Gość: ja Z gęby cholewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 10:11 Monika 'tłusty włosek' obiecała po jednej z 'Kropek nad i'z udziałem Leppera, że już nigdy nie zaprosi go do swego programu. I co? Pecunia non olet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssel Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.chello.pl 15.03.04, 10:13 Ta dyskusja to kolejna przegrana polskiej polityki.Leppery,Rokity won.Potrzebujemy ludzi normalnych-uczciwych,przygotowanych do swojej pracy,prawdomównych. Aby to jednak osiągnąć to podobnymi cechami powinni się wykazywać wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek z W-wy Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 10:16 Lepper to populistyczny idiota !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pi_nezka13 Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 10:54 Można posłuchać: www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5041678 Odpowiedz Link Zgłoś
demolca Barbarzyńcy Leppera kontra Złodzieje Rokity 15.03.04, 11:03 We wspaniałym słuchowisku mieliśmy okazję porównać poziom jednych i drugich. Teraz wyborcy będą mieli dylemat :D Nie jestem pewien czy w pojedynku został wyłoniony zwycięzca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEP LEPPER PRECZ ! IP: 217.153.54.* 15.03.04, 11:13 lEPPER DO SKOŃCZONY IDIOTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richard Australia Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.NSW.netspace.net.au 15.03.04, 12:31 Drodzy Panstwo, Nareszcie ktos sie zabral za takiego prymitywa.Ten prymityw zasiada w sejmie?! Jezeli nasza Polska ma byc rzadzona przez takiego malego prymitywnego cwaniaczka ktorego popieraja Polacy to ja nigdy do Polski nie wroce! Co sie dzieje z nami w kraju?Polacy obudzcie sie,iddzcie do wyborow i glosujcie na ludzi ktorzy maka kulture i klase.Ja jestem postawa naszych rodakow zalamany. W krajach zachodnich taki prymitywek nie mialby absolutnie szans. Gratuluje Panu Panie Rokita!Moglby Pan temu cwaniaczkowi wiecej dolozyc.W zupelnosci mu sie nalezy.On czce WLADZY!Moze w jego chlewiku i w jego zagrodzie! Richard z Australii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 15.03.04, 12:34 Lepper to polski odpowiednik Łukaszenki! To facet, który ośmiesza Polskę, a do tego stoi na czele partii, w której jest wielu kryminalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRAWdziwi kryminal Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.ca.astound.net 16.03.04, 06:22 Dosłownie tak jest w PO, która wywodzi się z UW a ta z ''okrągłego stołu''. Na 57 representantów jak powiedział tow. Fiszbach 47 to czerwoni żydzi, reszata to służace goje jak agent PRL ''Bolek'' L. Wałęsa. To jest właściwa banda kryminalistów, która wszystko dyskredytusje poza nią samą działającą z ukrycia jak każda kryminalna mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędras Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.class144.petrotel.pl 15.03.04, 12:40 nie da się komentować czegoś co z założenia jest fałszywe tak jak organizatorka tej "pseudo debaty" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrofon Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.crowley.pl 15.03.04, 12:40 Po wysluchaniu audycji nie mam watpliwosci dlaczego Palestra Krakowska w swoich szeregaach nie chciala rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 12:41 Uwazam, ze nie na miejscu sa komentarze w stylu " wiesniak " , " kmiot " itp. Pochodze i mieszkam w miescie, nie mam kompleksow na tle swojej " miejskosci ", ale nie o to chyba tutaj chodzi. Znam sporo ludzi wywodzacych sie ze wsi, ktorym oddanie glosu na Andrzeja nawet przez mysl nie przejdzie. To jedno. Jesli chodzi natomiast o poglady pana przewodniczacego... Szkoda klawiatury i mojego czasu. Jedno jest pewne, Lepper u wladzy moze mnie sklonic tylko do jednej rzeczy... Emigracji. A tak na marginesie, mam male pytanko do zwolennikow szanownego pana Andrzeja L. ( z racji na swa kryminalna przeszlosc i zapewne przyszlosc czas sie chyba przyzwyczajac do takiej pisowni). Czy ktokolwiek z Was jest w stanie mi wyjasnic jakaz to tajemnicza dolegliwosc, o ktorej mowil L. w rozmowie z Rokita, dotyka oponentów pana przewodniczacego? SchizofreMia? Nie znam takiej choroby, za objasnienia z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lidia.kubiak Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 12:48 Lepper musi przeminąć bo Polacy nie gęsi i swój rozum mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.maius.am.poznan.pl 15.03.04, 13:00 Pyskówka przy budce z piwem. O A.Lepperze szkoda mówić, ale J.M.Rokita wypadł bardzo blado, nerwy mu puszczały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Lepper powinien wrócić ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 13:29 tam skąd przyszedł czyli z PGR-u, ale jest mały problem, nie ma już PGR -ów. Takich oszołomów w polityce, a tym bardziej w sejmie nie potrzeba. Ludzie ci mogą w kraju zrobić totalny bałagan i paraliż niewyobrażalny w skutkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonOlejnik Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 217.173.192.* 15.03.04, 13:29 A jeszcze półtorej roku temu w kropce nad i Olejnik zarzekała się, że nie zaprosi więcej do studia Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CN Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 62.233.140.* 15.03.04, 13:49 Rozmawialem ostatnio z takim jednym leperowcem. Dowiedzialem sie, ze Lepper nadal bedzie chcial zostac prezydentem, wiec zapytalem sie, kto za Leppera bedzie premierem. Odpowiedz mnie troche wstrzasnela: "Za Leppera nie bedzie premiera, wszystko sie zmieni" Nasz Lepper, to troche gorszy Lukaszenka i jeszcze na dodatek zlodziej parszywy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 18:18 W USA też nie ma premiera!!! Ale bandycka dyktatura.I nie ma takich afer w Senacie i Izbie Reprezentantów jak w polskim ,,Parlamencie''.I nie ma tak ... Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 18:19 W USA też nie ma premiera!!! Ale bandycka dyktatura.I nie ma takich afer w Senacie i Izbie Reprezentantów jak w polskim ,,Parlamencie''.I nie ma tam ... Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatelka GŁOSUJCIE!!! IP: *.atel.local / *.atel.com.pl 15.03.04, 14:07 Trzeba się zjednoczyć! Wypełnić swój obywatelski obowiązek!!! Głosować-masowo. Mamy przed sobą dwie drogi: Leppera i Rokity. Jest jeszcze SLD, PSL, UP- coś niesamowitego, że ktoś na nich głosował, glosuje a być może będzie głosował :? Nie wspomnę o LPR - brrr. No i mamy Unię Wolności- szkoda, ze z tak małym poparciem :( Zapewne nie zgadzamy się z żadnym z Panów w 100%, ale trzeba wybrać mniejsze zło :( Przecież nie chcemy mieć u siebie ludzi pokroju Leppera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: GŁOSUJCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 20:02 Tak Doga Pani !!!! Ale jak przekonać tych 25 % lub może i więcej,którzy zostali oamieni przez idiotę. Musimy się opwiedzieć za jedną z opcji zdecydowanie > Dość już tego względnego pluralizmu,musimy głosować na jedną rozsadną partię . W tej chwili nie am rozsadnej alternatywy dla PO .Gdyby jeszcze PiS chciało uwzględnić wspólny program to moglibyśmy spać spokojnie. Ale stare zale i wygórowane ambicje wezmą jak zwykle u nas górę. Obyśmy nie żałowali tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.Adam Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 15.03.04, 14:08 Juz przeciez mielismy jednego Dyzme, czy nastepny jest nam potrzebny. Polacy otworzcie oczy, przeciez Lepper to naprawde Mr.NIKT!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polaczek Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 18:15 A Rokita to Mr ZERO.W chamstwie przebił Leppera.Ten (biedny Kraków ,że tam taki ciul mieszka!!!) burak nic nie umie.Kraków się na tym buraku poznał,a teraz CAŁA POLSKA.Ta jego Niemra chce kandydować do Parlamentu U.E. jako Polka???I głupi Polacy ją wybiorą???Tak jak Rokitę na Premiera????Partia Ostatniej(szansy) na załapanie sie do żłobu.Ludzie gdzie macie oczy ,uszy ,pamięć i rozum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybirak Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 62.233.185.* 15.03.04, 14:10 Jaki interes ma Rokita w promowaniu Leppera? Czyżby znowu zamierzałl zmienić partię? Odpowiedz Link Zgłoś
wo_rk Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 15:25 Tutaj można sobie tej audycji posłuchać w całości: www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5041678 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arro Nie chce mi sie w to wierzyc IP: 147.210.84.* 15.03.04, 18:14 Nie wiem czy smiac sie mam czy plakac ? to co tutaj uslyszalem jest niewiarygodne. Jan Rokita atakowal? to byly ciosy o sile nacisku jednej tony moze nie byly piekne technicznie ale na pewno skuteczne oj jak skuteczne Zastanawiajace jest dlaczego tak nisko upadla polska debata polityczna Dlaczego takie "Grube Berty" zostaly puszczone w ruch tak wczesnie.Moze od razu stworzymy bojowki paramilitarne i zaczniemy sie nawalac na mityngach politycznych - jak mowili SB -cy "nie takie rzeczy sie robilo - nie??" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Wawy przypadkiem słuchałam audycji IP: 83.144.71.* 15.03.04, 18:25 byłam w szoku... jestem za Rokitą... lepper jak zwykle pokazał swój kretynizm, prostactwo i głupotę... typowy bezmózgowiec, nawet nie potrafi odpowiedziec na zadane pytanie... ludzie bójcie sie Boga, jak zaglosujecie na jakiegos hochsztaplera z samoobrony ;////// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica BRAWO MAGDA - JESTEŚ WSPANIAŁA I MĄDRA IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.03.04, 19:56 CO JAKIŚ CZAS ZAGLĄDAM NA FORMU I OGARNIA MNIE PRZERAŻENIE - CO SIĘ STAŁO NA FORUM GAZETY ??? CO TO ZA ZBIERANINA ??? MOŻE JEDNAK NET POWINIEN BYC DROŻSZY LUB OPŁATY W KAWIARENKACH ??? ALE SKORO TY JESTEŚ W SIECI, TO MOŻNA WIERZYĆ, ŻE SĄ INTERNAUCI KUTURALNI I MYŚLĄCY - CIEKAW JESTEM ODZEWU POWYZSZYCH TROGLODYTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: przypadkiem słuchałam audycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 19:56 Takich jak Ty Magdo jest zapewne wielu ale bardziej niepokojące jest to o czym świadcza najnowsze ( dzisiejsze ) sondaże: Platforma znowu straciła 1 % a zyskała Samoobrona,na którą chce głosować aż 25 % naszych ?? obywateli.Przykro,że az tylu zostało otumanionych przez tego prostaka. Największa winę moim zdaniem ponoszą nasze elity polityczne ,które wynisły tego kmiotka na salony, na czele z Panem Kwaśniewskim. Ale co im tam, ważen było mieć zadymiarza w odwodzie !!! a teraz mieć odskocznię z tonącego okrętu jakim jest SLD . Im bardziej Kaczyńscy będa mącić i skłucać reszte rzozsądnej opozycji to nidługo znajdzeimy się z ręką w nocniku i pustymi portfelmi. L U D Z I E O P A M I Ę T A J C I E S I Ę !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: przypadkiem słuchałam audycji IP: 141.158.65.* 16.03.04, 01:15 byłam w szoku... jestem za Lepperem... rokita jak zwykle pokazał swój kretynizm, prostactwo i głupotę... typowy bezmózgowiec, nawet nie potrafi odpowiedziec na zadane pytanie... ludzie bójcie sie Boga, jak zaglosujecie na jakiegos hochsztaplera z PO (Polakow Okradanie) ;////// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawiarka BRAWO MAGDA - JESTEŚ WSPANIAŁA I MĄDRA IP: 141.158.65.* 16.03.04, 01:18 CO JAKIŚ CZAS ZAGLĄDAM NA FORMU I OGARNIA MNIE PRZERAŻENIE - CO SIĘ STAŁO NA FORUM GAZETY ??? CO TO ZA ZBIERANINA ??? MOŻE JEDNAK NET POWINIEN BYC DROŻSZY LUB OPŁATY W KAWIARENKACH ??? ALE SKORO TY JESTEŚ W SIECI, TO MOŻNA WIERZYĆ, ŻE SĄ INTERNAUCI KUTURALNI I MYŚLĄCY - CIEKAW JESTEM ODZEWU POWYZSZYCH TROGLODYTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.pl / *.pl 15.03.04, 18:59 Jasiu jesteś do .....upy zbliżasz się do Urbana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerek Re: Andriej LePierd spada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 20:19 Do podsumowania listy przebojów co prawda jeszcze daleko, ale cieszy i to podknięcie frontmena supertrupy: Tłuste Bolki & Jurna Renatka. Nie żebym lubił drewnianego rocka a'la Rokita, aleć ten jakby mniej fałszuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalec Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 212.160.130.* 15.03.04, 20:21 mam nadzieję, że to dopiero początek obnażania prawdziwego oblicza tej obskurnej postaci - tylko bez zbędnych białych rękawiczek. Lepper to łotr, kanalia i oszołom - ta prawda powinna być przedstawiona jego elektoratowi w sposób w jaki ten elektorat jest zdolny przetwarzać informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszardl Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 20:24 Wcale nie jestem tak przekonany o słuszności waszego sądu, że Lepper przegrał. Wg mnie Rokita na pewno nie wygrał. A Monika O zbyt natrętnie pomagała Rokicie. A przecież Rokita to taki madry i inteligentny. Gdzieś usłyszałem, że powinienem głosować na partię która będzie reprezentować tylko pracujących. Ale kiedy to bedzie? Za 200 lat? Pozdrowienia PS: tego typu "debaty" na zasadzie ALE MU DAŁ powodują analogię z pojedynku Wałęsa Kwaśniewski. Wygrał Kwaśniewski bo proponował ciszę i spokój mias wojny i chałasu Odpowiedz Link Zgłoś