Gość: grek IP: 194.187.72.* 26.06.10, 17:17 w sprawie katastrofy smoleńskiej. Tego chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teresa Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 19:14 Nikt tego nie chce,ale tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa 26.06.10, 19:21 Oni mają to w nosie,grunt zeby Kaczynski nie wygrał......a dzisiejsza ,,zbiórka'' PO była żenujaca,zwołana chyba po to,aby szybciutko gajowemu pomóc....a Tusk przeszedł samego siebie.Ten Komorowski to jakiś miernota jest,Chryste on potrzebuje licznego grona pomocników,sam niczego nie zrobi.Słyszeliście Tuska? Bo Komorowski ma takie czule serce i on nie potrafi się bronić ani odgryzc,dlatego to Tusk czynił dzisiaj na tej szybciutko zwołanej konwencji PO(no wybrali swojego Tuska,wybrali jako przewodniczącego Po).......Ja chyba śnię,Komor siedział i bezczelnie rechotał a Tusk zionął nienawiścią do Kaczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa 26.06.10, 19:32 Tusk zionął nienawiścią do Kaczynskiego Czyżby powiedział coś przeciw niemu? Wiesz, to normalne w polityce, a do tego właśnie trwa kampania wyborcza... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERNEST Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 20:04 Kaczyński udowadnia że można prowadzić kampanię w sposób kulturalny.Kurcze to naprawdę budzi szacunek,krew mnie zalewa jak słyszę język miłości PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babydoll Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 20:49 Cieszę się niezmiernie,że ktoś wreszcie myśli podobnie jak ja. DOKŁADNIE: Kaczyński jest kulturalnym, poważnym człowiekiem. Komorowski?-żenada! Niczego nie potrafi sam załatwić, jest dla mnie w ogóle śmiesznym człowiekiem, wstydziłabym się takiego prezydenta. A dzisiejsza wypowiedź Tuska to wołanie o pomoc, czyżby PO obawiało się przegranej...O Palikocie nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m=c2 Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 20:53 Jeżeli Kaczyński jest poważny, to kto nie jest? Zmienia się z dnia na dzień jak kameleon. Wczoraj z Rydzykiem. Dziś z PiS. Jutro z Napieralskim. A po prawdzie cały czas z kotem i piarowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa 26.06.10, 20:59 No i co z tego,przecież to europejczyk jest.A w domu z kotem,no i co? MiŁE,ciepłe zwierzątko jest wspaniałym uwieńczeniem dnia pełnego nastroszonych PO-ów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawo wyboru Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 21:05 Co i kto z Napieralskim,Napieralski już dawno dogadał się z Bronkiem-proponował spotkanie Jarkowi, to się spotkali oficjalnie.Bronek przy drzwiach zamkniętych ,dobre co nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Alik Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 21:15 Od kotów z daleka:))Jak to kto? KABARET PO-Wysocy mali ludzie,i ich trofea myśliwskie.Słyszałaś Bronek też się zmienił,już łowiectwo nie jest jego pasją mrauuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa IP: 89.230.85.* 26.06.10, 23:54 Nie przemawia do mnie kampania negatywna. A głównie taką prowadzi PO. Dosyć tych żenujących przedstawień! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa 26.06.10, 23:56 Coś się zaczyna dziać dziwnego,przecież to widać.Oni nie dadzą wygrać Kaczyńskiemu,czegoś się cholernie boją Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa 27.06.10, 00:30 malgosia403 napisała: > Coś się zaczyna dziać dziwnego,przecież to widać.Oni nie dadzą wygrać > Kaczyńskiemu,czegoś się cholernie boją Obawiam się, że to Kaczyński czegoś się boi i jest gotów skumać się z samym diabłem (Lewicę już rozgrzeszył), by być nietykalnym przez jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa 27.06.10, 00:32 No ok,gratuluje ślepoty umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa IP: *.pools.arcor-ip.net 27.06.10, 08:44 kazdy orze jak moze,ale nie zasmiecaj przestrzeni,bo to prawdy nie zmieni,o udziale Lecha Kaczynskiego w tej zbrodni doskonalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GenetycznyKatolik Re: Komorowski = tuszowanie śledztwa IP: 109.243.77.* 27.06.10, 09:43 Każdy wie że to Tusk i gajowy są winni katastrofy wspólnie z Putinem. To był zamach i tylko zdrajcy Polski mogą myśleć inaczej. Kaczyński musi wygrać aby rozprawić się ze zdrajcami narodu polskiego. Kara powinna być surowa! Odpowiedz Link Zgłoś