rickky 10.05.10, 20:58 nam obecnie do zaoferowania ??? Rolę w grafomańskiej sztuce o hipokryzji z fortepianem i czajnikiem w tle ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 21:00 Kota,no i kalesony do prania/kto to robi?/. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 21:02 Dziób w ciup, bo...żałoba. Ale jak dzioba otworzy, to wiemy, wiemy....znów będziemy tam, gdzie ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Nie!Jak otworzy...to już tam nie będziecie 10.05.10, 21:22 etta2 napisała: Ale jak dzioba otworzy, to wiemy, wiemy....znów będziemy tam, gdzie ZOMO. ---> ... Zostanie wreszcie stamtąd wymieceni ... Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Nigdy nie miał oferty na państwo! 10.05.10, 21:02 A teraz, to tylko trumnę podsuwa jako argument:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Nigdy nie miał oferty na państwo! 10.05.10, 21:06 i nigdy nie miał odpowiedniego zaplecza politycznego. Z moherami ani ze związkowcami gospodarki nie poprawi, wzrostu gospodarczego nie zapewni. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena2010 Re: Nigdy nie miał oferty na państwo! 10.05.10, 21:21 ale ma patent na wychowanie kota...mało???? Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Nigdy nie miał oferty na państwo! 10.05.10, 21:30 arwena2010 napisała: > ale ma patent na wychowanie kota...mało???? Mimo wszystko, trochę za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Donek zawsze miał ofertę dla państwa...sobiesiaków 10.05.10, 21:36 rickky napisał: Nigdy nie miał oferty na państwo! ---> ... drzewieckich, chlebowskich, rosołów ... na państwo im mniejsze według Donka, tym lepsze: Tekst linka > i nigdy nie miał odpowiedniego zaplecza politycznego. ---> U Donka Beata Sawicka wystarczyła za całe zaplecze POlityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Donek zawsze miał ofertę dla państwa...sobies 10.05.10, 23:44 Moim zdaniem receptą Tuska jest bardziej Boni, Grabarczyk itp. Zawsze w otoczeniu polityków zwycięskich znajdą się jacyś szubrawcy, tak jak Chlebowski i Drzewiecki, tak Kaczyński miał swojego Lipca i Lipińskiego, który obiecywał Renacie Beger umorzenie jej prywatnych długów pieniędzmi z kancelarii Sejmu w zamian za poprarcie polityczne. Dziś, o ile mnie pamięć nie myli ten pan jest nr 2 w partii. Beata Sawicka padła ofiarą dośc paskudnej prowokacji, była słaba, polowano na nią jak na zwierzynę łowna, celowano w słabą, zakompleksioną kobietę, nie w kogoś z pierwsze linii. Ja pamiętam sprawę Lipca, gdzie ujawnienie przekładano na "po wybopry", choc tego ministra nikt do brania łapówki specjalnie nie zachęcał i nie namawiał. Każdy ma swoje trupy w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 W "jego" koncepcji mieszczą się i jedni i drudzy 10.05.10, 23:57 titerlitury napisała: receptą Tuska jest bardziej Boni, Grabarczyk itp. ... tak jak Chlebowski i Drzewiecki ---> Środowisko nie przestrzegające żadnych zasad potrzebuje elementu wszelkiej maści... > Lipińskiego, który obiecywał Renacie Beger ---> Zwykłych negocjacji politycznych nie można porównywać do "zwykłej" pazerności i nieuczciwości niektórych > Beata Sawicka padła ofiarą dośc paskudnej prowokacji, była słaba, ---> Nie relatywizuj i nie zaklinaj rzeczywistości! Sawicka zdążyła przedstawić dość trzeźwe plany jak planuje okraść państwo wraz z grupą "kolegów". Tak więc ani nie była słaba, ani też cała tamta afera nie zaczęła się od prowokacji ... > Każdy ma swoje trupy w szafie. ---> Tylko że to esbecy/wsioki celowali w POdrzucaniu takich trupów, także do szaf - a nie zwykli ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: W "jego" koncepcji mieszczą się i jedni i dru 11.05.10, 00:04 znamienne, że nie ustosunkowałes się do sprawy Lipca :) Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 21:31 Reaktywację kaczystowskiego reżimu. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 21:34 Może ma zdjęcia ślubne brata, zdjęcia z Komunii czy informację, kiedy i gdzie zostali ochrzczeni. Kurcze, wszyscy się tym chwalą i pokazują, a oni nic. Tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena2010 Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 21:42 ale wy jestescie..takie łachy z wielkiego wodza drzeć...nieładnie ma chęć zostania prezydentem i to wystarczy za rekomendacje... zresztą..nie pije,nie bije kobiet(bo jej nie ma),odważny(widać to było w stanie wojennym gdy czerwoni zostawili go w domu by nienarozrabiań w internacie),szarmancki wobec kobiet(całuje je w dłoń i nie patrzy w oczy) zna blisko-bardzo blisko ziobre i ma kota...aha i ma pianino(widziałam wczoraj) Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 23:53 I nie tylko panie całuje po rękach.O mały włos i byłby pocałował Sikorskiego w łapkę Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 21:42 Może i pokazałby, ale nie wszyscy znają jidisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 21:43 wariant_b napisał: > Może ma zdjęcia ślubne brata, zdjęcia z Komunii czy informację, > kiedy i gdzie zostali ochrzczeni. Kurcze, wszyscy się tym chwalą > i pokazują, a oni nic. Tajemnica. O tak, zdjęcia z I Komunii Świętej chętnie bym obejrzał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Zdolnosci ma wiele,swiat to zna. 10.05.10, 21:48 www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Zdolnosci ma wiele,swiat to zna. 10.05.10, 21:51 www.skubi.net/IV-RP-6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 23:34 Zdjęcia z komunii braci owszem chętnie zobaczę, taki święty czas komunijny nastał, dobrze by się wgrało. Tylko zdjęć nie ma, albo i nawet komunii... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 21:40 Wszystko ma:) a szczególnie CHARYZME ! Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 21:40 rickky napisał: > nam obecnie do zaoferowania ??? Bezpieczniejsze, bo bardziej zrównoważone politycznie państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 21:48 vargtimmen napisał: > rickky napisał: > > > nam obecnie do zaoferowania ??? > > Bezpieczniejsze, bo bardziej zrównoważone politycznie państwo. A co z rozwojem? Gospodarczym społecznym? Równowaga = zastój, a tutaj trzeba "z żywymi naprzód iść". Nigdy dotychczas nie mieliśmy takiej szansy jak dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena2010 Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 22:05 ej rickky..ty jakis dziwny jesteś...oni idąc do przodu non stop maja głowę odwrócona do tyłu i te groby i powstania i ta martyrologia...do zarzygania tylko gadanie o trupach i klęskach... Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 22:12 arwena2010 napisała: > ej rickky..ty jakis dziwny jesteś...oni idąc do przodu non stop maja głowę > odwrócona do tyłu i te groby i powstania i ta martyrologia...do zarzygania tylk > o > gadanie o trupach i klęskach... Ja oczekuję na takich, którzy idąc do przodu, głowę będą mieli odwróconą we właściwym kierunku. I nie będą potykali się o trupy. Jeszcze raz powtarzam: mamy obecnie szansę utrwalić rządy właśnie takich, jakich mam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 22:52 arwena2010 napisała: > ej rickky..ty jakis dziwny jesteś...oni idąc do przodu non stop maja > głowę odwrócona do tyłu i te groby i powstania i ta martyrologia.. Pewna jesteś? Bo moim zdaniem to kolejna hochsztaplerka. Hasło "Patriotyzm" działa, a od kiedy "Prawość i Sprawiedliwość" zdewaluowały się w praktyce rządzenia, stało się głównym hasłem programowym. Nie idzie za tym nic konkretnego, poza medialnym opakowaniem. Jak na dłoni widać, że w tej materii PiS nic szczególnego do zaoferowania nie ma - żadnych ważniejszych nazwisk z opozycji PRL, zupełnie nijakie zaplecze intelektualne. Wszędzie Bierni, Mierni ale Wierni. Jakie by hasło Prezes nie rzucił, zostanie podjęte. Martyrologia? Może być. Teraz Martyrologia to MY i Martyrologia jest dobra. Rzuci, że Postęp? Postęp to MY i jest dobry, a ONI to martyrologia. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena2010 Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 23:36 i ja sie z toba zgadzam..ładnie to napisałeś..celnie ujete..mierni,bierni ,nijacy,ale WIERNI Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 22:08 rickky napisał: > vargtimmen napisał: > > > rickky napisał: > > > > > nam obecnie do zaoferowania ??? > > > > Bezpieczniejsze, bo bardziej zrównoważone politycznie państwo. > > A co z rozwojem? > Gospodarczym społecznym? To naturalne dzieło spontanicznej działalności obywateli i ich przedsiębiorczości pod trzema warunkami... wiesz jakimi? > Równowaga = zastój, a tutaj trzeba "z żywymi naprzód iść". Napisałem "równowaga polityczna", co wcale nie oznacza zastoju ekonomicznego czy cywilizacyjnego, przeciwnie, to monowładze tak działają. > Nigdy dotychczas nie mieliśmy takiej szansy jak dotychczas. > Na co, a co ważniejsze - dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 22:18 vargtimmen napisał: > rickky napisał: > > > vargtimmen napisał: > > > > > rickky napisał: > > > > Napisałem "równowaga polityczna", co wcale nie oznacza zastoju ekonomicznego cz > y > cywilizacyjnego, przeciwnie, to monowładze tak działają. Tak, najlepszy przykład "równowagi politycznej" mieliśmy w ciągu ostatnich, nieco ponad 2 lat, za prezydentury Lecha Kaczyńskiego. I efektów, jakie ona przyniosła. A nieco wcześniej była "monowładza". PiS premier i PiS prezydent, z niewielkim udziałem przystawek. To wszystko już przerabialiśmy. Czas na nowy układ sił w polskiej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 23:39 rickky napisał: > > Napisałem "równowaga polityczna", co wcale nie > > oznacza zastoju ekonomicznego czy cywilizacyjnego, > > przeciwnie, to monowładze tak działają. > > Tak, najlepszy przykład "równowagi politycznej" > mieliśmy w ciągu ostatnich, nie > co ponad 2 lat, za prezydentury Lecha Kaczyńskiego. > I efektów, jakie ona przyniosła. Coś złego się stało, oprócz tego, co wynika z leserstwa Platformy? > A nieco wcześniej była "monowładza". PiS premier i PiS prezydent, z niewielkim > udziałem przystawek. No właśnie, a wcześniej monowładza SLD. Obydwie patologiczne. > To wszystko już przerabialiśmy. > Czas na nowy układ sił w polskiej polityce. Ale po co? Co ten nowy układ zrobi? Chyba nie odpowiedziałeś na moje pytania, a są one kluczowe dla odpowiedzi na Twoje pytanie z leadu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 22:17 rickky napisał: > nam obecnie do zaoferowania ??? > Rolę w grafomańskiej sztuce o hipokryzji z fortepianem i czajnikiem w tle ??? Oglądaczom seriali brazylijskich to całkowicie wystarcza. A jeśli jako gratis dostaną jeszcze jeden pogrzeb przed wyborami, to się zsikają z radości. S. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena2010 Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 22:23 oni już wyja z uciechy ze znaleźli nowe trupy do adorowania....juz im ołtarze postawili.. a reszta która nie gloryfikuje ich pomnika jest wrogiem...ty też.... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 22:27 arwena2010 napisała: > oni już wyja z uciechy ze znaleźli nowe trupy do adorowania....juz im ołtarze > postawili.. > a reszta która nie gloryfikuje ich pomnika jest wrogiem...ty też.... Wiem. Jestem karłem moralnym. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: chwalmy Pana 10.05.10, 23:36 upior_w_moherze napisał: > ze jeszcze nie gra na tym pianinie Ale ćwiczył po nagraniu i następnym razem... S. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena2010 Re: chwalmy Pana 10.05.10, 23:38 he,he,he-a wyobraź sobie ze zaśpiewa..hymn...ło matko....he,he chyba nawet jego kot by tego nie wstrzymał... Odpowiedz Link Zgłoś
blysk11 Re: Co Kaczyński ma 10.05.10, 23:59 On ma tylko wspomnienia i rozsądek. Jak myślisz dlaczego??Zastanów się i użyj mózgu... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś