capferret 17.07.10, 17:36 opuszczony, samotny i zrujnowany stary piedryl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_arita Re: kaczynski skonczy jak lankowski 17.07.10, 17:42 capferret napisała: > opuszczony, samotny i zrujnowany stary piedryl Jak bardzo się mylisz.To bardzo inteligentny,oczytany i wykształcony mężczyzna, ma wielu przyjaciół którzy nigdy go nie opuszczą.Myślę że pan Tusk skończy gorzej niż się wszystkim wydaje.Pomogą mu w tym: Palikot/co za nazwisko?/Niesiołowski,Zbychu,Grzechu,Rychu, Miro i wielu innych.Pożyjemy,zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Re: kaczynski skonczy jak lankowski 17.07.10, 17:50 ten sie smieje kto sie smieje ostatni, a jak na razie to kaczyniak nam pluje i smieje sie w twarz swoimi tezami o spiskach i zamachach. PS. inteligentny mawiasz? to jest twoje zdanie i ja i wiekszosc go nie popiera, bo chocby slowo inteligencja jest mu blizej obca , dla samego faktu ze jeszcze nigdy nie wymowil go poprawnie, czyli... przyglup Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: kaczynski skonczy jak lankowski 17.07.10, 17:58 capferret napisała: > ten sie smieje kto sie smieje ostatni, a jak na razie to kaczyniak > nam pluje i smieje sie w twarz swoimi tezami o spiskach i zamachach. > PS. inteligentny mawiasz? to jest twoje zdanie i ja i wiekszosc go > nie popiera, bo chocby slowo inteligencja jest mu blizej obca , dla > samego faktu ze jeszcze nigdy nie wymowil go poprawnie, czyli... > przyglup Nie mam wątpliwej przyjemności znać cię osobiście,PO wypowiedzi na forum sądzę że J.Kaczyńskiemu nie dorastasz do pięt/wg powiedzonka/Jedno jest pewne a matematyki jesteś "lewus" jeśli szczycisz się wygraną to zapamiętaj raz na zawsze,owszem wygraliście/ledwo/przy takiej frekwencji w 40 milionowym kraju 8 000 000 zwolenników J.Kaczyńskiego to nie mała grupka oszołomów i moherów.Zacytuję ciebie "ten się śmieje,kto się śmieje ostatani" a ja lubię się śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: kaczynski skonczy jak lankowski 17.07.10, 17:50 m_arita napisała: > Jak bardzo się mylisz.To bardzo inteligentny,oczytany i wykształcony > mężczyzna, ma wielu przyjaciół którzy nigdy go nie opuszczą jola, wiemy, że dla ciebie póty życia, póty nadzieji, że prezes da ci się przed ołtarz zaciągnąć. Ale on cię nie chce, jola. Nigdy nie chciał i nie zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: a ty? 17.07.10, 17:55 załóż wątek... Tu jest o końcu kaczora... niesławnym! Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 I co,twój aż tak kiepskowypadł w porównaniu z jego 17.07.10, 18:03 sclavus napisał: Tu jest o końcu kaczora... ---> że próbujesz teraz jakoś odreagować? Odpowiedz Link Zgłoś
hrderduch [...] 17.07.10, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Jego koniec jest tak mały,że nie do wyobrażenia! 17.07.10, 17:59 hordol napisała: jak sobie wyobrazasz swó własny koniec...? Odpowiedz Link Zgłoś