bezprim 17.06.10, 17:29 Dobrze,że Unia Europejska nie daje się nabrać na blagierstwa Tuska i jego "nierządu".... www.dziennik.pl/wydarzenia/powodz/article628879/Bruksela_sciga_rzad_Tuska_za_powodz.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pis_na_pis Kaczor ty ch.... 17.06.10, 17:34 Rzecz idzie o unijną dyrektywę, przyjętą jeszcze w 2006 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Kaczor ty ch.... 17.06.10, 17:36 pis_na_pis napisała: > Rzecz idzie o unijną dyrektywę, przyjętą jeszcze w 2006 roku. Tubo platformy,przypomnij wszystkim forumowiczom od kiedy rządzi platforma? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Kaczor ty ch.... 17.06.10, 17:45 bezprim napisał: > Tubo platformy,przypomnij wszystkim forumowiczom od kiedy rządzi platforma? Co ty, to nie ich zakres obowiazkow. Oni rejestruja tylko miny, ruchy, slowa i b.... pana Kaczynskiego. Beda sobie jakas tam glupia unia glowe zawracac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Kaczor ty ch.... 17.06.10, 18:03 bezprim napisał: > pis_na_pis napisała: > > > Rzecz idzie o unijną dyrektywę, przyjętą jeszcze w 2006 roku. > > > Tubo platformy,przypomnij wszystkim forumowiczom od kiedy rządzi platforma? Jarosław Aleksander Kaczyński (Polish pronunciation: [jaˈrɔswaf ka ˈtʂɨɲskʲi] ( listen); (born 18 June 1949) is a conservative Polish politician who was Prime Minister from July 2006 to November 2007. Po decyzji Kazimierza Marcinkiewicza o zamiarze podania się do dymisji, 7 lipca 2006 Jarosław Kaczyński uzyskał formalną rekomendację kierowanej przez siebie partii na objęcie stanowiska premiera. Jarosław Kaczyński (info·uitleg) (Warschau, 18 juni 1949) is een Pools politicus. Van 14 juli 2006 tot 9 november 2007 was hij premier van Polen. Hij is tevens de tweelingbroer van de op 10 april 2010 verongelukte president van Polen, Lech Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj "Nierząd" to znak towarowy zarezerwowany dla rzadó 17.06.10, 17:39 w Partii inaczej sprawnych. Wymyśl coś sam! forum.gazeta.pl/forum/w,28,100429952,100430169,_Nierzad_opatentowalem_4_lata_temu_i_zarezerwowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: "Nierząd" to znak towarowy zarezerwowany dla 17.06.10, 17:42 zapijaczony_ryj napisał: > w Partii inaczej sprawnych. Wymyśl coś sam! To mój autorki pomysł,rządy wesołka."piłkarza",kłamczucha Tuska to rządy nierządu dla Polski.Wiele można J.Kaczyńskiemu zarzucić,ale nie jawnego wspierania nierządu... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To masz mój watek z 2008 roku-dlaczego PiSi kłamią 17.06.10, 18:06 bezprim napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > w Partii inaczej sprawnych. Wymyśl coś sam! > > > To mój autorki pomysł,rządy wesołka."piłkarza",kłamczucha Tuska to rządy > nierządu dla Polski.Wiele można J.Kaczyńskiemu zarzucić,ale nie jawnego > wspierania nierządu... Tu masz autora: forum.gazeta.pl/forum/w,28,84243596,84243596,_Rzad_PiS_Ha_ha_ha.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Tu masz dowód kto autorem-dlaczego PiSi kłamią? 17.06.10, 18:15 bezprim napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > w Partii inaczej sprawnych. Wymyśl coś sam! > > > To mój autorki pomysł,rządy wesołka."piłkarza",kłamczucha Tuska to rządy > nierządu dla Polski.Wiele można J.Kaczyńskiemu zarzucić,ale nie jawnego > wspierania nierządu... forum.gazeta.pl/forum/w,28,84243596,84243596,_Rzad_PiS_Ha_ha_ha.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk Czyzby fundusze na projekty antypowodziowe rozeszl 17.06.10, 17:51 y sie miedzy kolesiami? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: ścigany -Donald Tusk 17.06.10, 17:53 Partia Obiboków pod pręgierzem. Jakoś to mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk Tusk przekonywal: Klamca i oszust musi poniesc kar 17.06.10, 17:59 e. Czyzby go ktos ostrzegl z Brukseli, ze cos na niego szykuja ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 no i jeszcze to 17.06.10, 18:02 Przesłuchają Tuska w sprawie Smoleńska? Pełnomocnik syna Anny Walentynowicz złoży wniosek do prokuratury o przesłuchanie Donalda Tuska. Premier mógł uzgodnić z Rosjanami zastosowanie bezprawnej procedury postępowania, która spowolniła śledztwo www.rp.pl/artykul/2,495367_Przesluchaja_Tuska_w_sprawie_Smolenska_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:05 > Pełnomocnik syna Anny Walentynowicz złoży wniosek Widac, ze syn rozumek po mamusi odziedziczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:21 pis_na_pis napisała: > Widac, ze syn rozumek po mamusi odziedziczyl. ------------------------------------- Tia. I mecenas Stefan Hambura także? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:24 wojciech.2345 napisał: > pis_na_pis napisała: > > Widac, ze syn rozumek po mamusi odziedziczyl. > ------------------------------------- > Tia. I mecenas Stefan Hambura także? > Mecenasowi wisi w jakiej sprawie wystepuje dopoki rachunki za jego dzialalnosc sa placone. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:23 wojciech.2345 napisał: > Przesłuchają Tuska w sprawie Smoleńska? > > Pełnomocnik syna Anny Walentynowicz złoży wniosek Ten pelnomocnik ma cos wspolnego z powodziami czy tak sobie baknales bez ogladania sie na temat watku? Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:26 kosel_maruwi napisał: > wojciech.2345 napisał: > > > Przesłuchają Tuska w sprawie Smoleńska? > > > > Pełnomocnik syna Anny Walentynowicz złoży wniosek > > Ten pelnomocnik ma cos wspolnego z powodziami czy tak sobie baknales > bez ogladania sie na temat watku? Twój poprzedni post "pajacu" również był tylko bęknieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:32 bezprim napisał: > Twój poprzedni post "pajacu" również był tylko bęknieciem. Uwielbiam takich prawdziwych Polakow, ktorzy szczytuja kiedy tylko Polska na czyms traci. Tu masz na pozegnanie czerwona gwiazdeczko forum.gazeta.pl/forum/w,28,113036293,113038290,Re_scigany_Donald_Tusk.html Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:36 kosel_maruwi napisał: > Uwielbiam takich prawdziwych Polakow ------------------------------- Ciekawy termin "prawdziwy Polak". I używany w ciekawych kontekstach. Z reguły przez karaczany moralne, takie same jak propagator tego terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:27 Dokleiłem do tego wątku. Nie chce mi się zakładać osobnego. Mam nadzieję, że Autor wątku nie weźmie mi tego za złe. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:30 wojciech.2345 napisał: > Dokleiłem do tego wątku. > Nie chce mi się zakładać osobnego. > > Mam nadzieję, że Autor wątku nie weźmie mi tego za złe. Jasne,że nie...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:33 bezprim napisał: > Jasne,że nie...Pozdrawiam ---------------------- Pozdrawiam także. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:37 wojciech.2345 napisał: > bezprim napisał: > > Jasne,że nie...Pozdrawiam > ---------------------- > Pozdrawiam także. > A buzi gdzie? :ppp Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: no i jeszcze to 17.06.10, 18:47 Polityczna, marketingowa akcja. Nie jestem w stanie traktować tego serio - w taki sposób premier Donald Tusk zareagował na informacje, że pełnomocnik syna Anny Walentynowicz chce złożyć wniosek o jego przesłuchanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Jesteś pewien?? 17.06.10, 18:32 póki co, to tylko syn Wielkiej Anny Walentynowicz się rzuca... przez pełnomocnika.... Ja, oczkami wyobraźni, widzę ten wniosek odrzucony... ze śmiechem - tak bardzo jest surrealistyczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: ścigany -Donald Tusk 17.06.10, 18:15 bezprim napisał: > Dobrze,że Unia Europejska nie daje się nabrać na blagierstwa Tuska i jego > "nierządu".... > > www.dziennik.pl/wydarzenia/powodz/article628879/Bruksela_sciga_rzad_Tuska_za_powodz.html Masz pajacu racje. Z kaczorem byloby to nie do pomyslenia, bo co mu tam Unia. Przeciez Polska jest najwazniejsza i nie bedzie ulegala ani Uni ani Ruskim ani Niemcom. Czy Polacy nie wiedzieli juz przed 2006 rokiem ze w kraju zdarzaja sie powodzie i ze trzeba cos z tym zrobic ? Czy koniecznie trzeba bylo czekac az UNia nam o tym powie. W ogole nic przez kilkadziesiat lat nie zrobiono. Nie kiwnal rowniez w tym czasie twoj faworyt. No ale oczywiscie wszystkiemu winna jest platforma. Ale Ci sie we lbie popieprzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: ścigany -Donald Tusk 17.06.10, 18:21 kosel_maruwi napisał: > Masz pajacu racje. Jak ty pajacu rozpoznałeś swoje odbicie? Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: ścigany -Donald Tusk 17.06.10, 18:25 bezprim napisał: > kosel_maruwi napisał: > > > Masz pajacu racje. > > Jak ty pajacu rozpoznałeś swoje odbicie? FY Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: ścigany -Donald Tusk 17.06.10, 18:41 Widze ze nie zmieniles swoich utartych zwyczajow Szlagie... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Szlagus 17.06.10, 18:48 manny-jestem napisał: > Widze ze nie zmieniles swoich utartych zwyczajow Szlagie... ------------------------------ To Szlagus? Ileż on nicków? Szlagus wypisz je tutaj wszystkie. Nie chce mi się domyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: ścigany -Donald Tusk 17.06.10, 18:51 No i nie ma postu. Cóż począć. Odpowiedz Link Zgłoś
jenneken_pis Re: Szlagus - Tyś duży dzieciak, wstydź się /bt 17.06.10, 19:05 Nie wycierajcie sobie buzi schlagim. On umarl i dla Ciebie zastapila go jenneken_pis Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Szlagus - Tyś duży dzieciak, wstydź się /bt 17.06.10, 19:08 To bedzie zabawnie jak jenneken zacznie sobie flirtowac z koselem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Szlagus - Tyś duży dzieciak, wstydź się /bt 17.06.10, 19:10 jenneken_pis napisała: > Nie wycierajcie sobie buzi schlagim. > On umarl i dla Ciebie zastapila go jenneken_pis --------------------------------- Szlagus nie Szlagus. Pies drapał. Dziecinnieje na starość chłopina. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Szlagus pamiętasz pomarańczowych? 17.06.10, 19:21 www.youtube.com/watch?v=xOKuEC9zqGs&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Spróbuj najpierw wytłumaczyć 17.06.10, 18:29 dlaczego premier rządu polskiego, Jarosław Kaczyński, olewał unijną dyrektywę o powodziach przez 17 miesięcy... Potem możesz się powywnętrzać! Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Spróbuj najpierw wytłumaczyć 17.06.10, 18:37 sclavus napisał: > dlaczego premier rządu polskiego, Jarosław Kaczyński, olewał unijną > dyrektywę o powodziach przez 17 miesięcy... > Potem możesz się powywnętrzać! Pytanie dla mnie nie jest trudne,bo ja mogę mieć o to pretensje również do Kaczyńskiego,podczas gdy ty nie dopuszczasz do wiadomości informacji,że Donaldzik jest już przy władzy dłużej niż 24 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Spróbuj najpierw wytłumaczyć 17.06.10, 18:43 Rzekomo nie jesteś zwolennikiem pisiąt a stosujesz ... Prawo i Sprawiedliwość... W sposób Paranoiczny i Schizofreniczny przecie... Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Spróbuj najpierw wytłumaczyć 17.06.10, 18:46 sclavus napisał: > Rzekomo nie jesteś zwolennikiem pisiąt a stosujesz ... Prawo i > Sprawiedliwość... > W sposób Paranoiczny i Schizofreniczny przecie.. Oczywiście,że nie jestem,ale nie jestem również tak głupi jak przeciętny platfus by nie dostrzec prawdy.Ty tego nie dostrzeżesz sclavus,musiałbyś usunąć bielmo z oczu i "zrestartować" mózg. W twoim i innych platfusów przypadku to zadanie niewykonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Spróbuj najpierw wytłumaczyć 17.06.10, 18:50 > ale nie jestem również tak głupi Sam to wymysliles czy ktos ci glupot nawciskal :ppp Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Wyznam ci... 17.06.10, 18:55 nie jestem zwolennikiem Platformy i nigdy nie byłem... Nie jestem zwolennikiem żadnej partii... Jestem przeciwnikiem pisiąt i tego, no... Prawa i Sprawiedliwości! Skoro taki z ciebie słaby deszyfrant, czegóż się spodziewać można po tobie... w dyskusji! PeeS - jeśli nie wierzysz w to, co napisałem w pierwszej linice, możesz sprawdzić moje posty - jest ich niewiele ponad 30.000 - jak znajdziesz jeden chociaż, w którym popieram Platformę, daj znać... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Wyznam ci... 17.06.10, 19:04 sclavus napisał: > nie jestem zwolennikiem Platformy i nigdy nie byłem... > Nie jestem zwolennikiem żadnej partii Swoimi postami na forum nie potwierdzasz tego w żadnym poście. > Jestem przeciwnikiem pisiąt i tego, no... Prawa i Sprawiedliwości! To wiem,ja jestem przeciwnikiem PiSu ale w rozsądnym i umiarkowanym a nie histerycznym wymiarze jak większość na tym forum,ale jestem jeszcze większym przeciwnikiem platformy,gdyż po prostu nie znoszę kłamstw w wykonaniu platfusich przywódców. > Skoro taki z ciebie słaby deszyfrant, czegóż się spodziewać > można po tobie... w dyskusji! Ty nie dyskutujesz,ty walisz na oślep w pisięta....reszta dla ciebie nie ma żadnego znaczenia a przynajmniej jakakolwiek dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wyznam ci... 17.06.10, 19:16 Ty nie dyskutujesz,ty walisz na oślep w pisięta....reszta dla ciebie nie ma żadnego znaczenia a przynajmniej jakakolwiek dyskusja Znajdź choć jeden(!) mój post, który mógł być merytoryczny a był waleniem na oślep... Albo inaczej: znajdź choć jeden merytoryczny, pisięci post, na który odpowiedziałem waleniem... Syzyfowa praca cię czeka, ale nie przejmuj się... PeeS - czy dla ciebie byłoby potwierdzeniem wyłącznie gdybym każdy swój post zaczynał od słów: nie jestem zwolennikiem Platformy, ale...? - Wybacz.... PeeS2 - może znajdziesz jakikolwiek mój post, w którym (tak czy owak) wyrażam najmniejsze poparcie dla Platformy skoro... Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Wyznam ci... 17.06.10, 19:31 sclavus napisał: > Ty nie dyskutujesz,ty walisz na oślep w pisięta....reszta dla > ciebie nie ma żadnego znaczenia a przynajmniej jakakolwiek dyskusja > > Znajdź choć jeden(!) mój post, który mógł być merytoryczny a był > waleniem na oślep... Albo inaczej: znajdź choć jeden merytoryczny, > pisięci post, na który odpowiedziałem waleniem... Nie miałbym z tym większych problemów,ale nie lubię się babrać w wynajdywaniu komuś jego postów. Ty, nie powinneś być moim przeciwnikiem,wiele nas łączy... wiesz o czym myślę) a ty starasz się walić we mnie tylko dlatego,że czasami bronię "pisiąt"....ale obiecuję,że będę ich bronił do czasu aż oni zastąpią platformę u władzy,wtedy będę walił również w nich. Taką mam naturę... - wyznał skorpion żabie........ Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wyznam ci... 17.06.10, 19:50 A ja będę walił, żeby przypadkiem nie doszli do władzy... nigdy!!! Ich dwa lata pokazały, że nie tylko nie wyszli z peerelu, ale i totalitarne zapędy mają... A przy okazji - strasznie nie lubię konserwatyzmu... a pseudokonserwatyzmu, jeszcze bardziej nie lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
hordol moze tam i dyrektywy nie wdrozył ale za to 17.06.10, 18:32 jak godne i powaznie na wale wygladał priceless!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
witalislis kiedy odPOwie za te kłamstwa? 17.06.10, 18:35 www.blogpress.pl/node/2820 Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: kiedy odPOwie za te kłamstwa? 17.06.10, 18:40 witalislis napisała: > www.blogpress.pl/node/2820 Każdy platfus na tym forum pominie Twoje pytanie milczeniem.Bo co niby ma odpowiedzieć,że mają za idola kłamcę? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: kiedy odPOwie za te kłamstwa? 17.06.10, 18:50 Szafujesz słowem kłamstwo jak pisięta słowem prawda A ja nie muszę się zastanawiać, czy niespełniona obietnica jest kłamstwem czy nie tak, jak nie muszę się zastanawiać, czy wypowiedź: jeśli mój brat zostanie prezydentem, nigdy nie będę premierem (i dalsze - oczywiście) jest kłamstwem czy nie... PeeS - nawet, gdyby nie wypowiedział tych słów, to za sam fakt premierowania, kiedy brat był prezydentem... - dożywotnia dyskwalifikacja polityczna! Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: kiedy odPOwie za te kłamstwa? 17.06.10, 18:58 sclavus napisał: > Szafujesz słowem kłamstwo jak pisięta słowem prawda Niech tam pisięta szafują słowem prawda,platfusy zaś nad wyraz oszczędnie gospodarują tym słowem. Co do reszty postu....czy na ten temat rozmawiamy? slcavus..." a u was biją murzynów....... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: kiedy odPOwie za te kłamstwa? 17.06.10, 19:01 To po jaką cholerę podpisałeś się pod postem lisawitalisa?? Ja - i owszem - przeczytałem, ale ... olać miałem zamiar i olałbym gdyby nie ty... To gdzie ci murzyni???? Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: kiedy odPOwie za te kłamstwa? 17.06.10, 19:07 sclavus napisał: > To po jaką cholerę podpisałeś się pod postem lisawitalisa?? > Ja - i owszem - przeczytałem, ale ... olać miałem zamiar i olałbym > gdyby nie ty... > To gdzie ci murzyni???? Bo ja tak samo jak ty pisiąt, nie trawię kłamczuchów platfusów.Jasne,sclavus? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: kiedy odPOwie za te kłamstwa? 17.06.10, 19:20 Zmuszasz mnie do powtórzenia się, bezprimie bo zdaje się nie doczytałeś... lub po łebkach... ... ja nie muszę się zastanawiać, czy niespełniona obietnica jest kłamstwem czy nie tak, jak nie muszę się zastanawiać, czy wypowiedź: jeśli mój brat zostanie prezydentem, nigdy nie będę premierem (i dalsze - oczywiście) jest kłamstwem czy nie... I co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: kiedy odPOwie za te kłamstwa? 17.06.10, 19:34 sclavus napisał: ... ja nie muszę się zastanawiać, czy niespełniona obietnica jest > kłamstwem czy nie tak, jak nie muszę się zastanawiać, czy wypowiedź: > jeśli mój brat zostanie prezydentem, nigdy nie będę premierem (i > dalsze - oczywiście) jest kłamstwem czy nie... > I co ty na to? Oczywiście,że Jarosław skłamał w tej sprawie.Ale....Tusk kłamał jak z nut w niejednej sprawie. Slavus proponuję rozejm....przyjmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: kiedy odPOwie za te kłamstwa? 17.06.10, 19:50 Niech ci będzie - idę na kolację... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: kiedy odPOwie za te kłamstwa? 17.06.10, 18:56 www.zasadyobowiazuja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban ścigaj go jeszcze za handel ... 17.06.10, 22:47 narządami ofiar z katastrofy pod Smoleńskiem ... ofiaro nienawiści ... Odpowiedz Link Zgłoś