Dodaj do ulubionych

4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, p...

IP: 194.146.250.* 29.02.04, 13:33
To już przechodzi moje wszelkie wyobrażenie o ludziach i złu , które jest w
ich sercach ja już nic z tego nierozumiem . Wiem jedno nie można się poddać
nalezy z nim walczyć .
Obserwuj wątek
    • Gość: wro23 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, p... IP: *.ds.uni.wroc.pl 29.02.04, 13:33
      słów brak.
      zwierzęta tak nie robią.
    • Gość: polonus 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, p... IP: *.adsl.proxad.net 29.02.04, 13:34
      Sodoma i Gomora
    • wielki_czarownik Ktoś się jeszcze sprzeciwia karze śmierci? /nt 29.02.04, 13:43

• Gość: J.K.2 ...w katolickiej Polsce? IP: 195.70.208.* 29.02.04, 14:18
      • Gość: triarius Re: ...w katolickiej Polsce? IP: *.telis.gda.pl 29.02.04, 18:43
        A kto w tej Polsce jest taki znowu "katolicki"? Co to za bezsensowne pieprzenie?
    • Gość: DZIENNIKARZ Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.32001-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 29.02.04, 14:22
      NO I TU WLASNIE KACZYNSKI I SLD MA POLE DO POPISU UDOWODNIC KTO JEST PRAWDZIWYM
      PEDOFILEM A KTO JEST PEDOFILEM-ZA TO CO ZROBIONO TEMU DZIECKU KULA W LEB
      PUBLICZNE ZAKAMIENIOWANIE!!TEGO NIE ZROBIL PEDOFIL!!!TO ZROBIL ZBOCZENIEC
      SEXUALNY KTOREGO POWINNO SIE SPALIC PUBLICZNIE NA STOSIE!!!!!
      • antykagan Juz wiem, jestes "dziennikarzu" pedofilem 29.02.04, 16:02
        Gość portalu: DZIENNIKARZ napisał(a):

> NO I TU WLASNIE KACZYNSKI I SLD MA POLE DO POPISU UDOWODNIC KTO JEST
        PRAWDZIWYM
        >
        > PEDOFILEM A KTO JEST PEDOFILEM-ZA TO CO ZROBIONO TEMU DZIECKU KULA W LEB
        > PUBLICZNE ZAKAMIENIOWANIE!!TEGO NIE ZROBIL PEDOFIL!!!TO ZROBIL ZBOCZENIEC
        > SEXUALNY KTOREGO POWINNO SIE SPALIC PUBLICZNIE NA STOSIE!!!!!

Pytalem ci sie kilka dni temu, czy jestes pedalem, czy pedofilem. Teraz juz
        wiem. Mam nadzieje, ze ktos cie kiedys wykastruje, zwyrodnialcu.
    • Gość: Michał Więcej tolerancji !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 14:41
      Więcej tolerancji dla odmiennych orientacji. Wstrętny i stronniczo napisany
      artykuł - ktoś mia inne upodobania seksualne to od razu trzeba na niego napadać
      ? to wstrętne i nieeuropejskie >:>
      • Gość: Tolerant Re: Więcej tolerancji !!! IP: *.fnet.pl 29.02.04, 15:05
        Ja też uważam, że tolerancji nigdy nie jest za wiele. Może rodzice dziecka
        mieli trudne dzieciństwo?
        Proponuję zorganizować marsz milczenia.
        • Gość: azyl Re: Więcej tolerancji !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 15:06
          To byla porzadna, katolicka rodzina. Czego wy od nich chcecie? ;-)
          • kaska.kaska Re: Więcej tolerancji !!! 29.02.04, 15:11
            Gość portalu: azyl napisał(a):

> To byla porzadna, katolicka rodzina. Czego wy od nich chcecie? ;-)

Masz osobliwe poczucie humoru jeśli cię ten tekst nastroił do żartów. I jeśli
            to co napisałeś uważasz za dowcipne.
            • Gość: azyl Re: Więcej tolerancji !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 15:15
              nie, nie nastroil mnie do zartow, tylko dlaczego akurat mnie zaatakowalas, a
              nie tego, ktory zaczal ten caly watek?
              • yamat Re: Więcej tolerancji !!! 29.02.04, 16:33
                A obrażanie katolików to nie jest atak wg Ciebie? Według mnie tak, i do tego
                prymitywny.
              • Gość: charlie Re: Więcej tolerancji !!! IP: 69.133.189.* 29.02.04, 22:05
                Ta rodzina nie byla katolicka. To byla postepowa europejska rodzina, ktora nie
                wierzy w takie bzdury, ktore im wpiera KK, a tylko pali sobie trawke
                sprowadzona z Holandii i cieszy sie zyciem
              • Gość: Jo Re: Więcej tolerancji !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 23:32
                > nie, nie nastroil mnie do zartow, tylko dlaczego akurat mnie zaatakowalas, a
                > nie tego, ktory zaczal ten caly watek?

Może dlatego, że osoba, która zaczęła ten wątek, nie robiła sobie
                podśmiechujków.
        • Gość: matka Re: Więcej tolerancji !!! IP: *.bib.fils.us.edu.pl 01.03.04, 11:35
          Chyba jednak ich dzieciństwo nie było tak straszne skoro niestety przeżyli!!!!!!
          Człowieku o jskiej tolerancji pleciesz o takiej, która pozwala zabić maleńkie
          dziecko? Mam wrażenie, że nie masz jeszcze swojego!!!!!(a może to dobrze???)
      • scientia Re: Więcej tolerancji !!! 29.02.04, 18:51
        Chyba sam w to nie wierzysz! Twoja wypowiedź to zwykła prowokacja! Udław się
        nią i nie pleć bzdur !!!
        • porfirion.osielek Pomyśl trochę... 29.02.04, 20:00
          scientia napisała:

> Chyba sam w to nie wierzysz! Twoja wypowiedź to zwykła prowokacja! Udław się
          > nią i nie pleć bzdur !!!

A ja nie mogę uwierzyć, że mogłeś poważnie wziąć to, co Michał napisał. Czy
          znasz taki wyraz "ironia"? Przecież w poście tym chodzi o to, że tak modny i
          zachwalany leseferyzm wcześniej czy później prowadzić może do takich i innych
          zboczeń.
          Czy doprawdy trzeba wszystko pisać dosłownie???

>> Więcej tolerancji dla odmiennych orientacji.
          = Dosyć tolerancji dla zboczeńców.

>> Wstrętny i stronniczo napisany artykuł - ktoś mia inne upodobania seksualne
          >> to od razu trzeba na niego napadać
          = Dosyć pseudopostmodernistycznych artykułów wciskających ludziom ciemnotę, że
          tylko homo jest trendy, że tylko leseferyzm jest cool, że tylko niszczenie
          tradycji i poniewieranie wszelkich symboli jest godne akceptacji nowoczesnego
          człowieka.

>> ? to wstrętne i nieeuropejskie >:>
          = Dosyć usprawiedliwiania każdego idiotyzmu potrzebą dostosowania się do Europy.
      • Gość: Jacek Re: Więcej tolerancji !!! IP: *.ath.bielsko.pl / *.ath.bielsko.pl 29.02.04, 18:51
        Ty sie lecz cymbale, bo masz napierdolone pod wlosami az boli. Kretynow takich
        jak Ty to od razu bez pytania powinno sie do kwasu zanurzac.
        • porfirion.osielek Kiepski poziom polskiej szkoły 29.02.04, 20:07
          Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Ty sie lecz cymbale, bo masz napierdolone pod wlosami az boli. Kretynow
          > takich jak Ty to od razu bez pytania powinno sie do kwasu zanurzac.

Gdybym był złośliwy, to odpowiedziałbym w taki sam sposób. Ale nie jestem. Wolę
          usprawiedliwić poziom intelektualny niektórych wypowiadających się na forum
          niskim poziom polskiego szkolnictwa, gdzie pewnie nie mówi się o różnych
          formach wypowiedzi, figurach retorycznych m.in. ironii, parodii, pastiszu,
          pytaniu retorycznym, że wymienię tylko najprostsze.
          Niestety coraz więcej ludzi jest przywykłych do jednej tylko formy wypowiedzi:
          lepperiady, czyli kłonicą między oczy...
          • Gość: hakon666 Re: Kiepski poziom polskiej szkoły IP: 5.2.* / 213.46.162.* 01.03.04, 00:10
            trzymam z toba sztame osielek

ja tez se lubie poczytac posty na forach wyborczej i zaskakuje mnie totalny
            brak czegokolwiek miedzy uszami (co byloby inne niz gowno) u wielu ludzi,
            ktorzy sie wypowiadaja. ogolnie to w calej wyborczej posty wariatow sa
            najfajniejsze ;)

no a co do tych panstwa co sie tak elegancko zachowali wobec swojego wlasnego
            dziecka to co tu mozna mowic / pisac? niewiele, prawda?

mnie to fascynuje makabra kazdego rodzaju i raczej sie zastanawiam skad sie
            ludziom w glowach biora takie pomysly niz zebym od razu pisal ze "wieszac za
            jaja" albo cos w tym stylu.

no i jak sie takie artykuly czyta to jedyna moja konkluzja jest nastepujaca:
            ludzki umysl jest najwapanialszy, nieprawdaz? jak to sie dzieje ze jedni
            zbieraja znaczki, inni konstruuja rakiety a inni gwalca niemowleta?
      • Gość: koma ta ironia..... IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 12:17
        bravo, bravo
    • Gość: smailon Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 29.02.04, 15:32
      ludzie jeszce kilka lat to noworodki w szpitalu bd gwalcone zaraz po urodzeniu
      Pedofil z Carlsbeaury takich rzeczy nie odwalal
      • Gość: zwykly Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.no.powertech.net 29.02.04, 16:53
        masz racje pedofil z Carlsbeaury takich rzeczy nie odwalal, ale Michnik w
        Polsce odwalil i "zgwalcil! czteromiesiecznego oseska.
        Jak widzimy tylko maly czas nas dzieli, zeby zaraz po porodzie i obowiazkowo
        dowie sie o tym caly swiat!
    • hydy brak słów 29.02.04, 16:35
      posiadanie broni jest uwarunkowane od "zaliczenia" badania psychologa;

niektórzy chcieli od takiego warunku uzależnić możliwość posiadania psów
      niektórych ras;

teraz jak widać wypada zacząć się zastanawiać czy nie wprowadzić takiej
      swoistej reglamentacji na posiadanie potomstwa;

i wcale nie jest to głupi pomysł...

niestety.
    • Gość: Piotr Przywrócić karę śmierci w Polsce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 16:38
    • Gość: cielepak Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: 82.160.29.* 29.02.04, 17:15
      POWINNA BYC PRZYWROCONA KARA SMIERCI
    • Gość: franki Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:36
      Dlaczego lekarze mu nie pomogli, pewno byli pijani.Mieli tyle czasu na
      udzielenie pomocy i nic.Czy prokuratura to zbada.Czy zajma się tym dziennikarze?
      Moze zainteresuje się R.Cebule i pokarze w "Zmowie milczenia"?
    • Gość: aaaaaa Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.wha.la / 212.182.103.* 29.02.04, 18:42
      na żywca go wykastrować i dopiero zabić
    • Gość: kosu Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 18:43
      zabił bym skur***** gdybym ich w ręce dostał, 4-miesięczne niemowle kuźwa jak
      tak można ???
    • Gość: Lazikar Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 29.02.04, 18:43
      Mam nadzieje ze rodzice odpowiednio zostana ukarani.
    • Gość: Zdzichu Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: 80.48.249.* 29.02.04, 18:45
      Takiego delikwenta to powiesić za jaja i powoli go obdzierać ze skóry, tak aby
      cierpiał a żeby go nie bolało aż tak by zemdlał. Albo go nabic na pal i czekać
      aż dojdzie do wnioskó jakie to jest uczucie.
      Kara śmierci to mało, tortury przyśpiesza jego rehabilitacje przed śmiercią.
      • Gość: hakon666 no, zdzichu... IP: 5.2.* / 213.46.162.* 01.03.04, 00:29
        sadzac po twojej ortografii to wielkie sczescie ze nie ty decydujesz co sie
        bedzie dzialo z osobami, ktorym (na razie) nie udowodniono stawianych zarzutow.

jezeli masz dysleksje to bardzo przepraszam

i nie to zebym tu kogos bronil czy cos, no ale sami przeczytajcie co ten
        czlowiek napisal...
    • Gość: madman a sad sie zastanawia co zrobic.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:45
      ehhh... chory swiat stacza sie coraz bardziej...
    • Gość: czarna szok!!!!!! IP: *.icpnet.pl 29.02.04, 18:47
      I w takeich sytułacjach ...ktos sie jeszcze sprzeciwia karze smierci..!!!!???
      ja nie rozumiem takich ludzi..jak mozna robic takie rzeczy wlasnemu dziecku!!!
      bic,molestowac seksualnie czy ci ludzi mają sumienie??? bo mi sie zdaje ze
      nie...szkoda ze nie ma u nas kary smierci bo ona powinna byc stosowana wobec
      takich wlasnie ludzi...takie moje zdanie!!!!boze to jest ludzkie zycie a oni
      tak sobie zlekcewazlyli,kto im dał to dziecko bo Bog napewno nie!!!szkoda słow
      na to co oni zrobili..poprostu łezka sie sama kreci w oku..:(
    • scientia Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, 29.02.04, 18:47
      Ludzie co się z nami dzieje ?!?!?! Kim my jesteśmy ? Co robimy ?
      Nie ma już chyba w nas za grosz uczuć. Pewnie uleciały wraz z naszą
      próżnością...
    • Gość: deprimida Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:48
      Do tej pory wszyscy piszacy w GW o wyjeździe czy pozostaniu w Polsce motywują
      je złością, patriotyzmem, koniecznością walki z chorymi realiami. Niebawem
      dojdzie do tego, że przyczyną emigracji będzie strach - przed innymi, brakiem
      skrupułów i bezkarnością innych... To już staje się czymś więcej niż tylko
      absurdem.
    • Gość: solstice Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.ds1.tuniv.szczecin.pl 29.02.04, 18:48
      ...To jest naprawdę paranoja...dla tych zwierząt ,które go
      skrzywdziły,powiinniśmy wymyślić odpowiednia karę...kara śmierci to zbyt łatwa
      i bezbolesna kara.....
    • Gość: juliadanuta Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: 195.117.96.* 29.02.04, 18:49
      dobrze ze jest pieklo bo wizienie to za malo
      • Gość: koma Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 12:31
        a skad ta pewnosc ze pieklo istnieje?
    • Gość: juliadanuta Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: 195.117.96.* 29.02.04, 18:49
      dobrze ze jest pieklo bo wizienie to za malo
    • Gość: blondyneczka Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:49
      To nie są rodzice tylko zwierzęta!!!!!!!!!!!!
    • Gość: solstice ...To jest naprawdę paranoja...dla tych zwierząt , IP: *.ds1.tuniv.szczecin.pl 29.02.04, 18:51
      ...To jest naprawdę paranoja...dla tych zwierząt ,które go
      skrzywdziły,powiinniśmy wymyślić odpowiednia karę...kara śmierci to zbyt łatwa
      i bezbolesna kara.....

• Gość: Jacek Re: ...To jest naprawdę paranoja...dla tych zwier IP: *.ath.bielsko.pl / *.ath.bielsko.pl 29.02.04, 18:53
        A ty cos sie zwiarzat czepil?? Glupis jak bucior.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka