Gość: Marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 11:50 Mamy trzech wielkich mężów stanu. Trzech godnych siebie. Alelluja i do przodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crotalus Re: Wałęsa = Lepper = Krzaklewski IP: 157.25.121.* 18.02.02, 12:00 Pała z matematyki. Prawidłowe równanie: burak=Marcin=Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Wałęsa = Lepper = Krzaklewski 18.02.02, 12:06 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Pała z matematyki. Prawidłowe równanie: > burak=Marcin=Lepper Fatalnie kutafonie ! Prawidłowe równanie to Wałęsa = Lepper = Krzaklewski = pierdolony solidaruch Crotalus. Chociaż jesteś fiucie malinowy najgłupszy z tej całej czwórki niedojbków to zamieściłem cię rureczko z nimi żebyś się znowu konfidencie nie zapłakał ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Wałęsa = Lepper = Krzaklewski IP: 157.25.121.* 18.02.02, 12:13 antoni.goczal napisał(a): > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > Pała z matematyki. Prawidłowe równanie: > > burak=Marcin=Lepper > > Fatalnie kutafonie ! > Prawidłowe równanie to Wałęsa = Lepper = Krzaklewski = pierdolony solidaruch > Crotalus. > Chociaż jesteś fiucie malinowy najgłupszy z tej całej czwórki niedojbków to > zamieściłem cię rureczko z nimi żebyś się znowu konfidencie nie zapłakał ! > (rzygi świni+gówno kozła)*Lepper= antoni.goczal Wyprowadzić ci na to wzór palancie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodor Re: Wałęsa = Lepper = Krzaklewski IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 12:12 Co ja będę pisał.Koń jaki jest każdy widzi.Ale ta trójca to wałachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wałęsa = Lepper = Krzaklewski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 13:12 Gość portalu: komodor napisał(a): > Co ja będę pisał.Koń jaki jest każdy widzi.Ale ta trójca to wałachy. Masz rację. A ten czwarty (kapucha crotalus) to wyjątkowy wał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUMIENIE Re:WAŁ NAD WAŁY IP: *.chello.pl 18.02.02, 13:39 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Masz rację. A ten czwarty (kapucha crotalus) to wyjątkowy wał. NIE MA WIĘKSZEGO WAŁA OD MARCINA Z WA-WY WIELKIEGO PEDAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodor Re:WAŁ NAD WAŁY IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 15:18 Nie bądż taki Mickiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re:WAŁ NAD WAŁY TO WAŁĘSA WSPANIAŁY ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 17:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidarn Re:WAŁ NAD WAŁY TO WAŁĘSA WSPANIAŁY ! IP: 157.25.130.* 19.02.02, 13:26 Gość portalu: Marcin napisał(a): TY BYDLAKU ! WAŁĘSA WYZWOLIŁ NAS Z SOWIECKIEJ NIEWOLI ! TERAZ TYLKO ZROBI PORZĄDEK Z KACZYŃSKIMI KURWAMI I KRZAKIEM, A WTEDY POGONI CAŁOM KOMUNE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś