Dodaj do ulubionych

Expose premiera Leppera

16.03.04, 16:29
I rząd ten. Niepolski rząd to jest. Bo on dzieci polskie do Unii Europejskiej
sprzedaje. Mówią że Lepper jest antyeuropejski! Ale Lepper nie jest
antyeuropejski. To Balcerowicz jest antyeuropejski. Doprowadził z Hausnerem,
że polskie biedne dzieci. 5 milionów dzieci głoduje w PGRach. I te polskie
dzieci są sprzedawane do Berlina i Telawiwu. Niech panowie Balcerowicz i
Rokita powiedzą, skąd są i co robili ich ojcowie.

A teraz się Rokicie pod łysą głową pomieszało. Mówi, że Samoobrona to
barbarzyńcy. Czy pan wie, panie Rokita, kto to byli barbarzyńcy? Oni Europę
złupili. Tak jak wy łupicie naród polski. 10 milionów bezrobotnych
złupiliście!
Obserwuj wątek
    • nikt.wazny Re: Expose premiera Leppera 16.03.04, 16:38
      I teraz boicie się Leppera. Tak panie Rokita. Pan ze swoim koalicjantem
      Millerem i Balcerowiczem Polaków niszczy. Dla kogo on ich niszczy? Dla Unii ich
      niszczy.

Nie bójcie się! Lepper pójdzie do Unii. I tam się wersal skończy. Ujawnimy, jak
      15 milionów ludzi oszukaliście. Rządy od 1989 roku doprowadziły do tego, że 5
      milionów dzieci ma chore zęby. Tak panie Tusk. O pruchnicy pan słyszał? To wina
      pana i Balcerowicza, jak rzeście rządem kierowali!
      • Gość: Lekarz Re: Expose premiera Leppera IP: *.acn.waw.pl 16.03.04, 17:28
        I ci lekarze, no popatrzcie, na koszt panstwa wyksztalceni chca do Szwecji czy
        gdzies tam indziej jechac. Ja wam mowie, jak zaplacicie za studia 200 000
        dolarow to oddam paszporty. A jesli nie, to nawet na Slowacje sie nie
        wychylicie. A zreszta dosc sie juz zagranice najezdzili. Trzeba w polskie gory,
        nad polskie morze.
        A w ogole to nakazy pracy im trzeba zrobic, praca zmianowa na 12 godzin to sie
        na dyzurach oszczedzi. Tak dlugo nie pozyja, wiec i emerytur im sie nie bedzie
        wyplacac.
        To jest moj swietny plan na darmowa sluzbe zdrowia dla kazdego.
        • dr.krisk A naukofcy? Jeszcze gorsi! 16.03.04, 19:16
          Ciągle marudzą, a to im kup to, a to tamto.. A sami nic zrobić nie chcą, Tylko
          przez te mikroskopy ślepią, niby notatki robią, w białych kitlach się
          przechadzają i cherbate siorpią. A wynalazki gdzie? A odkrycia ważne, żeby na
          nich zarobić i biednym ludziom dać - gdzie?
          Jak jaki coś odkryje, to zaraz za pazuche schowa, poza fabryke wyniesie i żydom
          za bezcen sprzeda. Takie to są przechery , te profesorki-doktorki fałszywe..
          Za morde ich trzeba wziąc ot co. Co roku jeden wynalazek, a jak nie to za pirze
          i powietrze świże! A na wolne miejsce niech Prawdziwi Ludowi Naukowcy przyjdą,
          co może po angielsku świargotać nie umią, ale jak przyp...
          No.
          • Gość: Camille ~Pissarro Albo Ci nauczyciele,panie IP: *.idea.pl 16.03.04, 20:25
            toz to istne trutnie, czego oni tych dzieci uczą ?? A ile maja wolnego wakacje,
            ferie , panie kto to słyszał??? Kto to na to musi łożyc pan, pani
            społeczeństwo...AQ nasz Andrzejek na nic czaqsu nie ma ani herbatki czy kawy
            nie ma czasu sie napić , ciagle w rozjazdach , bo wszędzie jest na niego
            zapotrzebowanie.Juz my to wszystko przeorganizujemy jak tylko....
            • slon2002 najgorsze, Panie, som te naukofce i uczyciele, co 17.03.04, 09:35
              co to same nic nie rozumiom i jeszcze innych uczom.
              • Gość: syn lekarza no bo ten, lekaże, no tego, gupi IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 18.03.04, 11:39
                Już teraz służbę zdrowia zżera biurokracja i sami muszą wypełniać wszystkie
                rejestry (najpierw pisemnie a później na komputerze zamiast raz i wydrukować).
                I szpitale nie padają przez "lekarzy-nierobów" (którzy zdają najcięższe zresztą
                studia, wymagające niezwykłej pamięci i wiedzy) tylko przez polityków-idiotów
                nie finansujących jej, a jak przeprowadzą reorganizację [;)] to i tak większość
                jest wydana na administrację. I tak w ogóle to...kshh...pshhh...[modelowanie
                opinii, spadek IQ, IQ kryteczne!!] bziuuu...

No bo tego łoni to siem dorwiom do tej władzy, a mnie pan Andrzej da 900, bo mi
                sie nalerzy a co. I se zagłosujem na samołobronem bo oni mi dadzą, oni umią bo
                oni sie nie skompłomitowali jak to mówi telewizor. A jak siem komu nie podoba
                to ja mu naprawiem. No
          • tomek854 Re: A naukofcy? Jeszcze gorsi! 17.03.04, 15:25
            No i wydziwiaja tylko: ABS-y, EMS-y i inne wynalazki. A po co polakowi to wszystko/ Polski
            kierowca najlepszy na swiecie. Mamy swioetny projekt samochou, nawet w Monte Carlo
            startowal. I na bezolowiowa jezdzi bez kapawibratorow i sondow bamba!

Oglaszam, ze za 3 lata Lepper da kazdemu Polakowi nowa syrene za 5000 zlotych. I wtedy
            kazdy Polak bedzie mial Polski samochod. Wolniej beda jezdzic to sie i bezopieczniej na
            drogach zrobi. A m,ercedesy bogaczom skonfiskowac i dla wladzy beda!
          • wlodekbar Re: A naukofcy? Jeszcze gorsi! 17.03.04, 18:12
            Akem sie usmial, Doktorze KrisK:)))
            Naturalnie jestem za:)))
          • eustachia Re: A naukofcy? Jeszcze gorsi! 19.03.04, 14:52
            Jak używają technologii, która odbiega od światowych na dziesięciolecia, to
            skąd pan chce nowych wynalzków- z Księżyca?
        • Gość: ich1 Re: Expose premiera Leppera IP: *.ists.pl / *.crowley.pl 16.03.04, 19:23
          No i co, że pieniądze z Rosji.Samoobrona zawsze mówiła że wie, gdzie są
          pieniądze. Mało to polskich bohaterów narodowych było agentami zagranicznych
          wywiadów? Tak, panowie posłowie i panie posłanki, historię trzeba znać!
          Piłudski to może pieniędzy od Japończyków nie chciał? A Dmowski to nawet w
          Dumie zasiadał! Im wolno było, a mnie nie? Wielka mi rzecz, trochę funduszów na
          szkolenia i dwie wycieczki. Ze swoich miałem Tymochowiczowi płacić? Ja jeszcze
          kredytów w bankach nie spłaciłem, takie to banki. My Polacy nigdy nie
          wiedzieliśmy, kto nam dobrze życzy.Rosja zawsze była naszym przyjacielem.
          Nawet ci z Solidarności co ich w partii u siebie mam już 80 % tak mówią. I
          Gierek też tak mówił. Czy za Gierka ktoś słyszał o rezerwach walutowych? I co,
          źle było? No, to teraz też tak będzie.
      • Gość: DolnoŚlązak Re: Expose premiera Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 12:17
        O pruchnicy pan słyszał?

Dobry Człowieku!
        Próchnicę zwalcza się dbałością o higienę. Polityka ma tu niewiele do szukania.
        Tania pasta do zebów jest dostępna za 70gr i starcza na dobry tydzień. Zamiast
        upajać się niechęcią do Wolnej Polski, nie byłoby lepiej poprawić ortografię -
        więcej czytając np. neutralnej prasy ("Fakty i Mity" nie polecam).
      • eustachia Re: Expose premiera Leppera 19.03.04, 14:51
        a o ortograii polskiej pan słyszł, której nic nie zrobili zaborcy, a takie
        nieuki jak pan kaleczą ją w sposób niegodny Polaka?
    • indris Re: Expose premiera Leppera 16.03.04, 19:42
      "Nie można organizować wojny na podstawie kłamstw". Posłuchajcie panowie z SLD,
      bo to powiedział ktoś z Waszego obozu ideowego, to powiedział przyszły premier
      Hiszpanii Zapatero. Właściwie powinienem go przeprosić za porównanie z Wami, bo
      to jest człowiek, który słowa danego przed wyborami, po wyborach dotrzymuje.
      Ale i Wy panowie z PO i PiS moglibyście posłuchać, bo i Wy coś mówicie o etyce
      i kłamstwem podobno się brzydzicie.
      Kiedy Samoobrona będzie rządzić, to pierwszą decyzją międzynarodową będzie
      natychmiastowe odwołanie wszystkich polskich żołnierzy z Iraku. I przeprosimy
      za Was naród iracki za najazd. I tak długo, jak będziemy mieć w naszym kraju
      coś do powiedzenia, Polska nigdy nie będzie napastnikiem. To my zmyjemy tę
      plamę na opinii Polski, którą Wy zostawiliście !
      • dr.krisk Bardzo słusznie! 16.03.04, 19:50
        Potem wymusimy na Amerykanach aby przeprosili Niemcow: jakby nie było to
        wstrętne Jankesy napadły na biednego Adolfa H., który jako żywo nic im nie
        zrobił!! Zamiast siedzieć w swoim Ohio, płynęli przez oceany aby wtrącić się do
        wojny. Niektórzy nawet zginęli! Tacy spryciarze....
        Bardzo mądrze piszesz.
        Bardzo.
        KrisK
        • indris Niestety... 16.03.04, 20:01
          ...ale to Niemcy wypowiedziały wojnę Stanom Zjednoczonym wkrótce po Pearl
          Harbour.
          • dr.krisk Czy to twoim zdaniem usprawiedliwia.. 16.03.04, 20:10
            .. wtargnięcie Jankesów do Europy???? Podbicie (nie zawahajmy się użyć takiegio
            stwierdzenia) połowy kontynentu i wprowadzenie swoich porządków????
            Sądzę, że powinni zapłacić Niemcom reparacje wojenne!
            Ot co.
            • indris usprawiedliwia.. 16.03.04, 20:13
              ...bo to Niemcy rozpętały wojnę. Irak wojny NIE rozpętał.
              • serwal Reparacje. 17.03.04, 09:14
                W ten sposób to możemy wszystkich oskarżyć, co żyli na tym Świecie przed nami.
                W końcu dojdziemy do Adama i Ewy. A wtedy trzeba zapytać: "Jakiej narodowości
                byli Adam i Ewa?". Gdy uzyskamy konkretną odpowiedź, to będziemy wiedzieli jaki
                naród jest odpowiedzialny za całe zło na Świecie. No i od kogo domagać się
                odszkodowań, reparacji, lenna itd.
          • Gość: ururasek Re: Niestety... IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 18.03.04, 11:59
            Niemcy nie wypowiedziały wojny USA jako pierwsze, bo to oznaczało znaczną
            przewagę koalicji przeciwhitlerowskiej w dlaszych działaniach wojenncych. Rząd
            niemiecki tuż pod nosem Amerykanów przesyłał depeszę do prezydenta Meksyku, aby
            wypowiedział wojnę USA, co rozmyłoby niemieckie motywacje antyamerykańskie. Na
            szczęści wszystko monitorowane było przez brytyjski wywiad i w porę udało się
            zapobiec rewolcie i zaskoczeniu atakiem przez Niemców.
            Po ataku na Pearl Harbour USA wypowiedziały wojne Japonii należącejdo paktu
            Rzym-Berlin-Tokio, a więc także Niemcom. Przesądziło to o wygranej
            sprzymierzonych, co nie było chyba na ręke Rzeszy...
            Naprawdę zabawne bywają wypowiedzi ludzi zupełnie nie znających się na, w tym
            przypadku historii, na poważne tematy. Najgorzej jednak, gdy tacy ludzie
            zabierają się do rządzenia. Bez przypadku chyba wielka część "elektoratu"
            Samoobrony A.Leppera należy do tej grupy społeczeństwa. Dopóki nie wyprowadzi
            się z kryzysu edukacji i nie wyginą pokolenia pojone lepką ideą komunizmu -coś
            za nic, nie można spodziewać się, że Polska będzie pańswtem prawa, gdzie za
            głupotę i przestępstwa siedzi się w więzieniu.
            • indris To NIE TA wojna.. 18.03.04, 19:11
              ururasek napisał: "Rząd niemiecki tuż pod nosem Amerykanów przesyłał depeszę do
              prezydenta Meksyku, aby wypowiedział wojnę USA, co rozmyłoby niemieckie
              motywacje antyamerykańskie. Na szczęści wszystko monitorowane było przez
              brytyjski wywiad... "
              To było w czasie PIERWSZEJ wojny światowej (tzw telegram Zimmermanna).
            • Gość: waldek Re: Niestety... IP: *.UNI-MUENSTER.DE 21.03.04, 01:28
              @ ururasek: ale sie usmialem przy pana tekscie. tyle niewiedzy pojednane z taka
              arogancja sie nie czesto spotyka. respekt! USA nie wypowiedzialy wojny niemcom,
              i niemcy nie musieli wojny wypowiedziec, bo to japonia zaatakowala usa a wedlug
              ukladu trzech mocarstw (po niemiecku "Dreimächtepakt" - to znaczy niemcy,
              japonia i wlochy) musialy pomoc japoni tylko w wypadku gdyby japonia zostala
              zaatakowana. a tak wogole to mozemy sie cieszyc ze USA weszly do wojny bo
              inaczej by tyle samo polakow dzisiaj w polsce zylo co zydow, za to byloby tutaj
              pelno niemcow, ktorzy by sie cieszyli z nowego "lebensraum". trzeba tez wziasc
              pod uwage, ze ruscy bez materialnej pomocy amerykanskiej prawdopodobnie sami
              niemcom by nie dali rady, a anglikach to nawet nie ma co mowic. moze pan mysli
              ze polacy sie by jeszcze sami wyzwolili, ale jak takie samowyzwolenie by
              wygladalo mozna bylo w sierpniu i wrzesniu 44 w warzawie zobaczyc.
      • Gość: Camille~Pissarro Ho,ho widzimy zatem juz pierwsze elementy IP: *.idea.pl 16.03.04, 20:19
        polityki zagranicznej.Nastanie ery przewodniczącego , przyniesie rodakom
        podniesienie prestiżu naszego kraju w oczach cywilizowanego swiata , naprawi
        nadwątlone stosunki bilateralne z Irakiem.Przeprosimy nie tylko Irakijczyków
        ale sam przewodniczący w imieniu całego kraju przeprosi w Hadze Slobodana
        Miloszeicia za to, ze podczas kampanii bałkańskiej wspieraliśmy ( wtedy jeszcze
        moralnie i duchowo, po konflikcie juz w ramach sojuszu wysłalismy zołnierzy i
        potwierdziliśmy obecne status quo) Bila Clintona i NATO .Ciekawe jakie jeszcze
        inne volty czekaja nas po dojsciu przewodniczącego do władzy????
    • szarobury Re: Expose premiera Leppera 16.03.04, 19:52
      Początek proponuję taki:
      Ja nie mówię do was, panie posłanki i panowie posłowie. Ja mówię do wszystkich
      setek tysięcy Polek i Polaków, którzy mnie teraz nie słuchają. Bo nie mogą. A
      nie mogą, bo hieny - tak, nie waham się tego powiedzieć - hieny wyciągające swe
      sępie łapy ku nam, wszystkim tym, którzy nic nie mamy - bo ja też nic nie mam,
      nie tak jak inni panowie posłowie i panie posłanki... Proszę się nie oburzać
      panie pośle, ja jestem człowiek uczciwy a pan jest czlowiek inteligentny, to
      pan mi musi przyznać, że nie może pan wiedzieć, że ja mówiłem o panu. I proszę
      nie mysleć, że ja jestem przeciw Europie. Nieprawda. Ja jestem całkowicie za
      Europą. I dlatego mówię: "Europa musi odejść!"
      a potem niech sie samo kręci:).
    • douglasmclloyd Expose premiera Leppera bedzie krotkie 16.03.04, 20:19
      Balcerowicz musi odejsc.

P.s.
      Rownie krotki bedzie program rzadu.
    • Gość: zetka aż tak się boicie Jedrzeja? IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 20:58
      dlaczego?!
      • Gość: zerocin Re: aż tak się boicie Jedrzeja? IP: *.chello.pl 16.03.04, 21:10
        Cytat z przemówienia na zjeździe "Samoobrony" :
        "NIE JESTEM DYKTATOREM, ALE MACIE MNIE SŁUCHAĆ" !
      • Gość: kol@ Re: aż tak się boicie Jedrzeja? IP: *.cable.ubr04.dals.blueyonder.co.uk 16.03.04, 21:27
        ..jak to 'boicie'? w kazdej chwili z chamem na solo wychodze - niech suowo
        tylko powie..
    • Gość: bodi Re: Expose premiera Leppera IP: 80.51.237.* 16.03.04, 21:22
      w koncu Polacy sie na was poznali.od 15 lat grabiliscie te Polske i do czego
      doprowadziliscie? co teraz powiecie emerytom i rencistom, bezrobotnym i
      dzieciom w upadlych pegeerach? co, nie wiecie ze oni zyja bez minimum
      socjalnego, ze nie stac ich na wykupienie lekarstw?no tak , wy nie wiecie, wy
      juz byliscie, nachapaliscie sie na tej prywatyzacji. Pan sie nie smieje panie
      Lewandowski! przyjdzie pora to narod sie wszystkiego dowie i o panu panie
      Piskorski tez.tak!........ itd. itp.

Ha , kurde nie wiedzialem, ze to takie proste ;)
    • Gość: Tomson Nie wiązałbym z Samoobroną zbytnich nadziei, IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 16.03.04, 21:28
      najprowdopodobniej to kolejni populiści, JEDNAK mając z jednej strony Leppera,
      a z drugiej rokitno-buzkową neoAWS, występującą teraz pod szyldem PO, wolę już
      MNIEJSZE lepperowskie zło!
      • Gość: asasasa Tomson, ty to jednak masz porabaną mózgownicę. IP: *.acn.pl 17.03.04, 00:11
        Za dużo ćpasz.
    • franzmaurer Re: Expose premiera Leppera 16.03.04, 21:35
      Tak panie pośle Lewandowski, pan się teraz śmiejesz, pan się śmiejesz polskiemu
      narodowi w twarz ale zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni!
      Pana kolega jeszcze z Kongresu Liberalno-Demokratycznego, pan Andrzej Voigt
      którego pan ściągnąłeś do Ministerstwa Przekształceń Własnościowych to już się
      tak nie śmieje. Jak w 2002 roku zrujnował w parę miesięcy Zakłady Mięsne w
      Kościerzynie tak że nic nie zostało. Teraz niby czeka na proces - dobrze że
      czeka, bo jak Samoobrona dojdzie do władzy to tacy jak on będą siedzieć latami!

I pana panie pośle Lewandowski też posadzimy - w jednej celi z ministrem
      Kaczmarkiem będzie sobie pan siedział i w szachy grał.
      Szachy wam damy, bo my aż tacy barbarzyńcy nie jesteśmy jak to sobie myśli pan
      poseł Rokita. (śmiechy z sali)
      Pan panie Lewandowski będziesz siedział z panek Kaczmarkiem za te 500 firm
      które rozkradły Narodowe Fundusze Inwestycyjne. To pan panie Lewandowski tak
      żeś forsował tą ustawę w 1993 roku. Ciekawe ile tam słów poznikało? Albo ile
      jacyś jednoręcy bandyci z Wysp Dziewiczych dodali słów żeby więcej kraść.
      Czternaście NFI było, w każdym za zarządzanie różne bałwany brały po 4 miliony
      dolarów rocznie bez względu na efekty. Pan sobie policzysz panie Lewandowski
      ile to wychodzi - pół miliarda dolarów przez dziesięć lat do prywatnych
      kieszonek poszło. Z grudnia 2001 roku jest raport NIK, ja zacytuję:

Strona 49:
      Spadek zatrudnienia. Liczba pracowników w spółkach objętych Programem NFI
      zmniejszyła się z 426 tys. w 1993 r. do 171 tys. w 2000 r.

255 TYSIĘCY LUDZI ŻEŚĆIE NA BRUK WYWALILI !!!

I dalej czytam:
      NIK skierował do prokuratury zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu
      popełnienia przestępstwa w postaci działania na szkodę funduszy przez władze
      13–tu NFI.

I co? I nic - bo prokuratura w Warszawie wszystko umożyła. Takie to z Polski
      jest państwo prawa o którym mówi pana kolega, pan poseł Rokita. Rolników za
      długo to byście na 20 lat do kryminału wsadzali, ale jak wasi koledzy i koledzy
      posła Kaczmarka ukradli po kilkaset milionów to nie ma winnych.
      Nawet dokumentów żadnych nie ma... boście wszysto zniszczyli.

Kiwaj pan głową, kiwaj panie pośle Kaczmarek...
      Pan też kryłeś złodzieji - jak pana Nawrockiego.
      Co się pan tak patrzy, nie zna pam go? Przecież pan Ireneusz Nawrocki i pan
      Kratiuk to byli pana doradcy w ministerstwie! Wcześniej mieli kancelarię w
      Warszawie o doradzali Bogatinowi - temu złodziejowi którego Polska na żądanie
      Amerykanów wydaliła za oszustwa.
      A potem pan Kratiuk i pan Nawrocki to u pana znaleźli posadki.
      Pan Nawrocki to siedział w XI NFI i tylko on zarabiał - wszyscy inni tracili.
      No może jeszcze pan Czarzasty zarobił bo mu pan Nawrocki ukradzione pieniądze
      zainwestował w jego "Muzę"...

Śmialiście się z Samoobrony a teraz Samooborona z was się pośmieje - bo wy
      wszyscy tacy czyści i koledzy wasi też czyści.
      Pan Wieczerzak i pan Jamroży z SKL'u pana posła Rokity to najczyściejsi - na
      Rakowieckiej to cztery razy dziennie ręce myją (śmiechy z sali).

Takich to AWS dobrał sobie doktorów: Wieczerzaka i Jamrożego... ale oni nie
      doktorzy tylko weterynarze bo ukradzione miliony to na Wyspach Owczych
      schowali.. (śmiechy z sali)

poseł Gadzinowski z sali: na Wyspach Dziewiczych!

Co? A na Wyspach Dziewiczych? To może i nie weterynarze tylko ginekolodzy.
      To Samoobrona wam teraz pokaże jakich ona ma ginekologów - będziemy wyskrobywać
      jednego aferzystę za drugim! Jedna skrobanka za drugą... raz z lewej, a raz z
      prawej...

Marszałek Miller: panie Premierze Lepper... ja bardzo przepraszam ale czas już
      mija... wątki aborcyjne to jeszcze na pewno zdążymy w tej kadencji poruszyć...
    • Gość: Tomson eee to kolejna prostacka nagonka na Samoobronę. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 16.03.04, 21:38
      NIE JESTEM SYMPATYKIEM SAMOOBRONY!
      Ale to co wyprawiają porąbane polskie prywtne media, ta ich cała nagonka jest
      obrzydliwa!!! Co wam wsioki Samoobrona zrobiła? Czepcie się rokity i jemu
      podobnych oszołomów, ktorzy w latach 1997-2001 doprowadzili Polskę do ruiny,
      czepcie kato-fanatyków z LPR.
      • Gość: kafka [...] IP: *.class147.petrotel.pl 17.03.04, 10:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kafka Re: eee to kolejna prostacka nagonka na Samoobron IP: *.class147.petrotel.pl 17.03.04, 10:25
        popieram Tomsona w 100 procentach!!! boicie sie Leppera az glowa boli..i to
        najwiekszy dziennik w tym kraju i niby OBIEKTYWNY..jak jestescie tacy
        obiektywni to wysmiewajcie i porobcie pajacy z poslow rowniez innych partii
        (jestem pewna ze znajdziecie duzo materialow, tylko moze nie chcecie?!!) a nie
        tylko samoobrona i samoobrona..juz czytac tego nie mozna!
        • Gość: mahoney Re: eee to kolejna prostacka nagonka na Samoobron IP: 217.153.143.* 17.03.04, 11:55
          ni popieram tomsona w 100 procentachi jednym , nie zauwazylemz eby miedia sie
          szczegolnie czepialy leppera , a jk tak no to co z tego , od tego sa zeby sie
          rozncyh rzeczy czepiac i rozne rzeczy wyjasniac , nie czepiaja sie lpr no bo
          ona nie ma szans na sukces wyborczy , a do Rokity to sie nie ma do czego
          doczepic , durne gadanie ze ona rozwlail Polske w tych to a tych latach jest
          wlasciwe osszolomom , no ale dziala na ludzi wiec niektorzy piepsza tzry po tzry
    • leszek.sopot wolność słowa 16.03.04, 22:02
      – Przywrócimy wolność słowa! Ile już słów Balcerowicz nakradł, i sylab i liter
      też. Za słowa, głoski, szepty pokątne, obiecanki i gderania gderliwych mądrali
      naród im w ostatnich wyborach już cenzurkę wystawił!!! Starych speców od
      kłamstw naród rozpoznał i im zapłacił. Przyszliśmy tu z nową gębą i nowym
      językiem. Te encyklopedie, słowniki, te no, te dla dzieci, no jak im tam...
      takie z obrazkami jak to Ala i Ola miały kota czy tam psa, no jak to było...
      (cienki, a pissskliwy głos opozycji z sali sejmowej)
      – Elementarze baranie niedouczony!
      Tylko nie baranie chamie, do chlewa cię zamknę i moja krasula się tobą zajmie.
      Podpowiadać to sobie w chlewie możesz. Drogie dziecię, no tak, pewnie, że to
      elementarze, nikt podpowiadać mi nie musi. Ja sam wiem wszystko, nauczyłem się
      od pszczułek i wiewiórek, świnki chowałem, w pegearach i od przygodnych
      handlarek. I elementarze te napiszemy, no właśnie na nowo. Tak, od przedszkola
      będziemy nauczać, i w szkole, gimnazjum do łbów wam wkładać: Balcerowicz musi
      odejść!
      Przywrócimy wolność słowa! Za te pomówienia zapyziałych dziennikarek, speakerów
      przypudrowanych i gładkich jak krasuli cycyszek co na łańcuchu Platformy Unii
      Wolności obgryzały trawę. Naród się na nich już poznał...
      (głosy z balkonu)
      Co, co tam za szepty niesforne! Olejnik uważaj szparkę ci ktoś jeszcze w buzi
      większą pokaże! A ty, Durczok! jak podskoczysz to i spadniesz. Inne teraz
      scenografie w studio będą. Po co tyle tam krzeseł? To rozrzutność! O jedno na
      pewno za dużo. Millera już nie ma, spadł on Durczoku jeden z twego programu. A
      to cięższy upadek, to mistrzostwo kraju! A i to drugie niepotrzebne. Po co ten
      Frasyniuk, czy ktoś o nim pamięta jak chciał sie ze mną boksować, a gdzie teraz
      wylądował? Widziecie jak ja robię oszczędności! Jak się za coś wezmę to zawsze
      dam radę. I te następne niepotrzebne: precz z trzecim krzesełkiem z tą
      Nałęczowianką, z czwartym podwójnym co kaczorki w nich siadały, żadnych
      prawników Giertychów też nie potrzeba. Będzie spokojna teraz dyskusja. Ja będę
      przemawiał!!!!
      A wy co tam na balkonie szumiecie, certyfikat ode mnie dostaniecie. Bez
      certyfikata ni słowa nikt nie beknie, tak jak krowom na uszach numerki wam
      przyczepię. I jak ktoś nie będzie wraz ze mną wołał, moją myśl, ideę cudną, nie
      ma szans na pracę. To tylko dla tych ona będzie co wiedzą co wolność słowa
      znaczy. I będziecie wraz ze mną szerzyć moją ideę: zabrać bogatym i mnie
      zostawić.
      Balcerowicz musi odejść!
      Amen
      • Gość: dziennikarka Re: wolność słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 09:22
        W jakim kształcie będą numerki, czy dla wszystkich takie same? Trzeba zrobić je
        w różnym kształcie dla kobiet i facetów, starych i młodych, tych na stażu i
        starych wyjadaczy.
    • Gość: Balcerek Re: Expose premiera Leppera IP: *.customer.brugge.belnet.net 16.03.04, 22:08
      a przed balcerowiczem to dzieci nie glodowaly?
    • Gość: kol@ Re: Expose premiera Leppera IP: *.cable.ubr04.dals.blueyonder.co.uk 16.03.04, 22:08
      ..ja troche z innej beczki. otoz sluchajac debaty rokity z lepperem w zetce
      zwrociuem uwage na jedno z [licznych, ale to mje jakos szczegolnie
      uderzyuo.. ;))] kuamstw tego wiejskiego warchoua. otoz byu on uaskaw - w
      odpowiedzi na zarzuty rokity dot. szerokiego wachlarza ludzi tzw. 'majetnych'
      (!) w samoobronie - retorycznie zapytac a wuasciwie to stwierdzic nawet -
      posiukujac sie jakas powazna wiedza historyczna, jak mniemam - cos takiego,
      cyt. '..czy kiedykolwiek na czele jakiegos buntu spouecznego w obronie biednych
      ludzi stau jakis biedak?!'. moze i nie jestem tak bieguy w historii rewolucji
      polityczno-spouecznych na swiecie jak przew. lepper [bo i gdzie mi tam,
      prostemu internaucie..], ale tak mi przyszuo do guowy, ze tu juz chamisko
      przegieuo - nie dosc, ze burak uze w zywe oczy, bezkarnie naciaga
      wspouobywateli, smieje sie prawu i panstwu w twarz, to jeszcze teraz historie
      bedzie mi fauszowau, sukinkot! jesli przychodzi Wam, szanowni internauci, do
      guowy jakis przywodca-rewolucjonista - nie-majetny, ze tak to ujme i to raczej
      zanim przestau za takowego byc uwazany.. ;)) - to badzccie uaskawi wrzucic jego
      nazwisko ponizej. wydrukuje nawet te posty i wysle psubratowi niech odszczeka..

co mi do guowy przychodzi na goraco:

- spartakus
      - k. marks
      - a. hitler
      - j. w. stalin
      - m. zedong
      - m. gandhi
      - j. chrystus
      - t. kosciuszko tez chyba zbyt bogaty nie byu, ale pewien nie jestem - jesli
      ktos potrafi sprostowac, to bez krepacji..
      - j. pilsudski?

[z gory przepraszam za umieszczenie niektorych nazwisk wspolnie w
      zestawieniu.. ;))]
    • Gość: balcerek Re: Expose premiera Leppera IP: *.customer.brugge.belnet.net 16.03.04, 22:12
      lech walesa
      • Gość: kol@ Re: Expose premiera Leppera IP: *.cable.ubr04.dals.blueyonder.co.uk 16.03.04, 22:15
        ..slusznie! k. wojtyła mi przyszedu do guowy w tej chwili..
      • Gość: kol@ Re: Expose premiera Leppera IP: *.cable.ubr04.dals.blueyonder.co.uk 16.03.04, 22:17
        slusznie! jak moguem zapomniec.. ;]

- k. wojtyła
        • kola Re: Expose premiera Leppera 16.03.04, 22:25
          co jest z tym forum - raz chodzi, raz nie.. :/
    • mieczman Re: Expose premiera Leppera 16.03.04, 22:13

Rokita na premiera...magla
      Fajną audycję w niedzielę słyszałem.Radio zet nadawało, na żywo, z magla.
      Śmiałem się do rozpuku, ale tylko na początku, bo to tak było: jakaś kobitka co
      to z gęby żyje podjudzała na zmianę dwóch facetów, żeby siebie obrzucali a to
      gnojem a to pomyjami, jajami nie, tylko tak dla jaj. Jeden na drugiego szczekał
      jak dwa kundle, jeden drugiemu groził co mu narobi, ten, że na brew, tamten, że
      na rękę, ubaw po pachy, dobre są audycje z magla na żywo, szczególnie, gdy ta
      co z gęby żyje była w swoim szczytowym żywiole i podpuchę robiła na całego.
      Okazało się, że ci faceci przyszli do magla w interesach, jeden to chłop co
      ziemi nie uprawia bo ma żonę co za niego orze, drugi to prawnik co też nie
      pracuje, ani dnia nie pracował, bo ma żonę co też orze jak może, oni są
      wykształceni a robota jest dla tych drugich co też nie pracują bo mają żony. Tu
      zaczęłem coś wątpić,ale upewniła mnie, że to prawda, bo ciągle nadawała, ta co
      z gęby żyje, widocznie też ma w domu faceta. Wszystko byłoby jasne, gdybym nie
      skojarzył, że ci dwaj to chętni na premiera Polski a to wszystko to debata
      polityczna, który z nich wskoczy na fotel. Przestałem się śmiać i ogarneła mnie
      groza, co będzie jak jeden z nich wygra i będzie prowadził rozmowy z premierami
      innych krajów, czy znajdzie się odpowiedni magiel? Zaczęłem kombinować, że jest
      wyjście, bo nic to, że chłopu ziemie orze żona, bo nic to, że prawnika żona też
      orze jak może, też nic to, że ktoś żyje z gęby czy pióra, natomiast to jest to,
      żeby każdy robił to co mu najlepiej wychodzi, chłop rzucał gnój w polu a
      prawnik zmienił imię na maryśka i został w maglu!, i to jest właśnie to
      wyjście! Wiem, że z tego nic nie wyjdzie, bo taki właśnie jak z magla jest
      obraz polskiej polityki, gospodarki, prawa oraz czasopisma. Boże chroń
      Polske!!! MWJuszczyk
    • mieczman Re: Expose premiera Leppera 16.03.04, 22:14

• Gość: lukasz Re: Expose premiera Leppera IP: 212.124.236.* 17.03.04, 11:10
        ja sie na polityce nie znam, ale pan rokita przyjal jedyna sluszna droge do
        rozmowy z panem lepperem. i dlatego byla to rozmowa dwoch przekupek. i dobrze,
        byla zabawa.
    • Gość: balcerek Re: Expose premiera Leppera IP: *.customer.brugge.belnet.net 16.03.04, 22:15
      przywolujac slowa przewodniczacego leppera: "sami wyciagcie panstwo z tego
      wnioski"
    • mieczman Re: Expose premiera Leppera 16.03.04, 22:22
      chciałem napisać krótki komentarz ale nie pozwoliliście, czyżby komuna
      wróciła?, Panie Michnik, co z tym cenzura? to tak boicie się Leppera, że Was
      pozamyka?, chyba kto sobie zasłużył to go zamknie, to stąd ten strach!!,
      proponuję pakowanko, nic tu po mnie.
    • mat.opole Expose premiera Leppera 16.03.04, 22:33
      Wy mówicie o dobrobycie, o sprawiedliwości społecznej? Gdzie są miliardy z
      pieniędzy z prywatyzacji? - Pytam! Ja jako premier obiecuję, że każdego
      złodzieja odnajdę. W interesie narodowym, w interesie wszystkich klas niech
      lepiej oszuści sami się wydadzą w ręce sprawiedliwości, bo jak sprawiedliwość
      rozgoryczonych ludzi sama ich dopadnie to biada im! Słyszycie? Biada wam,
      którzyście Polskę z pieniędzy i ideałów okradali! Biada! Skończycie jak
      Balcerowicz i inni nieudacznicy! Do kamieniołomów was wysłać, to jedyny pożytek
      dla kraju.
    • Gość: Xsax Widziałem to na żywo w TV, Pajac Leppiej to mało! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 22:56
      Kabaret poważnego du rnia i jego paja ców bijących brawo!
      Jak ten złodziej, amator poematów Hitlera, Gebelsa, może Lenina, Trockiego i
      Berii śmie ludzi pouczać!
    • Gość: deko Re: Expose premiera Leppera IP: *.arcor-ip.net 16.03.04, 23:22
      Mam nadzieje, ze Lepper nigdy nie zostanie premierem i tez Samoobrona nigdy tez
      nie bedzie w rzadzie. Oznaczaloby to koniec marzen demokratycznych. Pozostaloby
      tylko nic innego jak bulgarskie rozwiazanie: "Zrob cos dla tego kraju -
      wyemigruj".
      • Gość: Rabambo Re: Expose premiera Leppera IP: *.arcor-ip.net 17.03.04, 06:53
        Jak dlugo mozna jeszcze wysluchiwac tych bredni Leppera.Typowo skrajna polska
        mentalnosc kiedys wszyscy byli przeciw Buzkowi, wybrali postkomune teraz znowu
        skrajnosc Lepper, oby tak dalej to napewno bedzie sie lepiej w Polsce zylo no
        nie.....
    • Gość: zbyszek Re: Expose premiera Leppera IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.03.04, 07:30
      Wielce Szanowna Pani Paradowska!
      Czy byłaby Pani tak miła i przypomniała expose Swojego guru, niejakiego Leszka
      Millera? A może pogrzebie Pani jeszcze głębiej i przypomni nam świetne
      wystąpienia premierów Oleksego i Cimoszewicza? Może pokusi się Pani o
      podsumowanie wspaniałych 15 lat Wolnej Polski? Czy byłaby Pani również tak miła
      i wyciągnęła z lamusa obietnice składane przez Panów: Mazowieckiego, Kuronia i
      Balcerowicza o sześciomiesięcznym (powtarzam: sześciomiesięcznym!) trudzie
      wyrzeczeń? Moja pamięć nie jest już niestety najlepsza, ale te obietnice jak to
      wspaniale będzie w Polsce już w drugiej połowie 1990 roku, jak na złość
      pamiętam. Żaden polityk, łącznie z Lepperem, nie może już bardziej czegokolwiek
      spierdolić. Bo wszystko poprostu leży. Jedyne co nam grozi, to marazm. I żeby
      nie wiem jak "światli" dziennikarze pluli na Leppera, żeby nie wiem
      co "świetni" czerwono-różowi politycy pletli o Lepperze, to Naród swoje wie.
      Wie i pokarze to przy okazji przyszłorocznych wyborów. Wypnie dupę na tych
      wszystkich dobrodziei, którzy tak niestrudzenie "budują" nową Polskę. Nie
      pomoże już żadne obrzydzanie tego chama i prostaka. Ludzie mają przede
      wszystkim dość tych niby wykształconych i złotoustych. Zresztą o Ich klasie
      najlepiej zaświadczył Pan Rokita, w niedzielnym programie Pani Olejnik. To tak
      wygląda klasa jaśnie oświeconych? No to ja dziękuję. I żeby nie było
      wątpliwości: w żadnym razie nie zamierzałem i nie zamierzam kiedykolwiek oddać
      głosu na Samoobronę. Już prędzej nie pójdę na żadne wybory.
    • Gość: Artur Re: Expose premiera Leppera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 08:34
      Ten rząd to kanalia. Najlepsza rzecz to dymisja i nowe wybory. My będziemy
      mieć znaczno większość w parlamencie. Jakiej jeszcze nie było. I ja to
      gwarantuję.
    • a-siek Re: Expose premiera Leppera 17.03.04, 08:54
      Może nie expose, ale przemówienie w brukseli:
      > Rok 2006, Bruksela, budynek Parlamentu Europejskiego. Deputowani z
      > kilkunastu krajów i szefowie rządów utkwili wzrok w trybunie, za którą
      > schował się korpulentny mężczyzna przybyły z kraju nad Wisłą. Na
      > szlachetne czoło tajemniczego Sarmaty opadała blond grzywka, falujac
      > niczym łan pszenicy w letni dzień, zaś czerstwa i spalona słońcem
      > solarium twarz przypominała pachnący bochen, ulepiony spracowanymi
      > dłonmi polskich gospodyń. Na szyi dyndał niebieski krawat upstrzony
      > biało czerwonymi gwiazdkami. Mezczyzną tym był Przewodniczący....
      > Andrzej LEPPER
      > - Tall room!!! (Wysoka Izbo!) Welcome in the name of all penis of polish
      > SELFDEFENCE! (Witam w imieniu wszystkich członków Samoobrony!). Today I
      > drink coffe with Anan. (Dziś piłem kawę z sekretarzem generalnym ONZ).
      > Balcerowicz must go on! (Balcerowicz musi odejść!) I have all on this
      > shit! (Mam wszystko na tej kartce!). Selfedefence is big party and ice
      > is poor in Poland! (Samoobrona jest dużą partia, a lud jest biedny w
      > Polsce).
      >
      > Po czym swoje krótkie, acz mocne przemówienie zakonczyl zniżając głos do
      > basu Schwarzennegera:
      > - I'll be back! (Jeszcze tu wrócę!)
      > I kiedy Przewodniczący schodził z mównicy, deputowani europejskich
      > rzadów zgotowali mu owację. Bądź co bądź, Przewodniczący był polskim
      > premierem. Uśmiechnął się z zadowoleniem i tylko nieliczni dostrzegli
      > błyszczące w jego oczach figlarne little eye-bitches (kurwiki).
    • Gość: Gheera Leppier nie wywołujcie wilka z lasu ! IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 09:30
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka