Gość: mate Nałęcz: resztki przyzwoitosci lewicy IP: *.smk.gda.pl 04.03.04, 16:06 Bedzie bardzo samotnym czlowiekiem w tym srodowisku pelnym kanalii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.ne.client2.attbi.com 04.03.04, 16:43 Nie jest dla niejakiego L.Millera kompromitacją fakt, że premier rządu i jego sekretarz (a przedtem Minister Kultury) uwikłani są wraz z innymi partyjnymi towarzyszami w ewidentna aferę łapówkową o sprzedaż ustawy w sejmie. Nie jest dla L.Millera kompromitacją fakt o braku doniesienia przez niego, prezydenta i paru innych osób odpowiedzialnych za porządek prawny w państwie o ewidentnym przestępstwie. Nie widzi nic złego L.Miller w tym, że prokuratura nie chce sama podjąć żadnych działań w celu wyjaśnienia afery. Zdaniem L.Millera niema nic złego w tym, że premier stara sie jak może skompromitować i utrudnić pracę komisji powołanej przez parlament, a nawet nie cofa sie przed ubliżaniem jej członkom. Może byłoby i lepiej gdyby powstał jeden wspólny, spójny dokument z prac komisji, ale z obecnie opublikowanych raportów oddzielnych jasno widać, że z takiej sytuacji powinien się L.Miller cieszyc, bo wszystkie wskazują na jego w tej aferze udział, a w jednym przypadku słusznie rząda się postawienia L.Millera przed trybunałem stanu. Gruboskórność polityków też ma swoje granice. L.Miller okazal sie być osobnikiem, któremu nieznane są pojęcia takie jak honor, odpowiedzialność, czy praworządność. Można mu w gębę napluć i powie, że deszcz pada, byleby ochronić partyjne draństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak mały nie jest wam wstyd,ze glosowaliscie na takie zera? IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.03.04, 16:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: nie jest wam wstyd,ze glosowaliscie na takie IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 04.03.04, 18:11 Ja jestem z Opola skąd Jakubowska posłuje. Jest mi wstyd wszystkich bartdzo przepraszam.Więcej nie będę na nią głosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikez miller wara z rzadu i wara od polityki IP: *.acn.waw.pl 04.03.04, 17:00 a kiedys cie leszku lubilem(moge ci mowic na ty?).tylko nie moge sobie przypomniec za co jestes leszek obludny,kurewsko obludny wara z rzadu leszek.pliz.gudzowaty nie da ci przeciez zginac,finansowo jestes ustawiony do konca zycia i nie bron oli.pliz.na pewno sie z ola lubicie czy tam macie jakies uklady.ale przynajmniej sie nie odzywaj jak masz resztki uczciwosci w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba no i co jest na tym disc'u????? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 17:02 powie mnie ktoś, czy to bendzie słodka tajemnica marszałka ze 'szczałką' na czole do końca świata, a przynajmniej do końca tej kadencji, czy może o tych zawartościach disc'ów dowiemy się czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
hydy Re: no i co jest na tym disc'u????? 04.03.04, 19:01 Gość portalu: babariba napisał(a): > powie mnie ktoś, czy to bendzie słodka tajemnica marszałka ze 'szczałką' na > czole do końca świata, a przynajmniej do końca tej kadencji, czy może o tych > zawartościach disc'ów dowiemy się czegoś widziałem w tv wypowiedzi Nałęcza, Ziobry i Szteligi: podobno treść e-maili Olki Jakubowskiej jrest rewelacyjna: np. "słuchaj, Włodek jeszcze pracuje nad tymi zapisami" (do Nikolskiego); Miller z kolei wypowiadał się w swoim stylu (czyli ma ło merytorycznie), tak jakby chciał maksymalnie zdyskredytować komisję; myślę, że w rzeczywistości boi sie tego, co można napisac w raporcie w oparciu o ten odczyt. mówiąć ogólnie i oględnie: gwóźdź do trumny SLD, w "sezonie" przedwyborczym. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Miller cappo di tutti cappi 04.03.04, 17:06 Wyraźnie widać z wypowiedzi Jakubowskiej i don Leszka Millerone, że Jakubowska mataczyła wraz z towarzyszem Czarzastym i towarzyszem Kwiatkowskim pod dyktando super przekręta don Leszka Millerone. Czego się spodziewać po tej bandzie agentów KGB. Agent don Leszek potrzebował pieniędzy na spłatę sławnej pożyczki moskiewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re:Caly rzad do dymisji bo smierdzi!!!! IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 17:27 Rzad Millera jest skorumpowany i smierdzi aferami i korupcja.Caly rzad postawic przed prokuratura,za wszystkie afery i korupcje!!!Rrzad Millera jest skonczony bo ma tylko 10%poparcia narodu.Nikt w polsce,niechce rzadow mafi SLD!!! Tak glupiego i chorego rzadu nie ma nigdzie na swiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Poland Polacy tylko w gębie mocni, ale żeby wynająć ... IP: *.spray.net.pl 04.03.04, 18:26 ..paru Arabów i wypier.. to całe towarzystwo w powietrze to już nie !! Nawet zamach na helikopter został spaprany. :(( Była bezkrwawa transformacja w 1989 to teraz są skutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Polacy tylko w gębie mocni, ale żeby wynająć IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 19:41 ...obawiam sie ,ze i arabowie tej mafii nie sa w stanie pokonac...ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba-ba Re: Polacy tylko w gębie mocni, ale żeby wynająć IP: 195.116.236.* 11.03.04, 00:32 Toz ta sama mafia odnosi sukcesy w Czeczenii, z nimi nie jest latwo. Tylko Litwinom sie UDALO!! Polacy nie sa sprytni tacy. "Dawne" KGB nawet Radio Marija kupilo a coz dopiero taki motloch post PZPR-owski jak SLD. Toz oni maja "ich" w kieszeni, tak jak smieciowy business w Warszawie. Narodzie, OBUDZ SIE, KGB nietylko zyje ale rozkwita jak nigdy!!!!!! A miller? to pies na ich smyczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lange Re: SFORMATOWAĆ SLD IP: *.internode.on.net.au 04.03.04, 22:48 nie formatuje sie smieci. wyrzucic na smietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mryt Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 19:49 Jedna sitwa polskich zygzakowatych. Takiego szamba jeszcze nie było, a po ostatnich fuzjach będziem wprost pływać w gównie. Patrzeć jak wypierdek doktora Mengele znów się weźmie za Narodowy Fundusz Zgonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilder Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.dclient.hispeed.ch 04.03.04, 19:51 Jaki to premier bandy zlodzieji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rywin Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 19:52 nawet sprzątać nie umie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odyseja Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.lodz.mm.pl 04.03.04, 19:54 a kto teraz jest zerem i intelektualnym, ponieważ jest fiasko z ich planu i takze zerem moralnym, no i co dalej, a dalej spadek notowania i dla Milera i dla SLD ? Panie premierze przecież Jakubowska to NIE Helena Trojańska a pan to nie Parys. Coś chyba mamy do czynienia z MATACTWEM, CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odyseja Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.lodz.mm.pl 04.03.04, 19:55 a kto teraz jest zerem i intelektualnym, ponieważ jest fiasko z ich planu a takze zerem moralnym, no i co dalej, a dalej spadek notowania i dla Milera i dla SLD ? Panie premierze przecież Jakubowska to NIE Helena Trojańska a pan to nie Parys. Coś chyba mamy do czynienia z MATACTWEM, CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: 217.153.110.* 04.03.04, 20:02 Jak mnie wqr.wia ta Jakubowska, taka zaj.ebana pyskata ruda suka, to pier.dla z nią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 20:07 Przesyłam Ci Całuski Ola. OLA żegnaj się z posadą. Miller do dymisji. Brawo polscy informatycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.sympatico.ca 04.03.04, 23:29 Brawo informatycy. Pozamykac tych niedojebkow feudo-komuny i wyrzucic klucze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.icpnet.pl 04.03.04, 20:09 I tak im nic nie zrobią.Codziennie nowe matactwa i afery a oni nadal biegają na wolności.Mnie zwykłego rabusia się czepiają a oni codziennie przewalają takie wały,że aż głowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
wolo Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo 04.03.04, 20:14 Żeby jeszcze udało się ją wsadzić do pierdla. Tylko kto to ma zrobić? Ten co sprawdzał Talibów? ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Miller Glupista ludziska. I tak na nas zaglosujecie... :) IP: 62.233.233.* 04.03.04, 20:15 Glupi jestescie. Myslicie ze my nie wiemy jak sie wylgac z takich spraw? My mamy 45 lat doswiadczenia w bojach o lepsze jutro... Myslicie ze ta sprawa cos zmieni? To co ze kradniemy i mamy gdzies dobro kraju i dbamy tylko o wlasne interesy. Dobro SLD to dobro Polski bo wy nie macie nikogo innego kto chcialby wami rzadzic jelopy! Rokita wyjezdza z idea ze Agora negocjowala z nami lapowki - jakby negocjowala to by nie bylo problemu, ale chyba trzylatek rozumie, ze nie negocjowala. Ale Rokita nie rozumie - zycze szczescia ze bedzie rzadzil. Moze Leppera albo Giertycha chcecie na premiera? Albo Jarka Kaczynskiego - zacznie od burzenia pomnika ofiar tyfusu w Gdansku i zamknie granice zeby niemiecki kapital nie naplywal. Nie macie nikogo lepszego wiec siedzcie cicho i placzcie, nad soba placzcie bo tak naprawde tylko my potrafimy tym krajem rzadzic bo jestesmy tacy sami jak wy ... Sieroty - zobaczycie za cztery lata jak prawica znow wszystko rozlozy. Ja juz stary jestem ale Ci co dzisiaj nerwow natracili wroca i jeszcze zobaczycie. Ola bedzie prezesem TVP - wszystkie dzienniki beda o zyciu Naszej Partii. Robert zajmie sie nowela ustaw medialnych - Agora nie chciala zaplacic 17 mln to bedzie nam placic dzierzawe za budynek jak ja wywlaszczymy. A Wlodek, Wlodek po cichu mi mowil ze on to tak. Po pierwsze primo zona w rozne takie fundacje sie bawi, reprezentacyjna jest. Po drugie primo on sam cale zycie aktywnie dzialal w slusznej Partii i organizacyjnie jest fest. Po trzecie primo znajomosci ma szerokie i zawsze tam gdzie trzeba, samych decyzyjnych. Po czwarte primo gadane ma wiec jak cos powiedziec to zawsze. Po piate primo po angielsku podstawy zna a podrozowac tez lubi. Po szoste primo w Palacu jest sekretarka wiec komputera obslugiwac nie musi. I nie, zeby on zaraz w 2005'ym, nie nie - teraz prawica przejmie ale w 2010 to juz na fest - nasz prezydent nasz premier. I wtedy on na tego pierwszego a na tego drugiego to... No Leszek 'Nikos' wypic lubi, wszyscy od nas go wiec szanuja czyli poprowadzi to wszystko. I nu pagadi Michnik. Nu pagadi Rapaczynska. Nu pagadi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efg ochrona dla Nalecza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 20:21 Uwazam ze sytuacja dojrzala do tego by Panu Naleczowi przydzielic specjalna ochrone. Grupa trzymajaca wladze niewatpliwie dysponuje srodkami by go sprzatnac. Obym nie wykrakal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: ochrona dla Nalecza! IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 21:29 efg ! - nie bój się tak panicznie o tego zaprzedanego typka. Czyż nie widzisz, że on jest tarczą obronną dla NADOBYWATELA prezydenta. Zatem w interesie naszego miłościwie nam panującego najbardziej prawdomównego kłamcy, jest zapewnienie ochrony temu typkowi sprzedajnemu, nie po darmo wystawionemu za wczasu na tę STEROWNICZĄ funkcję, aby za wczasu torpedować wszystkie wątki prowadzące do ...ZLECENIODAWCY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: ochrona dla Nalecza! To ŻART !! IP: *.net.autocom.pl 04.03.04, 21:43 Nie wykrakasz. Nałęczem, poza smiechem z jego stękania, nie traktuje się poważnie. Raczej jest żenujący niż bohaterem. Gość portalu: efg napisał(a): > Uwazam ze sytuacja dojrzala do tego by Panu Naleczowi > przydzielic specjalna ochrone. Grupa trzymajaca wladze > niewatpliwie dysponuje srodkami by go sprzatnac. > Obym nie wykrakal.>>>>> Ta wypowiedź to żart. Prawda? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia z puław Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 04.03.04, 20:21 ta kretynka jakubowska nie umie skasować nawet dysku, mogła zreszta se wymienic ciota jedna:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerhard Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.zwm.punkt.pl / 217.153.196.* 04.03.04, 21:18 przecieniasz umiejetnosci : podstawy obslugi śrubokręta nie są juz w jej zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Ruda Re: Nie..pa , Ola tylko Ola pa, pa, pa.... IP: *.goja.org 04.03.04, 20:23 Komunizm = Faszyzm = Lepperyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia z puław skretyniała jakubowska....z grubą dupą:P IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 04.03.04, 20:25 ta ciota mogła wymienic dysk, a po co ona to w ogóle tam zapisywała ...nie mogła na jakims karteluchu se tego zapisca...ja tam na miejscu tej komisji juz bym ja dawno wsadziła...dozywocie!!gruba dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wafel Z grubą dupą jest wtedy, gdy na ploty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 23:17 ...idzie z kaszalotem Terentiew na kawę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Nałęcz: zapis twardego dysku komputera Jakubo IP: *.gwarbit.pl 04.03.04, 20:29 Z tej sprawy nic nie bedzie, szkoda nerwow .Jak myslicie ze Kapusta to rozwikla,to sie mylicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erbolo niezly pean na czesc nalecza tu powstaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 21:15 Czy wy jestescie wszyscy tak bardzo naiwni, ze wierzycie w szczerosc i uczciwosc Nalecza?? Wedlug mnie on tak odwaznie wskazuje na Jakubowska, Czarzastego i Kwiatkowskiego bo na gorze wyrok juz zapadl. To sa ofiary, ktore trzeba poniesc, zeby odwrocic sprawe od rzeczywistej Grupy Rzadzacej. Przeciez cala ta grupa Nalecza to tylko ploteczki, ktore w ogolnym zestawieniu g.. mogly bez odpowiedniej protekcji. Ta drabina korupcji nie konczy sie na tym szczeblu, tylko siega duzo wyzej, a Nalecz dostal rozkaz: ten szczebel ma byc ostatnim, ktory ujrzy swiatlo dzienne. Takie jest moje zdanie na temat cudownego, ostatniego sprawiedliwego, czyli Nalecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: NIEZŁY PEAN na czesc nalecza tu powstaje !!!!! IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 21:58 Po stokroć zgadzam się z opinią erbolo !!!!!!! ================================================= Przecie nie po darmo został on wciśnięty na tę STEROWNICZĄ funkcję mimo, że nie posiada prawniczego wykształcenia a tylko trzydniowy kurs samouka. A, któryś tam wyżej głupoty wypisuje o konieczności przydzielenia mu ochrony. Naiwniacy, jak zresztą widać to po tych obecnych peanach, nie dostrzegają, że ten typek od samego początku chroni ZLECENIODAWCÓW a nadobywatela prezydenta to już z taką zaciekłością, że aż jest to nie tylko podejżane, ale potwierdza tezę, że sznureczki prowadzą w tamtym kierunku. I "z tamtego kierunku" ma i ochronę i dyspozycje. No i oczywiście najbardziej oddanych sprawie i "grupie" lewych członków. Jeden z nich, jak sprawy podchodziły niebezpiecznie blisko, to nawet osobiście dopytywał jaśnie nam panującego, jaki front mają lewe członki obrać. No i trzymają się TEJ wersji. Razem z Nałęczem. Odpowiedz Link Zgłoś