Gość: zb IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 03.03.04, 19:34 Nic dodac nic ujac. Tak to wyglada rzeczywistos. "Oglupieni" z biedy przez wodza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roxie To jest szansa na lepsze (w przyszlosci) IP: *.putnamlovellnbf.com 03.03.04, 19:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ś-ń Głupi wyborcy trzymają się Leppera jak g ówno buta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 05:33 Skutek transformacji, załatwiania spraw kościoła zamiast gospodarki, złodziejstwa, populizmu SLD-gruszki na wierzbie, telewizji publicznej półprawd Kwiatkowskiego i przydupasów. To dobre efekt działalności przydupasów to gówno z mózgu wyborców, oczywiście przydupasów kościoła i Millera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olk Re: Głupi wyborcy trzymają się Leppera jak g ówno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 13:24 Przecież Leper to burak jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZASADA LICZY SIĘ ILOŚĆ a nie jakość WYBORCÓW !!!!!!!!!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.03.04, 04:37 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Sondaż Trzech: Kto na Platformę, kto na Samoo 03.03.04, 20:22 Gość portalu: zb napisał(a): > Nic dodac nic ujac. Tak to wyglada rzeczywistos. "Oglupieni" z biedy przez > wodza. -a LPR trzecia! na nas zagłosują niezadowoleni z PiSu i PSLu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Ruda Re: Wujcio Lepper mnie nie pociąga, nic a nic IP: *.goja.org 03.03.04, 21:15 a jestem już grubo po pięćdziesiątce. To nie kwestia wieku ale rozumu. Komunizm = Faszyzm = Lepperyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozenka Przywodca Noarodu Polskiego Pan Andrzej Lepper IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.04, 22:23 Wiersz do Pana Andrzeja Leppera: "Po slonecznej stronie zycia widzialam Anrzeja, w nim polskich dzieci nadzieja, choc z glodu i nedzy wyjemmy, nie zginela Polska poki my zyjemy!!" Z goracymi pozdrowienami dla Pana Andrzeja: Bozenka Nowa Huta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozart Re: Sondaż Trzech: Kto na Platformę, kto na Samoo IP: 212.244.107.* 03.03.04, 22:55 a platforma to co ,myslicie ze sa lepsi to te same zlodzieje z przed lat. przeciez oni jusz byli przy korycie jako ministrowie zastepcy,marszalkowie. tak samo odpowiadaja za ten syf w kraju jak i inni.posprzedawali jusz nawet jeziora w polsce ,chcieli nawet puszcze bialowiezka sprzedac tylko na szczescie idota sie nie udalo pazdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Samoobrona - partia starych ćwoków IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.03.04, 22:57 Niech każdy wyprostuje swoich starych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac WIADOMO . MŁODZI - NIEDOŚWIADCZENI wierzą PO IP: 213.17.204.* 03.03.04, 23:59 Na PO głosują młodzi niedoświadczeni i ci ze sklerozą polityczną. Skleroza - wiadomo. Młodość, nawet wykształcona wierzy w ideały, które Platformersi im wmawiają, choć nie myślą ich realizować. Taki idealistyczny przywilej młodości. Samoobrona, to rzeczywiście partia ludzi zdesperowanych. Jednak desperacji nie należy sie dziwić. 45 lat komunizmu, 15 lat złodziejstwa i kompletny brak perspektyw może zmęczyć każdego. Samoobrona daje nadzieję. Bardzo płytką, ale niektórzy i takiej nadzieji się chwytają. Na szczęście są jeszcze inne partie. Ja tam lubię LPR. Trochę na zasadzie "na bezrybiu i rak ryba", albo "jak sie nie ma co sie lubi, to się lubi co się ma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlonek_z_kc_em MŁODZI - PRZYSZLOSC NARODU WYBIERAJA SLDbis !!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.03.04, 00:28 Ze mlodzi to pewne, ale jak wyksztalceni ?? i co soba reprezentuje ta przyszlosc narodu skoro wybiera PO, partie zlotoustych aferzystow, agentow prl-owskich, zlodzieii prywatyzacyjnych, bylych ubekow i pzpr-owcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary ale jary. Re: Bede glosowal na Samoobrone. IP: *.217.242.7.charter-stl.com 04.03.04, 00:30 Gorzej rzadzic od obecnych nikt nie potrafi, gorzej juz nie mozna. Mam zatem nadzije, ze Lepper bedzie lepszym gospodarzem, to logiczne. Mam wiele lat i niezbyt duze wyksztalcenie ale myslec potrafie. Macie racje mowiac" ludzie stasi doswiadczeni beda za Lepperem, reszta za syfem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOKTOR MUREK siedz, gdzie siedzisz burku... IP: *.bonair.com.pl 04.03.04, 10:58 zaglosowac to sobie mozesz na johna edwardsa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszedalej Re: Bede glosowal na Samoobrone. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.04, 09:22 Gość portalu: Stary ale jary. napisał(a): > Mam zatem nadzije, ze Lepper bedzie lepszym gospodarzem, to logiczne. Nadzieje to mozesz miec ale Lepper nigdy nie bedzie rzadzil. Narod jeszcze tak bardzo nie zglupial. A jezeli chodzi o wiek to zauwazam, ze mlodzi czesto przewyzszaja inteligencja starych. Odpowiedz Link Zgłoś
hydy powodzenia - ale bez nas 10.03.04, 13:51 Gość portalu: Stary ale jary. napisał(a): > Gorzej rzadzic od obecnych nikt nie potrafi, gorzej juz nie mozna. > Mam zatem nadzije, ze Lepper bedzie lepszym gospodarzem, to logiczne. > Mam wiele lat i niezbyt duze wyksztalcenie ale myslec potrafie. > Macie racje mowiac" ludzie stasi doswiadczeni beda za Lepperem, reszta za > syfem. no jasne - proszę mówić za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Lepper do więzienia... Wrzodak do kościoła... 04.03.04, 01:07 Kalinowski na pole... Miller do Moskwy... i towarzyszy pozabierać. reszta niech coś robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeżwy jak szkło Re: Sondaż Trzech: Kto na Platformę, kto na Samoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 01:25 Młodość jest górna ale durna (życiowo).Wykształcenie bez doświadczenia życiowego nie chroni młodych od płacenia frycowego.Popieranie PO jest w jakiejś mierze tego dowodem - młodzi nie kumają ,kto to są platformersi.Oni ich urządzą!!Ale ,kiedy o tym już będzie wiadomo,to będzie ,oczywiście ,już po ptakach.I tak oto w ten sposób młodzi dostaną lekcję -na własnej skórze przekonają się,że omamił ich kolorowy zawrót głowy.Pamiętajcie młodzi:świat tylko pozornie jest taki skomplikowany a w istocie chodzi o proste zasady:taniej kupić-drożej sprzedać;nie dać się wyrolować a rolować innych.Bądżcie czujni ,jeżeli ktoś chce was uszczęśliwiać-np. PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszedalej Re: Sondaż Trzech: Kto na Platformę, kto na Samoo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.04, 09:28 PO nie jest idealne ale jezeli nie na PO to na kogo glosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwatysta Re: Sondaż Trzech: Kto na Platformę, kto na Samoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 07:53 Skończmy wreszcie z demokratyczną ordynacją wyborczą. Niech chłop po podstawówce ma 1 głos jak już musi, ale osoba po wyższych studiach niech ma np. 5 głosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody i madry Madrzy mlodzi i stetryczale przyglupy IP: 195.157.48.* 04.03.04, 11:21 ... kolejny przyklad na to jak nam sie spoleczenstwo spolaryzowalo. Zacznijmy wywozic na Bialorus wszystkich z podstawowywm/zasadniczym po 40. Oni sie uciesza bo bede w Panstwie opiekunczym a my nie bedziemy narzekac na przewietrzony kraj -10 milionow darmozjadow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robak Re: Swolocz IP: *.berlikomm.net 04.03.04, 13:38 Swolocz popegerowska do Samobrony a swolocz wielkomiejka na Platforme. Patrz, wyniki badan statystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
tumba2 Re: Sondaż Trzech: Kto na Platformę, kto na Samoo 30.03.04, 09:13 mam 48 lat i od dawna mówię,że najwyższa pora oddać władzę młodym nowocześnie wykształconym ludziom.Lepper to zguba dla Polski.Najwyższa pora kochany narodzie zrozumieć,że "obiecanki cacanki a głupiemu radość.Każda nacja która kocha populizm sama się unicestwia.Tak było w ostatnich wyborach.SLD obiecywał gruszki na wierzbie.Dziś widzimy co znaczy kierować się populizmem i przekorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Sondaż Trzech: Kto na Platformę, kto na Samoo IP: 82.160.16.* 30.03.04, 23:10 A kto zechce mnie przyciągnąć, jestem jako tako wykształcony i po pięćdziesiątce. Odpowiedz Link Zgłoś