Gość: chris IP: *.com 25.03.04, 21:43 mamo poznaj, to sa wlasnie kontrahenci z Bialorusi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mały jasio 2 lata w zawiasach za kradzież 3,6 mln ?! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 21:54 czym "wyłudzenie" różni się od złodziejstwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: 2 lata w zawiasach za kradzież 3,6 mln ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 21:57 Co to jest tyle to zasądzają jak ktoś ukradnie lizaka za 60 groszy w Hipermarkiecie Ja też zaczynam kraść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica EKSPERT DOSKONAŁY - TYLKO TAKI WCZUJE SIĘ W TRĘDO IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 25.03.04, 22:40 WATYCH, W ICH UCZCIWOŚC I PRAWOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak Kiszczak dwa na zawiasach za morderstwo to....???? IP: 218.14.120.* 26.03.04, 05:45 duzo czy malo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: 2 lata w zawiasach za kradzież 3,6 mln ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 02:14 No właśnie, tak to jest, że za rozlicznie 300-złotowej zaliczki tydzień po terminie też sie dostaje 2 lat. Taka stawka, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Ekspert Samoobrony z wyrokiem IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.04, 21:56 W czynie spo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Ekspert Samoobrony z wyrokiem IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.04, 22:01 W czynie społecznym należy z takich artykułów robić ulotki i przelecieć się samolotem prezydencko-premierowym nad małymi miastami oraz wsiami zrzucając je na otumanione głowy biednych ludzi. Może otworzą w końcu oczy i zastanowią się do kogo tak wzdychają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostaczek Re: Ekspert Samoobrony z wyrokiem? Normalka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 22:26 A, swoja drogą - warto by ktoś tym Białorusinom podał właściwy adres... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretorianin Re: Ekspert Samoobrony z wyrokiem? Normalka... IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 22:43 LEPPER NA PREZYDENTA !!!!!!! wszystkie te okropne artykuly oj pfuuuu to nie jest prawda samoobrona sama sie obroni nie potrzeba sadow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re:haha michnik tylko lubi czerwonych generalow IP: 216.223.169.* 25.03.04, 22:54 reszta ferajny janika gardzi hahaha pamietamy.tripod.com no i moze prokuratorow i sedziow po lini rodzinnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: METEO ZNOWU PROWOKACJE KOSZERNEJ GAZETY IP: *.dywity.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 23:02 WSZYSCY ZDANIEM GW Z SAMOOBRONY TO ŻLI NIEKOMPETENTNI I GŁUPI. A FAKTY ŚWIADCZĄ ŻE BOICIE SIĘ O SWOJE PIENIĄDZE I WPŁYWY I DYSKREDYTUJECIE PATRIOTÓW I LUDZI MAJĄCYCH CZELNOŚĆ MIEĆ SWOJE NIESPOLEGLIWE ZDANIE. I ZA TĄ BUTĘ I PYCHĘ ZAPŁACICIE, A TO ŻE WIELU W WASZYCH SZEREGACH RACJĄ NIE POLSKI SIĘ KIERUJE I WIELU TO WAM WYPOMINA WIĘC JA TEGO NIE ROBIĘ I INNYM TO ZOSTAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lange Re: ZNOWU PROWOKACJE KOSZERNEJ GAZETY IP: *.internode.on.net.au 26.03.04, 00:06 idiota godny swego idola. co sadzic o spoleczenstwie w ktorym miliony mysla tak jak ten idiota? ciekawe kogo sie uczepia za 2-3 lata, jesli leperowi dadza porzadzic i za 2-3 lata spadnie nizej niz miller teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handy Ty nie METEO jesteś, a MATOŁ (n/t) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 00:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Tata wszedł do przedpokoju, zaraz pobladł :) IP: *.trlabs.ualberta.ca 25.03.04, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x I tak jest lepszy niż Jaskiernia i Piskorski IP: *.acn.waw.pl 25.03.04, 23:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekb Mnie nie musicie przekonywac IP: 80.45.181.* 25.03.04, 23:48 To jest kolejny artykol na podobny temat. Gazeto, prosze wasz zainwestujcie w gazete, ktora bedzie czytal motloch i tam piszcie takie rzeczy. Mnie nie trzeba przekonywac do faktu, ze Lepper od dziesieciu lat powinien siedziec w pierdlu, a ci ktorych trzeba nie czytaja tej gazety. Moze kazdy normalny czlowiek, czyli moze 2 miliony w Polsce, powinien "zaadoptowac" dwoch tlukow, zwolennikow Samoobrony i zrobic mu szybki kurs zdrowego rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Zdunowski Re: Ekspert Samoobrony z wyrokiem IP: *.man.polbox.pl 26.03.04, 00:04 Pozdrawiam wszystkich serdecznie Prawdopodobnie znam sprawę lepiej niż większość z wypowiadujących się na tym forum (chodzi o mojego ojca). Większość stwierdzeń podanych w tym artykule nie znajduje odzwierciedlenia w rzeczywistości. I tak prawdą jest, że Polkar nie oddał pieniędzy Białorusinom, tyle, że już po odejściu K.Z. z tej firmy (detale - p. Serafin) O procesie etc. mogę najwyżej powiedzieć, że podane są równie sprawdzone fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świstak A świstak siedzi i zawija je w te sreberka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 00:38 Gość portalu: Piotr Zdunowski napisał(a): > Pozdrawiam wszystkich serdecznie > Prawdopodobnie znam sprawę lepiej niż większość z wypowiadujących się na tym > forum (chodzi o mojego ojca). ... Bla, bla, bla ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Z. Re: A świstak siedzi i zawija je w te sreberka IP: *.man.polbox.pl 26.03.04, 00:41 Rozumiem, że ta wypowiedź poparta jest głębokimi przemyśleniami... BTW, kwestie Samoobrony etc. zupełnie mnie nie interesują, natomiast podaję przykład wiarygodności mediów P.Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: A świstak siedzi i zawija je w te sreberka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 26.03.04, 00:46 no tak a pan to niby ten obiektywny ? a swoją drogą tatuś to niezłą fuche dorwał teraz, dla kasy polskę na samo dno chce pociągnąć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Z. Re: A świstak siedzi i zawija je w te sreberka IP: *.man.polbox.pl 26.03.04, 00:51 NIE obiektywny, po prostu znam fakty. Obiektywizm, lub jego brak, może wystąpić co najwyżej przy INTERPRETACJI faktów. Przy okazji wypowiedzi n/t "fuchy" - polecam lekturę np. budżetu i proponuję opatrzyć ją równie celnymi komentarzami chłodno PZDR PZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: A świstak siedzi i zawija je w te sreberka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 26.03.04, 00:54 a ja proponuje lekture programu samoobrony, a jak są jeszcze jakieś wątpliwości to nie świadczy to najlepiej o pańskim poziomie intelektualnym, podobnie zresztą jak próby udowadniania czegoś przez wypowiedzi na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Z. Re: A świstak siedzi i zawija je w te sreberka IP: *.man.polbox.pl 26.03.04, 01:00 cytat (3 posty wyżej) >>BTW, kwestie Samoobrony etc. zupełnie mnie nie interesują, natomiast podaję przykład wiarygodności mediów<< co do "udowadniania czegoś" - ja się po prostu dzielę opinią w konkretnej (mało przy okazji związanej z programem "S") sprawie. co do poziomu intelektualnego - życzę podobnie dobrego samopoczycia jak moje w tej sprawie :P P.Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil Re: A świstak siedzi i zawija je w te sreberka IP: *.do.pl / *.generacja.pl 26.03.04, 03:28 Czego jeszcze chcą ci rolnicy, skoro "Irmindo Bocheń został pozbawionym immunitetu za składanie fałszywych oświadczeń, a dzisiaj jest... kierownikiem doradców Agencji Nieruchomości Rolnych." ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Polacy nawet zlodziei dziela na swoich i obcych IP: *.abhsia.telus.net 26.03.04, 04:12 Zwolennikom Samodestrukcji prawdziwi zlodzieje z kregow, z ktorymi sympatyzuja, nie przeszkadzaja. Natomiast wszystkich "obcych" nazywaja zlodziejami.To wcale nie jest ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Odczepcie się od Samoobrony IP: 62.233.192.* 26.03.04, 05:56 Cuekwe że teraz wszyscy widza Samoobronę a swoich czynów nie widzą zgodnie z zasadą zę pod latarnią najciemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helka Żydo-komuna SZALEJE w Polsce i opanowała też IP: *.twmi.rr.com 26.03.04, 06:03 wymiar sprawiedliwosci. ŻYDO-KOMUNA nie ściga ZŁODZIEJI żydo-komunistów co rozkradli FINASE Polski lecz sobie upatrzyła przeciwnika politycznego "samoobronę". Jewszce trochę, jeszce trochę ZYDO-KOMUNO i tak przegracie w wyborach a poetem się policzymy ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Żydo-komuna SZALEJE w Polsce i opanowała też IP: *.do.pl / *.generacja.pl 26.03.04, 12:50 Na jakim oddziale jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Ekspert Samoobrony z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 07:25 Zlodziejom bardzo dobrze u Leppera. Sam Lepper i jego towarzysze broni wielokrotnie lamali prawo i nigdy nie zostali za to ukarani. Wiec sa bezpieczna ostoje dla wielu innych, ktorzy maja pietra przed wymiarem sprawiedliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróżujacy Samoobrona to kompromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 07:28 dla Polski. Bo jest jak logo saymbolem tego co sie u nas dzieje. Politycy: czas myslec o Polsce, ostatnia szansa, a nie tylko o swych przyszlych stołkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Re:Michnik odczep się od wojskowych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.04, 07:50 Szanowny Panie Redaktorze, od dłuższego czasu prowadzisz Pan oszczerczą kampanię przeciwko wojskowym. Wystarczy jakiś najmnieszy sygnał o jakimś pojedynczym przypadku ( taki zawsze może się zdarzyć zgodnie z teorią prawdopodobieństwa zdarzeń losowych)sprzeniewierzenia się wojskowego , GW zaraz ten fakt uogólnia i pragnie zdezawuować pozycję wojska. Wojskowi, nawet ci emerytowani nie garną się do podejrznych organizacji. Proszę wymienić nazwiska byłych wojskowych, którzy wspierają watażkę Leppera?. Wiemy,że zaplątał się tam emerytowany generał z obrony cywilnej, który tą obronę rozłożył. Jest to niechlubny przypadek, od którego wojsko się odcina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Ekspert Samoobrony z wyrokiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 08:07 Nie wierzę żadnym polskim politykow - ani z lewej ani z prawej. Żałosne próby Borowskiego i tak mnie nie przekonają że jak ktoś sobie szyld zmieni to od razu będzie lepszy - cudów nie ma. Pis po i inne takie wynalazki - nie przekonują mini z powodów jak wyżej. Największe zaufanie miałem do Unii Polityki Realnej, ale jak na Polskę to byli czhyba za mądrzy. Na dziś najlepszą metodą na cokolwiek jest przewietrzenie sceny, a do tego Samoobrona jest jedyna, i dlatego z oporami wewnętrznymi jestem za. Artykuły w prasie i powszechna nagonka medialna na samoobronę wcale mnie nie dziwią, bo przecież wszystkie tzw "elity polityczne" właśnie najbardziej boją się "wietrzenia" i chyba stąd ta zgodność w atakach na samoobronę. Nie dziwię się nawet wypowiedziom forumowiczów ociekających jadem - jak obejrzałem efekty głosowania za Unią, gdzie większość polaków na własne życzenie radośnie przebierając nóżkami podpisała się pod czekającą nas od 1 maja katastrofą gospodarczą, to wychodzi mi że dr Gebbels miał rację - kłamać, kłamać i wszyscy uwierzą.. A ja wierzę w przewietrzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Ekspert ??? IP: *.top.net.pl 26.03.04, 08:28 Jaka "partia" taki i "ekspert" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: jaki redaktor naczelny tacy i zwolenicy ferajn IP: 216.223.169.* 26.03.04, 11:43 ferajna janika z buzkiem i borowskim na czele pamietamy.tripod.com stara ferajna spod znaku koryta nie rdzewieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yga Re: jaki redaktor naczelny tacy i zwolenicy feraj IP: *.do.pl / *.generacja.pl 26.03.04, 12:42 Za to nowa ferajna spod znaku koryta zdążyła już zardzewieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Ekspert Samoobrony z wyrokiem IP: *.ols.vectranet.pl 26.03.04, 10:08 GW po zdobyciu doświadczenia opluwania SLD aferami przystąpiła do nowego dzieła - opluwania Samoobrony.Skutek z SLD widoczny , z Samoobroną do rozstrzygnięcia. Tak sie manipuluje opinią publiczną.A czemu nie napiszecie o przekrętach żydowskich jakich było i jest multum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xigam@infinity.net Re: Ekspert Samoobrony z wyrokiem IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 26.03.04, 10:28 Kto boi się Samoobrony? Jeżeli takie szwindle wychodzą teraz ,albo dopiero teraz to wiadomo: Boi się ten który najwięcej do tej pory nakradł. Odpowiedz Link Zgłoś