wylogowany.pielegniarz 16.07.10, 11:58 W PO zapewne strzeliły korki od szampanów po tej konferencji. Stary, dobrze znany Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynaladyhawke Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 12:00 a nie mówiłam,że w przebraniu owcy nie wytrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 12:20 No i Napieralski jest już be i już nie trzeba mu słodzić. "Komorowski po tej samej stronie co Napieralski" A Grześ taki dumny chodził:) Odpowiedz Link Zgłoś
heofon Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 13:11 Mi się wydaje, że Yaro Napieralskiemu dalej słodził, zrównując go z Zapatero ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:04 Z Napieralskiego taki Zapatero jak purchawka przy pieczarce. Nie wiem, co wyprawia Schetyna, ale alians z tymi pisomuchami nie wyjdzie mu na dobre. Jak go wydymają to poleci z platformy z kretesem. Jedyny trzeźwy polityk w paltformie nazywa się Janusz Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 20:21 palikot powinien startować na prezydenta w przyszłości... wygrałby w pierwszej turze Odpowiedz Link Zgłoś
lgbx Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:57 wylogowany.pielegniarz napisał: > No i Napieralski jest już be i już nie trzeba mu słodzić. > "Komorowski po tej samej stronie co Napieralski" > A Grześ taki dumny chodził:) Młody, niedoświadczony to i głupi i naiwny. Jego starsi koledzy partyjni wiedzieli od początku z kim mają do czynienia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: Nie maja czasu 16.07.10, 13:38 nie ma większego obłudnika niż JK Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:11 Zalozymy sie WP o wynik wyborow w 2011. Ja stawiam butelke Twojego ulubionego trunku ze PiS osoagnie lepszy wynik niz PO. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Offtopic 16.07.10, 14:39 Sorry Humbaku, ale ja burbona do ust nie potrafie wlozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Offtopic 16.07.10, 15:00 Włożyć faktycznie było by ciężko;) Ja tam tylko dopinguje. W końcu Ty masz zakład przegrać, nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca potem kota 16.07.10, 14:15 ogonem. :p Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 14:34 Nic nie odwarcam. Ty wciaz nie przedstawilas dowodu ze bylo jak wuazalas. Wlasciwie powinienem dochodzic abys dotrzymala swojej strony zakladu, ktory najwyrazniej przegralas. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 14:38 Odwracasz. To widać, słychać i czuć, Manny :( ps. jeszcze raz przeczytałam ten wątek > odwróciłeś kota ogonem, a moja wina polegała na tym, że się na to złapałam :( :p Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 14:39 Nic nie odwrocilem. Mialas dostarczyc dowody. Dostarczylas? Nie. A teraz jeszcze pomawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 14:54 Nie pomawiam > przyznaję się do popełnienia błędu. Dałam Ci się sprowadzić na manowce i tyle. To Ty mi daj dowód, że oni NIE BYLI katolikami. ps. ponadto, watek dotyczył nieco innego aspektu. :p Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 15:12 Nie moja droga. Zaklad byl ze Ty udowodnisz ze byli. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 15:14 Przeczytaj jeszcze raz. Cały wątek od początku. Łatwo go znaleźć, bo z powodu zbezczeszczenia grobu Ireny Sendler znowu jest "na górze". :p Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 15:20 No to przeczytaj moje pytanie 18.12 o 18:16 i Twoja odpowiedz o 19:59. A teraz albo daj dowody ze byli albo przyznaj ze przegralas. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 15:30 To przeczytaj sobie mój PIERWSZY post, otwierający cały wątek. Dałam Ci się wyrolować, dokładnie tak, jak władze państwowe i samorządowe dają się TERAZ rolować Kaczyńskiemu, PiS&co. :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 15:40 Czekam. Odpisałam jakiś czas temu i nic :( :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Nie zakładaj się z Mannym > 10 minut na ukazanie 16.07.10, 15:41 się postu na FK :( :p Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nie zakładaj się z Mannym > 10 minut na u 16.07.10, 15:46 manny nie zyje na foum jak co poniektorzy,. Zanim zaklad stanal poprosilem o doprecyzowanie jak dotrzemy do informacji. Ty doprecyzowalas. Nikt nie zmusil Cie do tego. Teraz to Ty obracasz kota ogonem nie dostarczajac odpowiednich dowodow i nie przyznajac sie do tego ze przegralas a probujac obwinic mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > 10 minut na u 16.07.10, 16:01 To nie była uwaga do Ciebie, ale do administracji! ;) Powołajmy arbitrów. :p Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Wchodzę 16.07.10, 14:25 Obstawiam zwycięstwo PO i w wyborach samorządowych, i parlamentarnych 2011. Stawka dowolna. Określ. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Wchodzę 16.07.10, 14:35 Z WP moge sie zalozyc bo go znam. Ciebie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Wchodzę 16.07.10, 14:41 Zakład to zakład. Wchodzisz czy się boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Wchodzę 16.07.10, 14:55 Dużą butlę niezłej wódki. Preferuję finlandię, pojemność3/4l. Ale nie jestem ortodoksyjny i przyjmę każdy zakład o dowolną stawkę, że PO osiągnie lepszy wynik niż PiS w dowolnych wyborach w najbliższych 2 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Wchodzę 16.07.10, 15:14 Butelka 3/4 Finlandii ze PiS bedzie mial lepszy wynik wyborczy w wyborach parlamentarnych 2011 niz PO. O samorzadowe sie nie zakladam bo tu wyniki mozna roznie obliczac i interpretowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Wchodzę 16.07.10, 16:28 > O samorzadowe sie nie zakladam bo tu wyniki mozna roznie obliczac i >interpretowac. O.K. Rozumiem i przyznaję rację. > Butelka 3/4 Finlandii ze PiS bedzie mial lepszy wynik wyborczy w >wyborach parlamentarnych 2011 niz PO. Zatem zakład stoi. Butelka 3/4 Finlandii dla Ciebie w razie zwycięstwa PiS lub takaż sama dla mnie, w razie zwycięstwa PO. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Wchodzę 16.07.10, 16:38 kieprze_paczynskich napisał: > > Zatem zakład stoi. Butelka 3/4 Finlandii dla Ciebie w razie zwycięstwa PiS lub > takaż sama dla mnie, w razie zwycięstwa PO. Dobrze, ale uscislimy aby potem nie bylo niedomowien. Nie chodzi o fakt zwyciestwa bo moze sie okazac ze w 2011 powstanie jakas nowa partia albo wygra SLD. Chodzi jedynie o to ktora z tych dwoch partii osiagnie lepszy wynik wyborczy; PO albo PiS. Jesli przed wyborami ktoras z tych partii przestanie istniec zaklad bedzie niewazny. Moze tak byc? Aha, pisze 2011 ale to tez wymaga uscislenia. Zakladamy sie o najblizsze wybory parlamentarne kiedykolwiek by do nich doszlo. Teraz dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Wchodzę 16.07.10, 16:59 > > Zatem zakład stoi. Butelka 3/4 Finlandii dla Ciebie w razie zwycięstwa PiS lub takaż sama dla mnie, w razie zwycięstwa PO.[/b] > Dobrze, ale uscislimy aby potem nie bylo niedomowien. Nie chodzi o fakt zwyciestwa bo moze sie okazac ze w 2011 powstanie jakas nowa partia albo wygra SLD. Chodzi jedynie o to ktora z tych dwoch partii osiagnie lepszy wynik wyborczy; PO albo PiS. Jesli przed wyborami ktoras z tych partii przestanie > istniec zaklad bedzie niewazny. > > Moze tak byc? > > Aha, pisze 2011 ale to tez wymaga uscislenia. Zakladamy sie o najblizsze wybory parlamentarne kiedykolwiek by do nich doszlo. > > Teraz dobrze? Dokładnie tak. Najbliższe wybory parlamentarne, -lepszy Pis- Ty pijesz za moje -lepsze PO- ja piję za Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Wchodzę 16.07.10, 17:07 > Dokładnie tak. Najbliższe wybory parlamentarne, > -lepszy Pis- Ty pijesz za moje > -lepsze PO- ja piję za Twoje.== Dobrze stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:46 Ja wchodzę:) Zakładamy się?? Wiesz, że daleko mi do PO:) Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:52 Dobrze. Co bedzie przedmiotem naszego zakladu. Tez butelka trunku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:12 OczywiZda, byle wytrawne było:) Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:13 Butelka wytrawnego wina ze PiS bedzie mial lepszy wynik wyborczy w wyborach parlamentarnych 2011 niz PO. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:25 Ok, a ja co mam , że będzie miał gorszy?? PO się pobuja na PiSie do wyborów, o następny już bym się nie założyła:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Do odtworzenia bo materiał jest mocny. 16.07.10, 14:12 www.polityczni.pl/kaczynski,_ciezkie_moralne_naduzycie,audio,51,5200.html Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:32 wylogowany.pielegniarz napisał: > W PO zapewne strzeliły korki od szampanów po tej konferencji. Stary, dobrze znany Jarek. Podzielam Twoje zdanie. Pozwolił sobie na ujawnienie swoich emocji i odpowiedź na opisywane i komentowane przez cyngli z GW i TVN, bluzgi i pomówienia Palikota i Niesiołowskiego. Prowokatorzy mogą otwierać szampana. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen korekta 16.07.10, 14:32 vargtimmen napisał: > > wylogowany.pielegniarz napisał: > > > W PO zapewne strzeliły korki od szampanów po tej konferencji. Stary, dobr > ze > znany Jarek. > > Podzielam Twoje zdanie. Pozwolił sobie na ujawnienie swoich emocji i odpowiedź > na opisywane i komentowane przez cyngli z GW i TVN "przecieki", bluzgi i pomówienia Palikot > a > i Niesiołowskiego. Prowokatorzy mogą otwierać szampana. > > Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:41 > Podzielam Twoje zdanie. Pozwolił sobie na ujawnienie swoich emocji i odpowiedź > na opisywane i komentowane przez cyngli z GW i TVN, bluzgi i pomówienia Palikot > a > i Niesiołowskiego. Prowokatorzy mogą otwierać szampana. > > Facet jest niestabilny emocjonalnie, brak mu kwalifikacji do pełnienia funkcji państwowych. Rozumiem że ciemny lud na niego głosował, ale ci ciut bardziej kumaci - nie zauważyli? Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:47 republika.republika napisała: > Facet jest niestabilny emocjonalnie, brak mu kwalifikacji do pełnienia funkcji > państwowych. Rozumiem że ciemny lud na niego głosował, ale ci ciut bardziej > kumaci - nie zauważyli? > Facet jest wyjątkowo podle atakowany, a z wieloma rzeczami, które mówi się zgadzam. Niepotrzebnie, jednak, odwołuje się do emocji. Uzasadnionych w jego sytuacji, ale mało interesujących dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:53 vargtimmen napisał: > Facet jest wyjątkowo podle atakowany, a z wieloma rzeczami, które mówi się > zgadzam. Niepotrzebnie, jednak, odwołuje się do emocji. Uzasadnionych w jego > sytuacji, ale mało interesujących dla ludzi. > oczywiście, biedny udręczony Kaczyński który nigdy w nikogo podłym słowem i czynem nie rzucił. Co zrobiłby gdyby Tuskowa prokuratura i Palikot rozpętali taką akcję jak Kurski i Ziobro (wsparci przez Lecha Kaczyńskiego) z oskarżeniem ws. bilbordów i PZU - tym gdzie dowodem dla prokuratury pozwalającym na wszczęcie śledztwa było to że dowodów nie ma? Ten człowiek nigdy nie powinien był pełnić funkcji państwowych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:56 republika.republika napisała: > vargtimmen napisał: > > > > Facet jest wyjątkowo podle atakowany, a z wieloma rzeczami, które mówi si > ę > > zgadzam. Niepotrzebnie, jednak, odwołuje się do emocji. Uzasadnionych w j > ego > > sytuacji, ale mało interesujących dla ludzi. > > > > oczywiście, biedny udręczony Kaczyński który nigdy w nikogo podłym słowem i czynem nie rzucił. W kampanii był bardzo przyzwoity, w przeciwieństwie do jątrzycieli z PO i cyngli z słusznych mediów. > Ten człowiek nigdy nie powinien był pełnić funkcji państwowych w Polsce. > Stare dobre zwyczaje wracają - gnoić przeciwnika, a jak się odgryzie, to do psychuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:02 vargtimmen napisał: > W kampanii był bardzo przyzwoity, w przeciwieństwie do jątrzycieli z PO i cyngl > i > z słusznych mediów. Staniszkis twierdzi że w kampanii był na prochach jątrzyciele z PiS i cyngle z niesłusznych mediów ci nie przeszkadzali, "posyp sobie głowę popiołem, łajdaku" > > > Ten człowiek nigdy nie powinien był pełnić funkcji państwowych w Polsce. > > > > Stare dobre zwyczaje wracają - gnoić przeciwnika, a jak się odgryzie, to do > psychuszki. > do pełnienia funkcji państwowych nie wystarczy tylko to że nie jest się upośledzonym umysłowo Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:11 republika.republika napisała: > vargtimmen napisał: > > > > W kampanii był bardzo przyzwoity, w przeciwieństwie do jątrzycieli z PO i > cyngl > > i > > z słusznych mediów. > > Staniszkis twierdzi że w kampanii był na prochach > Proszę odnośnik lub sprostowanie. I koniecznie, rodzaj prochów i dawki... A tak w ogóle, to czuję obrzydzenie. Uprawiasz wyjątkowo obrzydliwy czarny pijar, magiel pomieszany z sowiecką "schizofrenią bezobjawową". > jątrzyciele z PiS i cyngle z niesłusznych mediów ci nie przeszkadzali, Konkrety proszę. > "posyp sobie głowę popiołem, łajdaku" O tym zdaniu nie słyszałem. > > > > > > Ten człowiek nigdy nie powinien był pełnić funkcji państwowych w Po > lsce. > > > > > > > Stare dobre zwyczaje wracają - gnoić przeciwnika, a jak się odgryzie, to > do > > psychuszki. > > > > do pełnienia funkcji państwowych nie wystarczy tylko to że nie jest się > upośledzonym umysłowo > Jarosław Kaczyński był premierem przez dwa lata, w tym czasie państwo polskie funkcjonowało dobrze. Nie wystarczy być "po słusznej stronie", by móc sobie pozwolić na podłość czarnego pijaru w stylu UB. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 18:54 vargtimmen napisał: > Proszę odnośnik lub sprostowanie. > I koniecznie, rodzaj prochów i dawki... kropka nad i ze Staniszkis, dawek i rodzaju prochów wielbicielka Jarosława Kaczyńskiego nie podała > > A tak w ogóle, to czuję obrzydzenie. Uprawiasz wyjątkowo obrzydliwy czarny > pijar, magiel pomieszany z sowiecką "schizofrenią bezobjawową". kudy mi do Brudzińskiego, Kurskiego, i braci Kaczyńskich > > jątrzyciele z PiS i cyngle z niesłusznych mediów ci nie przeszkadzali, > > Konkrety proszę. Pospieszalski, Warzecha, Ziemkiewicz, Janecki TVP, Sakiewicz, Rydzyk i ich media > > > "posyp sobie głowę popiołem, łajdaku" > > > O tym zdaniu nie słyszałem. jeśli nie masz pojęcia o tym co mówią cyngle Jarosława Kaczyńskiego, to na jakiej podstawie ferujesz oceny? > Jarosław Kaczyński był premierem przez dwa lata, w tym czasie państwo polskie > funkcjonowało dobrze. "warchoły" się tłukły z "chamami" w rządzie - nieustannie. W przerwach pomiędzy awanturami koalicjantów Kaczyński jeden lub drugi obrażał kolejne grupy ludzi, a Ziobro odstawiał szopkę medialną dzielnie wspomagał ich Dorn. Panowie wymyślili zarzuty i rozpoczęli szeroko zakrojone śledztwo przeciwko szefowi opozycji, zostali wsparci przez prezydenta, któremu wyjątkowo przypadł do gustu Ziobro z niszczarką. > > Nie wystarczy być "po słusznej stronie", by móc sobie pozwolić na podłość > czarnego pijaru w stylu UB. > Kaczyńscy i bilbordy PO finansowane przez PZU, to była akcja w UBckim stylu, ale jak to ładnie ujął wtedy prezydent Lech Kaczyński - Kurski nie kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:55 vargtimmen napisał: >Niepotrzebnie, jednak, odwołuje się do emocji. Uzasadnionych w jego > sytuacji, ale mało interesujących dla ludzi. Emocji się nie kalkuluje, emocji się nie uzasadnia. Nad emocjami trzeba panować. Tak jak to robią inne rodziny ofiar. Od pana prezesa z pretensjami do pełnienia funkcji głowy państwa wymagać trzeba przynajmniej tych podstawowych zasad kultury bycia. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:01 ta napisała: > vargtimmen napisał: > > >Niepotrzebnie, jednak, odwołuje się do emocji. Uzasadnionych w jego > > sytuacji, ale mało interesujących dla ludzi. > > Emocji się nie kalkuluje, emocji się nie uzasadnia. > Nad emocjami trzeba panować. Ukrywanie emocji pozwala nieszczerość; w tym akurat PO jest świetna. Mnie emocje Kaczyńskiego ani nie dziwią, ani nie gorszą; uważam jedynie, że mu politycznie szkodzą. Gorszy mnie, natomiast obłuda PO, "zgoda buduje", pod którym to hasłem miesiącami szczujecie (tak, tak, Ty też) na Kaczyńskich, a kiedy Kaczyński daje się wyprowadzić z równowagi, ogłaszacie z triumfem, że szczucie i wylewanie pomyj przyniosło efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Timuś, tak po męsku... 16.07.10, 15:35 tw_wielgus napisał: > co Ty piep..ysz? No jak to? To przecież same oczywistości. PIS i prezes są uczciwi i szczerzy, a platfusy obrzydliwie zakłamane i sprzedajne. Każde dziecko ci to powie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No nie mów Timuś że się nadałeś nabrać 16.07.10, 15:23 na cudowną przemianę prezesa na czas kampanii prezydenckej...?! On zawsze był i już na pewno do końca dni swoich pozostanie paranoicznym, zakompleksionym chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:43 Dziwnie odbierasz.... Aczkolwiek od dłuższego czasu, to zauważalne! Faciowi odbiło publicznie i wystrzeliło jak wulkan a ty takie rzeczy... Też masz dwie twarze i teraz ta druga?? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:39 A kto to jest ten gosc, ktory wprowadza i wyprowadza biedaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Stary, dobrze znany Jarek :) 16.07.10, 14:50 Ciekawe, co na to ci, którzy dali się nabrać na "przemianę". Nienawiść odebrała mu rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Stary, dobrze znany Jarek :) 16.07.10, 15:46 Może to nawet nie nienawiść sensu stricte, ale ... te wszystkie przegrane, to jakby potężny upadek na głowę... I stan ten się pogłebia! Zaostrza!! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Szampana PO może otwiera dzisiaj bo po wyborach 16.07.10, 15:23 szampana pic będzie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Oj tak, 16.07.10, 15:37 Właśnie wkroczyli na właściwą drogę:))))))))) homosovieticus napisał: > szampana pic będzie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Szampana PO może otwiera dzisiaj bo po wybora 16.07.10, 15:45 homosovieticus napisał: > szampana pic będzie PiS. z gwinta jak małpki wypitny pijał Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy_syndyk_iv_rp Więcej konferencji Jarosława 16.07.10, 17:47 Dzięki tym konferencjom PiS przegrał 4 kolejne wybory. Panie prezesie prosimy o więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
heofon Popieram 16.07.10, 18:22 Załóżmy komitet poparcia dla konferencji pana Prezesa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 20:15 wylogowany.pielegniarz napisał: > W PO zapewne strzeliły korki od szampanów po tej konferencji. > Stary, dobrze znany Jarek. Zdecydowanie tak. Za to Napieralski chyba sie niepokoi. Taka mocna polaryzacja miedzy PiS i PO oznacza marginalizacje SLD. Odpowiedz Link Zgłoś