selifselif 14.05.10, 17:15 Czyżby ludziom trumny się już znudziły? Czyżby ludzie nie chcę wybrać kota w worku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wan4 Re: OBOP: 51% Komorowski; 38% Kaczyński 14.05.10, 17:25 Gdyby nie fatalna kampania PO a własciwie jej brak byłoby 61% : 18% Nowak nie nadaję się, to kolejna doopna kampania PO. Tu na forach w "czynie społecznym" wiecej robimy dla PO niż ich partyjni pożal się boże specjalisci za dużą kase i beneficjenci partii u władzy Jestem co raz bardziej poirytowany. Oni kompletnie nie zauważyli końca żałoby... Nieroby i lenie Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: OBOP: 51% Komorowski; 38% Kaczyński 14.05.10, 17:56 selifselif napisał: > Czyżby ludziom trumny się już znudziły? > > Czyżby ludzie nie chcę wybrać kota w worku? Tak...kota Alika. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: OBOP: 51% Komorowski; 38% Kaczyński 14.05.10, 17:26 Mało kto ma Alzheimera, ludzie dobrze pamiętają co działo się 3 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: OBOP: 51% Komorowski; 38% Kaczyński 14.05.10, 17:39 Wraca normalność:) a po poniedziałkowej konferencji prasowej /jak się odbędzie/ słupki JarKacza pójdą - mam nadzieję- zdecydowanie w dół:) Odpowiedz Link Zgłoś
forelle15 Re: OBOP: 51% Komorowski; 38% Kaczyński 14.05.10, 17:51 obserwuję ten portal uważnie, siły na nim się wyrównały, a to znaczy że jak dodamy wiochę w wyborach i ojca dra dyrektora itd., to Bronek ma w plecy. Zresztą uważam, że jest układ: wasz prezydent nasz premier, czyli powoli do systemu dwupartyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: OBOP: 51% Komorowski; 38% Kaczyński 14.05.10, 18:06 Nie wierzę w to, że to będzie konferencja dla wszystkich chętnych. Pewnie akredytacje dostaną tylko niektóre media, te przychylne Prezesowi-Kandydatowi. Chodzi o to żeby nie budzić szczekacza ukrytego w Jarku. Jedno nierozważne pytanie do Prezesa i zawali się mozolnie budowany wizerunek łagodnego, bo pogrążonego w bólu człowieka kompromisu. Rej będą wozić wazeliniarze typu Lichockiej, Jankego i Ziemkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś