Gość: Xsax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 02:22 Jeszcze kierownik tego szaletu niejaki Lepper! Weźmiecie ode mnie łapówkę za odstąpienie od planu ograbienia mnie i moich rodaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magister Szukaja doktorów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 02:23 Jednego juz maja w szambo-bronie. Doktora senatora Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy II Re: Porami trzesiecie profesorki - nadchodzi czas IP: *.217.242.7.charter-stl.com 20.03.04, 02:44 Porami trzesiecie profesorki - nadchodzi czas rozliczenia. Czytajac wasze wypociny widze, strach przez was przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samobronek Porami trzesiecie profesorki - ZIGGI II NADCHODZI IP: *.dynamic.mts.net 20.03.04, 02:59 ZIGGI II UKONCZYL Z ZASZCZYTNYM WYROZNIENIEM II KLASY GMINNEJ SZKOLY ZBIORCZEJ W PACANOWIE, A O JEGO PRZYJACIELU NAKRECONO NAWET DOBRANOCKE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śtęźń... Dzień dobry Lepper i Miller nadal psują powietrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 09:26 Otwórzcie szeroko drzwi na Białoruś , a wiatr z zachodu ich wywieje! Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy Re:Pieniadze juz wywialy po otwarciu na zchod IP: 208.181.96.* 20.03.04, 15:15 pamietamy.freewebpage.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy. Re:przywialo korupcje z Meksyku, albo pucz z Chile IP: 208.181.96.* 20.03.04, 15:16 pamietamy.freewebpage.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9y Re: Porami trzesiecie profesorki - nadchodzi czas IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.03.04, 03:40 No, Lenin, do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Porami trzesiecie profesorki - nadchodzi czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 06:00 Oj uwazaj koles, bo w roznych czesciach swiata upadaja rezimy zbudowane na podobnie myslacych jak ty. Potem sie tlumaczycie ze wykonywaliscie tylko polecenia wodza. Ale jak sam widzisz to nie jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śtęźń... Dzień dobry Lepper i Miller nadal psują powietrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 09:23 Otwórzcie szeroko drzwi na Białoruś wiatr z zachodu ich wywieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Porami trzesiecie profesorki - nadchodzi czas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 10:51 Czy mamy już przygotować książki do palenia? Jakiego koloru wyda książeczkę wielki, Ukochany Wódz i Ojciec Narodu - Andrzej Lepp-sung. Czerwona i zielona już zajęta. A czy to prawda że pod stopami Przewodniczącego, gdy się przechadza snując rozwaźania o Naszym Kraju, rozkwitają pąki kwiatów a nad głową błyszczy tęcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Porami trzesiecie profesorki - nadchodzi czas IP: *.echostar.pl 20.03.04, 14:39 ty amatorze -zrob magisterke ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof Re: Porami trzesiecie profesorki - nadchodzi czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 18:33 Stary, skończ chociaż podstawówke-to nie takie trudne... Niestety, zeby z nami rozmawiac musisz poswiecic jeszcze 4 lata na srednia edukacje, zdac mature, studiowac 5-6 lat, i zrobic przynajmniej doktorat. Znaczy nie pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja zapomnieli o najwazniejszym-ambasadorze Rosjii IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.03.04, 02:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Kim są eksperci Samoobrony? Zapewne ludzmi. IP: 216.95.178.* 20.03.04, 03:12 Jak pokazuje historia(np. Izraela) nie potrzeba miec wyksztalcenia by rzadzic. A wszyscy ci wymienieni jakies maja, i nawet doswiadczenie tez. Ktos tu robi zla robote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 56r Re: Kim są eksperci Samoobrony? Zapewne ludzmi. IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.03.04, 03:46 Czyś Ty rozum postradał, człowieku! Nie widzisz?! p.s. i co ma do tego Izrael? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Polak LUDZIE W SAMOOBRONIE IP: *.odnxx7.adsl.tele.dk 20.03.04, 10:39 Mozna by sie dziwic, ze populizm przejmuje wladze w Polsce, tylko czy Polska jest krajem osamotnionym w swym (tu i ówdzie) populizmie? Mysle, ze nie. Tak sie akurat skalda, ze mieszkam w Danii i ty zesmy juz cos takiego przerabiali. Na poczatku bylo wiele krzyku ze strony elit - populizm, nacjonalizm, anty-to i anty-tamto. Nacjonalisci przejeli wladze, zamkneli granice, wycisneli podatki od zagranicznych firm, obcieli wydatki zagraniczne ... i dzis wyplaca sie 30% wiecej z podaktów dla obywateli tego kraju. Gdy na to wszystko patrze to zaczynam sie zastanawiac, dlaczego mielibysmy nie poprzec Leppera, gdyby on zrobil to samo, co nacjonalistyczne partje w Danii? Prócz tego w Austrii zrobil podobnie Hejder (lub jak mu tam), we Francji tez Le Pen (lub +-), w Holandii (no moze mu sie nie udalo bo go zastrzelili, ale inni za niego to zrobili). Wiec dlaczego my mamy by tymi "wielkimi i szlachetnymi obywatelami Europy" gdzy w Europie kazdy ciagnie w swoja strone (opowiadajac bajki o wspólnej unii, dobrobycie, etc. Od kiedy to sasiad dbal bardzie o sasiada niz o siebie? Chyba,ze o siasiadke, no ale to juz same brzydkie dowcipy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Re: LUDZIE W SAMOOBRONIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.04, 12:47 Facio!co ty bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy Re: to sie w polsce nie uda, wola zrobic pucz IP: 208.181.96.* 20.03.04, 15:08 pamietamy.freewebpage.org/ czy kwach i ferajna janika chca puczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly to jest kon IP: *.no.powertech.net 20.03.04, 03:14 z tej samej stajni 1944 roku, tylko innej masci!. Robia was w Polsce w konia. Przestancie pic chlorowana wode, moze dostaniecie spowrotem szare komorki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.G. Internauci pomogą znależć.Pomożecie? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.03.04, 03:32 Kiedyś GW wspomniała coś o hasłach, z którymi Samoobrona chce iść do wyborów.Internauci chętnie sypnęli jak z rękawa.Większość z nich mogą wykorzystać.I jeśli nawet nie gwarantują sukcesu/hasła/,to oddają charakter partii.Myślę,że i teraz nie odmówią pomocy i doradzą kogo dokoptować i z czyjej pomocy skorzystać.Ja proponuję b,członka Biura Politycznego PZPR/myślę,że jeszcze żyje/,Albina Siwaka.Profesorem to on nie jest,i matury też nie ma ,ale dobrze parzy kawę zbożową.Miałbym jeszcze jednego ale to dworska gnida i klasowo nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Internauci pomogą znależć.Pomożecie? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.03.04, 03:40 Taaak. Wiecie, Panowie (i Panie), to robi się coraz mniej zabawne. Wyobraźcie sobie, że wówczas w ich ręce wpadłyby resorty siłowe: armia, policja, służby specjalne... I ta menda, z czerwonym, nalanym, chamskim pyskiem na sztandarach. Reprezentująca nas w świecie. Oto natura zatoczyła koło i wracamy do Neandertalii. Szykować się do wspólnoty plemiennej pod wodzą kretyna, bracia Polacy!!! Gdybyśmy mogli odciąć prąd, telefony i na rok zawiesić kontakty ze światem zewnętrznym, moglibyśmy zaeksperymentować. Wystarczyłoby parę miesięcy aby tłumy ludzi z widłami rzucili się na tego głupka po ujrzeniu efektów jego działań. Ale jak ten głupek doprowadzi do: wypieprzenia nas z Unii, do zupełnego rozpadu i tak chwiejacej się gospodarki, do podporządkowania Rosji, do zmiany zapisów konstytucyjnych, jeśli np. zamknie granice a potem nie będzie chciał pozbyć się władzy? To co? ma krew się w tej naszej Polsce polać? A jeśli w międzyczasie coś złego stanie w świecie, jakieś poważne zawirowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 67t Re: Internauci pomogą znależć.Pomożecie? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.03.04, 03:42 Finałowa scena serialu: " Elita! Cha, cha, cha... Otóz oswiadczam wam, ze wasz maz stanu, wasz Cincinnatus, wasz wielki czlowiek, wasz Nikodem Dyzma to zwykly oszust, co was za nos wodzi, to sprytny lajdak, falszerz i jednoczesnie kompletny kretyn! Idiota, nie majacy zielonego pojecia nie tylko o ekonomii, lecz o ortografii. To cham, bez cienia kindersztuby, bez najmniejszego okrzesania! Przyjrzyjcie sie jego muzyckiej gebie i jego prostackim manierom! Skonczony tuman, kompletne zero! Daje slowo honoru, ze nie tylko w zadnym Oksfordzie nie byl, lecz zadnego jezyka nie zna! Wulgarna figura spod ciemnej gwiazdy, o moralnosci rzezimieszka. Sapristi! Czy wy tego nie widzicie? Zle powiedzialem, ze on was za nos wodzi! To wy sami wwindowaliscie to bydle na piedestal! Wy! Ludzie pozbawieni wszelkich rozumnych kryteriów. Z was sie smieje, gluptasy! Z was! Motloch!..." Dołęga-Mostowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drapak Re: Internauci pomogą znależć.Pomożecie? IP: 80.51.220.* 20.03.04, 10:29 nic dodac nic ujac. jeszcze rok temu sytuacja z lepperem byla smieszna. ot, cwany kmiot znalazl dzieki ludzkiej biedzie dobra posade. ale teraz to naprawde zmierza w zlym kierunku. winni niestety jestesmy my, polacy. i to nie elity, tylko te biedne (w sensie zarowno materialnym jak i umyslowym) wiejskie masy podatne na pranie mozgu. nie mozna odmowic lepperowi cwaniactwa i inteligencji a to czyni go jeszcze bardziej niebezpiecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony Jak to będzie po Wyborach? IP: 201.128.237.* 20.03.04, 03:42 To nie dobrze że tak późno partia która ma poparcie 1/4 wyborców myśli o zapleczu jakich kolwiek mądrych ludzi. Druga sprawa to tak jak w każdej ważnej dla naszego kraju sprawie znowusz się okaże że to było wiadomo że to zbieranina głupków tylko wyborcy myśleli że się uda tylko co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Go Lepper Go!, Go!, Go! ... IP: *.qc.sympatico.ca 20.03.04, 03:53 AND F..K THEM WELL AND F..K THEM GOOOOOOOOOD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Kim są eksperci SLD ? IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 20.03.04, 04:07 Eksperci SLD i UW - AWS , doprowadzili do 20 % bezrobocia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 678t Re: Kim są eksperci SLD ? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.03.04, 04:11 Myślę, że do bezrobocia doprowadziła przede wszystkim ruina fikcyjnej gospodarki odziedziczonej po PRL, sięgająca ok. (wg. różnych szacunków) 40 lat cywilizacyjnego, organizacyjnego, ekonomicznego ale i mentalnego zacofania w stosunku do państw wysokorozwiniętych. I tego nie da się przeskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Co to dyzur dzisiaj masz, czy mozebrak ci IP: 216.95.178.* 20.03.04, 04:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 678t Re: Co to dyzur dzisiaj masz, czy mozebrak ci IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.03.04, 04:24 mozebrak mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak No to tymczsem. Zakas czipsa i popij koli IP: 216.95.178.* 20.03.04, 04:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 678t Re: No to tymczsem. Zakas czipsa i popij koli IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.03.04, 04:33 sie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looky mamy IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.03.04, 04:32 Pamiętacie te ich biało-czerwone krawaty. W barwy narodowe. Przecież, powinniśmy im tak strzepać za to szarganie barwami narodowymi mordy nahajką, żeby już nigdy nie mogli pokazać ich publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Ej, przypominaja sie dobre czasy NKWD co? IP: *.sympatico.ca 20.03.04, 05:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop buraku IP: *.chello.pl 20.03.04, 07:04 nahajka została ci po tatusiu kozaku dońskim, a tu mówi się o Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 678t Re: buraku IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.03.04, 13:23 Nahajka została mi po tatusiu Radziwille Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don_lepperone Re: buraku - lepperaku - won za Don IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 14:12 Prawdziwy duński kozak to był Hamlet, ćwoku. A ta cała wierchuszka Samoobrony to takie same komuchy jak te z SLD, tyle że gorsze kmioty, bo z drugiej ligi i mniej okrzesane. Co do nachajki - to ją, niestety, te sierotki po Gierku szykują na dupę normalnych ludzi, którzy się ośmielą buntować przeciwko nowej dyktaturze ciemniaków w środku Europy. Nie zrobiono dekomunizacji, to teraz takie robactwo całkiem poważnie planuje dorwanie się do władzy i kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk.S Re: Kim są eksperci SLD ? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.03.04, 08:48 Jagoda, nareszcie do końca objawiłeś/aś swoje oblicze. Wcześniej myślałem, że jesteś betonem post komunistycznym ale Ty poprostu jesteś związana umysłowo i może nawet organizacyjnie z tą niebezpieczną bandą z Samoobrony. Dziwie się, że wszyscy w wypowiedziach publicznych podkreślają, że nie należy lekceważyć elektoratu Samoobrony. Jak ja mam nie lekceważyć debili, którzy zagrażają przyszłości tego kraju??? Pogardzam nimi i uznaje te kilka milionów za kretynów. Widocznie ten kraaj będzie musiał przejść jeszcze jedną golgotę pod nazzwą samoobrona ale tym razem będzie się lała krew. Gazeta Wyborcza będzie najprawdopodobniej jedną z pierwszych z rynku mediów, które Leper pozamyka jeżeli obejmie władze. Zapewne uśmiechacie się z politowaniem, że ten facet pisze bzdury i przesadza. Ale zastanówcie się prosze odrobinke logicznie i zrozumiecie, że jeżeli tacy faceci jak Poznański obejmą władzę nad wojskiem i policją to będą bardziej gorliwi niż sam Leper. zapewne wydaje si Wam, że po tych kilku latach demokracji nie będą mogli zmusić do takiego szaleństwa dołów policyjnych i wojskowych. Otóż nic bardziej błędnego. Oddziały prewencji, czyli dawne ZOMO dostanie podwyżki po 1000 albo 2000 tysiące miesięcznie i wbiją im do głowy, że byli okradani przez lata i dostaną jeszccze trocche wódki i chłopaki będą napierdalać manifestacje jeszcze llepiej nniż robiło to ZOMO w sttanie wojennym. Reasumując, wolne mmedia, które sprawdziły się w minionych 15 latach zostan stłamszone w ciągu 6 - 12 miesięcy, pełna kontrolna na policją i armią zapewni im sprawowanie władzy nieograniczonej. Białoruś będzie się nam jawić jako oaza demokracji. Dlaczego tak będzie? A no dlatego, że odsetek ciemnoty, jest zbyt duży, że media popelniły jeden jedyny błąd w minionych latach lansując Lepera a teraz prominentni pprzedstawiciele mmediów mmówią, że nie można ignorować takiej poważnej siły za którą stoją milione. Ja pierdole te miliony, odebrać tym milionom lewe renty i lewe przywileje z KRUS. To co pisze jest uproszczone, wiem o tym ale poprostu boje się o naszą przyszłość!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR do Henryka S. IP: *.207-200-80.adsl.skynet.be 20.03.04, 10:52 Nic dodać, nic ująć. Szkoda tylko że ta jedna czwarta wyborców tego nie przeczyta...a powinna oj powinna!!!!!!!!! Powtórzę co już napisałem wcześniej nt. leppera: najlepiej by było gdyby podzielił los Pima Fortuyna! Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: do Henryka S. 20.03.04, 11:06 zgadzam sie z kolega... i smutne jest to, ze musze sie zgodzic... natomiast nie zgadzam sie z lekcewazeniem owych tlumow... ja ich nie lekcewaze... i ide do wyborow.. i namawiam goraco kazdego!!!! to mozemy zrobic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirx Re: do Henryka S. IP: *.kotiportti.fi 20.03.04, 11:21 choc sam sie sobie dziwie, musze sie z takimi pogladami zgodzic. Usuniecie Leppera w sposob radykalny doprowadziloby do rozpadu Samoobrony, ktora jak kazda partia o charakterze wodzowskim funkcjonuje tylko dzieki charyzmie swojego przywodcy-zalozyciela. Jezeli tego parafaszystowskiego, prorosyjskiego zagrozenia nie da sie usunac za pomoca kartki wyborczej, to nalezy rozwazyc bardziej radyklane srodki. Tylko gdzie w tym kraju znajdzie sie taki odwazny, ktory by pociagnal za cyngiel? P.S. Tez obawiam sie, ze ten kraj zmierza w kierunku katastrofy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Kim są eksperci Samoobrony? oslami!! IP: *.rasserver.net 20.03.04, 05:07 lepper moze jedynie zebrac swinie w oborze. do moskwy moze lenin ktory jest wiecznie zywy powstanie!!!! Ludzie przebudzenia zycze w przeciwnym wypadku jestescie w D U P I E tak jak jestescie w .............. z tow. millerem i spolka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Go Lepper Go!, Go!, Go! ... IP: *.sympatico.ca 20.03.04, 15:17 AND F..K THEM WELL AND F..K THEM GOOOOOOD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zas Nikomu nie wierze.Nawet swojej fujarce! IP: *.pl / *.pl 20.03.04, 06:26 jakw/w/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 07:07 Mój dziadek przed wojna po grzbietach takich lepperów na konia wsiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 11:15 Gość portalu: wnuczek napisał(a): > Mój dziadek przed wojna po grzbietach takich lepperów na konia wsiadał. Szkoda, że go nie wykastrowali w 1945 nim Twojego ojca (czy może matkę) spłodził! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 21:02 Trzeba było bardziej sobie ulżyć,moze razem ze złościa i łzami nad losem swoich przodków pozbyłbyś się wiejskich kompleksów.Żegnam pszenno-buraczanych bezmózgich zwolenników leppera,a pozdrawiam jego przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek A teraz Lepper bedzie wsiadal z twojego grzbietu.. IP: *.sympatico.ca 20.03.04, 15:19 niedojebku feudo-komuny. AND F..K THEM WELL AND F..K THEM GOOOOOOD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: A teraz Lepper bedzie wsiadal z twojego grzbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 21:23 Szkoda mi ciebie,ale to nie moja wina że twoi niewykształceni i prymitywni przodkowie mieli taki los.Ty,pomimo ze nauczyłes sie pisać na klawiaturze,daleko od nich nie odbiłeś.Czy rynsztokowy język jakiego używasz dowartościowuje cię?Chyba tylko w twoich oczach.Treść twoich postów,chęć głosowania na leppera wystarczająco świadczą o tobie.Chłopecku jaśku,chamstwem słomy w swoich butach nie zakryjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: A teraz Lepper bedzie wsiadal z twojego grzbi IP: *.qc.sympatico.ca 21.03.04, 00:21 Nie musisz sie powolywac na moich przodkow wyksztalconych czy nie nie mam sie czego wstydzic. Pozal sie nad samym soba 'panicku'. Co twoi przodkowi pozostawili po sobie to dokladnie widac teraz i w calej historii. Dzieki nim Polska zawsze byla krajem zacofanym i biednym. Gdzie to wyksztalcenie? Tacy jak ty i twoi przodkowie zawsze zyli z innych bo sami byli za glupi zeby cos dla Polski zrobic. Jezyk uzywam taki bo doskonale pasuje do takich jak ty debili. Delikatnego i subtelnego jezyka twoi przodkowie i ty nigdy nie byli w stanie pojac i dlatego takich jak ty co to sie chelpia wsiadaniem na konia po grzbietach innych trzeba walic w MORE I MIEDZY OCZY. Twoj dziadek byl takim KALEKA ze nawet na konia sam wsiasc nie potrafil i czym ty sie chwalisz debilu niedijebku feudo-komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Moze to nawet nie byl kon tylko szkapa. IP: *.qc.sympatico.ca 21.03.04, 00:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jane Go Lepper Go!, Go!, Go! Na zlosc mamie... IP: *.sympatico.ca 20.03.04, 15:20 AND F..K THEM WELL AND F..K THEM GOOOOOOD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom taaak...i Samoobrona zajmuje GW IP: *.wa.bigpond.net.au 20.03.04, 07:35 a mialo byc bez nich to pismo...hmmm... oj zmienia sie swiat panie Michnik; trzeba bedzie przy plugach dziennikarzy poustawiac, pokazac prawdziwe oblicze kraju nad Wisla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Kup lep Pera! Lep Pera i każda mucha umiera! IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.04, 07:47 1/4 polskiego społeczeństwa (jeżeli wierzyć sondom) znajduje się w amoku; lepperowy hokus pokus działa na wielu jak lep na muchy. Te 25% żywi wielką nadzieję, że po wyborach bądą jedli codziennie schabowego a la Begger z ziemniaczkami i surówką popijając kompocik z gruszek wierzbowych a la Miller, po czym udadzą się na wielogodzinną sjestę. Figa z makiem! Czarnoksiężnik z Zielnowa zaserwuje im słone śledzie z beczki made in white-russia i popędzi na wschód, aby w Bugu gasili piekące w gardle pragnienie. Kup lep Pera, lep Pera daje biednym, a bogatym zabiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PING Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.miloszyce.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 07:54 JA WIEM TYLKO JEDNO - JEŚLI CI LUDZIE DOBIORA SIE DO WŁADZY TO JA WYPADAM Z TEGO CYRKU- POJADE CHOCIAZBY DO MOZAMBIKU, BYLE TYLKO NIE PATRZEC PONOWNIE NA UPADEK KOLEJNYCH NARWAŃCÓW. CZY MOŻE BYC LEPIEJ? NIESĄDZE........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AFRYKA WITA WAS LEPER PREZYDENTEM -MICHALIK PRYMASEM IP: *.dynamic.mts.net 20.03.04, 08:10 POLSKA ZAMIAST BYC CZONKIEM UNI EUROPEJSKIEJ MOZE WYBRAC CZLONKOSTWO W KONGRESIE AFRYKANSKIM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurbas Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 08:00 Nieważne kim są eksperci, ważne kim są zwolenicy "Samoobrony". Kulczyk,Niemczycki, Bochniarzowa zatrudniają agrncje ochrony, biedacy muszą szukać ochrony w samoobronie , a dlaczego jest ich tak wielu? Bo Kulczyk ... itd nie chcą się podzielić z biedotą swoim bogactwem ,czeka nas rewolucja i nie pomogą tu żadne agencje ochrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 20.03.04, 13:27 Jak mają się podzielić bogactwem. Dopóki w Polsce posiadanie majątku, dużego majątku będzie traktowane jako moralnie naganne a przynajmniej podejrzane, nici z kwitnącej gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wur Milionerzy, doktorzy toz to prawdziwi obroncy ludu IP: 195.150.116.* 20.03.04, 08:03 Mam pisac jak sie dalej Lepper wpasuje do "towaraystwa". Wodeczka z Michnikiem i Urbanem, a dla wyborcow samoobrony.... zasilek dla bezrobotnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF Eksperci jak eksperci,ale Lepper to rosyjski AGENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 08:18 Odnoszę wrażenie, że Wódz jest bardzo prorosyjski. Tak bardzo, że mam wrażenie, że jest agentem rosyjskim. Wodzuje klubowi milionerów, a jakby się przyjrzeć ile pieniędzy wydaje na swój image, to pensji posła i dochodów z gospodarki na pewno zabraknie. Straaaasznie wysokie składki członkowskie muszą być w Samoobronie ;) Zresztą jak się posłucha Radia Maryja to wychodzi na to, że O. Rydzyk to też rosyjski agent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Eksperci jak eksperci,ale Lepper to rosyjski IP: 81.205.65.* 20.03.04, 08:43 Dlugo dojrzewales, zeby dojsc do prawidlowych wnioskow - przeciez z daleka widac, ze Lepper i Rydzyk to agenci rosyjscy, zreszta szkoleni w tym samym osrodku. Zawsze bylem pelen podziwu dla umiejetnosci naszych slowiamskich braci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.04, 08:27 a czy to jest dziwne ze lepper ma tylu ekspertow z pzpr przeciez on sam to dawny towarzysz tej partii. lepper a jak dzisiaj wyglada pgr ktorym kierowales jakie dotacje w czasach prl dostawales i co z tego wyniklo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 11:21 Gość portalu: gosc napisał(a): > a czy to jest dziwne ze lepper ma tylu ekspertow z pzpr przeciez on sam to > dawny towarzysz tej partii Wiesz co? Balcerowicz ma staż w PZPR dużo dłuższy od Leppera. Ale to mało przeszkadza prawicowym oszołomom na tym forum. Nie wiem jak Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U_Bolt Re: Czemu to ma służyć? IP: 83.144.70.* 20.03.04, 08:29 Ten cały artykuł ma na celu wyłącznie doprowadzić do obskurantyzmu środowiskowego dla wszystkich doradcow Samoobrony wymienionych w tekscie z nazwiska, jak też i pozostałych. A dlaczego ? Bo tego chce PO i tak sobie życzy Michnik z Agorą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizio i nie tylko oni IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 13:56 Szare bezmózgowe masy należy uświadamiać przy każdej nadarzającej się okazji, a może zaświeci się choć jedna lampeczka w ciemności (więc bracia nie traćmy nadziei !) Poza tym insekty najskuteczniej zwalcza się jak najprostszą trutką - w tym wypadku Michnik akurat robi dobrą robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.ifd.uni.wroc.pl 20.03.04, 08:29 To bardzo wredny donos. "Wybiorcza", niestety, przekracza granice juz nie fachowosci ale zwyklej przyzwoitosci. Metoda na podawanie, ze ten a ten nie jest to juz szczyt. Szkoda, ze nie zajmujecie sie blizej innymi partiami, ktore majac tak znakomitych ekspertow i doradcow, robia koszmarne oszustwa i skandale korupcyjne. Nie chce juz mowic o przyjrzeniu sie ekspertom prawnym z Sejmu czy Kancelarii Prezydenta. Jesli stamtad wychodza takie potworki prawne, ktore nawet z Konstytucja nie moga sie zgodzic to swiadczy o zupelnym braku fachowosci. Ciekawe, czy ktos ukaral takich ekspertow, ktorzy doradzaja nie majac pojecia o prawie. Walczycie z Samoobrona metodami, ktore kiedys byly dla was tozsame z totalitaryzmem. Zapomnieliscie o reakcji przekory, tlum bedzie popieral tego, z ktorym walczy sie niegodziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: 81.205.65.* 20.03.04, 08:38 Federacyjne sluzby specjalne (rosyjkie), najpierw nieco zdziwione (choc nie bardzo) wlasnym sukcesem w kreowaniu Leppera teraz zajmuja sie kreowaniem reszty tego prorosyjskiego gowna, ktore bedzie rzadzic Polska. To samo bylo w 1945 roku, z a ogromna czesc spoleczenstwa w tym wysoko wyedukowanego dojrzala w tym prace dla"Polski"(nie wylaczjac niektorych noblistow).Tak dalej Polsko jak w XVIII wieku, jedyny ratunek dla czesci Polski to rozbiory i dostanie sie czesci Polski pod w miare cywilizowane rzady.Niestety Mamy Austrii juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.04, 10:42 Yurku, pozwolisz, że dorzucę jeszcze krzyżowca świtonia, którego jedynym zadaniem było zrujnowanie wizerunku katolickiej Polski pod rządami prawicy. Lewica przy władzy, to świtoń liczy swoje granaty siedząc spokojnie w domu i czekając na "ciekawsze" czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 08:43 to pytanie oraz o konkretne sprawy (patrz art. gorniaka w nowej trybunie opolskiej.wielkie brawa!!) zwiazane z programem powinni zadawac lepperowi dziennikarze prowadzacy programy telewizyjne. to oni, przez swa nieudolnosc i pozwalanie na wszystko temu debilowi wypromowali go na takie wyzyny.dziennikarz nie powinien pozwalac na takie ogolniki jak zlodzieje, bandyci itp.profesjonalny dziennikarz powinien sie domagac konkretow: nazwisk, zdarzen i innych faktow. gdyby to robili juz dawno lepper siedzialby w pudle. to najwiekszy skandal w naszej demokracji ze taki lepper, ktory obrazil wszystkich, ktorych chcial obrazic chodzi na wolnosci, a do pudla ma pojsc dziennikarz, ktory rzekomo obrazil jakiego urzedasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Kim są eksperci Samoobrony? IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.04, 09:42 Brawo Jurek! Gdyby polski wyborca był tak wymagający i trzeźwo myślący jak Ty, to Andrzej Lepper na postawione pytanie: "Co to jest solarium?" odpowiadałby dzisiaj między dojeniem krów a sypaniem ziarna kurom: "Solarium? A z czym to się je? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke89 Gramatyka IP: *.man.lodz.pl 20.03.04, 08:57 "ale nie są też dawni politycy prawicy" Odpowiedz Link Zgłoś