marchefka9 13.05.10, 07:40 Tuba programowa jedynie słusznej partii. Jak w PRL-u. PiS pokazuje swoje prawdziwe oblicze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marchefka9 Re: TVP łże 13.05.10, 07:42 W TVP awansował kuzyn braci Kaczyńskich: wiadomosci.onet.pl/2169074,11,tvp_awans_kuzyna_kaczynskich,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
invalid.cursor Re: TVP łże 13.05.10, 07:51 wyborcza.pl/1,75478,7870539,TVP_1_wyborcza_misja_specjalna.html Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: TVP łże 13.05.10, 07:54 To jest właśnie interes państwa według PiS. Poobsadzać wszystkie możliwe stanowiska komisarzami partyjnymi. Bojkot TVP! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: TVP łże 13.05.10, 07:59 TVP łże.Wczoraj np słyszałem:Napieralski był w Częstochowie na Śląsku(?)Podczas gdy nawet Sosnowiec graniczący z Katowicami nie jest śląskim miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka9 Re: TVP łże 13.05.10, 08:03 wyborcza.pl/1,76842,5757048,Ziemkiewicz_klamie_w_TVP.html Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.20 Re: TVP łże 13.05.10, 08:04 marchefka9 napisała: > Tuba programowa jedynie słusznej partii. Jak w PRL-u. PiS pokazuje swoje > prawdziwe oblicze! tego już się w ogóle nie da oglądać, jakieś prymitywne przesłanie. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: TVP łże 13.05.10, 09:35 zosia.20 napisała: > > tego już się w ogóle nie da oglądać, > jakieś prymitywne przesłanie. zaczęłam oglądać w kwietniu. chciałam wiedzieć czy prawdziwe są zarzuty, że TVP to główne narzędzie propagandowe PiS. i wiem już - zarzuty słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
ughj Re: TVP łże 13.05.10, 08:33 Ju tak sie nie pień www.kobieta.pl/gwiazdy/wywiady/zobacz/artykul/rozklad-jazdy-michala-tuska/sviewpointer/3/ Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka9 Re: TVP łże 13.05.10, 09:29 Agora to prywatna spolka. Zatrudniac moga kogo chca. TVP to podobno telewizja publiczna. Nie widac roznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka9 Re: TVP łże 13.05.10, 09:49 " - Przed 10 kwietnia planowano, że "Jedynka" pomoże w reelekcji Lecha Kaczyńskiego. Teraz zawalczy o wygraną Jarosława. Ma tylko mniej czasu, więc kampania musi być intensywniejsza - mówi nam rozmówca z Woronicza. - Kalkulacja jest prosta - wszędzie, gdzie się da, sączyć PiS-owską propagandę: - że po 10 kwietnia wreszcie głos odzyskała patriotyczna Polska, - że ta Polska nie boi się mówić, że to mógł być rosyjski zamach, - że nie boi się krytykować mediów, które wcześniej niesłusznie krytykowały prezydenta, - że państwo po 10 kwietnia wcale się nie sprawdziło, bo smoleńskie śledztwo jest prowadzone pod dyktando Rosjan, a ci mogą przed nami ukrywać część dowodów swojej winy, - że żadnego pojednania z Rosją być nie może, bo przecież mogą stać za tą katastrofą. W walce o wygraną kandydata PiS "Wiadomościom" pomogą programy: - "Bronisław Wildstein przedstawia", niedziela, godz. 11.15, TVP 1, oglądalność - ok. 500 tys., - "Antysalon Rafała Ziemkiewicza", niedziela, godz. 10, TVP Info, oglądalność - blisko 600 tys., - "Misja specjalna", środa, TVP 1, ok. godz. 21.20, oglądalność - blisko 1,5 mln, - "Warto rozmawiać", czwartek, TVP 1, ok. godz. 22, oglądalność - blisko 1 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Na szczęście są jeszcze inne telewizje. 13.05.10, 09:58 marchefka9 napisała: > " - Przed 10 kwietnia planowano, że "Jedynka" pomoże w reelekcji > Lecha Kaczyńskiego. Teraz zawalczy o wygraną Jarosława. Ma tylko > mniej czasu, więc kampania musi być intensywniejsza - mówi nam > rozmówca z Woronicza. - Kalkulacja jest prosta - wszędzie, gdzie się > da, sączyć PiS-owską propagandę: - że po 10 kwietnia wreszcie głos > odzyskała patriotyczna Polska, - że ta Polska nie boi się mówić, że > to mógł być rosyjski zamach, - że nie boi się krytykować mediów, > które wcześniej niesłusznie krytykowały prezydenta, - że państwo po > 10 kwietnia wcale się nie sprawdziło, bo smoleńskie śledztwo jest > prowadzone pod dyktando Rosjan, a ci mogą przed nami ukrywać część > dowodów swojej winy, - że żadnego pojednania z Rosją być nie może, > bo przecież mogą stać za tą katastrofą. > > W walce o wygraną kandydata PiS "Wiadomościom" pomogą programy: - > "Bronisław Wildstein przedstawia", niedziela, godz. 11.15, TVP 1, > oglądalność - ok. 500 tys., - "Antysalon Rafała Ziemkiewicza", > niedziela, godz. 10, TVP Info, oglądalność - blisko 600 tys., - > "Misja specjalna", środa, TVP 1, ok. godz. 21.20, oglądalność - > blisko 1,5 mln, - "Warto rozmawiać", czwartek, TVP 1, ok. godz. 22, > oglądalność - blisko 1 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
ughj Re: TVP łże 13.05.10, 10:08 Zapomniałaś o "wiadomościach" codziennie blisko 5mln. No ale co sondaż to co innego. media2.pl/media/10909-wojna-na-wyniki-ogladalnosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: TVP łże 13.05.10, 10:11 W PRL-u Dziennik pewnie z 10 milionów oglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien TuskVN kłamie ! 13.05.10, 10:20 I nie pisać mi tu ,że jest prywatna. TVN - telewizja rządowa. "Precz z TVN"- coraz częściej można usłyszeć na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: TuskVN kłamie ! 13.05.10, 10:23 Mnie się wydawało do tej pory, że rząd daje kasę na TVP, ale skoro daje też na TVN.... Tyle, że poproszę o konketne przykłady działań lub programów TVN, które zostały sfinansowane przez rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: TuskVN kłamie ! 13.05.10, 10:25 donek_z_bagien napisał: > "Precz z TVN"- coraz częściej można usłyszeć na ulicy. na ktorej ulicy? pojde posluchac Odpowiedz Link Zgłoś
ukos "Nie pisać mi tu" to do swoich PiSdaków, łajzo! 13.05.10, 14:18 donek_z_bagien napisał: > I nie pisać mi tu ,że jest prywatna. TVN - telewizja rządowa. > "Precz z TVN"- coraz częściej można usłyszeć na ulicy. Nikt mi nie będzie midyktował, co mam pisać. TVPiS bezczelnie zawłaszczone przez PiSdzielców, a "TVN rzadowa" to PiSdzielski kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: TVP łże 13.05.10, 10:21 marchefka9 napisała: > Tuba programowa jedynie słusznej partii. Jak w PRL-u. PiS pokazuje swoje prawdziwe oblicze! W TVP od czasów komuny nic się nie zmieniło. Na szczęście dzisiaj mam wybór i tego szmatławca nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Re: TVP łże 13.05.10, 10:25 daktylek napisał: > > marchefka9 napisała: > > > Tuba programowa jedynie słusznej partii. Jak w PRL-u. PiS pokazuje > swoje prawdziwe oblicze! > > W TVP od czasów komuny nic się nie zmieniło. Na szczęście dzisiaj > mam wybór i tego szmatławca nie oglądam. To może obejrzyj , a nie tylko opieraj się na tym co wypoci pietruszka. Odpowiedz Link Zgłoś
ughj Re: TVP łże 13.05.10, 10:27 Jasne Viva i TVN potrzebują takich widzów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka9 Re: TVP łże 13.05.10, 10:25 Dlaczego rząd z moich podatków finansuje partyjną telewizję? Odpowiedz Link Zgłoś
ughj Re: TVP łże 13.05.10, 10:30 Dlaczego rząd z moich podatków załatwia pracę Magdzie Sobiesiak? Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka9 Re: TVP łże 13.05.10, 10:40 ughj napisał: > Dlaczego rząd z moich podatków załatwia pracę Magdzie Sobiesiak? A załatwił? Odpowiedz Link Zgłoś
ughj Re: TVP łże 13.05.10, 10:48 Gdyby nie smutni panowie w ciemnych okularach to już byłaby nowa pani prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: TVP łże 13.05.10, 10:40 to jeden z największych skandali politycznych ostatnich lat Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka9 Re: TVP łże 13.05.10, 10:50 PiS jest skuteczne w zawłaszczaniu państwa. PO odpuściło media publiczne, to i widać efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
ughj Re: TVP łże 13.05.10, 14:14 Jeszcze tego by brakowało aby PO miało prywatne i publiczne media. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: TVP łże 13.05.10, 14:18 ughj napisał: > Jeszcze tego by brakowało aby PO miało prywatne i publiczne media. Politycy powinni się trzymać z dala od mediów publicznych, tak trudno to zrozumieć? Mogą tam się pojawiać jako zaproszeni do studia goście. Odpowiedz Link Zgłoś
ughj Re: TVP łże 13.05.10, 14:25 No to napisz to wszystkim którzy zakładają te durne posty pt: TVP łże, TVP kłamie, TuskVN, POtvn itp. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: TVP łże 13.05.10, 14:08 Podaj jakiś konkretny przykład łgarstwa TVP. Oczywiście poza tym przytoczonym przez Elwera... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: TVP łże - zburzyć, zaorać, zasiać 13.05.10, 14:24 i czekać co na ugorze wyrośnie. To tylko z człowieka chrzest zmywa grzech pierworodny. U nas TVP zrodziła się z czerwonych antenatów. I na takich się kończy. Jak zwykle historia odradza się w postaci farsy - dzisiejsi władcy TVP plują na czerwonych na gęsto i kolorowo ale robiOM co mogOM by dorwać się do waadzy i rządzić metodami babki nieboszczki. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: TVP łże - zburzyć, zaorać, zasiać 13.05.10, 15:00 i zostawić tylko te poprawne w myśl maksymy,jeden wóc,jeden motłoch,jedna wola,jedne media z wsi,amen Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: TVP łże - zburzyć, zaorać, zasiać 13.05.10, 15:04 Media publiczne nie powinny być ani poprawne, ani niepoprawne, powinny być publiczne. Wiem, że to trudno zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bolsblu [...] 13.05.10, 16:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: TVP łże - zburzyć, zaorać, zasiać 13.05.10, 19:02 stały się tubą PIS jak RM Odpowiedz Link Zgłoś