtedy kogut usiadzie na grzedzie.
      • Gość: GOSC Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 07:58
        MOZNA WSPOLCZUC TYLKO JAKI TEN MILLER JEST GLUPI, TO NASZ PIERWSZY PREZYDENT
        MIAL WIECEJ INTELIGENCJI I NTELEKTU W LEWWEJ STOPIE NIZ TEN MILLER W CALEJ
        GLOWIE
    • Gość: Zazuzi Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: 195.94.203.* 21.02.04, 14:16
      "Prawdziwego mezczyzne poznaje sie nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak
      kończy" Ten smutniejący, nieudaczny, starszy pan z siwą głową, bez honoru, bez
      twarzy, bez wstydu... powinen odejsc bez słowa... po prostu zniknąć... i błagać
      historyków by usunęli go z kart podręczników do historii żeby jego wnuki mogły
      żyć w spokoju w oderwaniu od przeszłości związanej z cynicznym dzaidkiem z
      Żyrardowa... Łódź przeprasza za Ich Troje, Kropiwnickiego ale przede wszystkim
      za Millera...
      • Gość: Miller Light Re: Miller zeznaje w procesie Rywina IP: *.shef.ac.uk 22.02.04, 01:40
        Miller w ostatnim miesiacu przechodzi trudny okres w swojej karierze ale mam
        nadzieje ze jego doswiadczenie w sprawach politycznych poprowadzi nas i nasz
        kraj do spolnego celu, czyli do prawa i sprawiedliwosci. Trzeba jemu dac szanse
        na sukces.
    • Gość: atapon Re: Millera wsadzic bez wyroku!!! IP: *.proxy.aol.com 22.02.04, 18:22
      Ten bandzior Miller juz dawno powinien siedziec,za swoje przekrety na koszt
      panstwa!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka