stefan-50 20.04.10, 09:42 Napieralski proponuje Front Jedności Narodu. Wraca nowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Napieralski proponuje...... 20.04.10, 09:44 wystarczy ze mamy przewodnią siłę mediów PO hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Napieralski proponuje...... 20.04.10, 09:47 Od dawna uważam za pewnik, że ten przygłup nie ma szans na regenerację umysłową. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Napieralski proponuje...... 20.04.10, 15:11 Gdy atakuje Napieralskiego tzw POPiS,mówię:Grzesiu tak trzymaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Napieralski proponuje...... 20.04.10, 16:30 i sam chce zostać tym kandydatem ? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Napieralski proponuje...... 20.04.10, 09:48 W "Wiadomościach" TVP 1. witoldzbazin napisał: > wystarczy ze mamy przewodnią siłę mediów PO hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Napieralski proponuje...... 20.04.10, 09:58 > wystarczy ze mamy przewodnią siłę mediów PO hehehehe Tak tak. TVPiS, Dziennik, Rzepa, Wasz Nocnik, Radyjo - to tylko większe twierdze jedynej ostoi narodu. Doliczając fanziny w stylu GaPolu i innych wyjdzie tego całkiem, całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
indris Szkoda mi Napieralskiego... 20.04.10, 10:32 ...bo taka głupota może go politycznie wykończyć. Ale głupiec nie powinien być szefem partii. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Szkoda mi Napieralskiego... 20.04.10, 13:37 indris napisał: > ...bo taka głupota może go politycznie wykończyć. Ale głupiec nie powinien być > szefem partii. Żeby w końcu zdał sobie z tego sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Szkoda mi Napieralskiego... 20.04.10, 13:42 wos9 napisała: > Żeby w końcu zdał sobie z tego sprawę... Z czego miałby zdawać sobie sprawę.Potraficie posłużyć się jakimś linkiem do tej wypowiedzi? czy tylko potraficie ble,ble,ble. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: :)))) 20.04.10, 13:58 boblebowsky napisał: > Co za rozpaczliwy kretyn. Dowiem się coś więcej na ten temat? Masz link do tej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: :)))) 20.04.10, 14:25 bezprim napisał: > boblebowsky napisał: > > > Co za rozpaczliwy kretyn. > > > Dowiem się coś więcej na ten temat? Masz link do tej wypowiedzi? Ja....? Nie znam stefana i w związku z tym mam u mnie podstawowy limit zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: :)))) 20.04.10, 14:46 boblebowsky napisał: > bezprim napisał: > > > boblebowsky napisał: > > > > > Co za rozpaczliwy kretyn. > > > > > > Dowiem się coś więcej na ten temat? Masz link do tej wypowiedzi? > > Ja....? Nie znam stefana i w związku z tym mam u mnie podstawowy limit zaufania > . Rozumiem, ten rozpaczliwy kretyn to stefan. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: :)))) 20.04.10, 14:52 > > > Dowiem się coś więcej na ten temat? Masz link do tej wypowiedzi? > > > > Ja....? Nie znam stefana i w związku z tym mam u mnie podstawowy limit za > ufania > > . > > > > > Rozumiem, ten rozpaczliwy kretyn to stefan. Nie, ty!!! EOT Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: :)))) 20.04.10, 14:59 boblebowsky napisał: > > Rozumiem, ten rozpaczliwy kretyn to stefan. > > Nie, ty!!! > EOT Jeżeli łgarz nazywa kogoś kretynem,to brzmi to niegroźnie. Mnie nie obrażasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Napieralski proponuje...... 20.04.10, 12:59 stefan-50 napisał: > Napieralski proponuje Front Jedności Narodu. Wraca nowe. Czytałeś propozycje Napieralskiego? Jeżeli się wypowiadasz tak zdecydowanie to daj link.Wówczas i ja to skomentuję.Na razie wydaje mi się się,że błądzicie jak pijani... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Napieralski proponuje...... 20.04.10, 13:12 Tusk i Kaczyńscy proponowali POPiS i nikt nie mówił o durnocie takiego pomysłu(FJN) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski proponuje...... 20.04.10, 13:15 stefan-50 napisał: > Napieralski proponuje Front Jedności Narodu. Wraca nowe. Fatalny pomysł. Na co komu zgoda w tym przykościelnym państewku? PS - hasło dnia: Szczuj, szczuj, szczuj bracie, szczuj. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Napieralski proponuje...... 20.04.10, 14:21 Tak jak się spodziewałem,żaden łgarz wypowiadający się w tym wątku nie dał żadnego linka. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak a wiesz dziecko, że istnieją takie zjawiska, które 20.04.10, 14:30 od razu nie mają swojej internetowej emanacji i tym samym linka? Jeżeli w radio ktoś coś powiedział na żywo 5 minut temu, to brak możliwości podania ci linka od razu definiuje tą informację jako kłamstwo? Lecz się synku... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: a wiesz dziecko, że istnieją takie zjawiska, 20.04.10, 14:33 Audiotele: kto nie pasuje do tego towarzystwa: a) Józef Piłsudski............ b) Tadeusz Kościuszko c) Lech Kaczyński............. d) Władysław Sikorski dzwoń na 0-700-KURIA Kościuszko: nazwisko nie kończy się na "ski". Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: a wiesz dziecko, że istnieją takie zjawiska, 20.04.10, 14:41 Piłsudski-Litwin,Kościuszko-Białorusin,Kaczyński-korzenie spod Oddesy.Tylko W Sikorski z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: a wiesz dziecko, że istnieją takie zjawiska, 20.04.10, 14:44 sierzant_nowak napisał: > Lecz się synku... Ojciec........ Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky "żaden łgarz wypowiadający się w tym wątku" 20.04.10, 14:32 Wypraszam sobie i to stanowczo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: "żaden łgarz wypowiadający się w tym wątku" 20.04.10, 14:43 boblebowsky napisał: > Wypraszam sobie i to stanowczo!!!! Słyszałeś tę wypowiedź? ? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: "żaden łgarz wypowiadający się w tym wątku" 20.04.10, 14:48 bezprim napisał: > boblebowsky napisał: > > > Wypraszam sobie i to stanowczo!!!! > > > Słyszałeś tę wypowiedź? > ? A czy to ja ją tu przytaczam lub ktoś poza autorem wątku żebyś nazywał nas łgarzami? Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: "żaden łgarz wypowiadający się w tym wątku" 20.04.10, 14:54 boblebowsky napisał: > A czy to ja ją tu przytaczam lub ktoś poza autorem wątku żebyś nazywał nas łgar > zami? Zapytałem o link do tej informacji,potem pytałem czy słyszałeś tę informację.Widocznie nie słyszałeś,co nie przeszkodziło ci nazywać kogoś rozpaczliwym kretynem. Jeżeli ty możesz obrzucać kogoś epitetami,to nie zabraniaj mnie tego,tym bardziej,że nie wiesz o czym mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: "żaden łgarz wypowiadający się w tym wątku" 20.04.10, 15:06 > Zapytałem o link do tej informacji,potem pytałem czy słyszałeś tę > informację.Widocznie nie słyszałeś,co nie przeszkodziło ci nazywać kogoś > rozpaczliwym kretynem. > Jeżeli ty możesz obrzucać kogoś epitetami,to nie zabraniaj mnie tego,tym > bardziej,że nie wiesz o czym mówisz. To używaj w takim razie epitetów adekwatnych do sytuacji i naucz się odróżniać komentarz do informacji od jej rozpowszechniania! Żaden cymbał nie będzie mi mówił do kogo mogę mieć zaufanie i nazywał mnie łgarzem!!!! Jeśli już to tym łgarzem jesteś sam zarzucając mi kłamstwo! Jeśli nim nie jesteś to udowodnij mi to że kłamałem! A teraz spiprzaj, żałosny kogutku! Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: "żaden łgarz wypowiadający się w tym wątku" 20.04.10, 16:14 boblebowsky napisał: > Żaden cymbał nie będzie mi mówił do kogo mogę mieć zaufanie i nazywał mnie > łgarzem!!!! > Jeśli już to tym łgarzem jesteś sam zarzucając mi kłamstwo! Jeśli nim nie jeste > ś > to udowodnij mi to że kłamałem! > A teraz spiprzaj, żałosny kogutku! Żaden cymbał a w szczególności łgarz i zadymiarz forumowy nie będzie mi dyktował co ja mam robić. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: "żaden łgarz wypowiadający się w tym wątku" 20.04.10, 16:17 > Żaden cymbał a w szczególności łgarz i zadymiarz forumowy nie będzie mi dyktowa > ł > co ja mam robić. Oczywiście, zwłaszcza kiedy robisz z siebie idiotę:))) forum.gazeta.pl/forum/w,28,110296880,110313304,Te_bezmozg_masz_tu_.html Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: "żaden łgarz wypowiadający się w tym wątku" 20.04.10, 16:27 boblebowsky napisał: > > Żaden cymbał a w szczególności łgarz i zadymiarz forumowy nie będzie mi d > yktowa > > ł > > co ja mam robić. > > Oczywiście, zwłaszcza kiedy robisz z siebie idiotę:))) Właśnie,tobie boblebowsky można splunąć w pysk i powiesz,że deszcz pada,zwłaszcza,że teraz dopiero dajesz linka do wypowiedzi,ale i tak manipulujesz,że autor wątku oraz ty komentowaliści coś,czego kompletnie nie rozumiecie. Bez odbioru pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Napieralski proponuje...... 21.04.10, 20:19 bezprim napisał: > Tak jak się spodziewałem,żaden łgarz wypowiadający się w tym wątku nie dał > żadnego linka. Bo nie ma linka do artykułu. Na własne uszy tą wypowiedź słyszałem więc zanim zaczniesz nazywać kogoś łgarzem prześledź choćby stacje TV od prawa do lewa. Wszędzie się tą wypowiedź komentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Bezpartyjny prezydent to oczywiście wielki idealiz 20.04.10, 14:42 jak na polską politykę. Ale kiedy bardziej, niż potrzebujemy kogoś takiego? Najtrudniejsze jest oczywiście pytanie o nazwisko. Moim zdaniem są 4 takie:Buzek, Belka, Hausner, Zych. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Miało być: 20.04.10, 14:44 l.o.r.t.e.a napisał: Ale kiedy bardziej, niż dzisiaj, potrzebujemy kogoś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky [...] 20.04.10, 15:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś