Dodaj do ulubionych

Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława

16.07.10, 11:58
W PO zapewne strzeliły korki od szampanów po tej konferencji.
Stary, dobrze znany Jarek.
Obserwuj wątek
    • jedynaladyhawke Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 12:00
      a nie mówiłam,że w przebraniu owcy nie wytrzyma
      • wylogowany.pielegniarz Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 12:20
        No i Napieralski jest już be i już nie trzeba mu słodzić.
        "Komorowski po tej samej stronie co Napieralski"
        A Grześ taki dumny chodził:)
        • heofon Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 13:11
          Mi się wydaje, że Yaro Napieralskiemu dalej słodził, zrównując go z Zapatero ;-)
          • haen1950 Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:04
            Z Napieralskiego taki Zapatero jak purchawka przy pieczarce. Nie
            wiem, co wyprawia Schetyna, ale alians z tymi pisomuchami nie
            wyjdzie mu na dobre. Jak go wydymają to poleci z platformy z
            kretesem.

Jedyny trzeźwy polityk w paltformie nazywa się Janusz Palikot.
            • 8macek Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 20:21
              palikot powinien startować na prezydenta w przyszłości...
              wygrałby w pierwszej turze
        • lgbx Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:57
          wylogowany.pielegniarz napisał:

> No i Napieralski jest już be i już nie trzeba mu słodzić.
          > "Komorowski po tej samej stronie co Napieralski"
          > A Grześ taki dumny chodził:)

Młody, niedoświadczony to i głupi i naiwny. Jego starsi koledzy partyjni
          wiedzieli od początku z kim mają do czynienia. :)
    • mr.sajgon Nie maja czasu 16.07.10, 13:12
      zawiazuja spoldzielnie.
      • jedynaladyhawke Re: Nie maja czasu 16.07.10, 13:38
        nie ma większego obłudnika niż JK
      • humbak Re: Nie maja czasu 16.07.10, 14:09
        Lody się same nie ukręcą?:)
    • manny-jestem Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:11
      Zalozymy sie WP o wynik wyborow w 2011. Ja stawiam butelke Twojego ulubionego
      trunku ze PiS osoagnie lepszy wynik niz PO.
      • humbak Offtopic 16.07.10, 14:14
        Burbon! Burbon!:)
        • manny-jestem Re: Offtopic 16.07.10, 14:39
          Sorry Humbaku, ale ja burbona do ust nie potrafie wlozyc.
          • humbak Re: Offtopic 16.07.10, 15:00
            Włożyć faktycznie było by ciężko;) Ja tam tylko dopinguje. W końcu Ty masz zakład przegrać, nie?;)
      • ave.duce Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca potem kota 16.07.10, 14:15
        ogonem.

:p
        • manny-jestem Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 14:34
          Nic nie odwarcam. Ty wciaz nie przedstawilas dowodu ze bylo jak wuazalas.
          Wlasciwie powinienem dochodzic abys dotrzymala swojej strony zakladu, ktory
          najwyrazniej przegralas.
          • ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 14:38
            Odwracasz. To widać, słychać i czuć, Manny :(

ps. jeszcze raz przeczytałam ten wątek > odwróciłeś kota ogonem, a moja wina
            polegała na tym, że się na to złapałam :(

• manny-jestem Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 14:39
              Nic nie odwrocilem. Mialas dostarczyc dowody. Dostarczylas? Nie. A teraz
              jeszcze pomawiasz.
              • ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 14:54
                Nie pomawiam > przyznaję się do popełnienia błędu.
                Dałam Ci się sprowadzić na manowce i tyle.

To Ty mi daj dowód, że oni NIE BYLI katolikami.

ps. ponadto, watek dotyczył nieco innego aspektu.

• manny-jestem Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 15:12
                  Nie moja droga. Zaklad byl ze Ty udowodnisz ze byli.
                  • ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 15:14
                    Przeczytaj jeszcze raz. Cały wątek od początku.

Łatwo go znaleźć, bo z powodu zbezczeszczenia grobu Ireny Sendler znowu jest "na górze".

• manny-jestem Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 15:20
                      No to przeczytaj moje pytanie 18.12 o 18:16 i Twoja odpowiedz o 19:59.

A teraz albo daj dowody ze byli albo przyznaj ze przegralas.
                      • ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 15:30
                        To przeczytaj sobie mój PIERWSZY post, otwierający cały wątek.

Dałam Ci się wyrolować, dokładnie tak, jak władze państwowe i samorządowe dają
                        się TERAZ rolować Kaczyńskiemu, PiS&co.

• ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > on odwraca po 16.07.10, 15:40
                        Czekam. Odpisałam jakiś czas temu i nic :(

• ave.duce Nie zakładaj się z Mannym > 10 minut na ukazanie 16.07.10, 15:41
                          się postu na FK :(

• manny-jestem Re: Nie zakładaj się z Mannym > 10 minut na u 16.07.10, 15:46
                            manny nie zyje na foum jak co poniektorzy,.

Zanim zaklad stanal poprosilem o doprecyzowanie jak dotrzemy do informacji. Ty
                            doprecyzowalas. Nikt nie zmusil Cie do tego. Teraz to Ty obracasz kota ogonem
                            nie dostarczajac odpowiednich dowodow i nie przyznajac sie do tego ze przegralas
                            a probujac obwinic mnie.
                            • ave.duce Re: Nie zakładaj się z Mannym > 10 minut na u 16.07.10, 16:01
                              To nie była uwaga do Ciebie, ale do administracji! ;)

Powołajmy arbitrów.

• kieprze_paczynskich Wchodzę 16.07.10, 14:25
        Obstawiam zwycięstwo PO i w wyborach samorządowych, i parlamentarnych 2011.
        Stawka dowolna. Określ.
        • manny-jestem Re: Wchodzę 16.07.10, 14:35
          Z WP moge sie zalozyc bo go znam. Ciebie nie znam.
          • kieprze_paczynskich Re: Wchodzę 16.07.10, 14:41
            Zakład to zakład. Wchodzisz czy się boisz?
            • manny-jestem Re: Wchodzę 16.07.10, 14:51
              O co chcesz sie zalozyc?
              • kieprze_paczynskich Re: Wchodzę 16.07.10, 14:55
                Dużą butlę niezłej wódki. Preferuję finlandię, pojemność3/4l. Ale nie jestem
                ortodoksyjny i przyjmę każdy zakład o dowolną stawkę, że PO osiągnie lepszy
                wynik niż PiS w dowolnych wyborach w najbliższych 2 latach.
                • manny-jestem Re: Wchodzę 16.07.10, 15:14
                  Butelka 3/4 Finlandii ze PiS bedzie mial lepszy wynik wyborczy w wyborach
                  parlamentarnych 2011 niz PO.

O samorzadowe sie nie zakladam bo tu wyniki mozna roznie obliczac i interpretowac.
                  • kieprze_paczynskich Re: Wchodzę 16.07.10, 16:28
                    > O samorzadowe sie nie zakladam bo tu wyniki mozna roznie obliczac i >interpretowac.

O.K. Rozumiem i przyznaję rację.

> Butelka 3/4 Finlandii ze PiS bedzie mial lepszy wynik wyborczy w >wyborach parlamentarnych 2011 niz PO.

Zatem zakład stoi. Butelka 3/4 Finlandii dla Ciebie w razie zwycięstwa PiS lub takaż sama dla mnie, w razie zwycięstwa PO.
                    • manny-jestem Re: Wchodzę 16.07.10, 16:38
                      kieprze_paczynskich napisał:
                      >
                      > Zatem zakład stoi. Butelka 3/4 Finlandii dla Ciebie w razie zwycięstwa PiS lub
                      > takaż sama dla mnie, w razie zwycięstwa PO.

Dobrze, ale uscislimy aby potem nie bylo niedomowien. Nie chodzi o fakt
                      zwyciestwa bo moze sie okazac ze w 2011 powstanie jakas nowa partia albo wygra
                      SLD. Chodzi jedynie o to ktora z tych dwoch partii osiagnie lepszy wynik
                      wyborczy; PO albo PiS. Jesli przed wyborami ktoras z tych partii przestanie
                      istniec zaklad bedzie niewazny.

Moze tak byc?

Aha, pisze 2011 ale to tez wymaga uscislenia. Zakladamy sie o najblizsze wybory
                      parlamentarne kiedykolwiek by do nich doszlo.

Teraz dobrze?
                      • kieprze_paczynskich Re: Wchodzę 16.07.10, 16:59
                        > > Zatem zakład stoi. Butelka 3/4 Finlandii dla Ciebie w razie zwycięstwa PiS
                        lub takaż sama dla mnie, w razie zwycięstwa PO.[/b]

> Dobrze, ale uscislimy aby potem nie bylo niedomowien. Nie chodzi o fakt
                        zwyciestwa bo moze sie okazac ze w 2011 powstanie jakas nowa partia albo wygra
                        SLD. Chodzi jedynie o to ktora z tych dwoch partii osiagnie lepszy wynik
                        wyborczy; PO albo PiS. Jesli przed wyborami ktoras z tych partii przestanie
                        > istniec zaklad bedzie niewazny.
                        >
                        > Moze tak byc?
                        >
                        > Aha, pisze 2011 ale to tez wymaga uscislenia. Zakladamy sie o najblizsze
                        wybory parlamentarne kiedykolwiek by do nich doszlo.
                        >
                        > Teraz dobrze?

Dokładnie tak. Najbliższe wybory parlamentarne,
                        -lepszy Pis- Ty pijesz za moje
                        -lepsze PO- ja piję za Twoje.
                        • manny-jestem Re: Wchodzę 16.07.10, 17:07
                          > Dokładnie tak. Najbliższe wybory parlamentarne,
                          > -lepszy Pis- Ty pijesz za moje
                          > -lepsze PO- ja piję za Twoje.==

Dobrze stoi.
      • jola.iza1 Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:46
        Ja wchodzę:) Zakładamy się?? Wiesz, że daleko mi do PO:)
        • manny-jestem Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:52
          Dobrze. Co bedzie przedmiotem naszego zakladu. Tez butelka trunku? :)
          • jola.iza1 Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:12
            OczywiZda, byle wytrawne było:)
            • manny-jestem Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:13
              Butelka wytrawnego wina ze PiS bedzie mial lepszy wynik wyborczy w wyborach
              parlamentarnych 2011 niz PO.
              • jola.iza1 Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:25
                Ok, a ja co mam , że będzie miał gorszy??
                PO się pobuja na PiSie do wyborów, o następny już bym się nie
                założyła:)
    • mike.recz Do odtworzenia bo materiał jest mocny. 16.07.10, 14:12
      www.polityczni.pl/kaczynski,_ciezkie_moralne_naduzycie,audio,51,5200.html
    • vargtimmen Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:32

> W PO zapewne strzeliły korki od szampanów po tej konferencji. Stary, dobrze
      znany Jarek.

Podzielam Twoje zdanie. Pozwolił sobie na ujawnienie swoich emocji i odpowiedź
      na opisywane i komentowane przez cyngli z GW i TVN, bluzgi i pomówienia Palikota
      i Niesiołowskiego. Prowokatorzy mogą otwierać szampana.
      • vargtimmen korekta 16.07.10, 14:32
        vargtimmen napisał:

>
        > wylogowany.pielegniarz napisał:
        >
        > > W PO zapewne strzeliły korki od szampanów po tej konferencji. Stary, dobr
        > ze
        > znany Jarek.
        >
        > Podzielam Twoje zdanie. Pozwolił sobie na ujawnienie swoich emocji i odpowiedź
        > na opisywane i komentowane przez cyngli z GW i TVN "przecieki", bluzgi
        i pomówienia Palikot
        > a
        > i Niesiołowskiego. Prowokatorzy mogą otwierać szampana.
        >
        >
      • republika.republika Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:41

> Podzielam Twoje zdanie. Pozwolił sobie na ujawnienie swoich emocji i odpowiedź
        > na opisywane i komentowane przez cyngli z GW i TVN, bluzgi i pomówienia Palikot
        > a
        > i Niesiołowskiego. Prowokatorzy mogą otwierać szampana.
        >
        >

Facet jest niestabilny emocjonalnie, brak mu kwalifikacji do pełnienia funkcji
        państwowych. Rozumiem że ciemny lud na niego głosował, ale ci ciut bardziej
        kumaci - nie zauważyli?
        • vargtimmen Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:47
          republika.republika napisała:

> Facet jest niestabilny emocjonalnie, brak mu kwalifikacji do pełnienia funkcji
          > państwowych. Rozumiem że ciemny lud na niego głosował, ale ci ciut bardziej
          > kumaci - nie zauważyli?
          >

Facet jest wyjątkowo podle atakowany, a z wieloma rzeczami, które mówi się
          zgadzam. Niepotrzebnie, jednak, odwołuje się do emocji. Uzasadnionych w jego
          sytuacji, ale mało interesujących dla ludzi.
          • republika.republika Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:53
            vargtimmen napisał:

> Facet jest wyjątkowo podle atakowany, a z wieloma rzeczami, które mówi się
            > zgadzam. Niepotrzebnie, jednak, odwołuje się do emocji. Uzasadnionych w jego
            > sytuacji, ale mało interesujących dla ludzi.
            >

oczywiście, biedny udręczony Kaczyński który nigdy w nikogo podłym słowem i
            czynem nie rzucił. Co zrobiłby gdyby Tuskowa prokuratura i Palikot rozpętali
            taką akcję jak Kurski i Ziobro (wsparci przez Lecha Kaczyńskiego) z oskarżeniem
            ws. bilbordów i PZU - tym gdzie dowodem dla prokuratury pozwalającym na
            wszczęcie śledztwa było to że dowodów nie ma?

Ten człowiek nigdy nie powinien był pełnić funkcji państwowych w Polsce.
            • vargtimmen Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:56

> vargtimmen napisał:
              >
              >
              > > Facet jest wyjątkowo podle atakowany, a z wieloma rzeczami, które mówi si
              > ę
              > > zgadzam. Niepotrzebnie, jednak, odwołuje się do emocji. Uzasadnionych w j
              > ego
              > > sytuacji, ale mało interesujących dla ludzi.
              > >
              >
              > oczywiście, biedny udręczony Kaczyński który nigdy w nikogo podłym słowem i
              czynem nie rzucił.

W kampanii był bardzo przyzwoity, w przeciwieństwie do jątrzycieli z PO i cyngli
              z słusznych mediów.

> Ten człowiek nigdy nie powinien był pełnić funkcji państwowych w Polsce.
              >

Stare dobre zwyczaje wracają - gnoić przeciwnika, a jak się odgryzie, to do
              psychuszki.
              • republika.republika Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:02
                vargtimmen napisał:

> W kampanii był bardzo przyzwoity, w przeciwieństwie do jątrzycieli z PO i cyngl
                > i
                > z słusznych mediów.

Staniszkis twierdzi że w kampanii był na prochach

jątrzyciele z PiS i cyngle z niesłusznych mediów ci nie przeszkadzali, "posyp
                sobie głowę popiołem, łajdaku"

>
                > > Ten człowiek nigdy nie powinien był pełnić funkcji państwowych w Polsce.
                > >
                >
                > Stare dobre zwyczaje wracają - gnoić przeciwnika, a jak się odgryzie, to do
                > psychuszki.
                >

do pełnienia funkcji państwowych nie wystarczy tylko to że nie jest się
                upośledzonym umysłowo
                • vargtimmen Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:11

> vargtimmen napisał:
                  >
                  >
                  > > W kampanii był bardzo przyzwoity, w przeciwieństwie do jątrzycieli z PO i
                  > cyngl
                  > > i
                  > > z słusznych mediów.
                  >
                  > Staniszkis twierdzi że w kampanii był na prochach
                  >

Proszę odnośnik lub sprostowanie.
                  I koniecznie, rodzaj prochów i dawki...

A tak w ogóle, to czuję obrzydzenie. Uprawiasz wyjątkowo obrzydliwy czarny
                  pijar, magiel pomieszany z sowiecką "schizofrenią bezobjawową".

> jątrzyciele z PiS i cyngle z niesłusznych mediów ci nie przeszkadzali,

Konkrety proszę.

> "posyp sobie głowę popiołem, łajdaku"

O tym zdaniu nie słyszałem.

>
                  > >
                  > > > Ten człowiek nigdy nie powinien był pełnić funkcji państwowych w Po
                  > lsce.
                  > > >
                  > >
                  > > Stare dobre zwyczaje wracają - gnoić przeciwnika, a jak się odgryzie, to
                  > do
                  > > psychuszki.
                  > >
                  >
                  > do pełnienia funkcji państwowych nie wystarczy tylko to że nie jest się
                  > upośledzonym umysłowo
                  >

Jarosław Kaczyński był premierem przez dwa lata, w tym czasie państwo polskie
                  funkcjonowało dobrze.

Nie wystarczy być "po słusznej stronie", by móc sobie pozwolić na podłość
                  czarnego pijaru w stylu UB.
                  • republika.republika Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 18:54
                    vargtimmen napisał:

> Proszę odnośnik lub sprostowanie.
                    > I koniecznie, rodzaj prochów i dawki...

kropka nad i ze Staniszkis, dawek i rodzaju prochów wielbicielka Jarosława
                    Kaczyńskiego nie podała

>
                    > A tak w ogóle, to czuję obrzydzenie. Uprawiasz wyjątkowo obrzydliwy czarny
                    > pijar, magiel pomieszany z sowiecką "schizofrenią bezobjawową".

kudy mi do Brudzińskiego, Kurskiego, i braci Kaczyńskich

> > jątrzyciele z PiS i cyngle z niesłusznych mediów ci nie przeszkadzali,
                    >
                    > Konkrety proszę.

Pospieszalski, Warzecha, Ziemkiewicz, Janecki TVP, Sakiewicz, Rydzyk i ich media

>
                    > > "posyp sobie głowę popiołem, łajdaku"
                    >
                    >
                    > O tym zdaniu nie słyszałem.

jeśli nie masz pojęcia o tym co mówią cyngle Jarosława Kaczyńskiego, to na
                    jakiej podstawie ferujesz oceny?

> Jarosław Kaczyński był premierem przez dwa lata, w tym czasie państwo polskie
                    > funkcjonowało dobrze.

"warchoły" się tłukły z "chamami" w rządzie - nieustannie. W przerwach pomiędzy
                    awanturami koalicjantów Kaczyński jeden lub drugi obrażał kolejne grupy ludzi,
                    a Ziobro odstawiał szopkę medialną dzielnie wspomagał ich Dorn. Panowie
                    wymyślili zarzuty i rozpoczęli szeroko zakrojone śledztwo przeciwko szefowi
                    opozycji, zostali wsparci przez prezydenta, któremu wyjątkowo przypadł do gustu
                    Ziobro z niszczarką.

>
                    > Nie wystarczy być "po słusznej stronie", by móc sobie pozwolić na podłość
                    > czarnego pijaru w stylu UB.
                    >

Kaczyńscy i bilbordy PO finansowane przez PZU, to była akcja w UBckim stylu, ale
                    jak to ładnie ujął wtedy prezydent Lech Kaczyński - Kurski nie kłamie
          • ta Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:55
            vargtimmen napisał:

>Niepotrzebnie, jednak, odwołuje się do emocji. Uzasadnionych w jego
            > sytuacji, ale mało interesujących dla ludzi.

Emocji się nie kalkuluje, emocji się nie uzasadnia.
            Nad emocjami trzeba panować. Tak jak to robią inne rodziny ofiar.
            Od pana prezesa z pretensjami do pełnienia funkcji głowy państwa
            wymagać trzeba przynajmniej tych podstawowych zasad kultury bycia.
            • vargtimmen Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:01
              ta napisała:

> vargtimmen napisał:
              >
              > >Niepotrzebnie, jednak, odwołuje się do emocji. Uzasadnionych w jego
              > > sytuacji, ale mało interesujących dla ludzi.
              >
              > Emocji się nie kalkuluje, emocji się nie uzasadnia.
              > Nad emocjami trzeba panować.

Ukrywanie emocji pozwala nieszczerość; w tym akurat PO jest świetna. Mnie emocje
              Kaczyńskiego ani nie dziwią, ani nie gorszą; uważam jedynie, że mu politycznie
              szkodzą.

Gorszy mnie, natomiast obłuda PO, "zgoda buduje", pod którym to hasłem
              miesiącami szczujecie (tak, tak, Ty też) na Kaczyńskich, a kiedy Kaczyński daje
              się wyprowadzić z równowagi, ogłaszacie z triumfem, że szczucie i wylewanie
              pomyj przyniosło efekt.
              • tw_wielgus Re: Timuś, tak po męsku... 16.07.10, 15:25
                co Ty piep..ysz?
                • boblebowsky Re: Timuś, tak po męsku... 16.07.10, 15:35
                  tw_wielgus napisał:

> co Ty piep..ysz?

No jak to? To przecież same oczywistości. PIS i prezes są uczciwi i szczerzy, a
                  platfusy obrzydliwie zakłamane i sprzedajne. Każde dziecko ci to powie:)))))
      • tw_wielgus Re: No nie mów Timuś że się nadałeś nabrać 16.07.10, 15:23
        na cudowną przemianę prezesa na czas kampanii prezydenckej...?!
        On zawsze był i już na pewno do końca dni swoich pozostanie
        paranoicznym, zakompleksionym chamem.
      • sclavus Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 15:43
        Dziwnie odbierasz....
        Aczkolwiek od dłuższego czasu, to zauważalne!
        Faciowi odbiło publicznie i wystrzeliło jak wulkan a ty takie
        rzeczy...
        Też masz dwie twarze i teraz ta druga??
    • marudna.menda Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 14:39
      A kto to jest ten gosc, ktory wprowadza i wyprowadza biedaczka?
    • woda_woda Stary, dobrze znany Jarek :) 16.07.10, 14:50
      Ciekawe, co na to ci, którzy dali się nabrać na "przemianę".

Nienawiść odebrała mu rozum.
      • sclavus Re: Stary, dobrze znany Jarek :) 16.07.10, 15:46
        Może to nawet nie nienawiść sensu stricte, ale ... te wszystkie
        przegrane, to jakby potężny upadek na głowę...
        I stan ten się pogłebia! Zaostrza!!
    • homosovieticus Szampana PO może otwiera dzisiaj bo po wyborach 16.07.10, 15:23
      szampana pic będzie PiS.
      • boblebowsky Oj tak, 16.07.10, 15:37
        Właśnie wkroczyli na właściwą drogę:)))))))))

homosovieticus napisał:

> szampana pic będzie PiS.

• zapijaczony_ryj Re: Szampana PO może otwiera dzisiaj bo po wybora 16.07.10, 15:45
        homosovieticus napisał:

> szampana pic będzie PiS.

z gwinta jak małpki wypitny pijał
    • pierwszy_syndyk_iv_rp Więcej konferencji Jarosława 16.07.10, 17:47
      Dzięki tym konferencjom PiS przegrał 4 kolejne wybory. Panie prezesie prosimy o
      więcej.
      • heofon Popieram 16.07.10, 18:22
        Załóżmy komitet poparcia dla konferencji pana Prezesa ;-)
    • bryt.bryt Re: Właśnie obejrzałem konferencję Jarosława 16.07.10, 20:15

> W PO zapewne strzeliły korki od szampanów po tej konferencji.
      > Stary, dobrze znany Jarek.

Zdecydowanie tak. Za to Napieralski chyba sie niepokoi. Taka mocna polaryzacja
      miedzy PiS i PO oznacza marginalizacje SLD.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka