haen1950 08.05.10, 08:39 Rezygnacja platformy nie ma wielkich skojarzeń. To prosta kalkulacja, billboardy są dla kierowców. To prawie w całości elektorat Tuska i platformy. Wyborcy Kaczora załatwiają wszystko na piechotę. Z konieczności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak67 Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 08:44 Heniu pieprzysz głupoty. PO poprostu sie zagapiła i wszystkie bilbordy sa zajęte. na marginesie mam przejechane samochodem grubo ponad milion kilometrów i nigdy bym nie zagłosował na WSI Bronka Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 08:58 mak67 napisał: > Heniu pieprzysz głupoty. PO poprostu sie zagapiła i wszystkie > bilbordy sa zajęte. Nie to co pogrążony w żałobie PiS, który przed pogrzebami kolegów był tak zatopiony w bólu, że nawet rozmawiać o terminie wyborów nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 08:59 A masz pewność, żę PIS zajął jakieś znaczące ilości bilbordów. Odpowiedz Link Zgłoś
zupelnie_nowy_nick Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 09:05 mak67 napisał: > A masz pewność, żę PIS zajął jakieś znaczące ilości bilbordów. A masz pewność, że wszystkie biboardy zajete? Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 09:08 Taką wypowiedź słyszałem w TOK FM z ust właściciela firmy posiadajacej bilbordy. czerwiec to czas MŚ w piłce oraz końcówka sezonu reklamowego przed przerwą wakacyjną Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 09:16 mak67 napisał: > Taką wypowiedź słyszałem w TOK FM z ust właściciela firmy > posiadajacej bilbordy. czerwiec to czas MŚ w piłce oraz końcówka > sezonu reklamowego przed przerwą wakacyjną AMS należy do Agory a poza tym "Gros wpływów przyniosą wybory samorządowe, ale i na przyspieszone prezydenckie, mimo późnej pory, starczy miejsc na billboardach." www.rp.pl/artykul/5,471549.html Odpowiedz Link Zgłoś
zupelnie_nowy_nick Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 09:32 mak67 napisał: > Taką wypowiedź słyszałem w TOK FM z ust właściciela firmy > posiadajacej bilbordy. A ja swoja w Radio Maryja od przedsatwiciela firmy nie posiadającej bilboardów i chcącej się na zareklamowac na bilboardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 09:05 mak67 napisał: > A masz pewność, żę PIS zajął jakieś znaczące ilości bilbordów. taką samą jak ty na temat powodów rezygnacji PO Odpowiedz Link Zgłoś
zupelnie_nowy_nick Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 09:04 mak67 napisał: > Heniu pieprzysz głupoty. PO poprostu sie zagapiła i wszystkie > bilbordy sa zajęte. wieczortem PiS zabukował ostatnie wolne > na marginesie mam przejechane samochodem grubo > ponad milion kilometrów i nigdy bym nie zagłosował na WSI Bronka Będzisz głosować na RIP Kaczyński? (Podobno chce kontynuować linię swego brata. Ciekakwe ilu z tych 1600 000 przyjmie zaproszenie) Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 09:09 Z musu aby prezydentem nie został WSI Bronek. Odpowiedz Link Zgłoś
zupelnie_nowy_nick Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 09:34 mak67 napisał: > Z musu aby prezydentem nie został WSI Bronek. Nie szkoda ci tyk 99 ludzi w kolejnym rozbitym samolocie, tym razem z RIP Jarkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 08:59 www.youtube.com/watch?v=9FbPiw3uRFI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 09:04 Dobre. Zapewne to jakiś działacz PO śpieszył sie na zebranie koła TPPR. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 09:08 Dla mnie to p.Komorowska,śpiesząca się aby spakować męża do Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
zupelnie_nowy_nick Re: Tajemnica billboardów. 08.05.10, 09:29 mak67 napisał: > Dobre. Zapewne to jakiś działacz PO śpieszył sie na zebranie koła > TPPR. Akurat PiS ma ma skłonności do niszczenia wszystkiego wokól. Od kukieł Wałesy po samoloty z setka ludzi na pokładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Miałem rację 08.05.10, 09:23 Naprawdę tego wcześniej nie czytałem. Chodzi o to, by przekonać do Bronka tych, co na piechotę. WPROST donosi: "Kilka dni temu szef klubu PO Grzegorz Schetyna wezwał wszystkich kandydatów do rezygnacji z billboardów. Apel został, co prawda, odrzucony, ale sztab Bronisława Komorowskiego tak czy inaczej nie wywiesi ani jednego billboardu. Spin doktorzy Platformy znaleźli jednak inny sposób na zaznaczenie obecności marszałka na ulicach. Z naszych ustaleń wynika, że ich sztab będzie prosił właścicieli sklepów, restauracji i innych lokali o wieszanie plakatów Komorowskiego. Cel jest prosty: zdjęcie kandydata Platformy ma wisieć w jak największej liczbie ulicznych witryn." Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Miałem rację 08.05.10, 09:28 Widać doszli do wniosku że głupawy wygląd zmurszałka nie pasuje do duzych formatów Odpowiedz Link Zgłoś
zupelnie_nowy_nick Re: Miałem rację 08.05.10, 09:36 li fora mak67 napisał: > Widać doszli do wniosku że głupawy wygląd zmurszałka nie pasuje do > duzych formatów Dali fory prese-sikowi, coby na bilboadzire z sobą zmieścił trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Miałem rację 08.05.10, 11:27 No to PO sklepach.Plajta gwarantowana. Niech jeszcze wywieszą kuca,"bydlaka","penisa".Tak dla pewności. Odpowiedz Link Zgłoś