Dodaj do ulubionych

Expose premiera Leppera

• Gość: Nika JA SIĘ LEPPERA BOJĘ! IP: *.crowley.pl 17.03.04, 09:41
      Tu się nie ma z czego śmiać. on jest naprawdę groźny a popiera go coraz więcej
      ludzi. To jest główny dramat rządów SLD: doprowadzili ludzi do tego, że
      popierają kompletnego ignoranta, który obiecuje rzeczy niemozliwe a
      zdesperowani ludzie zaczęli mu wierzyć. Zaczynam się bać.
      • Gość: obiektywny Re: boj sie wszystkich!!!!!! IP: *.class147.petrotel.pl 17.03.04, 10:33
        zadna!!!!!!!!z naszych partii nie spelnia obietnic wyborczych!!!!!!!!to nie
        zauwazylas jeszcze tego nika???!! popiera go coraz wiecej ludzi, a dlaczego??
        dlatego, ze ludzie zyja w beznadziei i nie wiedza juz czego sie lapac!!!bo
        wszyscy dotychczasowi rzadzacy ZAWIEDLI na calej linii, bo wszedzie sa
        kradzieze, przekupstwa i ludzie juz w nic nie wierza!!!dotychczasowe rzady to
        woda na mlyn leppera, a teraz sie boicie!!!i wyborcza rozpoczela
        antylepperowska kampanie, bo trzesa sie ze strachu!!!!SUR KLIMAT!!!to nie jest
        normalny kraj!!
        • zbychooo Re: boj sie wszystkich!!!!!! 17.03.04, 12:12
          Nie jest to żadna nagonka, ani klimat strachu, tylko normalna kolej rzeczy.
          Dopóki Samoobrona ze swoim małym poparciem funkcjonowała w Sejmie jako folklor
          polityczny, to mało kto interesował się jej działalnością - nie była znaczącą
          partią. Media pisały o większych ugrupowaniach jak SLD czy PO. Obecie gdy
          dzięki notowaniom wybła się ostro w górę to znalazła się na świeczniku, dlatego
          teraz musi liczyć się z tym, że zostanie dokładnie prześwietlona. Wszystkie
          afety (o ile takie są) zostaną nagłośnione i nie ma co się zrzymać, trzeba się
          z tego tylko cieszyć, przecież chciecie wiedzieć kto będzie rządził Polską po
          wyborach, prawda? ;-)
        • Gość: Nika Re: boj sie wszystkich!!!!!! IP: *.crowley.pl 17.03.04, 12:33
          Lepper też nie spełni swoich obietnic wyborczych bo są nierealne.O tym właśnie
          pisałam: ludzie sa tak zdesperowani, że uwierzą w kamieniołomy dla
          Balcerowicza, 900 złotych dla każdego i zatrzymanie prywatyzacji. Myslałam, że
          gorzej już być nie może ale może i będzie, jeżeli ktoś nie powstrzyma Leppera.
          Poza tym nauczono mnie szacunku dla prawa i włos mi sie jeży jak słyszę, że
          Lepper nazywa prezydenta szmaciarzem i nic się nie dzieje...Nie chcę takiego
          polityka. Nie chcę mieszkać w Polsce pod rządami Leppera.
    • Gość: \wózek Nie dajcie sobą manipulować! IP: *.chello.pl 17.03.04, 09:53
      Zamiast zastanawiać się czy samooborna będzie miała większość może zastanowicie
      się co zrobić żeby wybory w Polsce były demorkatyczne.
      Ordynacja wyborcza która umożliwia wejście do sejmu człowieka który dostał zero
      głosów a nie tego który dostał kilka tysięcy powoduje że rządzą nie wyborcy ale
      liderzy partyjni i to zaprzeczenie demokracji.
      A gdzie rozdział władz ustawodawczej od wykonawczej i sądowniczej? Gdzie
      odpowiedzialnośc urzędników i polityków? Znów dajeciecie sobą manipulować że
      problem tkwi w osobach a nie w systemie. To system władzy w Polsce jest chory i
      to jest przyczyną tego stanu rzeczy. Czy społeczeństwo wybierze Leppera czy
      Rokitę dalej będzie ten sam gnój bo dalej nikt za nic nie będzie odpowiadał.

• Gość: Dobra rada BASTA! IP: *.nsm.pl 17.03.04, 10:23
        Dajcie SPOKÓJ Lepperowi! On się wylągł na Waszych nieudolnościach. Jest jak
        wyrzut sumienia, który teraz próbujecie zagryźć. Ale ludzie widzą, co się
        dzieje w kraju, i że trzeba niejednym zadufanym w sobie towarzystwem wzajemnej
        adoracji zatrzęść. Im bardziej szczekacie, tym liczniejsza karawana, i prze
        dalej :)
    • Gość: e-pa Re: Expose premiera Leppera IP: *.uio.no 17.03.04, 10:28
      Paradowska musi odejsc?
      Jak ona juz napisze to ekspose to moze sama swoja kandydature zglosi? Ma duzo
      wspolnego z w/wym kandydatem:
      - okropna polszczyzne
      - brak wiedzy
      - trudnosci ze zrozumieniem na czym polega europejskosc w europie
      - ideologiczne zacmienie mozgu
      - tendencje do wypisywania glupot
      - zamiast rzeczowej dyskusji stosuje moetode obrzucania gnojem – zadziwiajaco
      dobrze jej to idzie
      Paradowska na premiera!
      Moze wtedy znow oplacaci sie kupic Polityke?
    • Gość: eeeee czy Pani Paradowska to nie ta sama Pani IP: 195.116.155.* 17.03.04, 11:14
      która dostala nagrode dziennikarza roku za to ze posluchala Pana red. Michnika
      jak ten zabronil jej pisac o aferze Pana Rywina?

• Gość: tete Re: czy Pani Paradowska to nie ta sama Pani IP: w3cache.* / *.2-0.pl 17.03.04, 11:46
        Wśród długiej listy osób, dzięki, którym wyrósł Lepper jest moim zdanem i pan
        Michnik. Ja rozumiem: niechęć do Wałęsy i sympatię to kolegów-zlaicyzowanych
        Żydów po lewicy. O to nie mam pretensji, pewnie czułbym to samo. Ale Walka
        Michnika z "polowaniem na czarownice", gruba kreska zaowocowała już w 1993
        roku. Nie dokonano lustracji jak w Czechcach, SDRP doszło do władzy.Lepper nie
        pamięta, że pierwsze wyprzedaże majątku to nie Balcerowicz i UW ale SDRP i lata
        1993-1997. Michnik ułatwiał powrót komunistom. A np. byli PZPR-cy w zarządach
        spółek i kompanii węglowych blokowali restrukturyzację górnictwa. Jak jest dziś
        na Śląsku - wiemy. Przykładów dużo. Ale pan michnik nie trzyma z ludem jak
        Lepper. Pan Michnik dopiero teraz dowiedział się, żę nie jest lubiany przez
        ogrom ludzi. Pan Michnik się wyżywi ale niech sie nie dziwi.
        Żałosne sa te skowyty Wyborczej. Dlaczego ROkita a nie ONI wykazał 1-szy raz,
        że Lepper nie jest nowy i rządzi już po cichu z lewicą przez 2 czy 3 kadencje?
        Dlaczego Wnp. yborcza nie wydrukuje list głosowań Samoobrony?
        Dotychczasowa strategia Wyborczej jest nieskuteczna. Nie tylko dlatego, że
        wyborcy S nie czytają Michnika
        • Gość: J.R. Re: czy Pani Paradowska to nie ta sama Pani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 13:58
          Gość portalu: tete napisał(a):

> Wśród długiej listy osób, dzięki, którym wyrósł Lepper jest moim zdanem i pan
          > Michnik. Ja rozumiem: niechęć do Wałęsy i sympatię to kolegów-zlaicyzowanych
          > Żydów po lewicy. O to nie mam pretensji, pewnie czułbym to samo. Ale Walka
          > Michnika z "polowaniem na czarownice", gruba kreska zaowocowała już w 1993
          > roku. Nie dokonano lustracji jak w Czechcach, SDRP doszło do władzy.

Gruba kreska nie oznaczala braku lustracji ani nierozliczania poprzedniego
          systemu. Chodzilo o okreslenie, za jaki czas rzad Mazowieckiego bierze
          odpowiedzialnosc. Dobrze by bylo nie mieszac pojec.
    • Gość: henio Re: Expose premiera Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 11:36
      Drugiej Japonii nie będzie. Po tym co nawyprawiał bandyta Miller z tym nieukiem
      Balcerowiczem nie moge Wam Chin nawet obiecać. Ale obiecuję wam, że odpowiedzą
      za wszystkie krzywdy jakie wyrządzili narodowi polskiemu, za te zmarnowane
      lata, za wyprzedane za niegodziwe pieniadze banki, za te wszystkie afery, tak
      panie Miller wiedzialem ze jak bede tutaj stal gdzie teraz stoje, to pan z tymi
      swoimi wspolnikami juz sie smiac nie bedzie, o nie. Zarty i kpina z polskiego
      chlopa sie skoczyly na zawsze! My was rozliczymy! Trybunaly czekaja, sady
      czekaja. Ja rewolucji nie zapowiadam, ja porzadki zapowiadam! W pierwszym
      rzedzie zredukuje rezerwe dewaluacyjna o 40%. Po co to ma tak lezec i tym
      spekulantom kieszenie nabijac, to ma dla Polski pracowac, dla nas, dla
      wszystkich a zwlaszcza dla bezrobotnych! Po wnikliwych analizach z moimi
      doradcami ekonomicznymi, z szerokim zapleczem partii Samoobrona podjelismy
      rowniez decyzje o zmianie konstytucji w zakresie NBP i RPP. Koniec dzialalnosci
      tych dyletantow. Zapowiedzialem to w swojej kampanii i dzis to powtarzam,
      Lepper to jest powazny czlowiek! Jutro wyjezdzam do Brukseli zeby te wszystkie
      klamliwe porozumienia zerwac! Unia, dopoki jeszcze istnieje musi sie z nami
      liczyc! Tak jak zapowiadalismy z partia przed wyborami nalozymy 50% podatkiem
      zyski hipermarketow. Ja teraz mowie gdzie sa pieniadze ktorych nie bylo Panie
      Hausner, niech pan mnie slucha teraz uwaznie a nie rece zalamuje!
      • Gość: tete Re: Expose premiera Leppera IP: w3cache.* / *.2-0.pl 17.03.04, 11:50
        Możecie sobie popiszczeć z Paradowską koleżanką Millera i Jakubowskiej ale
        spróbujcie pomyśleć
    • Gość: obserwator Re: Expose premiera Leppera IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.04, 12:35
      Nie rozumiem dlaczego Gazecie i innym zależy tak bardzo na reklamie Pana
      Leppera. Przecież do jego wyborców nie trafiają żadne sensowne argumenty.
      Robienie szumu wokół bezsensownych wypowiedzi Leppera może moim zdaniem
      przynieść jedynie odwrotne skutki od zamierzonych.
      • Gość: ggg Re: Expose premiera Leppera IP: 62.233.181.* 17.03.04, 15:07
        Zgadzam sie.......po co robic mu reklame???
    • arek5gruszczynski Expose 17.03.04, 12:54
      Lepper: Moi Państwo!Patrzcie co oni narobili.Wszystko sprzedali(bez mojego
      udziału,nawet podzielić się nie chcieli,ale ja im pokaże).No i co?Co ma zwykły
      obywatel z tego?Nic.Musimy coś z tym zrobić.Zwolnimy Balcerowicza.Nowym
      prezesem NBP zrobimy Renatę "Anana Koffana" Beger.Ruszymy rezerwy finansowe dla
      Waszego bezpieczeństwa(połowę przelejemy na prywatne konta a drugą połowę na
      nasze długi).Za rządów samoobrony nie będzie długów!!![Bo spotka nas Argentyna].
      Dziennikarka: A co z bezrobociem?
      Lepper: Zlikwidujemy! [Tak jak korupcję wśród Polaków, powodzenia!]
      Dziennikarz: A gdzie znajdzie Pan pieniądze na zalepienie dziury budżetowej?
      Lepper: No przecież są pieniądze w OFE (co mnie to obchodzi że te pieniądze
      mogą utonąć... ja na życie będę miał)

Tak proszę Państwa.Tak będzie wyglądał nasz kraj.
      On spali nasz kraj...
      Aż strach pomyśleć!
    • Gość: zosia Re: Ballcerowicz musi odejść, ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 14:34
      uruchomić rezerwy walutowe, dać wszystkim minimum 900 zł i tyle.
    • Gość: Sentencius a juz witali sie z gaska... IP: *.introweb.nl 17.03.04, 15:00
      Okraglostolowej Koterii czapka na glowie juz gore he,he.Cokolwiek Lepper nie
      stworzy,to juz tylko rozegnanie Mafii Okraglego Stolu bedzie jego najwieksza
      zasluga.Pieniadze sa i to w nadmiarze.Wawa az huczy od bankietow i przyjec,a
      dwor Aleksandra Jolkowicza kapie od zbytku i bogactwa.Ale "kryska na matyska"
      przychodzi.Ci ktorzy dotychczas bezkarnie kradli i oszukiwali beda juz wkrotce
      szyc worki w wiezieniach w pocie czola odrabiajac swoje lajdactwa.Glupich,jak
      widac nie sieja,jeszcze ponad 25% popiera POpluczyny AWS-UW.Jakbym slyszal
      rechot prof.Buzka i ministra Widzyka......
    • maskal Bo tak nie może być 17.03.04, 15:05
      Bo tak nie może, że rolnik który wziął kredyty musie je spłacać, że te banki
      wykupione przez obcy kapital przychodzą do tego rolnika i odbierają mu te
      maszyny. Te złodziejskie odsetki. Bo nie może być tak, że jak ktoś wysypie obce
      zboże musi być ukarany. Bo nie może być tak że my Polacy musimy dopasować do
      tych z Unii. A niech one same się do nas dopasują.
      Bo nie może być tak że jakiś ekonomista z wykształceniem może decydować o
      fonansach w Polsce. Tu powinien decydować zwykły prosty człowiek który zna
      potrzeby innego.
      BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ
      SKRYTYM PROUNITOM MÓWIMY NIE !!!
      Polsak potrzebuje zdecydowanych rządów !!! Tu musi być silny przywódca który
      decyduje o wszystkim
    • Gość: dave Re: Expose premiera Leppera IP: *.nano.uni-hannover.de 17.03.04, 15:47
      taaak, latwo bawic sie w populizm, czyz nie?
      nagminne naduzycia i zwykle chamskie zlodziejstwo samych pracownikow PGRow
      staly sie glowna przyczyna ich upadku a nie Balcerowicz ktory jako jeden z
      niewielu wie o czym mowi.
      mowie to majac watpliwa przyjemnosc pracowac swego czasu w PGRach
      pozdrawiam i zycze wlasnego myslenia wmiast tepego tatarskiego oddania Chamowi
      • Gość: xxx Re: Expose premiera Leppera IP: *.uio.no 18.03.04, 13:10
        Balcerowicz wie o czym mowi – szkoda tylko, ze jego klakierzy nie wiedza!
        Do ksiazek Panowie! Uczyc sie! Jak nie przeczytacie Poznanskiego czy Joseph E.
        Stiglitz’a to juz do smierci bedziecie w bzdury wierzyc jak w dogmat!
        Jak “elity” i “inteligencja polska” glowy zza plotu nie wystawia i nie przyjza
        sie europejskiej mysli spolecznej to nawet Lepper moze im z pozytkiem
        przewodzic!
        Klakierzy i gegacze musza odejsc!

• Gość: Mikelos !!!!! Przeczytajcie.. bo naprawde warto...!!!!! IP: 195.116.22.* 17.03.04, 16:02
      kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1154945

a musicie wiedziec, ze takie oszustwa zdarzaly sie kilka razy...
      dodajcie sobie historie z okradzionymi rolnikami..

I DOSTANIECIE LEPPERA..
      a co gorsze "niezawislosc polskich sądów"

• Gość: Mikelos PRZECZYTAJCIE NAPRAWDE WARTOS IP: 195.116.22.* 17.03.04, 16:03
      kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1154945

a musicie wiedziec, ze takie oszustwa zdarzaly sie kilka razy...
      dodajcie sobie historie z okradzionymi rolnikami..

I DOSTANIECIE LEPPERA..
      a co gorsze "niezawislosc polskich sądów"

• Gość: wojtzek Rozkałd jazdy IP: *.toya.net.pl 17.03.04, 16:47
      Rozkład jazdy bedzie taki:
      po najblizszych wyborach PO+PIS+może jeszcze ktoś
      szybka kłótnia w rodzinie- brak szybkiej poprawy, nowe wybory
      jak sie nie będą zbyt szybko rwali do koryta inteligentnie "punktując" wygra w
      cuglach Samoobrona
      będą wdrażać swój "program", panika na rynku, Ci co nie uciekną jeśli nie zginą
      ląduja w wiezieniu (Polska to nie Rosja czy Niemcy trwale się "zamocować" się
      trudno!!!
      jest jeszcze gorzej, strajki, itp itd, polityczne mumie podnoszą głowę (Wałęsa,
      SLD)cofamy się w rozwoju do XIX w, bezchołwie, beznadzieja, wygrywa w końcu UPR
      realizuje w końcu XIX w program na miarę "XIX w" rzeczywistości.
      Zaczynamy od początku może coś wyjdzie :-))
      Za 5 lat napiszę co dalej...
    • Gość: manuel lopez Re: Expose premiera Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 17:02
      (...)mówicie Lepper populista, mowicie, że demagog. Może i bym sie tym
      przejmowal. Gdybym wiedzial co to znaczy. Jestem prymitywem i dobrze mi z tym.
      Moge teraz o tym mówić spokojnie bo moja partia dostała 245 mandatów i
      naprawde mało mnie interesuje co ludzie powiedzą. Ja władze chciałem mieć i
      mam. To świadczy o tym, że jestem stworzony do wygrywania. Czyim kosztem? Tej
      szarej masy króra nie widzi dalej niż kawał kiełbasy. Ludzie poszli za Lepperem
      jak za dobrym pasterzem, a ja oprócz improwizowania, pamięci do liczb i technik
      socjotechniczych nic nie umiem i mam to wypisane na twarzy. Ludzie, zarobię
      dzieki wam dużo pieniędzy zwiedzę świat i może cos dla was zrobie jak się uda.
      Jak się nie uda to mozecie miec pretensje tylko do siebie za krzyzyk w
      niewlasciwym miejscu. Za 4 lata bedzie trzeba wszystko zaorac. Ale moze
      wreszcie nauczy was to, ze w polityce nie ma cudownych recept, a to co inni
      budowali przez setki lat my nie zbudujemy w 15. Poszliscie za mna gdy mowilem
      Balcerowicz musi odejsc. Dlaczego nie zapytaliscie kto w zamian? (...)
    • Gość: Orange Re: Expose premiera Leppera IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 17.03.04, 18:35
      Lepper to niebezpieczny idiota. Najlepszą laurkę wystawiają mu wskaźniki atrakcyjności inwestycyjnej Polski i polskiej waluty, zachowują się dokładnie odwrotnie w stosunku do poparcia społecznego dla Pana Przewodniczącego i jego durnych pomysłów. Balcerowicz ekonomicznym idiotą??!! To niby dlaczego chcą go zatrudnić najbardziej wpływowe instytucje finansowe? Czy leper myśleć, ze oni są samobujcami i to w skali makro???
      • Gość: tete Re: Expose premiera Leppera IP: w3cache.* / *.2-0.pl 17.03.04, 20:55
        Tyle, że ta durna Wyborcza nie widzi, że to SLD i PSL z zapleczem gdzieś musi
        uciec. I poparcie rośnie. A elektorat Leppera składa się z desperatów. Czują
        się wydymani przez lewicę i prawicę (pamiętacie hasło wyborczę Leppera z
        kampanii?). i widzą, że gdy oni kradną baton w hypermarkec ie to mają
        błyskawiczny proces. A gdy się mówi o grubych aferach to prócz Bagsika narazie
        nikt nie beknął. Czy tak trudno tych ludzi zrozumieć? Nota bene nie wiem skąd
        ta panika w SLD. Mają czas do 2005 ew. do końca tego roku jeśli PO lub S
        poczują świeżą krew
    • Gość: rencista A. Nowak Re: Expose premiera Leppera IP: *.chello.pl 18.03.04, 12:58
      jesli juz wchodzimy do tej UE, to kiedy sie doczekamy tej wlasciwej unii, a
      moze juz w ogole? Moze to tylko po to aby do wiekszej biedy doprowadzac, co to
      za unia z takimi aferami, korupcja, zlodziejstwem itp. Nie rozumiem do jakiej
      unii wchodzimy, ze nas takich chca, podziwiam to wszystko, czyli to wszystko
      afera miedzynarodowa, skoro to tak sie dzieje w krajach UE, tak to mozna
      nazwac, oszustwo, klamstwo i wszystko co najgorsze to wlasnie w ten naszej
      Polsce, a podobno Polska jest w srodku europy, wiec jak my sie pokazujemy w tle
      europy, chyba nienajciekawiej, co na to poslowie parlamentu, pewnie ze nic, aby
      do unii, skoro nas przyjmuja, trzeba korzystac, tylko co ze spoleczenstwem,
      gospodarka, chyba bedziemy istniec tylko na mapie swiata i europy, a dalej?
      • Gość: Hans Dalszy ciąg exposé... cytaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 14:51
        "Na szczególną uwagę zasługuje Internet jako system będący oknem na cały świat,
        w którym można pokazać fotografie, a niedługo nawet filmy, co wiąże się z
        rozwojem tzw. pamięci komputerów."

"Jestem przeciwnikiem aborcji, ale musimy stworzyć takie warunki aby sytuacja
        ekonomiczna nie zmuszała kobiet do dokonywania tego zabiegu. Dzisiaj w Polsce
        ginekologiem, który bezkrwawo usuwa ciążę jest Leszek Balcerowicz. Robi to
        polityką ekonomiczną. Za komuny aborcja była dozwolona, rodziło się dużo więcej
        dzieci niż dzisiaj."

"Premier Miller w swoim exposé mówił o polityce prorodzinnej, o ochronie
        polskich rodzin. Tak chronimy te rodziny, że dzisiaj model polskiej rodziny nie
        jest taki, jaki powinien być, żeby odtwarzać populację (2+3, dwoje rodziców,
        troje dzieci, a nawet więcej). Oczywiście może to być niepopularne dzisiaj dla
        kobiet, chociaż posłanki Samoobrony bardzo chętnie będą jeszcze rodzić, jak
        będą warunki (Wesołość na sali, oklaski), jak będą warunki ku temu stworzone.
        (głosy z sali: Które?) Która, która? Spokojnie, nie przymierzać się. (Wesołość
        na sali)"

"Ja bardzo dokładnie przestudiowałem sobie książkę Le Bona "Psychologia tłumu".
        No, opracowania Goebbelsa również - nie boje się tego powiedzieć który był
        wielkim człowiekiem w dziedzinie socjotechniki i ustawiał Hitlera jak ma
        stanąć, jak rękę podnieść, jak się odezwać, gdzie co zrobić. Radziłbym, żeby
        wszyscy skorzystali z tego i wypadali tak samo jak ja."

"Widzę siebie w roli dyktatora, pozytywnego dyktatora."

"To my właśnie tolerancyjni jesteśmy, a nie Michnik, który walczył o
        tolerancję, albo pan Lis - jak się pluł w TVN "neopoganie, skini"- gdzie tu
        tolerancja, gejów tolerują, chwalą ich nawet"

"Samoobrona jest biczem bożym na to, co się dzieje w Polsce"

"Gierek może być wzorem do naśladowania. Zostawił dużo mieszkań, dróg, zakładów
        pracy. Ludzie mieli pracę, dochody i może nie do końca byli szczęśliwi, ale na
        pewno bezpieczni"

"Żeby przy inflacji 0,5% redyskonto było około 6%, a kredyty w bankach 16%?
        Gdzie tak jest, w jakim kraju na świecie? W Bangladeszu tak nie jest nawet jak
        u nas w Polsce. W Ameryce inflacja 2%, a kredyty 2,75%. Tam się zmniejsza stopę
        procentową o 0,25%, to przedsiębiorca odczuwa to od razu bardzo mocno, a u nas
        fenomeni z Rady Polityki Pieniężnej, którzy pobierają potężne pieniądze
        miesięcznie, obniżają też tak jak w Ameryce. No już jesteśmy chyba Ameryką?
        Tylko kto to w Polsce odczuwa - 5% społeczeństwa? Bo więcej na pewno nie"

"Na Leppera można wrzeszczeć, obrzucać go błotem i obelgami. Lepper jest chamem
        i można przypisywać mu cechy wszystkich zwyrodnialców tego świata. Hitlera,
        Mussoliniego, Goebbelsa, Miloszevicia. Na Leppera rzuciły się elity polityczne
        i ich media jak sfora wściekłych psów. Elity nienawidzą racji prostego
        człowieka, jego godności, pogardzają jego życiem bez nadziei. Ale Lepper nie
        jest sam. Takich Lepperów są dzisiaj już setki tysięcy, miliony."

"Jestem normalnym mężczyzną, co prawda kobiety nie pchają się drzwiami i
        oknami, ale gdyby tak było, pewnie wykorzystałbym to."

"Program Hitlera w Mein Kampf, poza sprawami rasowymi, jest taki sam jak
        program SLD, Platformy czy PiS. No, weźcie i przeczytajcie. Wszystkim chodzi o
        sprawy Polski. Tak samo Hitler chciał dobrze dla Niemiec. A że potem przyjął
        metody takie, które nie są do zaakceptowania w żadnym systemie, to już inna
        sprawa. Natomiast co do propagandy, był to dobry mówca, miał świetnych
        nauczycieli. Niektórzy mogliby się od niego sporo nauczyć, choćby mowy ciała."

"Brak jest pieniędzy na rynku i nie ma innej szansy: musimy dodrukować. Ale pod
        kontrolą. Nie dawać nikomu za darmo pieniędzy, tylko kredyty uruchomić, które
        będą stymulowały rozwój. Pieniądz, który idzie na inwestycje, to nie jest pusty
        pieniądz. Pusty jest, jeśli idzie na konsumpcję."
    • Gość: marco Re: Expose premiera Leppera IP: *.pilnet.pl 18.03.04, 23:43
      oj panie Lepen sztirlic z pana panie lepen!
    • Gość: versace Re: Expose premiera Leppera IP: *.greennet.org.pl / 80.51.237.* 21.03.04, 11:47
      a ten wersacze to idol mój jest. ja jego ciuchy córkom kupuję bo taka koszulka
      to tylko 10% pensji poselskiej jest. przecież idziemy do Europy, nie? nie mogą
      na kombajnie jak łachmaniarze wyglądać. cała wieś by się ze śmiechu pokładała.
      i co się śmiejecie? śmiejcie się, śmiejcie, jak będziecie tak rechotać,
      wystosujemy znowu protest to sekretarza ganeralnego ONZ Pana Kofana Anana. O,
      przepraszam, weszłem w kompetencje mojej minister spraw zagranicznych Renatki
      Beger. Ej, Renata jak to się kurwa czyta z tym Kofana Anana? Znaczy, Wersacze,
      znaczy, dziękuję Państwu (oklaski, wjeżdża stymulator lotów, Le Per odlatuje w
      piździec)
    • Gość: waffe.blog.as http://waffe.blog.as IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.04, 15:00
      Ceremonia wręczenia Traktorów 2004 i jej stenogram tylko na waffe.blog.as
    • Gość: Zbyszek Re: Expose premiera Leppera IP: 80.48.247.* 22.03.04, 10:52
      Nie jestem zwolennikiem p. Leppera. Ale to samo co mówi Lepper, mówią wszystkie
      opcje polityczne od 1989r. Moze trochę ładniej, może trochę inaczej, ale
      wychodzi na to samo. Dlaczego nikt nie chce udowodnić p. Lepperowi, iż nie ma
      on racji. Dlaczego nikt nie jest w stanie wykazać beznadziejności jego
      wystąpień? Natomiast b. często politycy używają w stosunku do p. Leppera
      obrażliwych epitetów. W Polsce od ponad 300-tu jest tak, że jak dochodzi do
      konfrontacji ludu z władzą, to ta ostatnia zapomina języka w gębie. Z ostatnich
      wieków naszej historii, jasno wynika, że mimo tego, iż jesteśmy wspaniałym
      narodem, to jednak w temacie rządzenia, nie potrafimy nic zrobić. I bez różnicy
      czy na cenzurowanym stanie p. Lepper, p. Kwaśniewski, p. Gilowska, p. Borowski,
      czy też innej maści polityk, efekt jest zawsze ten sam. Kupa bałaganu,
      zamieszania, różnego rodzaju idiotyzmów, i na koniec, kupa wstydu. Może UE w
      dłuższym okresie czasu coś pomoże. Oby!
      • jacekm22 Re: Expose premiera Leppera 23.03.04, 20:59
        Gość portalu: Zbyszek napisał(a):

> Nie jestem zwolennikiem p. Leppera. Ale to samo co mówi Lepper, mówią
        wszystkie
        >
        > opcje polityczne od 1989r. Moze trochę ładniej, może trochę inaczej, ale
        > wychodzi na to samo. Dlaczego nikt nie chce udowodnić p. Lepperowi, iż nie ma
        > on racji. Dlaczego nikt nie jest w stanie wykazać beznadziejności jego
        > wystąpień? Natomiast b. często politycy używają w stosunku do p. Leppera
        > obrażliwych epitetów. W Polsce od ponad 300-tu jest tak, że jak dochodzi do
        > konfrontacji ludu z władzą, to ta ostatnia zapomina języka w gębie. Z
        ostatnich
        >
        > wieków naszej historii, jasno wynika, że mimo tego, iż jesteśmy wspaniałym
        > narodem, to jednak w temacie rządzenia, nie potrafimy nic zrobić. I bez
        różnicy
        >
        > czy na cenzurowanym stanie p. Lepper, p. Kwaśniewski, p. Gilowska, p.
        Borowski,
        >
        > czy też innej maści polityk, efekt jest zawsze ten sam. Kupa bałaganu,
        > zamieszania, różnego rodzaju idiotyzmów, i na koniec, kupa wstydu. Może UE w
        > dłuższym okresie czasu coś pomoże. Oby!
        A coz tu udowadniac!?? Chamowi i oszolomowi jakim jest Lepper??!! Przeciez on
        caly czas stosuje taktyka janosika zabrac bogatym dac biednym !! Na koncu
        zostana sami biednii !! W Rosji przerabiano juz ten wariant z wiadomymi
        skutkami!!
    • Gość: piasek Re: Expose premiera Leppera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 20:37
      ludzie opanujcie się,lepper nic nikomu nie da,nic konstruktywnego nie zrobi,
      najwyżej to i owo spieprzy,a Polska i Polacy stracą następne 10 lat i przez
      następne 20 lat bedą wychodzić z tej nędzy którą sprowadzi ten "wielki"polityk.
      Jeśli nie potraficie ocenić porażającej powagi jego programu na trzezwo,to
      proponuję wypijcie pół litra wódki i ujrzycie,że i polityk ijego program jest
      tak śmieszny,że aż poraża swoją pustotą,a cały sprowadz się do kwestii "wyście
      już rządziliście a ja jeszcze nie".
      • jacekm22 Re: Expose premiera Leppera 23.03.04, 20:48
        Bol polega na tym , ze poziom glosujacych na fuhrera leppera jest taki jak
        samego Leppera!!! Zastanawiam sie na kogo beda glosowac ci zawiedzeni ( po raz
        kolejny!!!) w nastepnych wyborach!??
    • pamparampa ... 16.05.04, 19:45
      Witam Was na inauguracji mego expose. W tym miejscu chciałbym powiedzieć, że
      powywieszam ! Powywieszam wszystkich złodziejów ! Takiego jak ten, no, Rokita !
      To są złodzieje ! Wy nie wiecie ?! To złodzieje są, ja Wam mówię !
      A Balcerowicza to do kamieniołomów wyślemy ! A niech obrabia skałki, bo do tego
      to on się nadaje !
      Ja Wam mówię ONI to ZŁODZIEJE !
      [panie Hausner... co pan się tak wiercisz ? Owsiki pan masz ? Powazny człowiek
      to owsików nie ma, cholera !]

Tak wiec chciałym Wam powiedzieć RODACY, że nie damy się IM, razem naprawimy
      naszom ojczynę. Tak więc jak mi dacie, RODACY-POSŁOWIE, wotum zaufania, to ja
      WAM obiecuję, że MY... MY-SAMOOBRONA, zrobimy wszystkim DOBRZE ! A CO !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka