strange_email 18.04.10, 19:27 Dzizas, co za zenada ten koles, publikowanie zdjec z krypty zaraz po pogrzebie na twitterze. adam.bielan.zal.pl dupek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 19:29 Bielan przepros pilota Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 19:32 Link nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
wratislavia Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 19:35 twitpic.com/1glsy4 Odpowiedz Link Zgłoś
inny_pies [...] 18.04.10, 19:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 19:39 zal.pl to taki niezrozumiały slang młodego pokolenia;) Linki tu: twitter.com/bielan twitpic.com/1glsy4 Ja po jego tego tygodniowych wyczynach spycham go na półkę Jacka Kur... skiego. I wcale bym się nie zdziwił, gdyby to jego "zasługą" był Wawel. Na tak bystrego by samodzielnie na to wpaść nie wygląda może, ale żeby zacząć lobbować wokół prezesa - jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 19:41 Przez te ostatnie parę dni po raz 1. zobaczyłam w nim człowieka z krwi i kości, ale powrót do rzeczywistości jest, jak zwykle, okrutny. PR PR PR. To są profesjonaliści. Mówię to nawet bez złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 19:49 mietowe_loczki napisała: To są > profesjonaliści. Mówię to nawet bez złośliwości. wydaje mi się, że o profesjnalizmie świadczy skuteczność, a z tym tu kiepściutko chyba że chodzi o skuteczne mącenie i skłócanie ludzi - na tym polu rzeczywiście pełny sukces a Bielan zawsze mnie brzydził, po katastrofie powiedział gdzieś, że myśli o wycofabiu się z polityki i ja, głupia, już się ucieszyła, bo myślałam, że szczerze ale przecież on nic innego nie potrafi, to do czego ma się wycofywać, Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 19:53 > chyba że chodzi o skuteczne mącenie i skłócanie ludzi - na tym polu > rzeczywiście pełny sukces Więc właśnie. SWOJĄ wizję prowadzenia polityki realizują jak się należy, osiągając swoje cele. I są w tym profesjonalni. Ocena moralna nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 19:51 Jaki PR? PiS się PR-em brzydzi. No chyba, ze wygrywa, wtedy to jest Wola Narodu. Ja mam odwrotnie. Bielana uważałem za najrozsądniejszego ze spinów i jednego z ciekawszych 30-40 latków w polityce. Teraz nie wiem czemu, bo w tym tygodniu... najpierw paskudna wrzutka z Różą Thun, teraz to urocze zdjęcie, a pośrodku stoi "Wawel". Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 19:55 Ale nie zazdroszczę mu tego, co widział. Mam tylko nadzieję, że chociaż na ten temat będzie godnie milczał. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 20:03 Zastanawiam się czy ze mną jest coś nie tak, bo już zapomniałem że Bielan też TAM poleciał. To ledwie kilka dni. Trochę mi głupio... Ale od czterech dni króluje Opaczność. Nasza swojska, polska opaczność. I Bielan na mojego czuja sporo się do tego przyczynił. "Wawel" pewnie kiedyś odnajdzie tatusia, i nie zdziwię się jeśli będzie to mój imiennik. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 20:12 a.adas napisał: > Ale od czterech dni króluje Opaczność. Nasza swojska, polska opaczność. I Biela > n > na mojego czuja sporo się do tego przyczynił. "Wawel" pewnie kiedyś odnajdzie > tatusia, i nie zdziwię się jeśli będzie to mój imiennik. A moim zdaniem, to nie ma znaczenia, kto wpadł na ten pomysł. Nawet zaryzykuję stwierdzeniem, że to jeden z piarowskich "gotowców", który się wyciąga w, przepraszam za niefortunne słowo, odpowiedniej chwili. Wojsko ma swoje plany na wypadek agresji Chin i Marsjan, ludzie głów państw swoje gotowe scenariusze. Życie. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 20:19 mietowe_loczki napisała: > Ale nie zazdroszczę mu tego, co widział. Mam tylko nadzieję, że chociaż na ten > temat będzie godnie milczał. Zartujesz chyba... Kto nastepnego opowiadal w SuperExpressie o rece i nodze, i to bynajmniej nie pytany? Bielan oczywiscie. To Kurski bis, tylko sie ladniej opakowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 21:35 Nie czytam SE. Odpowiedz Link Zgłoś
moscowbridge Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 19:42 chyba ze wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
upior_w_moherze podobno tam sie zdjec nie robi 18.04.10, 19:38 ciekawe ile zdrowaskow dostanie od Staska za kare Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia hiena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.10, 19:39 twitpic.com/1glsy4 Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 20:00 Znaczy - koniec żałoby, początek kampanii wyborczej, czas na okładanie trumnami, hieny ruszyły na żer. A mnie PiSowców nawet żal było momentami. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 20:02 wiewiorzasta napisała: > A mnie PiSowców nawet żal było momentami. Bo jedno nie wyklucza drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 20:58 mietowe_loczki napisała: > wiewiorzasta napisała: > > > A mnie PiSowców nawet żal było momentami. > > Bo jedno nie wyklucza drugiego. Mnie właśnie wykluczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 18.04.10, 21:00 Masz szczęście, że się ze mną nie założyłaś ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Bielan zbiera followersow na Twitterze 19.04.10, 23:00 ave.duce napisała: > Masz szczęście, że się ze mną nie założyłaś ;) > > :p Nie o Bielana się chciałam zakładać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
okiko znowu szczekanie??? 19.04.10, 23:09 Co jest niestosownego w zdjęciu sarkofagu????? Padło wam na rozum???? Telewizje ten sarkofag non-stop pokazują. Jak wam nie wstyd, mali ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: znowu szczekanie??? 19.04.10, 23:15 okiko napisała: > Co jest niestosownego w zdjęciu sarkofagu????? > Padło wam na rozum???? Telewizje ten sarkofag > non-stop pokazują. > Jak wam nie wstyd, mali ludzie? Bielan został wpuszczony z najbliższą rodziną na zamknięte, prywatne pożegnanie. Oburza, że nie uszanował prywatności rodziny, nadwyrężył zaufanie w stopniu najwyższym, niewybaczalnym,i całkiem po prostu - zachował się prymitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
okiko Re: znowu szczekanie??? 19.04.10, 23:22 a skąd ty to wiesz? a może rodzina chciała tego zdjęcia, co jest calkiem naturalne? Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Kwestia smaku 19.04.10, 23:30 Nie uwierzę, że rodzina chciała. Akurat poprosiliby Bielana, żeby umieścił zdjęcie na Twitterze! Chyba sam w to nie wierzysz. To, co budzi mój niesmak, to nieposzanowanie pewnego kodu postępowania. Tak po prostu nie uchodzi. Nie wypada. Konserwatyści powinni szanować symbole. Umieszczanie tak prywatnego zdjęcia jest wbrew wyznacznikom dobrego smaku. Ot i wszystko. Wiem, że Twitter to nie jest miejsce dla dżentelmenów, ale akurat nazywanie się prawicą powinno zobowiązywać do poszanowania zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
okiko Re: Kwestia smaku 19.04.10, 23:35 Padło ci na rozum??? W sprawie smaku udaj się do TVN24!!! A zdjęcie grobu? Na cmentarzach robi się je masowo - znak czasów. Przed wynalezieniem fotografii zajmowali się tym malarze, np. portrety trumienne, tańce śmierci etc. A poza tym Bielan cieszy się zaufaniem , nie zrobił by nic, czego rodzina by sobie nie życzyła. To kulturalny i taktowny człowiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
upior_w_moherze To kulturalny i taktowny człowiek:))) 20.04.10, 06:22 dawno sie tak nie usmialem Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: znowu szczekanie??? 19.04.10, 23:36 okiko napisała: > a skąd ty to wiesz? a może rodzina chciała tego > zdjęcia, co jest calkiem naturalne? Gdyby rodzina chciała zdjęcia, toby na jej życzenie zrobił fotograf ( i być może tak było). Publikowane zdjęcie zrobione jest przez Bielana komórką ( fatalna jakość, słaba rozdzielczość). Nie wyobrażam sobie takiego życzenia rodziny: Adaś, strzel zdjątko i szybciutko puszczaj w sieć. Odpowiedz Link Zgłoś
okiko Re: znowu szczekanie??? 20.04.10, 04:47 znowu pitolisz - po pierwsze zdjęcie nie jest złe. Dziś, jak wiadomo, zrobić zdjęcie żadna sztuka. A co do tego, że Bielan zrobił to na prosbę rczy też za przyzwoloeniem rodziny, jestem wręcz pewna! I co jest takiego sensacyjnego w tym zdjęciu???? Cooo? Odpowiedz Link Zgłoś
okiko Hipokryzja-znalezione w sieci: 20.04.10, 05:07 "Co za hipokryzja! Kiedy w mediach publikowano animacje przedstawiające ostateczny wygląd sarkofagu, to było cacy, kiedy emitowano materiały przedstawiające przebieg prac nad tworzeniem sarkofagu, to było cacy. A kiedy to samo publikuje pan Bielan (który jako polityk jest mi bardzo daleki), święty, udręczony naród miesza go z błotem. Czy na tym zdjęciu widać zapłakaną Martę Kaczyńską albo cokolwiek innego niż kamienna bryła i kawałek wieńca? To zdjęcie nie różni się niczym innym od tych, które zostały wykonane w tym miejscu przez setki innych osób zaraz po ceremonii. O co więc taka draka? " Ci co robią tę drakę(forumowicze i dziennikarze) to zwykłe hieny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: znowu szczekanie??? 20.04.10, 07:11 Wisi mi to zdjęcie i jego autor. Ale twierdzenie, że ktoś zrobił zdjęcie na prośbę rodziny i następnie zamiast jej to przekazać, wywiesił na płocie, jest co najmniej dziwaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
okiko Re: znowu szczekanie??? 20.04.10, 07:59 przecież na widoku było i jest wszystko - twarze załobników, ich zachowanie etc. Czego czepiono się akurat tego zdjęcia, ten sarkofag znała już wcześniej przecież cała Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: znowu szczekanie??? 20.04.10, 08:07 No to po co to umieścił w internecie? Żeby się pochwalić, że go tam wpuścili? Odpowiedz Link Zgłoś
okiko Re: znowu szczekanie??? 20.04.10, 08:12 miał taką potrzebę i co w tym złego??? Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: znowu szczekanie??? 20.04.10, 08:30 Nic. Gdyby tak jeszcze odczuł potrzebę przeproszenia pilota, to byłoby wręcz wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda Re: znowu szczekanie??? 20.04.10, 08:48 czy ty tego pisdzielcu nie kojarzysz - menda, ktora jest moralnym sprawca 95 smierci, bawi sie jak gdyby nic w reportera?! Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Bielan 20.04.10, 07:10 ...jeszcze nie wszystko wie, jeszcze się uczy... Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda bielan to kryminalista - jeden z moralnych sprawco 20.04.10, 08:45 w katastrofy!!! Mysle, ze polscy oficerowie predzej, czy pozniej wezwa te szuje na pojedynek za obrazanie oficerow. Jezeli ta gnida nie ma zdolnosci pojedynkowej, powinna byc zastrzelona jak pies!!! Oficerowie - bronce swojego honoru - nie pozwolcie, zeby byle polityczna menda Was obrazala!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: bielan to kryminalista - jeden z moralnych sp 20.04.10, 08:55 Tak to już jest, że ludzie prawiący morały o honorze, sami nie mają go za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
okiko Re: bielan to kryminalista - jeden z moralnych sp 20.04.10, 09:00 całkiem was PO-jebało.... Moralni sprawcy wszystkiego złego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: bielan to kryminalista - jeden z moralnych sp 20.04.10, 09:31 Nie napisałem, że wszystkiego. Nie napisałem, że pan Bielan ma czerwone ręce. Ale różowe ma na pewno. I powinien sobie w końcu zdać z tego sprawę. Publiczne zarzucanie oficerowi - który wykazał się właśnie rozsądkiem - tchórzostwa, niesie za sobą poważne konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś