warka_strong 20.09.10, 21:49 Niektórzy spośród nas są tu bywalcami już od wielu lat (ja od ponad sześciu). Co właściwie przyciąga nas w to miejsce? Mnie chyba atmosfera miejsca. No i oczywiście giwi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 20.09.10, 23:23 A co przyciąga ludzi do zoo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
odnowiony_moralnie Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 20.09.10, 23:54 warka_strong napisał: > ... oczy wiście giwi... Mnie wprost przeciwnie - usuwa! Najbardziej mnie wkurzyło gdy skasowała i zabanowała mnie za napisanie 20 minut po katastrofie w Smoleńsku postu o następującej treści: TRAGICZNY KONIEC TRAGICZNEJ PREZYDENTURY! .... przyczyniając się jakoś tam do narodzin kulciku jednosteczki Tragicznego Prezydenta. Ale czasem jestem wdzięczny GIWI. Na przykład . za uniemożliwienie mi złożenia kondolencji J. Kaczyńskiemu. Gdyby mi się udało żałowałbym teraz tego do końca moich dni. www.freewebs.com/shockingtruth/kond1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 13:57 Wymiana poglądów,wsparcie dla swoich i dołożenie konkurencji.Samo życie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 14:02 To chyba coś tak jak z wódką. Niedobre to, śmierdzi, piecze w gardło, powoduje kaca... A jednak człowieka ciągnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 18:46 coś w tym rodzaju:) Czasami można tu coś mądrego przeczytać. A czasem z nudów człek wda się w awanturę. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 14:09 Sam nie wiem... być może... des hauts et des bas de la nature humaine? ... ale może co innego też... - na pewno coś innego też... Odpowiedz Link Zgłoś
makaron4jajeczny tym forum trzyma mnie: 21.09.10, 14:12 Totalna niewiedza historii Polski, celowa manipulacja i to świadoma wydarzeniami w Polsce,brak kojarzenia faktów,indoktrynizacja....etc co wpływa na to , że świetnie sie tu bawię. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Piękna wolszczyzna:)))))n/t 21.09.10, 14:54 makaron4jajeczny napisał: > Totalna niewiedza historii Polski, celowa manipulacja i to świadoma wydarzeniam > i w Polsce,brak kojarzenia faktów,indoktrynizacja....etc co wpływa na to , że > świetnie sie tu bawię. > Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 14:12 atmosfera chec poznania pogladow innych od moich i argumentacji inne spojrzenie na to, co ja mysle Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 14:57 scoutek napisała: > atmosfera > chec poznania pogladow innych od moich i argumentacji > inne spojrzenie na to, co ja mysle To samo chciałam napisać. (żałuję, że już niedługo, nie będę miała tej możliwości :-( ( córka zabiera swój komuter do swojego domu) Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 14:59 smutas13 napisała: smutas, zainwestuj we wlasny warto Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 15:15 scoutek napisała: > smutas, zainwestuj we wlasny > warto Ja, zainwestowałabym, ale mąż ma opory ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 15:18 Toć na męskie opory są metody (Boże, piszę to jako mężczyzna...). Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 16:06 warka_strong napisał: > Toć na męskie opory są metody (Boże, piszę to jako mężczyzna...). :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 17:46 smutas13 napisała: > Ja, zainwestowałabym, ale mąż ma opory ;-( przed czym? przed inwestycja? dasz rade, cywilizacja przede wszystkim ;))) "Zostan z nami! Zostan z nami!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
szalll Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 14:51 potrzeba kontaktu, anonimowość, agresja do wyładunku etc..... No a przede wszystkim PRZEKONANIA! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 14:57 szalll napisała: > potrzeba kontaktu, anonimowość, agresja do wyładunku etc..... ty to pewnie bokser amator z parku miejskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Z tą animowością to bym nie przesadzał :) 21.09.10, 15:08 szalll napisała: > potrzeba kontaktu, anonimowość, agresja do wyładunku etc..... > No a przede wszystkim PRZEKONANIA! Starzy wyjadacze znają się z jak łyse kobyły. Odpowiedz Link Zgłoś
makaron4jajeczny Re: Z tą animowością to bym nie przesadzał :) 21.09.10, 15:20 BINGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Z tą animowością to bym nie przesadzał :) 21.09.10, 17:48 hummer napisał: > Starzy wyjadacze znają się z jak łyse kobyły. zaraz tam lyse;)) a tak w ogole to widze, ze odeszli ci, ktorym bylo ciezko dyskutowac poddali sie? wola potakiwaczy w sensie salonu24? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Z tą animowością to bym nie przesadzał :) 21.09.10, 19:02 scoutek napisała: > hummer napisał: > > > Starzy wyjadacze znają się z jak łyse kobyły. > > > zaraz tam lyse;)) > > a tak w ogole to widze, ze odeszli ci, ktorym bylo ciezko dyskutowac > poddali sie? > wola potakiwaczy w sensie salonu24? Z każdym można dyskutować. To, że niektórych nie ma tutaj, nie oznacza, że z nimi nie gadam. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Z tą animowością to bym nie przesadzał :) 21.09.10, 20:15 hummer napisał: > Z każdym można dyskutować. To, że niektórych nie ma tutaj, nie oznacza, że z ni > mi nie gadam. i bardzo dobrze, roznica pogladow to nie powod do obrazy Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 16:03 Bardzo wygodne fotele. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 16:04 Znaczy zamiłowanie do komfortu... P.S. Miło cię widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 17:21 Si. I to już tak zupełnie poważnie mówiąc. Mamy tu całkiem spore spektrum światopoglądowe, nawet jeśli nie z każdym łatwo się rozmawia. Ad PS Ciebie również. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 18:31 Gdyby tu nie było "całego spektrum poglądów" to nie było by to forum, tylko towarzystwo wzajemnej adoracji, czyli "nudy na pudy". Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 19:55 Powiedzmy. To czy dochodzi do dyskusji, zależy przede wszystkim od intencji i szczerości uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 17:57 warka_strong napisał: No i oczy > wiście giwi... > Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Wszechobecna tolerancja, szacunek dla odmiennych 21.09.10, 18:38 poglądów, niezmiennie wysoka kultura dyskusji. A co, pomarzyć nie wolno ????? Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 20:04 warka_strong napisał: > Niektórzy spośród nas są tu bywalcami już od wielu lat (ja od ponad sześciu). C > o właściwie przyciąga nas w to miejsce? Mnie chyba atmosfera miejsca. No i oczy > wiście giwi... > widzę że giwi rozrywana jest. mnie jeszcze golde z kikutem trzymają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzyma 21.09.10, 20:18 Przekora. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 21.09.10, 20:24 Pokora?! Sugerujesz że on tu pisuje? A myślisz że autografa da? Odpowiedz Link Zgłoś
szalll Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzyma 21.09.10, 20:32 a jednak ,z tego co widzę - dowalanka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dla Humbaka Humbakowatego z wyrazami ... 21.09.10, 20:47 pokory w przekorze albo wicewersja > www.worldlux.pl/i/cms/iwood_style_d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Dla Humbaka Humbakowatego z wyrazami ... 21.09.10, 20:55 Że tak pociągne w temacie dziwnych drewnianych rzeczy: www.automotto.org/entry/vespa-reborn-in-wood/ Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dla Humbaka Humbakowatego z wyrazami ... 21.09.10, 21:02 You might also like... Ajlajkit! www.instablogsimages.com/images/2010/08/11/custom-built-2009-wooden-car_2NcFu_3868.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mm-18 Re: Tak niepolitycznie: co nas na tym forum trzym 22.09.10, 14:14 Lubię wiedzieć w co gra przeciwnik, jakie ma karty i do czego zmierza. Odpowiedz Link Zgłoś