bezprim 01.06.10, 13:11 nie przyszedł na posiedzenie RBN.Poinformował o tym A.Kalicki. pis na pis....poproszę o komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezprim Re: Napieralski również 01.06.10, 13:12 Sorry,powinno być A.Halicki poseł PO. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Oczywiście że przyszedł, nie kłam! 01.06.10, 13:15 oczywiście że nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Oczywiście że przyszedł, nie kłam! 01.06.10, 14:52 witoldzbazin napisał: > oczywiście że nie :-) Łgarstwa to pisia specjalność. Był, a to, że nie chciał czytać stenogramów, to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Oczywiście że przyszedł, nie kłam! 01.06.10, 13:16 Czyżbym się przesłyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Oczywiście że przyszedł, nie kłam! 01.06.10, 13:17 bezprim napisał: > Czyżbym się przesłyszał? Alez nie. Uslyszales to co chciales uslyszec. :ppp Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Oczywiście że przyszedł, nie kłam! 01.06.10, 13:20 pis_na_pis napisała: > bezprim napisał: > > > Czyżbym się przesłyszał? > > Alez nie. Uslyszales to co chciales uslyszec. : Jakże się cieszę,że odwiedziłeś ten wątek,jesteś niezawodny.Nie czas już kończyć dyżur? Co mi może zależeć na tym czy ktoś przyszedł na posiedzenie czy nie,skoro i tak wszystko ma być upublicznione. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Oczywiście że przyszedł, nie kłam! 01.06.10, 13:29 > Co mi może zależeć na tym czy ktoś przyszedł na posiedzenie czy nie,skoro i tak > wszystko ma być upublicznione. Pomysl troche. Odpowiedz Link Zgłoś
napohybelpo Jak zwykle jestes niedoinformowany, a tak ogolnie 01.06.10, 13:30 niedorozwiniety. Masz problemy z nadazaniem za watkiem dyskusji, co kompensujesz bluzganiem i oszczerstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Teeee rozwiniety inaczej. 01.06.10, 13:36 Gdzie ty widzisz te moje bluzgi, albo oszczerstwa??? Chyba chciałeś skierować swoją uwagę do autora wątku, który jakiś przygłupi się wydaje. napohybelpo napisał: > niedorozwiniety. Masz problemy z nadazaniem za watkiem dyskusji, co > kompensujesz bluzganiem i oszczerstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Teeee rozwiniety inaczej. 01.06.10, 13:39 boblebowsky napisał: > Gdzie ty widzisz te moje bluzgi, albo oszczerstwa??? Chyba chciałeś skierować > swoją uwagę do autora wątku, który jakiś przygłupi się wydaje. Teeee bąbel,czy potrafisz napisać faktycznie jeden post bez oszczerstw i bluzgów. Głupiego to sobie w rodzinie poszukaj chamie "warsiawski". Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Teeee rozwiniety inaczej. 01.06.10, 13:44 > Teeee bąbel,czy potrafisz napisać faktycznie jeden post bez oszczerstw i bluzgó > w. > Głupiego to sobie w rodzinie poszukaj chamie "warsiawski". O.. znowu kompleksy wyłażą...Uwielbiam to:)))))) A co do głupka podtrzymuję, bo inaczej kogoś kto najpierw pisze a później myśli nie można. A te bluzgi to gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Napieralski również 01.06.10, 13:14 Może palił wczoraj blanty z tymi ziomkami co mu hicior napisali i jest niedysponowany...? Ale tak tylko sobie hipotezuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka [...] 01.06.10, 13:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Napieralski również 01.06.10, 13:25 Napieralski opuścił posiedzenie RBN przed wysłuchaniem stenogramów. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Napieralski również 01.06.10, 13:31 bezprim napisał: > Napieralski opuścił posiedzenie RBN przed wysłuchaniem stenogramów. Zdecyduj sie w koncu jak to bylo :ppp "nie przyszedł na posiedzenie RBN.Poinformował o tym A.Kalicki. pis na pis....poproszę o komentarz". Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Napieralski również 01.06.10, 13:37 pis_na_pis napisała: > "nie przyszedł na posiedzenie RBN.Poinformował o tym A.Kalicki. > pis na pis....poproszę o komentarz". Kiedy wszedłem do pokoju gdzie jest telewizor Halicki już mówił,wydawało mi się,że słyszałem o nieobecności Napieralskiego na RBN. Nie słyszałem całej rozmowy i pośpieszyłem się z informacją. Napieralski przyszedł na posiedzenie RBN ale wkrótce je opuścił. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Najpierw myśl potem pisz! 01.06.10, 13:41 i tej zasady polecam się trzymać. A... no i w kiblu tv sobie zamontować, bo to co znacznie ułatwi pracę. > Kiedy wszedłem do pokoju gdzie jest telewizor Halicki już mówił,wydawało mi > się,że słyszałem o nieobecności Napieralskiego na RBN. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: 01.06.10, 13:45 > i tej zasady polecam się trzymać. A... no i w kiblu tv sobie zamontować, bo to > co znacznie ułatwi pracę. Bąbel jesteś ostatnim z którego rad chciałbym słuchać.Więc zamknij dziób i nie wtrącaj się,z chamami nie dyskutuję. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: 01.06.10, 13:51 > > Bąbel jesteś ostatnim z którego rad chciałbym słuchać.Więc zamknij dziób i nie > wtrącaj się,z chamami nie dyskutuję. Przeproś i Spiprzaj, a nie się jeszcze rzucasz. Wykaż się choć odrobiną odpowiedzialności za własną głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Najpierw myśl potem pisz! 01.06.10, 13:47 Grzesiu przyszedł,ale po półgodzinie wyszedł,ma jednak głowę na karku i nie chce brać odpowiedzialności za tą hucpę Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: Napieralski również 01.06.10, 13:44 Gratulacje dla Napieralskiego, zachował się jak odpowiedzialny polityk (jego konferencja po wyjściu z Rady ). Facet jest naprawdę nadzieją dla Lewicy ( nie moja bajka), ale budzi szacunek ( jego stanowisko w sprawie Belki również). Jego problemem w SLD mogą być tylko takie różowe Kalisze ryjące pod nogami kiedy tylko można. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Napieralski również 01.06.10, 13:45 Czy gdy Tusk rzekomo nawoływał do niepłacenia abonamentu również nie bylo cię przez chwilę w pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Napieralski również 01.06.10, 13:46 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Czy gdy Tusk rzekomo nawoływał do niepłacenia abonamentu również nie > bylo cię przez chwilę w pokoju? Dowcipny jesteś,ale przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Napieralski również 01.06.10, 13:48 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7961030,Napieralski_wyszedl_z_posiedzenia_RBN___Albo_to_uslyszymy.html Wyszedl w gescie solidarnosci ze wspolnikiem.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Szacunek 01.06.10, 13:50 dla Kaczyńskiego,który nie poszedł na posiedzenie RBN oraz szacunek do Napieralskiego,który z tego posiedzenia wyszedł przed wysłuchaniem stenogramów. Napieralski miał podobne zarzuty co Kaczyński co do roli RBN w tej sprawie z pominięciem rodzin ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Napieralski również 01.06.10, 14:03 Czytam i widzę, że za bardzo nie można wierzyć w to co oglądasz a potem relacjonujesz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Napieralski również 01.06.10, 14:06 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Czytam i widzę, że za bardzo nie można wierzyć w to co oglądasz a > potem relacjonujesz na forum. Wielkiej pomyłki mimo wszystko nie popełniłem.Napieralski przyszedł głównie po to by wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Napier_da_laski jak sama 01.06.10, 13:48 nazwa wskazuje sam sobie potrafi napaskudzić w papiery - nikt, nawet jego wróg nie musi się nad tym trudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Napier_da_laski jak sama 01.06.10, 13:52 : Napier_da_laski Bawi cię przekręcanie nazwisk.Wiesz o czym to świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napier_da_laski jak sama 01.06.10, 15:03 bezprim napisał: > Bawi cię przekręcanie nazwisk.Wiesz o czym to świadczy? O wrodzonej ociężałości umysłowej. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Fajnie jest przeczytać: 01.06.10, 15:02 prawieemeryt - prawie kulturalny - prawie mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Napieralski również 01.06.10, 13:54 Mam nadzieję, że to ostatnie podrygi Napieralskiego i wreszcie lewica postara się o jakiegoś inteligentniejszego i czytelniejszego w odbiorze przywódcę. Kombinowanie z PiS-em to totalna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Napieralski również 01.06.10, 13:56 wariant_b napisał: > Mam nadzieję, że to ostatnie podrygi Napieralskiego i wreszcie > lewica postara się o jakiegoś inteligentniejszego i czytelniejszego > w odbiorze przywódcę. Kombinowanie z PiS-em to totalna porażka. Jakie kombinowanie z PiSem,słyszałeś jak uzasadnił swoją decyzję? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Napieralski również 03.06.10, 14:33 bezprim napisał: > Jakie kombinowanie z PiSem,słyszałeś jak uzasadnił swoją decyzję? a ty słyszałeś? Przecież w kiblu byłeś i tylko Halickiego słyszałeś Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: 01.06.10, 13:59 bezprim napisał: > > Przeproś i Spiprzaj, > > > No to spiprzaj,na co czekasz. > Spiprzaj chamie. Wspiąłeś się już chyba na wyżyny swoich intelektualnych możliwości w tej ripoście:)))) No i oczywiście dobrego wychowania, jak przystało na kogoś kto tak chętnie próbuje go uczyć innych. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: 01.06.10, 14:05 > Wspiąłeś się już chyba na wyżyny swoich intelektualnych możliwości w tej > ripoście:)))) No i oczywiście dobrego wychowania, jak przystało na kogoś kto ta > k > chętnie próbuje go uczyć innych Nazwanie ciebie chamem nie a nic wspólnego ze złym wychowaniem. Chama należy nazywać po imieniu,tylko na to zasługuje.To określenie delikatne w stosunku do ciebie. Nie odpowiadaj chamie na post i spiprzaj bo to mój wątek. Na przyszłość radzę ci żebyś nie łaził za mną,bo ja nie chcę z takim chamem jak ty dyskutować na żaden temat. Z mojej strony to ostatni post do ciebie,zanim cię wygaszę na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: 01.06.10, 15:06 bezprim napisał: > > Wspiąłeś się już chyba na wyżyny swoich intelektualnych możliwości w tej > > ripoście:)))) No i oczywiście dobrego wychowania, jak przystało na kogoś > kto ta > > k > > chętnie próbuje go uczyć innych > > > Nazwanie ciebie chamem nie a nic wspólnego ze złym wychowaniem. > Chama należy nazywać po imieniu,tylko na to zasługuje.To określenie delikatne w > stosunku do ciebie. > > Nie odpowiadaj chamie na post i spiprzaj bo to mój wątek. > Na przyszłość radzę ci żebyś nie łaził za mną,bo ja nie chcę z takim chamem jak > ty dyskutować na żaden temat. > Z mojej strony to ostatni post do ciebie,zanim cię wygaszę na zawsze. KAŻDY ma prawo do wpisywania się do dowolnego wątku. Wywalaj sobie kogo chcesz! Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 a forowa 01.06.10, 14:06 inteligencja lepiej niech słucha TVN-u,bo i średnio rozgarnięty wykształciuch zrozumie o co się rozchodzi nawet z tej tuby Odpowiedz Link Zgłoś