kon_napoleona2 19.07.10, 10:23 www.tvn24.pl/-1,1665539,0,1,pisalem--zeby-dotrzymali-slowa,wiadomosc.html Czyli co, premier ma zaczekać, bo prezio musi być pierwszy inaczej się popłacze albo zsika w majty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgred-zisko Re: logika wg Kowala 19.07.10, 10:27 Czy to ten specjalista od przydzielenia patriotyzmu? Ten co to orzekł, że nie jest patriotą ten, komu nie podoba się pochówek na Wawelu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Po milionkroć nie jestem patriotą! 19.07.10, 10:40 „Nie jest patriotą ten, komu nie podoba się pochówek na Wawelu“. I nigdy się ze zhańbieniem i poniżeniem Wawelu nie pogodzę. To jest święte Wzgórze a nie wysypisko śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: logika wg Kowala 19.07.10, 10:36 pomogę dziennikarzom: 1. jakie to były ustalenia? 2. czego nie dotrzymali? 3. dlaczego pan Kowal nie odpowiedział, że Kaczyński nie skorzysta z rządowego samolotu, delegacja premiera czekała na odpowiedź kilka godzin, po czym dowiedziała się że Kaczyński poleciał wynajętym Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram co PiS sądzi o jego bracie ? 19.07.10, 10:41 Wiem, że to nikczemne, ale skoro PiS potrafi czepiać się do dziadka Tuska, to czemu ja nie mam się czepiać do brata Kowala ? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: logika wg Kowala 19.07.10, 11:56 Powinien się szybciutko wypisać z PiS, zanim spotka go los Zalewskiego. Bez przerwy ryzykuje, że wyrwie mu się coś, co wie, a nie co powinien myśleć. A międzynarodowy nadzór parlamentarny to jest coś, do czego Prezes nigdy nie dopuści. Jeszcze by grzebali w wydatkach i organizacji Kancelarii jego brata i oceniali jego Telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś