manny-jestem 07.09.10, 19:55 Do tego, proszę państwa, sprowadza się cała dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rccc Re: Lepsze zabory niż kaczory 07.09.10, 19:58 Chyba tylko masowy zryw Polakow, taki jak 30 lat temu, moze uratowac Polske. Nie widac obecnie zadnej partii, ktora doroslaby do rzadzenia naszym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 08:41 A jak zryw się już zerwie, to natychmiast taka partia się znajdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 11:08 sclavus napisał: > A jak zryw się już zerwie, to natychmiast taka partia się znajdzi > e??? > Zauważyłeś, że coraz więcej "rewolucjonistów" na tym forum, ale coraz mniej wiedzą JAK chcą zrealizować swoje cele. Np.właśnie to, co napisałeś powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 23:58 masz racje z jednym - ta rewolucja juz sie zaczela. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Lepsze zabory niż kaczory 09.09.10, 00:07 Polska potrzebuje partii, w ktorej elitami byliby etniczni Polacy a nie potomkowie Stolzmanow czy Szechterow. Mimo znacznych strat jakie poniosla polska inteligencja w XX wieku ( w czasie II WS, okresu stalinowskiego czy na skutek emigracji po stanie wojennym), mysle, ze taka sila sie wyloni. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 10:43 Chyba tylko masowy zryw Polakow, taki jak 30 lat temu, moze uratowac Polske. Żaden problem, żadna partia nie ma obecnie zapisanej przewodniej roli w konstytucji. Drzwi są otwarte - nie trzeba ich wyważać. Najbliższa okazja to zbliżające sie wybory. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Lepsze zabory niż kaczory 09.09.10, 00:00 czy drzwi sa otwarte? bez dostepu do mediow udalo sie na razie tylko Solidarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Lepsze zabory niż kaczory 07.09.10, 20:00 Czyżby kaczory reprezentowały nurt niepodległościowy? Jeśli tak,to jaki?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Lepsze zabory niż kaczory 07.09.10, 20:14 Taki: przeżyliśmy trzy rozbiory, przeżyjemy i kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Lepsze zabory niż kaczory 07.09.10, 20:24 Przeżyliśmy zabory,najazd szwedzki,radziecki ....przeżyjemy i platfusów. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 Re: Lepsze zabory niż kaczory 07.09.10, 20:30 oby. ten kraj nie zasługuje na taką nieudolną zgraję. mam nadzieje, ze platfusy odejdą w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 08:51 kkuubba1 napisał: > mam nadzieje, ze platfusy odejdą w niebyt. A nadzieja jest podobno matka ..... zwolennikow PISu Zamiast "miec nadzieje" zastanow sie nad alternatywa dla PO. Widzisz jakas ? Nie myslisz chyba powaznie, ze sekta z dwudziestoma procentami poparcia, ktore wciaz spada moze byc taka alternatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 Re: Lepsze zabory niż kaczory 07.09.10, 20:30 spytaj się na pogadance młodzieżówki. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Lepsze zabory niż kaczory 07.09.10, 20:50 kkuubba1 napisał: > spytaj się na pogadance młodzieżówki. Gadaj Kuubaaa co wiesz o tym o czym my,młodzieżówka PO jeszcze nie wiemy a mamy się dowiedzieć.To co z tym niebytem? Kiedy on nastąpi -przed rozbiorami czy przed kaczorami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 Re: Lepsze zabory niż kaczory 07.09.10, 20:53 instruktor młodzieżówki wam powie dokładnie. opisze wroga i podpowie taktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 07:35 kkuubba1 napisał: > instruktor młodzieżówki wam powie dokładnie. > opisze wroga i podpowie taktykę. ...mądrości te zapewne znasz z pogadanek w "Kole Rodzin Radia Maryja"... Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Lepsze zabory niż kaczory 07.09.10, 20:55 Faktycznie zabory lepsze od kaczorow. Co jednak obcy wrog to nie to samo co swojski. Odpowiedz Link Zgłoś
psiogon Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 01:38 Podziel się swoją wiedzą o zaborach. Masz jakieś wspomnienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 06:37 Mam wspomnienia kaczorow. To mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 07:37 psiogon napisał: > Podziel się swoją wiedzą o zaborach. Masz jakieś wspomnienia ? Historyczną jak każdy, kto do szkoły chodził...Zaś działalność V Kolumny Kaczyńskich znana jest z autopsji... Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 11:32 Na pogadanki prezesa i zebrania jego młodzieżówki nie mam zamiaru chodzić. Jak masz coś do powiedzenia,to powiedz i nie pisz komunałów,typu spytaj kogoś tam. Masz jakiś pomysł,to go podrzuć,a jak chcesz cytować jedynie słuszne poglądy prezesa,to przenieś się na jego forum. A tak to tylko wychodzisz na głąba kapuścianego z fraszki Sztaudyngera. Cytuję w całości-Głąb,czy głąb? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 07:53 manny-jestem napisał: > Do tego, proszę państwa, sprowadza się cała dyskusja. Z jakiej strony wedlug ciebie groza Polsce zabory ? Na czym ma to polegac ? Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 08:01 Maniak ma na mysli wladze Tuska (zdalnie sterowanego przez Putina, of koz) i PO. Wzdycha za Yaro, ale robi to z Waszyngtonu.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 08:09 polazrski napisał: > Maniak ma na mysli wladze Tuska (zdalnie sterowanego przez Putina, of koz) i PO > . Wzdycha za Yaro, ale robi to z Waszyngtonu.;)) Wyglada na to, ze manny nie zna znaczenia slowa "zabor" Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 10:11 Zna, zna. Jak zwykle udaje "niegramotnego". Tak wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 11:37 ave.duce napisała: > Zna, zna. Jak zwykle udaje "niegramotnego". Tak wygodniej. Nie znam goo na tyle by poznac kiedy udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 16:57 kondominium rosyjsko-niemieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 17:03 zabory już mamy co widać po cenach w sklepie...za Hitlera było taniej heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 17:19 Za komunt tez. To akurat zadne porownanie. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 17:23 manny-jestem napisał: > Za komunt tez. To akurat zadne porownanie. Ty kupujesz w polskich sklepach maniak? No dlatego jestes przecie maniak. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 17:24 Naprawdę myślisz że koniecznie muszę kupować żeby wiedzieć jakie są w nich ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 17:27 Naprawde tak mysle, bo sam widze jaki jest rozrzut cenowy w roznych sklepach. Ty co najwyzej mozesz w tym Waszyngtonie siegnac po przecietne ceny albo posuwac po internecie, ale do sklepu juz nie pojdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 17:37 Ale mam rodzinę w róznych miejscach co chodzi. wiem kotlet. To było zbyt trudne do wykoncypowania sobie przy Twoim vikulcowym IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 20:18 Masz rodzine. Moze ci nie mowia prawdy, maniak? Tak jak i ty klamiesz, to pewnie i rodzina łże ci. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 17:22 manny-jestem napisał: > kondominium rosyjsko-niemieckie. Do Tworek, maniak. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 19:44 www.rp.pl/artykul/9133,533077-Nowak--Niebezpieczne-zwiazki-z-Rosja.html Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Lepsze zabory niż kaczory 08.09.10, 20:19 Nie czytuje szmatlawcow,maniak. Odpowiedz Link Zgłoś