trzecikot 09.06.10, 10:42 właśnie publicznie pochlipała w mankiet i nasmarkała w mikrofon. Dlaczego oni tak bardzo boją się Palikota? Przecież to jajcarz, a nie polityk... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda_woda Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 10:47 Mają swoją, wyreżyserowaną wizję wiecu prezesa i boją się, że Palikot toto zapalikoci :) I wyreżyserowaną powagę diabli wezmą... Przeciez wiesz sam, czemu bano się Pomarańczowej Alternatywy i krasnoludków. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 10:52 Palikot powinien dzisiaj wystąpić w bawarskich skórzanych galotach i wszystko będzie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 10:58 Tak jest. Ja go traktuje jako antidotum na wysrubowany do granic wytrzymalosci narodowo-katolicki belkot pana prezesa. Szorty,szelki,biale podkolanowki i piorko w kapelusiku. Publika umrze ze smiechu.;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 11:03 www.tipy.pl/art/359_1952_big.gif Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 11:22 Kaczorek w czyms takim - prawdziwa bawarka.;) Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 10:49 trzecikot napisał: > Przecież to jajcarz, a nie polityk... Ja bym raczej myślał o określeniu paszkwilant. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 10:51 vargtimmen napisał: > trzecikot napisał: > > > Przecież to jajcarz, a nie polityk... > > Ja bym raczej myślał o określeniu paszkwilant. > Hm, a w związku z jego "ja tylko pytam" o ubezpieczenie na życie... to może i kapuś? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Ladna z nich para. 09.06.10, 10:54 No i moga miec na siebie ochote.Precz z polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 10:58 > Hm, a w związku z jego "ja tylko pytam" o ubezpieczenie na życie... to może i k > apuś? Pisia mentalnosc. Gogos kto wskazuje na nieprawidlowosci nazywac kapusiem. :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 11:03 pis_na_pis napisała: > > Hm, a w związku z jego "ja tylko pytam" o ubezpieczenie na życie... > to może i k > > apuś? > > Pisia mentalnosc. Gogos kto wskazuje na > nieprawidlowosci nazywac kapusiem. :(((( Nieprawidłowości? Ubezpieczenie na życie Prezydenta RP to nieprawidłowość? Może w komunie... Co do kapusia, mam wątpliwości, w końcu on "tylko" upubliczniał, co jakiś inny kapuś zakapował. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 11:09 > Nieprawidłowości? Ubezpieczenie na życie Prezydenta RP to nieprawidłowość? Może > w komunie... > > Co do kapusia, mam wątpliwości, w końcu on "tylko" upubliczniał, co jakiś inny > kapuś zakapował. Skoro to wszystko jest takie przejrzyste to dlaczego nic oficjalnie na ten temat nie wiadomo. Dlaczego, jak to okreslasz, ktos musial "kapowac", a nie po prostu powiadomic. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 11:15 pis_na_pis napisała: > > Nieprawidłowości? Ubezpieczenie na życie Prezydenta RP to > nieprawidłowość? Może > > w komunie... > > > > Co do kapusia, mam wątpliwości, w końcu on "tylko" upubliczniał, co > jakiś inny > > kapuś zakapował. > > Skoro to wszystko jest takie przejrzyste to dlaczego nic oficjalnie na ten temat nie wiadomo. A co wiadomo o ubezpieczeniach i bonusach innych prezydentów i ministrów itp.? > Dlaczego, jak to okreslasz, ktos musial > "kapowac", a nie po prostu powiadomic. Określenie kapuś jakoś mi się spontanicznie skojarzyło... ale, oczywiście, można napisać, że ktoś uprzejmie donosił partyjnemu koledze z pełnym szacunkiem dla procedur, obyczaju i tajemnicy służbowej. I z pełną dbałością o ogólną przejrzystość i wcale nie w celu użycia poufnej, fragmentarycznej informacji, celem zdyskredytowania konkurenta do urzędu dla pan p.o. Prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 11:20 > A co wiadomo o ubezpieczeniach i bonusach innych prezydentów i ministrów itp.? > Palikot zadal konkretne pytania. Brak na nie odpowiedzi. Zadaj oficjalnie pytania na temat innych to podyskutujemy. > Określenie kapuś jakoś mi się spontanicznie skojarzyło... ale, oczywiście, możn > a > napisać, że ktoś uprzejmie donosił partyjnemu koledze Powtarzam nadal. Skoro ktos musial kapowac/donosic, obojetnie jak to nazwiesz, to znaczy, ze sprawa jest cuchnaca. > procedur, obyczaju i tajemnicy służbowej. jakiej tajemnicy? Skad to masz? Jest pewne, ze nie byly placone podatki od tego wynagrodzenia w naturze przez Kaczusia. Sprawa smierdzi na wszystkich poziomach. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 11:27 pis_na_pis napisała: > > A co wiadomo o ubezpieczeniach i bonusach innych prezydentów i > ministrów itp.? > > > > Palikot zadal konkretne pytania. Brak na nie odpowiedzi. A cyferki wyssał z brudnego palucha ... tylko czyjego? Klasyczne kapowanie i to w obrzydliwie obłudnej postaci. > > Określenie kapuś jakoś mi się spontanicznie > > skojarzyło... ale, oczywiście, można > > napisać, że ktoś uprzejmie donosił partyjnemu koledze > > Powtarzam nadal. Skoro ktos musial kapowac/donosic, obojetnie jak to > nazwiesz, to znaczy, ze sprawa jest cuchnaca. > Nie, to znaczy, że można ją tak spreparować i przedstawić. Józef Tusk się kłania. > > procedur, obyczaju i tajemnicy służbowej. > > jakiej tajemnicy? Skad to masz? > Jest pewne, ze nie byly placone podatki od tego wynagrodzenia w naturze przez Kaczusia. Sprawa smierdzi na wszystkich poziomach. Mnie śmierdzą tego rodzaju przecieki, jeśli coś było nie tak, to do prokuratury, a jeśli to standardowa umowa, to nie kapować i nie pisać paszkwili. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 11:49 vargtimmen napisał: > > A cyferki wyssał z brudnego palucha ... tylko czyjego? Bosz co za uporczywe wizje. Wy apologeci pis ciągle tylko o tym ssaniu palucha. Co was tak fascynuje w tej czynności? Jakies freudowskie głęboko ukryte pragnienia? > > Klasyczne kapowanie i to w obrzydliwie obłudnej postaci. > > > > > > Powtarzam nadal. Skoro ktos musial kapowac/donosic, obojetnie jak to > > nazwiesz, to znaczy, ze sprawa jest cuchnaca. Rozumiem.... czyli każde doniesienie do prokuratury. a tych posłowie PiS popełnili wiele. było obrzydliwym cuchnącym kapowaniem. > > > Mnie śmierdzą tego rodzaju przecieki, jeśli coś było nie tak, to do prokuratury > , > a jeśli to standardowa umowa, to nie kapować i nie pisać paszkwili. Sorry Tim, ale to nie przecieki tak trącą nieświeżo. Zrobiło się gorąco, sam rozumiesz dezodorant, mydło, woda te sprawy.. Przepraszam, że muszę Ci o tym przypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 11:56 tw_wielgus napisał: > vargtimmen napisał: > > > > > > A cyferki wyssał z brudnego palucha ... tylko czyjego? > > Bosz co za uporczywe wizje. To taki związek frazeologiczny, adekwatny do sytuacji. > Sorry Tim, ale to nie przecieki tak trącą nieświeżo. > Zrobiło się gorąco, sam rozumiesz dezodorant, mydło, woda te sprawy.. Chyba nie chcesz obwieszczać na forum polityczny, że z okazji nadejścia lata się umyłeś i zdezodorowałeś??? To temat na jakieś forum towarzyskie lub do jakiegoś kurnika. > Przepraszam, że muszę Ci o tym przypominać. No, przepraszam, że nie poczułem, że tak ładnie pachniesz :D Wracając do tematu: gdy piszę, że przecieki brzydko pachną, mam na myśli to, że ktoś zachowuje się niegodnie, podle po świńsku, łamie zasady prawa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:19 vargtimmen napisał: > > To taki związek frazeologiczny, adekwatny do sytuacji. Ilekroć w przestrzeni publicznej pojawiają się jakieś niewygodne dla PiS informacje prezes z luboscią używał związku frazeologicznego czyli mówiąc po polsku ssał brudnego palucha. Dlatego smiem postawić tezę o freudowskich korzeniach tego zjawiska. > > > > Sorry Tim, ale to nie przecieki tak trącą nieświeżo. > > Zrobiło się gorąco, sam rozumiesz dezodorant, mydło, woda te sprawy.. > > Chyba nie chcesz obwieszczać na forum polityczny, że z okazji nadejścia lata si > ę > umyłeś i zdezodorowałeś??? To temat na jakieś forum towarzyskie lub do jakiegoś > kurnika. Wydaje mi się, że nie zrozumiałeś ironii Tiemek i wyobraż sobie, że wcale mnie to nie dziwi. > > Wracając do tematu: gdy piszę, że przecieki brzydko pachną, mam na myśli to, że > ktoś zachowuje się niegodnie, podle po świńsku, łamie zasady prawa itp. > Aaaaa.... ale sterowane przecieki z IPN to sam miód w świecie zapachów. Kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:20 Nie. To poseł Ziobro twórczo rozwinął prastare "wyssane z palca". Jak widać w pewnych kręgach przyjęło się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:24 trzecikot napisał: > Nie. To poseł Ziobro twórczo rozwinął prastare "wyssane z palca". Jak widać w > pewnych kręgach przyjęło się ;) Ale serie rozpoczal Gomulka (wyssane z brudnego palca niemieckich rewizjonistow oskarzenia naszej partii o antysemityzm - albo cos w tym sensie).;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:27 Boszsz, ale ty jesteś stary piernik, że takie rzeczy pamiętasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:29 Wlasnie przeszedlem na zasluzona emeryture,Promilku.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:40 tak się zastanawiam trzeci co twórczego można jeszcze w tej dziedzinie wymyśleć...?! trzecikot napisał: > Nie. To poseł Ziobro twórczo rozwinął prastare "wyssane z palca". Jak widać w > pewnych kręgach przyjęło się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:45 Nie traćmy nadziei! Może będzie "wyssane z rudego palca Tuska"? Albo "wyssane z syjonistyczno-masońskiego palca Gronkiewisz_Waltz"? Kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Mała uwaga. 09.06.10, 12:48 trzecikot napisał: > Nie traćmy nadziei! > Może będzie "wyssane z rudego palca Tuska"? Teraz mówi się "palucha" - ma być bardziej popgardliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:52 Mam! - Wyssane spod brudnego paznokcia -... Niech i ja się przyczynię do rozwoju związków frazeologicznych, które obok związków partnerskich stanowią ważna dziedzinę życia społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 14:47 Sorry, przeszedłeś w fazę bełkotu, jak zwykle omijając meritum, czyli fakt, że Palikot jest dużo bardziej zakłamany od Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 14:56 Jeszcze się nie urodził ktoś kto byłby b. cyniczny i zakłamany od Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sądzisz Timek... 09.06.10, 11:33 że wybitnego absolwenta KUL można nazwać kapusiem li tylko z tej przyczyny, iż miał odwagę zapytać czy politycy mają prawo ubezpieczać się za państwowe pieniądze? Rozumiem... W IV RP wszystko jest własnością narodu a na ubezpieczenie największego dobra narodowego społeczeństwo nie powinno skąpić pieniędzy. vargtimmen napisał: > vargtimmen napisał: > > > trzecikot napisał: > > > > > Przecież to jajcarz, a nie polityk... > > > > Ja bym raczej myślał o określeniu paszkwilant. > > > > > Hm, a w związku z jego "ja tylko pytam" o ubezpieczenie na życie... to może i k > apuś? > Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Sądzisz Timek... 09.06.10, 11:38 tw_wielgus napisał: > że wybitnego absolwenta KUL można nazwać kapusiem (...) Kapuś to natura, a nie wykształcenie, Mikrus. A ja się na razie głośno zastanawiam, czy Palikot to kapuś, paszkwilant czy może cyngiel i czy jest prawdą, że wszystko co robi, robi za cichą aprobatą premiera Tuska i marszałka Komorowskiego, którzy się od tego oficjalnie odżegnują i czy prawdą jest, że gdy oficjalnie wyrażają zażenowanie i oburzenie wyskokami Palikota to prywatnie zacierają ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sądzisz Timek... 09.06.10, 11:53 Widzisz Timuś odwrotnie niż ma to miejsce w PiS w którym poseł ay zaczerpnąć powietrza musi zapytać prezesa o zgodę w PO zdaje się panują zwyczaje demokratyczne. Nie sadzę aby Palikot na swoje happeningi kórymi celnie obnaża obłudę i zakłamanie Kaczyńskiego i jego eunuchów musiał ubiegać się o zgodę władz PO. Co do kapowania.... nie bedę się z Toba spierał. Już po pierwszych dwóch zdaniach można się zorientować, że jesteś ekspertem. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Sądzisz Timek... 09.06.10, 12:02 tw_wielgus napisał: > Widzisz Timuś odwrotnie niż ma to miejsce w PiS w którym poseł ay > zaczerpnąć powietrza musi zapytać prezesa o zgodę w PO zdaje się > panują zwyczaje demokratyczne. Nie sadzę aby Palikot na swoje > happeningi kórymi celnie obnaża obłudę i zakłamanie Kaczyńskiego i > jego eunuchów musiał ubiegać się o zgodę władz PO. > Ja nie pytam o zgodę, tylko o relację oficjalnych deklaracji panów Tuska i Komorowskiego do rzeczywistych odczuć i czynów... takich, jak pomoc w działaniach Palikota np. poprzez przekazanie stosownych poufnych informacji. > Co do kapowania.... nie bedę się z Toba spierał. Już po pierwszych > dwóch zdaniach można się zorientować, że jesteś ekspertem. Owszem, rozpoznaję kapusiów coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Sądzisz Timek... 09.06.10, 12:04 vargtimmen napisał: > > > Ja nie pytam o zgodę, tylko o relację oficjalnych deklaracji panów Tuska i > Komorowskiego do rzeczywistych odczuć i czynów... takich, jak pomoc w > działaniach Palikota np. poprzez przekazanie stosownych poufnych informacji. > > Ale dlaczego te informacje sa poufne (jesli rzeczywiscie sa)? Nic co dotyczy wydatkow panstwa na prezydenta nie powinno byc poufne,wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Sądzisz Timek... 09.06.10, 12:08 wyluzowana.kaczka napisała: > vargtimmen napisał: > > > > > > Ja nie pytam o zgodę, tylko o relację oficjalnych deklaracji panów Tuska > i > > Komorowskiego do rzeczywistych odczuć i czynów... takich, jak pomoc w > > działaniach Palikota np. poprzez przekazanie stosownych poufnych informac > ji. > > > > > Ale dlaczego te informacje sa poufne (jesli rzeczywiscie sa)? Nic co dotyczy > wydatkow panstwa na prezydenta nie powinno byc poufne,wg mnie. > Może, ale to powinno dotyczyć także poprzednich prezydentów, premiera, ministrów, marszałków itp. I powinno dotyczyć wszystkich bonusów. Rozumiem, że są tu jakieś zasady służbowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Sądzisz Timek... 09.06.10, 12:15 vargtimmen napisał: > > Może, ale to powinno dotyczyć także poprzednich prezydentów, premiera, > ministrów, marszałków itp. I powinno dotyczyć wszystkich bonusów. Rozumiem, że > są tu jakieś zasady służbowe. > No ale w takim razie trudno zarzucac Palikotowi kapusiostwo,jesli to normalna procedura. A ze inni nie zostali o to zapytani? Widac trzeba bylo do tego Palikota.;)) > Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Sądzisz Timek... 09.06.10, 14:43 wyluzowana.kaczka napisała: > vargtimmen napisał: > > > > Może, ale to powinno dotyczyć także poprzednich prezydentów, premiera, > > ministrów, marszałków itp. I powinno dotyczyć wszystkich bonusów. Rozumie > m, że > > są tu jakieś zasady służbowe. > > > No ale w takim razie trudno zarzucac Palikotowi kapusiostwo,jesli to normalna procedura. No nie, jaka jest normalna procedura, nie wiadomo, wiadomo natomiast, że Palikot skądś dostał informacje zwykle niepublikowane. Czy może od ludzi z otoczenia Komorowskiego? Skoro otrzymał je normalną drogą, to chyba powinien przejrzyście napisać skąd ma takie szczegółowe pytania? ;) A ze inni nie zostali o to zapytani? Widac trzeba bylo do tego > Palikota.;)) Hm, a może było tak, że dostał kabelkiem info z kancelarii p.o. Prezydenta i, jak to cyngiel, wykreował skandalik tam, gdzie go nie ma? Pytam tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Sądzisz Timek... 09.06.10, 12:08 wyluzowana.kaczka napisała: > Ale dlaczego te informacje sa poufne (jesli rzeczywiscie sa)? Nic co dotyczy > wydatkow panstwa na prezydenta nie powinno byc poufne,wg mnie. Rzecz jasna, że prezydent powinien rozliczać się przed społeczeństwem ze swoich wydatków. Jak każda instytucja przez podatników utrzymywana, zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Sądzisz Timek... 09.06.10, 12:11 woda_woda napisała: > Rzecz jasna, że prezydent powinien rozliczać się przed > społeczeństwem ze swoich wydatków. > Jak każda instytucja przez podatników utrzymywana, zresztą. A jeśli nie ma takiego zwyczaju, na każde pytanie dotyczące tych wydatków powinien publicznie odpowiedzieć - bez robienia scen. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sądzisz Timek... 09.06.10, 12:30 vargtimmen napisał: > > Ja nie pytam o zgodę, tylko o relację oficjalnych deklaracji panów Tuska i > Komorowskiego do rzeczywistych odczuć i czynów... takich, jak pomoc w > działaniach Palikota np. poprzez przekazanie stosownych poufnych informacji. Pytasz czyli kapujesz. Tak wynika z prostej logicznej analizy Twojej wypowiedzi która rozpoczeła tą dyskusję. > > > > Co do kapowania.... nie bedę się z Toba spierał. Już po pierwszych > > dwóch zdaniach można się zorientować, że jesteś ekspertem. > > Owszem, rozpoznaję kapusiów coraz lepiej. Użwając techniki empirycznej? > Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Dobranoc :) 09.06.10, 14:53 Boję się, że wszedłeś w fazę bełkotliwą. Miłych snów! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..?! 09.06.10, 14:59 Coraz wcześniej chodzisz spać Timuś. Chyba Cię w końcu dopadła andreopauza. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Palikot nie jest 09.06.10, 12:39 Masz rację. Był za kiepski i z tego powodou ukończył tę samą uczelnię, co bracia Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Jajcarz 09.06.10, 10:53 szefował sejmowej komisji przyjazne państwo łod reformy RP i stoi na czele PO w Lublinie. Masz raję, Zz takimi członkami PO wygląda i jest ugrupowaniem jajcarzy nawet nawet nie POlityków pułtuskich. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Jajcarz 09.06.10, 11:00 OK, zatem dlaczego pisięta tak panicznie się go boją? Podpowiem ci - nikt tak jak Palikot nie pokaże, że król jest nagi. Nikt w PiS nie ma takiej fantazji, żeby równie skutecznie obnażyć Komorowskiego. Krótka ławka. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Re: Jajcarz 09.06.10, 11:07 Komorowski nawet w garniturze jest obnażony, zresztą tak jak Palikot. Głośne bekanie i głośne pierdzenie też "obnaża" naturę człowieka, tylko czy to jest finezja? Jacy członkowie taka finezja. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Jajcarz 09.06.10, 11:17 Chcesz finezji? Proszę bardzo: 599.utnij.net Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jajcarz 09.06.10, 11:24 p.heniu napisał: > Komorowski nawet w garniturze jest obnażony, zresztą tak jak Palikot. Głośne > bekanie i głośne pierdzenie też "obnaża" naturę człowieka, tylko czy to jest > finezja? > > Jacy członkowie taka finezja. www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Jajcarz 09.06.10, 11:22 Pani K-R przed kamerami to obraz nedzy i rozpaczy, wyglada na przerazona i zdezorientowana i za kazdym razem niemal ucieka z planu. Brdzo bym chciala, zeby to jej zachowanie wywolalo odpowiedni skutek tzn sromotna przegrana jej ugrupowania. Wlasnie na nowo przed kamera (reemisja). Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Jajcarz 09.06.10, 11:28 Ciężką ma pracę - razem z całym sztabem muszą powstrzymywać wierzgającego kandydata, żeby się nie wyrwał i nie pokazał tego, co wszak pamiętamy. Nikt tak skutecznie nie skompromitował idei IVRP, jak jej twórca, więc teraz trzeba udawać, że to brudnopis był i w ogóle nieprawda, że prezes wcale nie strzelał niedźwiadka z Lepperem i nie głaskał kota razem z Giertychem, że internauci są fajni, a UE już całkiem fajna itd. Kit! Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jajcarz 09.06.10, 12:39 Widocznie sie podoba skoro w Lublinie ma poparcie kilkudziesieciu tysiecy wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Faktycznie uderzająco podobny do Komorowskiego 09.06.10, 11:00 trzecikot napisał: Przecież to jajcarz, a nie polityk... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Widać coś w tym jest... 09.06.10, 11:55 Skoro Kaczyński stara się Komorowskiego naśladować. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Ta pani sika ze strachu :))))) 09.06.10, 11:40 Ciekawe co im pisi wywiad doniosl na temat zamiarow Palikota, ze sa az tak spanikowani? :)))) www.tvn24.pl/0,1659910,0,1,pis-niech-komorowski-powstrzyma-palikota,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:13 Ciekawe czy prezes Yaro na okoliczność spotkania z Palikotem został też ubezpieczony na okrągłą sumkę.W czasie wiecu z 'jajcarzem' wszystkie chwyty dozwolone:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:15 No to już wiem, skąd te skamlania PiS o nowelizację budżetu - ubezpieczyciel podniósł składkę z powodu Palikota... Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:17 Tak! Palikot to w samej rzeczy wszechwladny jedynowladca Polski. Gdyby chcial,moglby zaanektowac Smolensk z przyleglosciami. Ale nie chce mu sie.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:33 Bo sie go boja ,za uzywanie w ,,dyskusji" pissowskich sposobów - niedomówień ,insynuacji ,dziwnych pytań . Palikot zaadaptował ,,wiem ale nie powiem" i nie potrafia z tym walczyc . Jedynie co robia to opluwanie Palikota ,robienie z niego głupka i błazna. Ale błaznowi wolno wiecej ,zapomnieli.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:34 Biedna pani Kluzik. Wzruszyłem się. A Solidarnych 2010 nie oglądała. Z okazji wizyty premiera Donalda Tuska w Brukseli, przed siedzibą Komisji Europejskiej trwa kilkuosobowa manifestacja przeciwko polityce polskiego rządu. Zorganizował ją belgijski Komitet Społeczny "Solidarni 2010", który wspiera kandydaturę Jarosława Kaczyńskiego na prezydenta. "Stop kłamstw/lying", "Nie niszczcie Polski" - głosiły transparenty trzymane dzisiaj przez demonstrantów noszących znaczki "Solidarności" i biało-czerwone szaliki. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:37 Kaczyści niczego nie widzą, nie słyszą, nie oglądają, nie czytają, kiedy im wygodnie. Ciemna masa. :p Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:38 Kto ten komitet finansuje? Czy to równiez niepoprawne pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:43 Jednym z przywódców jest Wipler. Stary UPRowiec co się do PiS przykleił (startował z ich listy do Sejmu). Karierowicz. Pewnie mu obiecali, że go na listę wstawią. Ale on nie ma nic z nimi wspólnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:56 styCos ma skoro sobie takie ,,protesty" urzadza i to wszystko kosztuje - za co się pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:36 Jestem ciekaw czy Palikot uzyje buczenia ,gwizdów i transparentów . Moze Jaro pozna jak to jest i sie wnerwi. Bedzie wtedy taki jakiego go ....lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:49 etwas-geheimnis napisał: > Jestem ciekaw czy Palikot uzyje buczenia ,gwizdów i transparentów . Moze Jaro > pozna jak to jest i sie wnerwi. Bedzie wtedy taki jakiego go ....lubimy. A moze obrzuci Yara rozowymi penisami :ppp Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Kluzik - Rostkowska 09.06.10, 12:57 Zbyt kosztowne ,taniej bedzie kaczymi jajami . Kamiński juz pokazał jak to sie robi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Pamiętajcie skarbeńka .... 09.06.10, 13:03 pisać podobne posty, gdy kandydat Error spotka na swojej kandydackiej drodze na przykład ... "Naszość"...;) Odpowiedz Link Zgłoś