agnostic5 28.04.10, 15:29 Kampania ruszyła. Prezes w cieniu, ale harcownicy walczą i latają z plakatami po mieście. Tylko w tym wszystkim już nie wiem, gdzie stoi ZOMO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnostic5 Re: Zaczęło się 28.04.10, 15:34 witoldzbazin napisał: > widziałeś kiedyś ZOMO? Widzialem i dobrze pamietam. Dlatego widzac komunistyczne metody, mam odruchy wymiotne. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Zaczęło się 28.04.10, 15:35 agnostic5 napisał: > witoldzbazin napisał: > > > widziałeś kiedyś ZOMO? > > Widzialem i dobrze pamietam. Dlatego widzac komunistyczne metody, mam odruchy > wymiotne. to nie głosuj na PO i Bronka ...będzie ci lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Zaczęło się 28.04.10, 15:31 Jak sie ma 4 nogi, to mozna stac i tu i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Zaczęło się 28.04.10, 15:32 tam gdzie zawsze było,ludzie honoru nie skaczą jak kurki i jednej linii się trzymają,druga sprawa,że nie jednego polityka za gębę i nie tylko trzymają ale i dymają Odpowiedz Link Zgłoś