Dodaj do ulubionych

Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze starcie

• Gość: ja Z gęby cholewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 10:11
      Monika 'tłusty włosek' obiecała
      po jednej z 'Kropek nad i'z udziałem Leppera,
      że już nigdy nie zaprosi go do swego programu.
      I co? Pecunia non olet!
    • Gość: ssel Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.chello.pl 15.03.04, 10:13
      Ta dyskusja to kolejna przegrana polskiej polityki.Leppery,Rokity
      won.Potrzebujemy ludzi normalnych-uczciwych,przygotowanych do swojej
      pracy,prawdomównych.
      Aby to jednak osiągnąć to podobnymi cechami powinni się wykazywać wyborcy.
    • Gość: Tomek z W-wy Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 10:16
      Lepper to populistyczny idiota !!!
    • pi_nezka13 Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 10:54
      Można posłuchać:
      www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5041678
    • demolca Barbarzyńcy Leppera kontra Złodzieje Rokity 15.03.04, 11:03
      We wspaniałym słuchowisku mieliśmy okazję porównać poziom jednych i drugich.
      Teraz wyborcy będą mieli dylemat :D
      Nie jestem pewien czy w pojedynku został wyłoniony zwycięzca.
    • Gość: LEP LEPPER PRECZ ! IP: 217.153.54.* 15.03.04, 11:13
      lEPPER DO SKOŃCZONY IDIOTA
    • Gość: Richard Australia Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.NSW.netspace.net.au 15.03.04, 12:31
      Drodzy Panstwo,
      Nareszcie ktos sie zabral za takiego prymitywa.Ten prymityw zasiada w sejmie?!
      Jezeli nasza Polska ma byc rzadzona przez takiego malego prymitywnego
      cwaniaczka ktorego popieraja Polacy to ja nigdy do Polski nie wroce!
      Co sie dzieje z nami w kraju?Polacy obudzcie sie,iddzcie do wyborow i glosujcie
      na ludzi ktorzy maka kulture i klase.Ja jestem postawa naszych rodakow zalamany.
      W krajach zachodnich taki prymitywek nie mialby absolutnie szans.
      Gratuluje Panu Panie Rokita!Moglby Pan temu cwaniaczkowi wiecej dolozyc.W
      zupelnosci mu sie nalezy.On czce WLADZY!Moze w jego chlewiku i w jego zagrodzie!
      Richard z Australii
    • Gość: Krzysztof K. Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 15.03.04, 12:34
      Lepper to polski odpowiednik Łukaszenki! To facet, który ośmiesza Polskę, a do
      tego stoi na czele partii, w której jest wielu kryminalistów.
      • Gość: PRAWdziwi kryminal Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.ca.astound.net 16.03.04, 06:22
        Dosłownie tak jest w PO, która wywodzi się z UW a ta z ''okrągłego stołu''.
        Na 57 representantów jak powiedział tow. Fiszbach 47 to czerwoni żydzi, reszata
        to służace goje jak agent PRL ''Bolek'' L. Wałęsa.
        To jest właściwa banda kryminalistów, która wszystko dyskredytusje poza nią
        samą działającą z ukrycia jak każda kryminalna mafia.
    • Gość: jędras Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.class144.petrotel.pl 15.03.04, 12:40
      nie da się komentować czegoś co z założenia jest fałszywe tak jak organizatorka
      tej "pseudo debaty"
    • Gość: mikrofon Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.crowley.pl 15.03.04, 12:40
      Po wysluchaniu audycji nie mam watpliwosci dlaczego Palestra Krakowska
      w swoich szeregaach nie chciala rokity.
    • minnetou Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 12:41
      Uwazam, ze nie na miejscu sa komentarze w stylu " wiesniak " , " kmiot " itp.
      Pochodze i mieszkam w miescie, nie mam kompleksow na tle swojej " miejskosci ",
      ale nie o to chyba tutaj chodzi. Znam sporo ludzi wywodzacych sie ze wsi,
      ktorym oddanie glosu na Andrzeja nawet przez mysl nie przejdzie. To jedno.

Jesli chodzi natomiast o poglady pana przewodniczacego... Szkoda klawiatury i
      mojego czasu. Jedno jest pewne, Lepper u wladzy moze mnie sklonic tylko do
      jednej rzeczy... Emigracji.

A tak na marginesie, mam male pytanko do zwolennikow szanownego pana Andrzeja
      L. ( z racji na swa kryminalna przeszlosc i zapewne przyszlosc czas sie chyba
      przyzwyczajac do takiej pisowni). Czy ktokolwiek z Was jest w stanie mi
      wyjasnic jakaz to tajemnicza dolegliwosc, o ktorej mowil L. w rozmowie z
      Rokita, dotyka oponentów pana przewodniczacego?

SchizofreMia? Nie znam takiej choroby, za objasnienia z gory dziekuje.
    • lidia.kubiak Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 12:48
      Lepper musi przeminąć bo Polacy nie gęsi i swój rozum mają.
    • Gość: Poznaniak Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.maius.am.poznan.pl 15.03.04, 13:00
      Pyskówka przy budce z piwem. O A.Lepperze szkoda mówić, ale J.M.Rokita wypadł
      bardzo blado, nerwy mu puszczały.
    • Gość: bob Re: Lepper powinien wrócić ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 13:29
      tam skąd przyszedł czyli z PGR-u, ale jest mały problem, nie ma już PGR -ów.
      Takich oszołomów w polityce, a tym bardziej w sejmie nie potrzeba. Ludzie ci
      mogą w kraju zrobić totalny bałagan i paraliż niewyobrażalny w skutkach.
    • Gość: MonOlejnik Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 217.173.192.* 15.03.04, 13:29
      A jeszcze półtorej roku temu w kropce nad i Olejnik zarzekała się, że nie
      zaprosi więcej do studia Leppera
    • Gość: CN Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 62.233.140.* 15.03.04, 13:49
      Rozmawialem ostatnio z takim jednym leperowcem. Dowiedzialem sie, ze Lepper
      nadal bedzie chcial zostac prezydentem, wiec zapytalem sie, kto za Leppera
      bedzie premierem. Odpowiedz mnie troche wstrzasnela: "Za Leppera nie bedzie
      premiera, wszystko sie zmieni"
      Nasz Lepper, to troche gorszy Lukaszenka i jeszcze na dodatek zlodziej
      parszywy!!!
      • Gość: Kiepski Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 18:18
        W USA też nie ma premiera!!! Ale bandycka dyktatura.I nie ma takich afer w
        Senacie i Izbie Reprezentantów jak w polskim ,,Parlamencie''.I nie ma tak ...
        Rokity.
      • Gość: Kiepski Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 18:19
        W USA też nie ma premiera!!! Ale bandycka dyktatura.I nie ma takich afer w
        Senacie i Izbie Reprezentantów jak w polskim ,,Parlamencie''.I nie ma tam ...
        Rokity.
    • Gość: Obywatelka GŁOSUJCIE!!! IP: *.atel.local / *.atel.com.pl 15.03.04, 14:07
      Trzeba się zjednoczyć! Wypełnić swój obywatelski obowiązek!!! Głosować-masowo.
      Mamy przed sobą dwie drogi: Leppera i Rokity. Jest jeszcze SLD, PSL, UP- coś
      niesamowitego, że ktoś na nich głosował, glosuje a być może będzie głosował :?
      Nie wspomnę o LPR - brrr. No i mamy Unię Wolności- szkoda, ze z tak małym
      poparciem :(
      Zapewne nie zgadzamy się z żadnym z Panów w 100%, ale trzeba wybrać mniejsze
      zło :(
      Przecież nie chcemy mieć u siebie ludzi pokroju Leppera!!!
      • Gość: Andrzej Re: GŁOSUJCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 20:02
        Tak Doga Pani !!!! Ale jak przekonać tych 25 % lub może i więcej,którzy zostali
        oamieni przez idiotę. Musimy się opwiedzieć za jedną z opcji zdecydowanie > Dość
        już tego względnego pluralizmu,musimy głosować na jedną rozsadną partię . W tej
        chwili nie am rozsadnej alternatywy dla PO .Gdyby jeszcze PiS chciało uwzględnić
        wspólny program to moglibyśmy spać spokojnie. Ale stare zale i wygórowane
        ambicje wezmą jak zwykle u nas górę. Obyśmy nie żałowali tego.
    • Gość: W.Adam Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 15.03.04, 14:08
      Juz przeciez mielismy jednego Dyzme, czy nastepny jest nam potrzebny. Polacy
      otworzcie oczy, przeciez Lepper to naprawde Mr.NIKT!!!!!
      • Gość: Polaczek Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 18:15
        A Rokita to Mr ZERO.W chamstwie przebił Leppera.Ten (biedny Kraków ,że tam taki
        ciul mieszka!!!) burak nic nie umie.Kraków się na tym buraku poznał,a teraz
        CAŁA POLSKA.Ta jego Niemra chce kandydować do Parlamentu U.E. jako Polka???I
        głupi Polacy ją wybiorą???Tak jak Rokitę na Premiera????Partia Ostatniej(szansy)
        na załapanie sie do żłobu.Ludzie gdzie macie oczy ,uszy ,pamięć i rozum!!!
    • Gość: Sybirak Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 62.233.185.* 15.03.04, 14:10
      Jaki interes ma Rokita w promowaniu Leppera? Czyżby znowu zamierzałl zmienić
      partię?
    • wo_rk Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 15:25
      Tutaj można sobie tej audycji posłuchać w całości:
      www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5041678
    • Gość: Arro Nie chce mi sie w to wierzyc IP: 147.210.84.* 15.03.04, 18:14
      Nie wiem czy smiac sie mam czy plakac ? to co tutaj uslyszalem jest
      niewiarygodne. Jan Rokita atakowal? to byly ciosy o sile nacisku jednej tony
      moze nie byly piekne technicznie ale na pewno skuteczne oj jak skuteczne
      Zastanawiajace jest dlaczego tak nisko upadla polska debata polityczna
      Dlaczego takie "Grube Berty" zostaly puszczone w ruch tak wczesnie.Moze od razu
      stworzymy bojowki paramilitarne i zaczniemy sie nawalac na mityngach
      politycznych - jak mowili SB -cy "nie takie rzeczy sie robilo - nie??"
    • Gość: Magda z Wawy przypadkiem słuchałam audycji IP: 83.144.71.* 15.03.04, 18:25
      byłam w szoku...
      jestem za Rokitą... lepper jak zwykle pokazał swój kretynizm, prostactwo i
      głupotę... typowy bezmózgowiec, nawet nie potrafi odpowiedziec na zadane
      pytanie... ludzie bójcie sie Boga, jak zaglosujecie na jakiegos hochsztaplera z
      samoobrony ;//////
      • Gość: źrenica BRAWO MAGDA - JESTEŚ WSPANIAŁA I MĄDRA IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.03.04, 19:56
        CO JAKIŚ CZAS ZAGLĄDAM NA FORMU I OGARNIA MNIE PRZERAŻENIE - CO SIĘ STAŁO NA
        FORUM GAZETY ??? CO TO ZA ZBIERANINA ??? MOŻE JEDNAK NET POWINIEN BYC DROŻSZY
        LUB OPŁATY W KAWIARENKACH ??? ALE SKORO TY JESTEŚ W SIECI, TO MOŻNA WIERZYĆ, ŻE
        SĄ INTERNAUCI KUTURALNI I MYŚLĄCY - CIEKAW JESTEM ODZEWU POWYZSZYCH TROGLODYTÓW
      • Gość: Andrzej Re: przypadkiem słuchałam audycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 19:56
        Takich jak Ty Magdo jest zapewne wielu ale bardziej niepokojące jest to o czym
        świadcza najnowsze ( dzisiejsze ) sondaże: Platforma znowu straciła 1 % a
        zyskała Samoobrona,na którą chce głosować aż 25 % naszych ??
        obywateli.Przykro,że az tylu zostało otumanionych przez tego prostaka.
        Największa winę moim zdaniem ponoszą nasze elity polityczne ,które wynisły tego
        kmiotka na salony, na czele z Panem Kwaśniewskim. Ale co im tam, ważen było mieć
        zadymiarza w odwodzie !!! a teraz mieć odskocznię z tonącego okrętu jakim jest
        SLD . Im bardziej Kaczyńscy będa mącić i skłucać reszte rzozsądnej opozycji to
        nidługo znajdzeimy się z ręką w nocniku i pustymi portfelmi.
        L U D Z I E O P A M I Ę T A J C I E S I Ę !!!!!!!!!!
      • Gość: Magda z Krakowa Re: przypadkiem słuchałam audycji IP: 141.158.65.* 16.03.04, 01:15
        byłam w szoku...
        jestem za Lepperem... rokita jak zwykle pokazał swój kretynizm, prostactwo i
        głupotę... typowy bezmózgowiec, nawet nie potrafi odpowiedziec na zadane
        pytanie... ludzie bójcie sie Boga, jak zaglosujecie na jakiegos hochsztaplera z
        PO (Polakow Okradanie) ;//////
        • Gość: kawiarka BRAWO MAGDA - JESTEŚ WSPANIAŁA I MĄDRA IP: 141.158.65.* 16.03.04, 01:18
          CO JAKIŚ CZAS ZAGLĄDAM NA FORMU I OGARNIA MNIE PRZERAŻENIE - CO SIĘ STAŁO NA
          FORUM GAZETY ??? CO TO ZA ZBIERANINA ??? MOŻE JEDNAK NET POWINIEN BYC DROŻSZY
          LUB OPŁATY W KAWIARENKACH ??? ALE SKORO TY JESTEŚ W SIECI, TO MOŻNA WIERZYĆ, ŻE
          SĄ INTERNAUCI KUTURALNI I MYŚLĄCY - CIEKAW JESTEM ODZEWU POWYZSZYCH TROGLODYTÓW
    • Gość: obywatel Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.pl / *.pl 15.03.04, 18:59
      Jasiu jesteś do .....upy zbliżasz się do Urbana
      • Gość: smerek Re: Andriej LePierd spada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 20:19
        Do podsumowania listy przebojów co prawda jeszcze daleko,
        ale cieszy i to podknięcie frontmena supertrupy:
        Tłuste Bolki & Jurna Renatka.
        Nie żebym lubił drewnianego rocka a'la Rokita,
        aleć ten jakby mniej fałszuje.
    • Gość: padalec Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 212.160.130.* 15.03.04, 20:21
      mam nadzieję, że to dopiero początek obnażania prawdziwego oblicza tej
      obskurnej postaci - tylko bez zbędnych białych rękawiczek. Lepper to łotr,
      kanalia i oszołom - ta prawda powinna być przedstawiona jego elektoratowi w
      sposób w jaki ten elektorat jest zdolny przetwarzać informacje
    • Gość: ryszardl Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 20:24
      Wcale nie jestem tak przekonany o słuszności waszego sądu, że Lepper przegrał.
      Wg mnie Rokita na pewno nie wygrał. A Monika O zbyt natrętnie pomagała Rokicie.
      A przecież Rokita to taki madry i inteligentny.

Gdzieś usłyszałem, że powinienem głosować na partię która będzie reprezentować
      tylko pracujących. Ale kiedy to bedzie? Za 200 lat?

Pozdrowienia
      PS: tego typu "debaty" na zasadzie ALE MU DAŁ powodują analogię z pojedynku
      Wałęsa Kwaśniewski. Wygrał Kwaśniewski bo proponował ciszę i spokój mias wojny
      i chałasu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka