bodo.2 17.04.10, 16:08 nadaremna,jest architektem zbliżenia bratnich słowiańskich narodów,o tym mówią teraz w TVN 24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strikemaster Re: śmierć nie była 17.04.10, 16:09 Mówić sobie mogą. Śmierć była nie tylko nadaremna, ale wręcz kompletnie niepotrzebna i głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: śmierć nie była 17.04.10, 16:13 niezbadane są wyroki Boskie a pojednanie potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: śmierć nie była 17.04.10, 16:19 Rzeczywiście! - Niezbadane... 95:1 (słowami napiszę, żeby łatwiej dotarło) dziewięćdziesiąt pięć do jednego.... Nie mógł totenbóg wyroku wydać, kiedy po schodach on schodził?? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: śmierć nie była 17.04.10, 17:46 Wyroki boskie są niezbadane tylko dlatego, ze Kościoł nie dopuszcza do nich badaczy. Pojednanie rzeczywiście by się przydało, ale to nie jest takie proste. Mamy z Rosjanami zbyt dużo zaszłości historycznych. Fakt,że dzięki temu w TV puścili "katyń" jeszcze o niczym nie świadczy. Poza tym, może udałoby się ten film wyemitować bez zabijania setki ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: śmierć nie była 17.04.10, 16:18 bodo.2 napisał: > chylę głowę przed ofiarami To dobrze, że nie przed porozumieniem słowiańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: śmierć nie była 17.04.10, 16:11 Dobrze że nie wygłosił swego przemówienia(pisanego w Belwederze).Tekst w Rzepie. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica zaraz 17.04.10, 16:16 Śmierć jest architektem? czy język patosu jest od teraz obowiązujący na zawsze, czy to mediom przejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 nazwy 17.04.10, 16:19 mogą być dowolne,ale to śmierć Prezydenta to uczyniła,posłuchaj swojej stacji Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: zaraz 17.04.10, 16:20 To taka nowo-pisio-mowa... jakby się chcieli odciąć od wolskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: zaraz 17.04.10, 16:36 A może przypomnij sobie, jak jeszcze niedawno pisiaki mówiły: polityka Tuska jest na kolanach, jedzie pokłonić się Putinowi, ble, ble, blee....A jednak...to Tuska ZAPROSIŁ (a nie zawezwał) Putin na 7.04., to z Tuskiem się spotkał i nie wyobrażaj sobie, że śmierć kaczora zmieniła opinie o nim jako prezydencie oraz znormalizowała stosunki polsko-rosyjskie. Nieboszczycy nie mają wpływu na bieżącą politykę. Po II wojnie dość długo bylismy wrogo nastawieni do Niemców, mimo śmierci Hitlera i wielu innych. I jeszcze jedno, zmartwię cie: poprawę stosunków z Rosją wszyscy przypisują właśnie Tuskowi... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: zaraz 17.04.10, 16:42 Ja tam pastuchem niee byłem.... A to twoke zdrobnienie slawku - to od czego?? PeeS - masz rację: boli! Kaleczenie języka! Kretyński patos! Pisio- nowo-mowa! A czy Tuskowi przypisują cóś, czy mu nie przypisują... - powiewa mi... (zdaje się, że już pisałem) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow A jednak przypisuja 17.04.10, 16:28 A jednak przypisuje sie Tuskowi . Poczytaj prase zagraniczna . Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: śmierć nie była 17.04.10, 16:32 Tak, gdyby żył o jakiekolwiek porozumienie z Rosjanami byłoby trudno. Zmarły machał szabelką na każdym kroku, chcąc dokopać Rosji. Słoń i mrówka. Odejście tego człowieka rzeczywiście stwarza sznase na zbliżenie. Czyżby to celowa robota tzw. Opatrzności ? Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: śmierć nie była 17.04.10, 16:36 nawet po śmierci nadal służy Polsce,czy może być coś piękniejszego dla polityka,brzydkie kaczątko stało się łabędziem i legenda już się tworzy,czy nam to się podoba czy nie,tak wczoraj w TVN-ie mówił Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: śmierć nie była 17.04.10, 16:40 krynico mądrości,przytaczam tylko to,co usłyszałem w jednej prawdziwej stacji i zgadzam się z tym Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky tu coś specjaknie dla ciebie bodeon! 17.04.10, 16:46 forum.gazeta.pl/forum/w,28,101931960,101936822,Re_Karpiniuk_Prawda_jest_jedna_i_lezy_tam_gdzie.html Nie wstyd ci, tak po ludzku? Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: tu coś specjaknie dla ciebie bodeon! 17.04.10, 17:01 boju,ja przynajmniej na tym forum napisałem,że też żal mi po katastrofie Karpiniuka,choć z niego nie raz szydziłem i tego się nie wstydzę,ale skoro starasz się mi lekcję pokory zadać,to odpowiedz,pomijając wpisy sprzed tragedii,czy teraz przyzwoicie się zachowujesz i nie szargasz imion zmarłych? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: tu coś specjaknie dla ciebie bodeon! 17.04.10, 17:10 bodo.2 napisał: > boju,ja przynajmniej na tym forum napisałem,że też żal mi po katastrofie > Karpiniuka, No to odwdzięcz mi się za poniższe i daj linka do tych swoich wyrazów żalu: forum.gazeta.pl/forum/w,28,102459879,102510234,Re_Karpiniuk_zwariowal_.html forum.gazeta.pl/forum/w,28,106211456,106227292,Re_swiruje_pawiana_czego_to_nie_zrobia_zeby_wlad.html forum.gazeta.pl/forum/w,28,102459879,102460691,Re_Karpiniuk_zwariowal_.html forum.gazeta.pl/forum/w,28,101936068,101937307,Re_Komisja_sledcza_jest_bez_sensu.html A teraz poproszę o ten wpis, w którym wyraziłeś żal. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: tu coś specjaknie dla ciebie bodeon! 17.04.10, 17:11 bodo.2 napisał: > boju,ja przynajmniej na tym forum napisałem,że też żal mi po katastrofie > Karpiniuka,choć z niego nie raz szydziłem Nie zauważyłem tego. >czy teraz przyzwoicie się zachowujesz i nie szargasz imion zmarłych? Tak, uważam, że zachowuje się przyzwoicie. Jeśli sugerujesz mi że tak nie jest to proszę mi to udowodnić. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: tu coś specjaknie dla ciebie bodeon! 17.04.10, 17:22 nie musiałeś zauważyć,ale tak było,o zmarłych staram się źle nie mówić a udowadnianie tobie czegoś,jest poniżej pewnego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: tu coś specjaknie dla ciebie bodeon! 17.04.10, 17:24 No to bądź łaskaw wrzucić linka do swoich wyrazów żalu. Naprawdę nie potrafisz? Biorąc pod uwagę treści jakie wypisywałeś na temat Karpiniuka wcześniej, w tym ich bezprzykładne chamstwo - trudno ci uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
enrico.palazzo Re: tu coś specjaknie dla ciebie bodeon! 17.04.10, 17:29 bodo.2 napisał: > nie musiałeś zauważyć,ale tak było,o zmarłych staram się źle nie mówić A może życzyłbyś sobie parę cytatów z twoich wpisów o Geremku? Czy wolisz Kuronia? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: tu coś specjaknie dla ciebie bodeon! 17.04.10, 17:35 bodo.2 napisał: > nie musiałeś zauważyć,ale tak było,o zmarłych staram się źle nie mówić > a udowadnianie tobie czegoś,jest poniżej pewnego poziomu Ani nie przytoczyłeś wypowiedzi wyrażających ubolewanie z powodu swoich chamskich uwag wobec Karpiniuka, ani takich które potwierdziły by moje niestosowne komentarze podczas żałoby i do tego jeszcze śmiesz zwracać mi uwagę na poziom. Jakie z tego płyną wnioski? A no takie, że jesteś tylko małym i do tego zakłamanym tchórzem. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky No bodek! 18.04.10, 16:03 dopraszam się dowodu do oskarżenie, które wysunąłeś pod moim adresem. Doczekam się czy jesteś po prostu zwykłym kłamczuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Fakt!! 17.04.10, 16:47 Zobacz, jak bez Lecha wszystko staje się normalne i proste. Odpowiedz Link Zgłoś