Gość: MaDeR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 17:19 Bezczelny śmieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dobroczyńca NA PAL PEDOFILA-MASOCHISTE, NA PAL IP: 212.33.73.* 26.02.04, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: NA PAL PEDOFILA-MASOCHISTE, NA PAL IP: 212.127.77.* 26.02.04, 17:29 Odrąbać mu siekierą torbe ale przez spodnie co by nie byc posądzonym o molestowanie doprawdy beszczelnośc .............. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv No nie źle paranoii ciąg dalszy :( W głowie 26.02.04, 21:08 się nie mieści co się wyprawia. Na koniec Pan K. dostanie sowite odszkodowanie za szkody moralne??? Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony baron ma do tego prawo! IP: 134.130.194.* 27.02.04, 09:12 oczywiscie, ze dostanie i to nie tylko on bo po nim jeszcze beda skarzyc inne poznanskie slowiki. to nie jest taboret - to jest czlowiek ktory tak samo odczuwa bol i czuje jak ty czcigodny samarytaninie. ja tego prawa nie wymyslilem ale na pewno nie wymyslilbym lepszego. ma do tego prawo i z niego korzysta. jak dziennikarz chce robic kariere na cudzym nieszczesciu to musi sie liczyc z konsekwencjami. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak8 Re: ma do tego prawo! 27.02.04, 10:15 Oczywiście demokracja demokracją, facet ma do tego prawo. Zastanówmy sie jednak czy to nie doprowadzi do sytuacji gdy zaczniemy zjadać własny ogon. Niedługo trzeba będzie zmienic prawo bo jeszcze nie było przypadku gdy pedofil mógł potencjalnie zarazić smiertelną chorobą wiele dzieci, które jako dorośli nieświadomie przenoszą ją dalej!! To oburzające, okropne i brak mi słów. Ciekawa jestem co na to powie sąd. Dla mnie powinni jego skargę rozpatrzyć po czym ją odrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony baron Re: ma do tego prawo! IP: 134.130.194.* 27.02.04, 15:59 czolem, musze powiedziec ze mile mnie rozczarowales kurczak8. zadnych krzykow i wykrzyknikow wobec wypowiedzi kogos kto nie uwaza zeby goscia od razu do piachu z cala rodzina. ogolnie to nie wiem co zrobil ten facet, wszyscy krzycza: pedofil! ale nikt nie mowi o co konkretnie chodzi. nie wiem czy on siedzi za stosunki seksualne z dziecmi, za lubiezne teksty wobec nich, za klepanie ich po tylku, za wspolne wyjsce do sauny czy zostal po prostu wrobiony przez grupe chlopakow ktorym podpadl?! czemu nikt nie nazwie jego przestepstwa po imieniu? w szczegolach, skoro wyszly juz na jaw takie szczegoly jak jego choroba to mozna chyba jeszcze troche innych szczegolow ze sprawy dodac?! czy po prostu o tym sie milczy bo sa one tak blache ze sie czytelnicy moga rozczarowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Do czego ma prawo?????? IP: *.will.ct.charter.com 27.02.04, 19:58 Przepraszam, do czego ma prawo? Narazal zycie niewinnych dzieci, popelnial jedno z najstraszniejszych przestepstw, a ty czlowieku mowisz o jego bolu i nieszczesciu? Gdy by gazeta nie ujawinila wiadomosci wiele niewinnych dzieci zyloby w nieswiadomosci. Teraz przynajmniej moga sie przebadac, w najgorszym razie, wczesniej rozpoczac terapie. Nie wiesz czlowieku co mowisz. Wyobraz sobie, ze byloby tam Twoje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony baron Re: Do czego ma prawo?????? IP: 134.130.194.* 04.03.04, 10:03 a jakby tym pedofilem bylo twoje dziecko?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfinx Re: czerwony baranie. ma do tego prawo! IP: *.core.lanet.net.pl 27.02.04, 20:21 Ma takie prawo. W tym żałosnym kraju, szczególnie starannie dba sie o prawa przestępców zaś poszkodowani na ogół są poszkodowanymi także przez tzw.wymiar sprawiedliwości. >to jest czlowiek ktory tak samo odczuwa bol i czuje< A pomyslałeś, gdzie były jego uczucia i ten ból, gdy deprawował i krzywdził chórzystów Ty śmieszny obrońco pedefilów. A na swoje "nieszczęście" sam sobie zapracował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolopp Re: Wojciech Krollopp ma prawo jedynie MILCZEĆ.. IP: HTTP1.* / *.2.137.227.ptr.us.xo.net 28.02.04, 13:48 i w pokorze na kolanach błagać swe ofiary o wybaczenie. Innych praw ten bandyta nie ma! Kłamał do ostatniej chwili, mataczył, a potem ukrył za plecami dollarowych adwokatów (ilu w Polsce na takich stać?). Przykład krętacrwa - słowa Kroloppa: "-Jestem przekonany, że to nie jest sprawa, która mogła być wśród naszych chłopców. Nie wierzę, bo ja bym to wyczuł. Natomiast ja nie mogę ponosić odpowiedzialności za kogoś, kto jako dorosły człowiek, działa gdzieś indziej". (za: www.rmf.pl/wiadomosci/index.html?id=54540&loc=1 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalin Re: ma do tego prawo! IP: *.bait.pl / *.bait.pl 03.03.04, 09:59 Ty jesteś palant on nie ma żadnych praw sam się ich pozbawił swoim czynem, a te osoby które skrzywdził mogą żądać od niego rekomensaty za wyrządzoną im przez niego krzywdę, a dziennikarze i lekarze działali w stanie wyższej konieczności, dobro które starają się chronić jest wyższej wartości niż życie czy jakiekolwiek dobro tego zwyrodnialca, jesli ktoś mysli inaczej pewnie sam jest zwyrodnialcem, jak można stawiać dobro tego czegoś, nie można go nazwać nawet człowiekiem , ponad dobro jego ofiar, absurd wykastrować go inaczej będzie wtedy mówił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony baron Re: ma do tego prawo - sprostowanie! IP: 134.130.194.* 04.03.04, 10:21 czytalem artykul ktory przyblizyl mi troche zarzuty wobec K. co prawda artykul czytalem tylko w zadnej sensacji GW bez porownaniem go z innym zrodlem. co jest jeszcze niejasne - kiedy K zarazil sie AIDS, czy bedac chorym robil dalej to samo? jestem ciekaw ilu prawych mezow, ojcow (nie pedofili!) idzie do burdelu badz zwyczajnie kopuluje z przygodnie spotkana kelnerka "o pieknych oczach" po czym wraca do swoich rodzin jakby nic sie nie stalo. czy to nie jest jeszcze bardziej naganne? skad pewnosc ze akurat nie przyniosl do domu AIDS, ze nie podpisal wyroku na rodzine. czemu o tym sie milczy? czy ja to sobie wydumalem? czy to moja chora psychika? czy problemu nie ma? to co robil K bylo wykorzystywaniem zlej sytuacji materialnej/zyciowej mlodych chlopcow. mysle tez ze sprawa tak dlugo byla tuszowana poniewaz umiejetnie przedstawial ja rodzicom tych chlopcow a dalej dzialala juz zwykla chciwosc "jak zrobimy afere to byc moze cos K udowodnimy ale wtedy nici z kariery chlopaka". co rowniez mi podpadlo to skrajne opinie na temat K na liscie: na pal, do piachu, wykastrowac itp. tryska z nich nienawisc i zero wywazenia wypowiedzi. slepa furia ot i co. szybko mozna czlowieka ocenic, szybko mozna zostac ocenionym. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alloallo [...] IP: 194.126.99.* 27.02.04, 00:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurgan Re: NA PAL PEDOFILA-MASOCHISTE, NA PAL IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 27.02.04, 11:11 Opamiętajcie się ! Tylko nie na pal ! Ma jeszcze bydlę mieć przyjemność z tego ? Tępym kozikiem mu... Odpowiedz Link Zgłoś
porfirion.osielek [...] 26.02.04, 17:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
porfirion.osielek Re: Trzeba coś innego wykombinować... 26.02.04, 19:49 Gość portalu: ;-) napisał(a): > Wlasnie w tym problem, ze on lubi on tylu. A co, chcialbys mu dogodzic? Nieeee! Dlatego ten pomysł z palem wydaje mi się nietrafny :) Odpowiedz Link Zgłoś
porfirion.osielek GIWI NAJDROŻSZY ! 26.02.04, 21:50 Jak już, to już, i ten post też: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11019346&a=11022466, czyli poprzedni (tam także są brzydkie skojarzenia) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
porfirion.osielek Re: GIWI NAJDROŻSZY ! 26.02.04, 21:57 Przepraszam, zbędny był przecinek na końcu adresu i dlatego link źle przenosi. Chodzi konkretnie o mój nieskasowany post - skreśl go, Drogi Giwi, żeby ktoś się czasami nie zgorszył forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11019346&a=11022466 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) A w czym ja niby zlamalem regulamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 23:58 Wiekszosc wnioskuje o jakies chore praktywi typu wbijanie na pal czy jeszcze cos gorszego, a ja tylko zwrocilem uwage, ze nasz dyrygent jest rasowym gejem. No ale nic, widac komus sie to nie spodobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
porfirion.osielek Re: GIWI ! Ty spisz, a ja gore 27.02.04, 00:08 Wytnijże wreszcie mojego wcześniejszego, nie mniej nieregulaminowego posta, żeby dzieciątka się nie demoralizowały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krollop Daj mi tą noc, tą jedną noc.. IP: HTTP1.* / *.2.137.227.ptr.us.xo.net 27.02.04, 13:37 wszystkie dzieci są NASZE Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: NA PAL PEDOFILA-MASOCHISTE, NA PAL 27.02.04, 18:22 Ciekawe czy zgłosił do prokuratury fakt molestowania dzieci przez pedała, Wojciecha K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Wojciech K. oskarża IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.rozanka.wroc.pl 26.02.04, 17:27 Wygląda na to, że nie po raz pierwszy przestępca i bandyta (celowo używam mocnych słów, gdyż jak inaczej nazwać kogoś, kto będąc świadomy swojej śmiertelnej choroby takiej jak AIDS, w dalszym ciągu utrzymuje kontakty seksualne z innymi a nawet posuwa się do molestowania dzieci) oskarża tych, którzy ujawnili jego zbrodnię a nasze polskie prawo stanie w jego obronie. Hańba i wstyd! Panie i Panowie posłowie z SLD, opamiętajcie się póki czas, nie legalizujcie związków homoseksualnych. Jeżeli to uczynicie, uczynicie to wbrew zdrowemu rozsądkowi, wbrew normom etycznym, moralnym o wartościach chrześcijańskich już nie mówiąc. Chyba że chcecie popełnić polityczne harakiri. Jeżeli tak, to powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Wojciech K. oskarża IP: 213.17.198.* 26.02.04, 23:41 a co ma do tego homoseksualizm? Gdyby dyrygent pukał młode dziewczynki to byłoby to coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Re: Wojciech K. oskarża IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.rozanka.wroc.pl 27.02.04, 13:54 Oczywiście masz rację! Zbrodnia pozostaje zbrodnią bez względu na to kogo dotyczy. Ta druga część mojego postu była tylko dygresją dotyczącą SLD w nawiązaniu do sprawy Wojciecha Kroloppa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk czy 'oskarzony' ma oznaczac 'poza prawem' ?! IP: *.jci.com 26.02.04, 17:27 Wojciech K. ma prawa tak samo jak Ty i ja. Czy jest bezczelnym smieciem ze z nich korzysta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Jest bezczelnym śmieciem, bo symuluje IP: *.gorzow.mm.pl 26.02.04, 17:32 ...rzekomo "śmiertelną chorobę" przy pomocy nieuczciwych lekarzy (co do tego chyba już nie ma wątpliwości) a jednocześnie oskarża tych, którzy próbują dojść do prawdy. Jego prawa nie mają tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BANG Re: czy 'oskarzony' ma oznaczac 'poza prawem' ?! IP: 129.81.192.* 26.02.04, 18:33 Wielu z szanownych internautow myli sie pojecie "oskarzony" ze "skazany". Mozna nie lubic zboczencow ale... pozostaje wciaz pytanie, czy jestesmy spoleczenstwem cywilizowanym (i staramy sie sznowac prawo), czy wracamy na drzewo i do epoki samosadu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1949 Re: czy 'oskarzony' ma oznaczac 'poza prawem' ?! IP: *.telia.com 26.02.04, 18:45 Racja. Oskarzony nie znaczy skazany. Lekarzy ZAWSZE obowiazuje tajemnica zawodowa. Co nie znaczy, ze lituje sie nad K. Jesli popelnil czyny mu zarzucane nalezy mu sie surowa kara, ale nie sredniowieczne znecanie sie nad nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: czy 'oskarzony' ma oznaczac 'poza prawem' ?! IP: *.mgk.pl / 81.210.21.* 26.02.04, 23:02 prawo nie ma tu nic do rzeczy, to czy jest oskarżony, czy skazany i czy rozprawa jest w toku czy jest umorzona, zawieszona czy załatwiona winny sposób. Pytanie, drodzy obrońcy Prawa przed Sprawiedliwością brzmi: czy jest winny? Czy nadużył zaufanie nas wszystkich? Czy ktoś broni lisa złapanego w kurniku? Czy to, że mamy w naszym kraju dziurawy i zły wymiar sprawiedliwości, nasze dzieci mają być gwałcone przez bezczelnych a ustosunkowanych zboczeńców? Dlaczego nie można wytarzać takiego chuja w smole i pierzu i przepędzić przez miasto, czy byle prokuratorzyna może zapewnić takiemu bezkarność? Ludzie! opamiętajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: czy 'oskarzony' ma oznaczac 'poza prawem' ?! IP: *.org 26.02.04, 22:49 Stuknij się, debilu! A co, nie jest śmieciem ? O jakich prawach mówisz ? O tych odebranych dzieciom i ich rodzicom ? Zabić tego gnoja TO MAŁO ! Umyślne zarażenie winno być karane śmiercią ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Re: Wojciech K. oskarża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 17:33 Bezczelność tego faceta przekroczyła w tym momencie wszelkie dopuszczalne normy nieprzyzwoitości. Podejrzewam, że po takim akcencie wielu ludzi pod celą, z niecierpliwością czeka na tego gościa, by okazać mu swą dozgonną ..... (dopisz sobie co - cioto). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZ Ma rację, że oskarża IP: *.crowley.pl 26.02.04, 17:41 Ma rację, że oskarża. Tez ma swoje prawa. Poza tym na jego pedofilię pozwalali wszyscy dookoła - wiedzieli o tym i nie kiwnęli palcem. Są winni nawet bardziej, niż Wojciech K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juju Re: Ma rację, że oskarża IP: *.acn.pl 26.02.04, 17:59 W Poznaniu to chyba jakaś zaraza? Aż się boję do Pyrów jechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Ma rację, że oskarża IP: *.icpnet.pl 26.02.04, 18:16 Tak jest wszędzie, a Poznań jest pod tym względem porządniejszy od innych miast w Polsce, bo takie sprawy załatwia się u nas w sądzie i prokuraturze. Maciej z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teso Re: Ma rację, że oskarża IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:42 Nie ma co się chwalić, że w Poznaniu jest tak cacy, a biskup Petz. Jakie były z nim jaja i co z tą poznańską praworządnością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Ma rację, że oskarża IP: *.icpnet.pl 26.02.04, 23:17 A swojego biskupa jesteś pewien??? Zauważ - pierwszy szef policji, wobec którego wszczęto postepowanie - to był szef policji Poznańskiej. A potem sie posypało... A poznańska praworządność ma się bardzo dobrze i jestem pewien, że wszyscy winni zostaną ukarani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) No i masz, Gazeto, popieranie pederastów... IP: *.client.comcast.net 26.02.04, 18:02 Odwdzięczył Wam się. Inaczej. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scalar Bezwzględna kanalia. Jeszcze pewnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:04 ... będzie się domagał odszkodowania za straty moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oslo Facet ma racje !!!! IP: *.cm.chello.no 26.02.04, 18:05 Tajemnica lekarska obejmuje wszystich.....bez wyjatku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1949 Re: Facet ma racje !!!! IP: *.telia.com 26.02.04, 18:47 Tak tez napisalam wyzej. Tajemnica lekarska jest nadrzedna nad prostymi uczuciami zemsty. Göteborg pozdrawia Oslo Odpowiedz Link Zgłoś
porfirion.osielek [...] 26.02.04, 19:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanTalon Prawda IP: 203.113.32.* 26.02.04, 20:18 Poprawność polityczna przeszkadza w myśleniu i jest na to szczególnie dużo przykładów ze Skandynawii. Tajemnica lekarska nie jest ważniejsza od prawdy. Były zresztą wystarczające powody by od zasady tajemnicy odstąpić, lekarze obawiali się nie konfliktu sumienia tylko starcia z cwanymi mendami adwokackimi. Kto chce i umie czytać doskonale o tym wie. Postempowcy wolą nie wiedzieć. Oskarżenie o jakąś zemstę też pasuje do postempowej wizji świata z ciemną Polską jako zakałą, ale ma się nijak do rzeczywistości. Powodem ujawnienia informacji była troska o osoby które mogą byś nieświadomie zarażone i nieświadomie zarażać innych. Jest wiele przesłanek wskazujących na to, że zarówno molestowanie jak i ryzyko zakażenia trwały lata i obejmowały wiele osób. Począwszy od chórzystów, przez ich partnerów i partnerki, partnerów partnerek itd. Nie sposób przewidzieć jak daleko zagrożenie może sięgać i jak potencjalne ofiary zawiadomić. Ci, którym oczy postempem zarosły wymyślą pewnie że jakoś tam panie trzeba było coś a w ogóle wszystkie stosunki powinno sie odbywać z użyciem prezerwatywy. Wyszystko po to, żeby chronić dobre samopoczucie jednego gnojka który należy do lubianej przez postempowców "mniejszości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re: Prawda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 22:15 moim zdaniem GW dobrze zrobiła ujawniając chorobę dyrygenta. gdyby nie ten artykuł, osoby, które ewentualnie były molestowane przez niego i ukrywaja to przed światem mogłyby nigdy nie zbadać się i w swej nieświadomości zarazac innych. nie GW jest tu winna, ale prawo, które nie przewidziało takiej sytuacji. z drugiej strony, oczywiście, kazdy ma prawo do ochrony swojej prywatności, ale czy pan dyrygent pamietał o prawach swych podopiecznych, kiedy ich molestował i zarażał???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Facet ma racje !!!! IP: *.telia.com 26.02.04, 23:34 Kto wymyśla tą tajemnicę lekarską ? Przy stwierdzeniu HIV-a informowani sa wszystcy kontaktujacu się z pacjentem a jest tego parędziesiąt osób. Ich też obowiazuje zachowanie tajemnicy ale to już służbowa, nie lekarska. Praktycznie nie da się pogodzić obowiązku ochrony personelu z zachowaniem dyskrecji jeżeli chodzi o osoby powszechnie znane. A krytykanci niech się zastanowią, czy woleliby sami żyć krócej dla zachowania dyskrecji zaprzeczajacego wszystkiemu kolesia, czy jednak woleliby sie leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurgan Re: Facet ma racje !!!! IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 27.02.04, 11:33 Toni mówi rozsądnie,panowie Oslo i Goteborg.W imię pryncypiów lekarskich naraża się życie kolejnych ludzi a może przyszłych pacjentów.Trochę to jak przykrywanie trupa kołderką,zapach i tak się rozejdzie.To może udawajmy,że wirusy i choroby zakaźne nie istnieją ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepan Zboczencom mowimy kategoryczne nie! IP: 140.247.126.* 26.02.04, 18:05 Wobec tego co sie dzieje w Ameryce (legalne malzenstwa dewiantow maja byc legalne, np. w Massachusetts!) jest to ostatni dzwonek dla ustawodawcow, zeby zabezpieczyc kraj przed ta dzuma. Moim zdaniem, nalezy podjac szeroka kampanie uswaiadamiajaca spoleczenstwo, mysle ze GW ma tu sczegolna role do odegrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Zboczencom mowimy kategoryczne nie! IP: 213.88.238.* 27.02.04, 11:51 No Szczepan, ja juz wole wielu z tych dewiantow, o ktorych piszesz niz takiego umyslowego zboczenca, jakim jestes ty. Rece opadaja jak sie czyta wypowiedzi tego talatajstwa na forum Gazety. Europo, raaatuj nas przed tym owladnietym nienawisia czarnogrodem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Wojciech K. oskarża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:06 co za gnój, ciąć go i solą sypać a potem na pal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1949 Re: Wojciech K. oskarża IP: *.telia.com 26.02.04, 18:49 Inkwizycja sie klania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitek Jeszcze padalec sie rzuca. Niema praw do niczego ! IP: *.waw-kor.leased-e.ids.pl 26.02.04, 18:24 To wogole smieszne ze osmiela sie kasac. Szkoda ze niedane mu bylo zaznac w kryminale prawdziwej meskiej milosci. Bylby wydymany niewyobrazalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Jeszcze padalec sie rzuca. Niema praw do nicz IP: *.icpnet.pl 26.02.04, 18:35 Ale wydymany nie będzie - bo teraz więźniowie wiedzą, że ma AIDS i będą się go bali :-). Cwana bestia z nigo i tyle. Pewnie sam ten przeciek do prasy zmontował, żeby mieć spokój pod celą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris [...] IP: *.com 26.02.04, 23:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BANG Re: 'nitku'... czy piszesz swoj post z kryminalu? IP: 129.81.192.* 26.02.04, 18:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: Wojciech K. oskarża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:30 Bezczelny śmieć, dokładnie. Utrzymywanie stosunków z dzieciakami wiedząc o swojej chorobie to morderstwo. Ciekawe, co teraz czują ci rodzice, ktorzy tolerowali to dla kariery swoich dzieci (nie wierzę, by nie wiedzieli). Gdzie są ci, którzy demonstrowali pod transparentem: "trzymaj sie, Wojtku". Chyba nie są z siebie zbyt dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estera Re: Wojciech K. oskarża IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 18:43 Jeżeli artykuł we "Wprost" jest prawdziwy - a zwłaszcza końcowy fragment - to ta kanalia nie ma praw do niczego. Stoję na razie za tym, że trzeba było podać tą informację. Niestety, ale suche prawo nie zawsze uwzględnia wszystkich sytuacji, a życie pisze różne scenariusze. Rzecz jasna najbardziej żal chłopców, ale tu już się czasu nie cofnie. Szok, że ten s..wiel był tyle lat chroniony i chyba jeszcze jest. Przeczytajcie w "Newsweeku" o potworze z Belgii. Ja jestem przerażona skalą problemu pedofilii. To wymaga wielkiej dyskusji i działań na całym świecie. Chyba nadchodzi Apokalipsa na ludzkość... :( szok, szok smutna Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 [...] 26.02.04, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista [...] IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.02.04, 18:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.o. Re: Wojciech K. oskarża IP: *.ds.univ.gda.pl 26.02.04, 19:12 ZABIC, WBIC NA PAL, WYKASTROWAC, URWAC GLOWE, KONMI WLUCZYC, SPALIC DOM, WYTLUC RODZINE, ZJESC BABCIE, ZGWALCIC PSA I KOTA I JESZCZE OLAC NA ODCHODNYM TEGO PEDALA, ZYDA, KOMUNISTE ITD...gratuluje wyobrazni! Ludzie, ktorzy w ten sposob "mysla" powinni byc pozbawieni praw wyborczych. I na wies krowom zpod d...y gnoj wybierac! A tak powaznie: Facet oskarża i ma do tego prawo i robi to tylko dlatego, ze Wyborcza mu to umozliwila robiac cos niezgodnego z prawem. Sami sie podlozyli temu kolesiowi. To tak jakby Michnik spuscil na ulicy wpier......l mordercy zamiast podac go do sadu a potem sie dziwil, ze kolo go pozywa. No pozywa, bo ma do tego prawo, jak kazdy. Trzeba troche myslec co sie robi. I myslec o konsekwencjach. Ale luz. W koncu zyjemy w kraju gdzie gazety poprawiaja "policyjne sady" :-)) wiec spoko... GW sie wykpi... albo przeprosi na stroni sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin Re: Wojciech K. oskarża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:27 Gość portalu: j.o. napisał(a): > ZABIC, WBIC NA PAL, WYKASTROWAC, URWAC GLOWE, KONMI WLUCZYC, SPALIC DOM, WYTLUC > > RODZINE, ZJESC BABCIE, ZGWALCIC PSA I KOTA I JESZCZE OLAC NA ODCHODNYM TEGO > PEDALA, ZYDA, KOMUNISTE ITD...gratuluje wyobrazni! Ludzie, ktorzy w ten > sposob "mysla" powinni byc pozbawieni praw wyborczych. I na wies krowom zpod > d...y gnoj wybierac! > > A tak powaznie: Facet oskarża i ma do tego prawo i robi to tylko dlatego, ze > Wyborcza mu to umozliwila robiac cos niezgodnego z prawem. Sami sie podlozyli > temu kolesiowi. To tak jakby Michnik spuscil na ulicy wpier......l mordercy > zamiast podac go do sadu a potem sie dziwil, ze kolo go pozywa. No pozywa, bo > ma do tego prawo, jak kazdy. Trzeba troche myslec co sie robi. I myslec o > konsekwencjach. > Ale luz. W koncu zyjemy w kraju gdzie gazety poprawiaja "policyjne sady" :-)) > wiec spoko... GW sie wykpi... albo przeprosi na stroni sportowej. Czy nie rozumiesz takiej reakcji, nie widzisz że są ludzie którzy uważają, że są ponad prawem i nic im nie grozi. Dlatego jedynie upublicznienie utrudnia tuszowanie pewnych spraw. Jest to naganne, lecz nie wiń za to media, więcej szkody wyrządza bezsilność prawa. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.o. Re: Wojciech K. oskarża IP: *.ds.univ.gda.pl 26.02.04, 21:05 Na pewno nie do konca, ale rozumiem, staram sie. Mam nadzieje, ze to nie do konca sa autentyczne opinie a rodzaj katharsis. A ze GW sie sama podlozyla to inna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin Re: Wojciech K. oskarża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:21 Gość portalu: j.o. napisał(a): > Na pewno nie do konca, ale rozumiem, staram sie. Mam nadzieje, ze to nie do > konca sa autentyczne opinie a rodzaj katharsis. A ze GW sie sama podlozyla to > inna sprawa... Reakcja mediów jest adekwatna do słabości prawa i bywa, że nieraz ktoś musi się podłożyć. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja_Tuhaj-bej Re: Wojciech K. oskarża IP: 81.210.38.* 26.02.04, 19:57 Ch... mu w imadło i kwasem go, kwasem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek.K. Re: Wojciech K. oskarża IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 20:15 Byl czas, ze bylem za przystapieniem Polski do UE, ale trzymanie Turcji na jakis mozliwy do zniesienia dystans. Pojebalo mnie czy jak ?! przeciez ta Polska jest daleko za Turcja... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: Wojciech K. oskarża IP: *.32001-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 26.02.04, 20:24 i bardzo dobrze zrobil!!!!!! prawo jest jednakowe dla wszystkich!!powinien ktos zdrowo oberwac za te numery w dupe!!!!trzymam za dyrygenta kciuki!!tu juz nie chodzi o zadna pedofilie bo wiecej w tym kitu niz prawdy teraz chodzi o prawo i postepowanie wedlug prawa-media caly czas sraly ile sie dalo i to bzdurami w wyzszej koniecznosci wlasnej glupoty!!!a ty chyba jestes gorszym smieciem od niego ma de r!!!!!niedorosles mu nawet do malego palca prymitywie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Mam dwa pytania: 26.02.04, 21:27 Gość portalu: dziennikarz napisał(a): > i bardzo dobrze zrobil!!!!!! prawo jest jednakowe dla wszystkich!!powinien ktos > > zdrowo oberwac za te numery w dupe!!!!trzymam za dyrygenta kciuki!!tu juz nie > chodzi o zadna pedofilie bo wiecej w tym kitu niz prawdy teraz chodzi o prawo i > > postepowanie wedlug prawa-media caly czas sraly ile sie dalo i to bzdurami w > wyzszej koniecznosci wlasnej glupoty!!!a ty chyba jestes gorszym smieciem od > niego ma de r!!!!!niedorosles mu nawet do malego palca prymitywie!!!! 1. W jakiej firmie medialnej taki prymitywny prostak-polanalfabeta moze byc "dziennikarzem"? 2. Ty jestes pedofil czy pedal, "dziennikarzu", czy i jedno i drugie? Swoja droga ile ekskrementow wyplynelo z szamba za sprawa Wojciecha K... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy [...] IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 26.02.04, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek.K. [...] IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 20:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka [...] IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.02.04, 20:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 [...] IP: *.crowley.pl 26.02.04, 20:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek.K. [...] IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 20:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Wojciech K. oskarża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:52 Przy indolencji naszego wymiaru sprawiedliwosci facet predzej umrze niz doczeka sie jakiegos postanowienia i sprawa sie sama rozwiaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariunio Wydrukowac liste wszystkich zarazonych HIV w Polsc IP: *.pp.htv.fi 26.02.04, 20:55 Niech Gazeta wydrukuje liste wszystkich zarazonych HIV w Polsce!!!!! Jak sie powiedzialo "a" to trzeba rowniez powiedziec "B" i tak dalej.. Czy inni ludzie zarazeni HIVem maja byc przez pana Michnika traktowani ulgowo tylko dlatego, ze nie sa dyrygentami choru chlopiecego? Przeciez oni tez mogli zarazac innych, i podazajac za tlumaczeniem gazety, jest naszym obowiazkiem by ich ostrzec, ze ten i tamten maja adidasa i ze trzeba sie od nich trzymac z daleka. Panie Michnik, jak sie nie dopilnowalo swojega dziennikarza i ten palna gafe, to trzeba miec odwage i sie do tego przyznac, a nie zamydlac mi oczy pierdolami o moralnosci i obowiazku! Gazeta wkroczyla na droge, z ktorej bedzie bardzo trudno zawrocic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin Re: Wydrukowac liste wszystkich zarazonych HIV w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:13 Gość portalu: mariunio napisał(a): > Niech Gazeta wydrukuje liste wszystkich zarazonych HIV w Polsce!!!!! Jak sie > powiedzialo "a" to trzeba rowniez powiedziec "B" i tak dalej.. Czy inni ludzie > zarazeni HIVem maja byc przez pana Michnika traktowani ulgowo tylko dlatego, ze > > nie sa dyrygentami choru chlopiecego? Przeciez oni tez mogli zarazac innych, i > podazajac za tlumaczeniem gazety, jest naszym obowiazkiem by ich ostrzec, ze > ten i tamten maja adidasa i ze trzeba sie od nich trzymac z daleka. Coś w tym jest, lista dłużników już istnieje, by ostrzegać innych. Jak widzisz ironia jest już rzeczywistością, tylko w innym obszarze informacji. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajubaku Re: Wydrukowac liste wszystkich zarazonych HIV w IP: 194.126.99.* 27.02.04, 00:07 popieram liste chorysz na hiv czy aids, nie mam ochoty zlabac jakiegos zmutowanego syfa u dentysty lub gdzie indziej! a najlepiej azeby byly oddzielne placowki zdrowia dla zarazonych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.o. Re: Wojciech K. oskarża IP: *.ds.univ.gda.pl 26.02.04, 21:12 Jedna rzecz wydaje sie pozytywna w tym wszystkim. W tym medialnym linczu.Ze w koncu uwaga spoleczna sie troche odwroci od tych dzieciakow, i moze, moze cos sie jeszcze da dla nich naprostowac... Bo pan K. i tak wkrotce padnie bez wzgledu na pomysly z wbijaniem na pal etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac NIEPRAWDOPODOBNE! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 26.02.04, 21:40 KOSMICZNA BEZCZELNOŚĆ! W głowie się nie mieści ,że ktoś może być tak bezczelny!!! Bandyta pedofil popełnił takie przestępstwa , i zamiast w pokorze oczekiwać kary sam oskarża. Pieprzony zboczeniec. Gdyby wpadł mi w ręce .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajubaku Re: NIEPRAWDOPODOBNE! IP: 194.126.99.* 27.02.04, 00:09 pewnie juz nie jedno miales w recach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Wojciech K. oskarża IP: *.comnet.krakow.pl 26.02.04, 22:14 Uśpić gnoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Wojciech K. oskarża IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 22:40 bardzo to wszystko smutne, ale PRAWORZĄDNE! nawet ostatni śmieć ma prawo do obrony i prywatności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawo tylko prawo Re: Wojciech K. oskarża IP: *.cvx-h.dial.de.ignite.net 27.02.04, 00:05 Gość portalu: lula napisał(a): > bardzo to wszystko smutne, ale PRAWORZĄDNE! > nawet ostatni śmieć ma prawo do obrony i prywatności! i tu cie popieram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Redaktorzy Gazety Wyborczej pod Sad IP: *.cisco.com 26.02.04, 22:29 Wysoka kara za pogwalcenie wolnosci obywatelskiej nauczy redaktorow respektowania prawa. Nalezy skierowac pracownilow GW na kurs etyki dziennikarskiej i prawa cywilnego. Oczwkuje sensacyjnych wiadomosci z rozprawy. Pozdrowienia, Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Redaktorzy Gazety Wyborczej pod Sad IP: *.telia.com 26.02.04, 23:48 Żadna kara , durniu, nie jest za wysoka za uratowanie innych od rozprzestrzeniania się HIV-u . Gazeta postąpiła po męsku, jak trzeba to wezmą w d..pę ale zrobili kawałek pożytecznej roboty. Na tym polega róznica międzu człowiekiem z solidnej gliny a człekoludem z gówna. Za świadome narażanie innych w cywilizowanych społeczeństwach dostaje się wyrok i izolację w zakładzie psychiatrycznym po wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś