elena4.2 04.07.10, 21:22 No że kurczę! Nigdy do Polski nie wrócę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusitania2 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 21:24 nie tęsknimy i nie będziemy za twoja uroczą osóbką tęsknić bye, bye Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 21:29 A, nie tak szybko. Nie mam zamiaru stąd zmykac. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Złodzieje i oszuściPO nie jedną taką uroczą osóbkę 04.07.10, 21:29 lusitania2 napisał: nie tęsknimy i nie będziemy za twoja uroczą osóbką tęsknić ---> ... już wypędziły ... a ile jeszcze wypędzą - strach pomyśleć? Mi, jak i elenie4, wstyd jest za Polaków, tak łatwo ulegających gładkim kłamstwom premiera rządu polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Złodzieje i oszuściPO nie jedną taką uroczą o 04.07.10, 21:32 A w Hiszpanii kryzys. Nie mają co tu szukac pracy za parę miesiecy, bo kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Złodzieje i oszuściPO nie jedną taką uroczą o 04.07.10, 22:31 nienormalnyczlowiek1 napisał: > lusitania2 napisał: nie tęsknimy i nie będziemy za twoja uroczą osóbką tęsknić > > ---> ... już wypędziły ... a ile jeszcze wypędzą - strach pomyśleć? > Mi, jak i elenie4, wstyd jest za Polaków, tak łatwo ulegających gładkim kłamstwom premiera rządu polskiego. Kaczyński przegrał przez takich jak ty, idioto. Do tej pory jeszcze nie zrozumiałeś że twój język nie pasował do kampanii Kaczyńskiego. Twój język nie pozwalał zapomnieć Polakom że wszystko co powiedział w kampani to klamstwa farbowanego lisa. Zwolennicy Komorowskiego powinni ci podziekować, niezależnie od tego że jesteś wyjatkowym tępakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Łżesz jak Tusk,Komorowski,Niesiołowki... 04.07.10, 22:44 wikul napisał: Twój język nie pozwalał zapomnieć Polakom ---> Poczytaj sobie wieczornych wypowiedzi wielbicieli Tuska tu na forum i plucia choćby takiego Niesiołowskiego... To wystarczy, by dowieść, że "mój język" mówił prawdę o ich chamstwie, zakłamaniu i obłudzie! Ty, zakłamując w ewidentny sposób rzeczywistość, też to potwierdzasz! Odpowiedz Link Zgłoś
piq postaw sobie na razie, ajnnormal, ołtarzyk... 05.07.10, 04:28 ...gierka edwarda, tylko to ci, póki co, pozostało. A czy będziesz pyskował dalej na Naród Polski, gdy ci wybierze jakiegoś twojego kandydata, patrioto od jednej boleści? Twoja inteligencja jest rzeczywiście zastępcza, plastikowa wytłoczka z dalekiego (albo i bliższego) wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk Jak widac chlubna kontynuacja jezyka milosci Palik 05.07.10, 10:42 ota. Polska nie jest pierwszym krajem, gdzie liberalowie w swoim prywatyzacyjnym transie doprowadzili do takich napiec w spoleczenstwie, ze predzej czy pozniej poplyna na swojej bezwzglednosci, klamstwach i oszustwach. Jezeli zostanie przekroczony pewien prog ubostwa u wiekszosci ludzi, nie pomoga wiecej ani klamstwa ani zbrodnie w stylu tej smolenskiej. Zaplacicie jeszcze za to kanalie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk Od tempakow PO to sie roi tutaj, ze swoim wulgarny 05.07.10, 10:38 m jezykiem w stylu Palikota. Kaczynski nie przegral z powodu tych ktorzy walczyli wlasnie z tym zdegenerowanym swiatem oszustow i klamcow, ale przegral z latwowiernoscia takich glupkow jak ty, ktorzy wierza w te wszystkie klamstwa rzadu, a glownie marionetki Bronka, ktory zdania nie potrafi powiedziec, zeby sie nie skompromitowac. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin [...] 04.07.10, 21:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 21:29 Jesteś żałosny, ale pewnie już o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Znasz jakieś prawdziwe stwierdzenie TuskoBronka? 04.07.10, 21:56 renata28 napisała: Jesteś żałosny, ale pewnie już o tym wiesz. ---> A może nie słyszałaś plucia Bydłoszewskiego Palikota i Niesiołowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
piq jakoś tak nie potraficie nic innego,... 05.07.10, 04:31 ...ajnnormal, tylko się mazać, smarkać i skarżyć, że wam jakiś chłopczyk zrobił znowu ziaziu. Leć prędko do mamusi naskarżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 21:26 elena4.2 napisała: > No że kurczę! Nigdy do Polski nie wrócę? Jak widac z twojego postu to wyjechaly... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 21:28 Co ci sie nie podoba? Powiedziałam, ze stawiam na Polskę bez szumowin. I przegrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
szmul.bender Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 21:45 elena4.2 napisała: > Co ci sie nie podoba? > Powiedziałam, ze stawiam na Polskę bez szumowin. I przegrałam. Podoba mi sie to ze wyjechalas i to ze przegralas. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 21:48 To, kto przegrał to jeszcze nie jest takie pewne, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
szmul.bender Re: szumowiny zostają? 05.07.10, 04:45 elena4.2 napisała: > To, kto przegrał to jeszcze nie jest takie pewne, hehehe. Hehehe - to juz pewne Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: szumowiny zostają? 05.07.10, 10:34 Jak zwykle naród polski. Ale narod w swojej części widocznie ma to, na co zasługuje. Tylko dlaczego te normalne 50% narodu też musi cierpiec? Odpowiedz Link Zgłoś
szmul.bender Re: szumowiny zostają? 05.07.10, 17:17 Te normalna polowe moglas zobaczyc przed palacem prezydenckim. Nie wiem o jakim cierpieniu piszesz, chociaz jesli L.Kaczynski robi za meczennika to i wy mozecie uwazac sie za cierpietnikow. A poza tym wole zeby cierpiala twoja polowa Polakow niz moja polowa. Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 21:27 elena4.2 napisała: > No że kurczę! Nigdy do Polski nie wrócę? jeden pasożyt do żywienia mniej .bay. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslusznie.zabanowany.kon Elenka, piwko se strzel 04.07.10, 21:31 i wrzuć na luz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Elenka, piwko se strzel 04.07.10, 21:36 Ale właściwie ja sie zbytnio nie martwię. Oddałam głos na Jarka, ale po cichu wiedzialam, ze tylko doprowadzenie przez totalitarne rządy PO do przepaści Polski może czegos moich rodaków nauczyc. Martwie sie tylko tym, ze kiedyś jak Scarlet O'Hara przysięgłam i przysiegi dotrzymac muszę. Dopóki trwa IIIRP ja do Polski wrócic nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslusznie.zabanowany.kon Re: Elenka, piwko se strzel 04.07.10, 21:42 no, no, nie będzie źle. Myśmy musieli żyć z kaczym prezydemtem i premierem, to i wy dacie radę. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Elenka, piwko se strzel 04.07.10, 21:56 Piwko se strzel. Będzie ci łatwiej. Ja sie koniaczkiem podtruję. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslusznie.zabanowany.kon Re: Elenka, piwko se strzel 04.07.10, 21:59 nie lubię. Wolę winko. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Elenka, piwko se strzel 04.07.10, 22:22 No to po co mnie badziewie proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nieslusznie.zabanowany.kon Re: Elenka, piwko se strzel 05.07.10, 11:11 Nie ze złośliwości przecież. Z regułu ludzie lubią piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Elenka, piwko se strzel 05.07.10, 11:30 nieslusznie.zabanowany.kon napisała: > Nie ze złośliwości przecież. Z regułu ludzie lubią piwko. Zwłaszcza w takie upalne dni... Zimne piwko z lodówki - pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
wzmozony_moralnie Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 21:33 elena4.2 napisała: > No że kurczę! Nigdy do Polski nie wrócę? Nie podejrzewałem Cię nigdy o taką szczerość wiec urosłaś w moich oczach. Nie jesteś już szumowina lecz szumowinką. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 21:40 A co mnie obchodzi to jak mnie nazwiesz? Nawet czarna sempiterna. W koncu to wasz ból nie mój. To wy będziecie znosic Palikotów, Niesiołowskich, bucowatą głowę państwa i drogie usługi medyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Spadaj Rydzyku ..... 04.07.10, 21:58 Polska jest peknieta prawie w połowie. Rydzyk nie spadnie bo ma sie gdzie skryc. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Eutanazja prezydentowej 04.07.10, 22:19 A nic. Elity coraz bardziej bedą sie oddalac od narodu i gardzic nim, głupki bez wyobraźni będą sobie pozwalac na wiecej niz do tej pory az pewnie do konfrontacji doprowadzą będą nagłe smierci w niewyjaśnionych okolicznościach i inwigilacja policyjna. Chcielista totalitaryzmy? To przygotowujta tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Debil Niesiołjuż pokazał w rozmowie z Jakubiak! 04.07.10, 22:49 elena4.2 napisała: głupki bez wyobraźni będą sobie pozwalac na wiecej niz do tej pory ---> Niestety to smutna prawda. Po Niesiołowskim Palikot podniesie głowę a w Warszawie postawią POmnik Skrzywdzonego Zomowca Esbeka i WSIoka! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Debil Niesiołjuż pokazał w rozmowie z Jakubia 04.07.10, 23:17 No, miry zbychy rychy jako ersatz demokracji. A Niesio z Palikotem jak wisienka na tym torcie. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 22:21 Nie czekasz. Juz do czystek nawołujesz. W innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 22:25 Mogłaś przecież wracać za prezydentury Kaczusia numer 2 i rządu odnowy moralnej PiS-SO-LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 22:30 Ty mnie nawet możesz nazwac alkoholiczką i postąpową. Ale nie rób ze mnie głupiej. Przecież obserwowałam to europejskie iświatowe ADHD spowodowane manipulacją i obroną tego co trofiejne przez przerażony establishment IIIRP. Wiedzialam, ze to jeszcze nie ten moment. Pojechałam tylko na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 22:38 elena4.2 napisała: > Pojechałam tylko na wakacje. Dobrze trafilas. Nie narzekaj. Mysle, ze sytuacja polityczna w Polsce to dla niektorych tylko .... Zreszta wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 22:28 zadam Ci jedno proste pytanie. zamierzałaś?. proste pytanie, a ile masz dobrych odpowiedzi, wybieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 22:55 Jakbys potrafił czytac ze zrozumieniem odpowiedź znalazłbys w tym samym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 23:04 idąc za Twoim tokiem rozumowania, równie dobrze mogłabyś wstawić zamiast znaku zapytania wykrzyknik,dwukropek, czy cudzysłów. za każdym razem ten sam efekt. ponawiam proste pytanie, zamierzałaś?. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 22:30 elena4.2 napisała: > No że kurczę! Nigdy do Polski nie wrócę? Ja osobiscie tesknie za Toba ale mysle, ze Polacy dokonali dobrego wyboru mimo, ze w zwiazku z nim nie beda mogli sie cieszyc Twoja obecnoscia w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 22:51 To sie jeszcze okaże. Niestety natura mnie pokarała tym, ze czarne to widzę aż za dobrze. Jakiś atawizm często bitego w dupę, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: szumowiny zostają? 05.07.10, 10:34 elena4.2 napisała: > To sie jeszcze okaże. > Niestety natura mnie pokarała tym, ze czarne to widzę aż za dobrze. > Jakiś atawizm często bitego w dupę, czy co? Bylas przesladowana przez PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Szszszuuuuu , szszuuuuu 04.07.10, 22:52 tak sobie teraz radośnie będę szumieć :))))) hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: szumowiny zostają? 04.07.10, 23:08 Szkoda. Strasznie zaśmiecają Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Złościsz się, że Kaczor tak duży wunik dostał? 04.07.10, 23:13 Rozumiem Cię, ale ten elektorat wymrze śmiercią naturalną wraz z rozwojem Polski! A pro, to dlaczego taka patryjotka wyjechała? Kasina zaśmierdziała? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Złościsz się, że Kaczor tak duży wunik dostał 04.07.10, 23:43 Rozwój Polski czy rozbiór Polski? A patryjotka wyjechała, kiedy zobaczyła kto sie z władzą ostał. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Złościsz się, że Kaczor tak duży wunik dostał 05.07.10, 00:05 elena4.2 napisała: > A patryjotka wyjechała, kiedy zobaczyła kto sie z władzą ostał. Patriotka wyjechała, bo uważała, że tak będzie dla niej lepiej. A teraz dorabia ideologię do faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Złościsz się, że Kaczor tak duży wunik dostał 05.07.10, 00:41 wariant_b napisał: > elena4.2 napisała: > > A patryjotka wyjechała, kiedy zobaczyła kto sie z władzą ostał. > > Patriotka wyjechała, bo uważała, że tak będzie dla niej lepiej. > A teraz dorabia ideologię do faktów. Kiedyś pisała, że wyjechała z Polski, kiedy dokonał się przełom 89 roku. Chce IV RP, czyli PRL-bis. Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: szumowiny z kancelarii? 04.07.10, 23:18 Duda, Sasin chyba pakują już się Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: szumowiny z kancelarii? 04.07.10, 23:45 Ojoj. Teraz zobaczysz różnicę klasy, a raczej nie zobaczysz, bo ci po prostu nie pokażą, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: szumowiny z kancelarii? 04.07.10, 23:57 Takich osób jak Duda, Sasin to na pewno nie zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: szumowiny z kancelarii? 05.07.10, 00:03 szczerze mówiąc nie wiem nawet kto to, ale za to wiem, kto będzie częstym gościem w pałacu prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 10:25 Jestem pewien, że nie powinnaś. Jak sama widzisz - nieźle nam idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 10:28 No faktycznie nieźle wam idzie. Aż się w końcu z...sra. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 10:35 elena4.2 napisała: > No faktycznie nieźle wam idzie. Aż się w końcu z...sra. Obawiasz sie, ze co sie z...sra ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt [...] 05.07.10, 10:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 11:06 elena4.2 napisała: > No faktycznie nieźle wam idzie. Aż się w końcu z...sra. Wracaj Elenko jak Ci zle w Barcelonie. Dzieki wygranym wyborom przez frakcje proeuropejska Polska nie stanie sie znowu wyizolowanym zasciankiem. Chyba tego krajowi nie zyczylas. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 11:20 Nigdzie nie będzie mi lepiej jak w Barcelonie pod pewnymi względami, chociaż pod innymi jest źle. Więc myslę, żeby te dobre rzeczy z Barcelony przenieśc do Polski. I nie peniaj. Czas jest moim sojusznikiem w tym dziele. A pieprzenie o zaściankach i izolacji zostaw dla głupszych. Tu walka idzie o to, aby frakcja pieskow łańcuchowych zrobiła to, o czym mi mówił w rozmowie jeden hiszpański socjolog. O zrealizowanie planu unii o mobilnych pracownikach, przemieszczających się w poszukiwaniu pracy po całej unii i dorabiających inne regiony, te, które w danym momencie będą miały koniunkturę. Taki plan mają w stosunku do Polaków. Resztę, w tym nasz los maja w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 11:28 elena4.2 napisała: > Nigdzie nie będzie mi lepiej jak w Barcelonie [...] Tak mają Prawdziwi Patrioci. >o czym mi mówił hiszpański socjolog. O zrealizowanie planu unii o >mobilnych pracownikach, > przemieszczających się w poszukiwaniu pracy po całej unii i dorabiających inne > regiony Ależ ty przykładem własnym wdrażasz ten plan. Paranoja? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 11:34 Ja nie miałam żadnych ułatwien i przeszłam całą gehennę człowieka, który musi szukac miejsca i chleba, bo we własnym kraju ktos zdecydował, ze tego miejsca dla części nie ma. Tak, ze daruj sobie, bo nie wiesz na co sie porywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 11:32 elena4.2 napisała: > Nigdzie nie będzie mi lepiej jak w Barcelonie pod pewnymi względami, No to sie ciesze, ze jejstes zadowolona. To nie jest wcale takie oczywiste. I nie peniaj. Przepraszam ale nie wiem co znaczy "peniaj" mówił mi w rozmowie jeden > hiszpański socjolog. O zrealizowanie planu unii o mobilnych pracownikach, > przemieszczających się w poszukiwaniu pracy po całej unii i dorabiających inne > regiony, te, które w danym momencie będą miały koniunkturę. Taki plan mają w stosunku do Polaków. Czy nie marzylismy kiedys o tym by moc poruszac sie swobodnie po swiecie i miec mozliwosc pracy za granica ? Czy nie korzysta z tego juz teraz wielu mlodych ludzi poznajac jezyki. sposob pracy i nowe technologie w krajach wyzej rozwinietych od Polski ? Czy widzisz w takich mozliwosciach cos zlego. Przeciez to nie obowiazek lecz mozliwosc. Jak ktos z niej nie chce skorzystac to wcale nie musi ale dobrze ja chyba miec. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 11:37 A twoja gadka nie ma sensu, poza sensem ukrytym przed oczami innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 11:45 elena4.2 napisała: > A twoja gadka nie ma sensu, poza sensem ukrytym przed oczami innych. Milo z Toba porozmawiac ale nie zawsze Ciebie rozumiem. O jakim "ukrytym sensie" piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 11:26 A to wspominanie skad piszę sobie daruj. Nigdy tego nie ukrywalam. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Nigdy do Polski nie wrócę? 05.07.10, 11:36 elena4.2 napisała: > A to wspominanie skad piszę sobie daruj. Nigdy tego nie ukrywalam. OK. Przepraszam. No ale jak sama napisalas to zadna tajemnica wiec... Ale przepraszam raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk Swietnie wam idzie. 200 mld dlugow, 75% prywatyzac 05.07.10, 10:34 ji, urzeczywistnianie totalitaryzmu, gwarancja nietykalnosci dla tych wszystkich przestepcow i zbirow, ktorzy maja na sumieniu setki ofiar. Zamach smolenski to jest najwieksze wasze osiagniecie. W sumie to sa rzeczywiscie osiagniecia z ktorych mozecie byc dumni. To wszystko obiecywala Polakom platforma w chwili zalozenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Swietnie wam idzie. 200 mld dlugow, 75% prywa 05.07.10, 10:51 Jesteś bliski pękniecia z wściekłości - to dopiero będzie fetor - dotąd tylko smrodziłeś przeciętnie zresztą jak na cieniasa przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk Nie trzeba skladac broni 05.07.10, 10:30 Zapowiadaja sie olbrzymie ciecia budzetowe. Tusk juz sie zaaranzowal z UE, ze w ciagu 2 lat zmniejszy deficyt budzetowy do ponizej 3%. A to znaczy zwiekszenie roznych podatkow, np. VAT oraz zamrozenie plat w budzetowce. Komorowski klamal na swoich wiecach, obiecuja podwyzki plac nauczycielom, pielegniarkom. Jezeli sprywatyzuja sluzbe zdrowia, wiele osob straci prace, nastepny gwozdz do trumny PO w nastepnych wyborach. Czego ja sie obawiam, to sa zmiany ustawodawcze, ktore utrudnia oderwanie tych wszystkich Mirow i Zbychow od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Nie trzeba skladac broni 05.07.10, 15:59 tylko co to za pociecha? Że sie Polska zawali? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Nie trzeba skladac broni 05.07.10, 16:03 elena4.2 napisała: > tylko co to za pociecha? Że sie Polska zawali? Nie zawali sie Elenko. Zawalilaby sie gdyby PO posluchalo "zyczliwych" rad opozycji ale dzieki Bogu nie posluchalo Odpowiedz Link Zgłoś
akkj [...] 05.07.10, 11:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś